Politika
69 feliratkozó
1 hónapja
a menet majdnem végével az oktogon előtt, a Liszt Ferenc térig jutotttunkMi októberrel ellentétbennem a hősök terére mentünk, hanem a Deákra kb 13:15-re, tehát kezdés előtt jóval. csak az negyed óra volt míg kiértünk a metreókocsiból a mozgólépcsőkig. Végül az oktogonig jutottunk, hiába tartoztunk szerintünk az első felébe a tömegnek. Onnan nem tudtunk továbbmenni. Székelyzászlóval mentünk, emiatt rengetegen kiabáltak oda nekünk, és szólítottak le minket, egytől-egyig pozitív hangvétellel. Nagy élmény volt a menet, nem is tudnám mihez hasonlítani, amikor csak szimplán a Hősök terén vártuk a tömeget, akkor negyed ennyi inger sem ért minket.
Gorro
szerk.: Ja és plusz pont Csinszka miatt, amióta felfedeztük tesómmal kb. 1 éve, azóta a kedvenc énekesnőnk. (igaz, az egyetlen akit hallgatunk 😀)
Szerkesztette: eaglesmcnabb
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
1 hónapja
10. decilis ugye 1.8 milla bruttonal kezdodik. szoval erint ez par(5?) % embert. barcsak ez nem lenne egy elerhetetlen ber Magyarorszagon.Nem olvastam részleteiben a programot de amúgy hogyan szól pontosan?
(ha nem uldozik el MC-t akkor most jonne, hogy nincs makro gazdasagi hatasa egy ilyen adonak, amire en egyreszt azt mondanam, hogy egyreszt nyilvan nem csak ezzel az egy dologgal kellene megreformalni az adozast, masreszt en igenis hiszek abban a szimbolumban, hogy akinek tobb az adjon bele tobbet).
csebi
Az 50%-os SZJA kulcs a bruttó 4 millió feletti részre megy vagy az egészre?
Tehát keresel 7 milliót bruttót, ebből az alsó 4 millió normálisan adózik, a felső 3 millió pedig extra kulccsal?
Csak mert nagyon nem ugyanaz minthogy az egészre megy az 50%, vagy csak a felső részre.
1 hónapja
10. decilis ugye 1.8 milla bruttonal kezdodik. szoval erint ez par(5?) % embert. barcsak ez nem lenne egy elerhetetlen ber Magyarorszagon.Nincs vita. De ne csináljunk már úgy a száz milliós panelek országában, hogy havi nettó 2,7 millió forint fizu esetén reális 68,5 százalék adót bevezetni. Ez már gyakorlatilag a büntetés kategória. Emeljék feljebb a sávhatárt és akkor talán, de még akkor is sokallnám az 50 százalékos szja-t.Tényleg nem elérhetetlen, csak éppen a magyarok nagy többsége számára az. Ez a mediánbér sokszorosa.Nem, ez túlzás. Jelenleg levonnak tőled szja-t és 18,5 százalék szochót. Az 50 százalék szja azt jelenti, hogy a munkabérből származó jövedelmed több, mint kétharmadát elvonná az állam. Ráadásul nem egy elérhetetlen jövedelemről beszélünk.en ezt tamogatnam.És az 50 százalékos szja évi bruttó 50 milla bevétel felett? Oké, ez rengeteg pénz, több, mint havi bruttó 4 milla, de azért adjam oda a fizetésem felét? 😀 Havi 10 000 euró fizetés felett 50 százalék? 😀végignéztem (virágot és tapsot köszönöm de igazán nem kellett volna..)Ez a Nagy Dávidos Partizán interjú rém kellemetlen.Remélem jó érzés minden kutyapártos szavazónak, hogy ők nincsennek egy szinten ezzel a bohóccal 😀
ervinator
Hanni
tehát KG nem felelős semmiért csak nem ér rá mert a kerületvezetés komoly dolog meg hát a föv.közgyüliben is sok a munka (ok),
a magyar gazdaságot főleg a leszakadó rétegeket a fűtermelés fogja megmenteni, legalizáció+munkalehetőség, wtf?
ez a kettő nagyon megmaradt bennem..
de sajnos a családi maslow piramisunkat porszívózva a pincénkben ugyan megtaláltam a fű legalizációt és a melegházasságot is de pár dolog megelőzi még hogy ne döljön ránk a tető úgyhogy én sajnos nem fogok tudni rájuk szavazni mybad
Josszi
Szokol
csebi
Szokol
nagylaza, főpohárnok
Szokol
(ha nem uldozik el MC-t akkor most jonne, hogy nincs makro gazdasagi hatasa egy ilyen adonak, amire en egyreszt azt mondanam, hogy egyreszt nyilvan nem csak ezzel az egy dologgal kellene megreformalni az adozast, masreszt en igenis hiszek abban a szimbolumban, hogy akinek tobb az adjon bele tobbet).
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
1 hónapja
azt azért nyomatja, mert a Bűnvadászok a projectjük. azzal hajtanak a 40 alattiak szavazataira, mert youtube-on van nézettsége. az egykori Tolvajkergetőket próbálják utánozni, ami régen valóban népszerű volt, csak most politikai célokra felhasználva mindezt. annyi különbség van, hogy a Tolvajkergetőket anno vegzálták és akadályozták a rendőrök, büntetőeljárás is indult ellenük, előzetesbe kerültek, majd elítélték őket. most viszont, amikor a fideszcsicska Mi Hazánk csinálja ugyanezt, "meglepően" készségesek és támogatóak velük a zsaruk.Amúgy ezt a mitanyénkos Toroczkais Elég a bűnözésből plakátos szlogent se értem. Hosszú évek óta csökken minden bűnözési statisztika, szerintem kimondottan jónak mondható a közbiztonság, miről beszél? Hacsak nem a politikusbűnözésről, mert akkor teljesen oké 😀Pest 13 tényleg necces, de itt a térképen is csak másfél százalékkülönbséggel hozza ki Mátét. Felettem járt 2-vel a srác gimiben, nagyon korrekt arc, remélem behúzza, de ez a környék brutál fideszes még mindig, főleg Dabas, ahol vagy 20-25 éve fideszes a polgi és az ő embere Feldman, akit már a jelenlegi képviselő pátyolgat 1-2 éve.Engem ez zavar továbbra is:ez a taktikaiszavazas.hu is elég optimista. Tolna 1, JNSZ 2,4, Heves 2, Nógrád 1, Hajdú-Bihar 6, Pest 13-14, Fejér 3, Komárom-Esztergom 3, GYMS 4-5, ezeket mind a Tiszához írja, de tippem szerint igen necces mindegyik. az 58-48 közelebb lenne a valósághoz, mint a 68-38 szerintem. persze az 58-48-at is elfogadnám.
taktikaiszavazas.hu/
Tisza: 68
Fidesz: 38
MP szerint 26 olyan körzet van, ami inkább Fidesz. 50 olyan ami nagyon Tisza, 30 pedig kicsit Tisza.
A taktikaiszavazás szerint kicsit több az inkább fidesz.
Bruce
deyell
Plusz itt a Mi hazánk is szerintem 7-10 % között lesz (diagramon is 8.8), sok a nagymagyar, cigánygyűlölő is, akik szeretnének RENDET tenni. Botrány itt sokszor politikáról beszélgetni az emberekkel, "me a gyurcsány eladta a gyárakat 18 éve!" érv az egyik kedvencem, ami miatt nem élünk a legjobban.
hrubi
warr_b
built for this shit
1 hónapja
Én se értettem, de ha azt nézzük, szerintem Pogácsás simán leváltható lett volna, ha marad a régi területkiosztás. Így hogy változott, gondolom Nagykátával nagyobb esélyük van megtartani a pozit.amúgy ezeket a Pest megyei választókerületeket hogy kutyulta össze a fidesz? korábban volt külön monori (régi Pest 10.) és nagykátai (régi Pest 9.) székhelyű választókerület, mindegyiket fölényesen nyerte a fidesz már régóta. most viszont ezeket mintha összevonták volna, és lett Pest 12. oevk, ahol egy választókerületben van Monor és Nagykáta, meg számos település a két korábbi választókerületből. ez vajon miért volt jó nekik, hogy két full fideszes választókerületből csináltak kvázi egyet? még ha nem is teljesen ugyanazok a települések, mert néhány község máshova került.Pest 13 tényleg necces, de itt a térképen is csak másfél százalékkülönbséggel hozza ki Mátét. Felettem járt 2-vel a srác gimiben, nagyon korrekt arc, remélem behúzza, de ez a környék brutál fideszes még mindig, főleg Dabas, ahol vagy 20-25 éve fideszes a polgi és az ő embere Feldman, akit már a jelenlegi képviselő pátyolgat 1-2 éve.Engem ez zavar továbbra is:ez a taktikaiszavazas.hu is elég optimista. Tolna 1, JNSZ 2,4, Heves 2, Nógrád 1, Hajdú-Bihar 6, Pest 13-14, Fejér 3, Komárom-Esztergom 3, GYMS 4-5, ezeket mind a Tiszához írja, de tippem szerint igen necces mindegyik. az 58-48 közelebb lenne a valósághoz, mint a 68-38 szerintem. persze az 58-48-at is elfogadnám.
taktikaiszavazas.hu/
MP szerint 26 olyan körzet van, ami inkább Fidesz. 50 olyan ami nagyon Tisza, 30 pedig kicsit Tisza.
Bruce
deyell
Plusz itt a Mi hazánk is szerintem 7-10 % között lesz (diagramon is 8.8), sok a nagymagyar, cigánygyűlölő is, akik szeretnének RENDET tenni. Botrány itt sokszor politikáról beszélgetni az emberekkel, "me a gyurcsány eladta a gyárakat 18 éve!" érv az egyik kedvencem, ami miatt nem élünk a legjobban.
hrubi
deyell
Dabast meg tehetik ide oda, az Fidesz fellegvár. Úgyhogy így nagyobb képet kapva azért sajnos van ráció a variálásukban.
1 hónapja
Amúgy ezt a mitanyénkos Toroczkais Elég a bűnözésből plakátos szlogent se értem. Hosszú évek óta csökken minden bűnözési statisztika, szerintem kimondottan jónak mondható a közbiztonság, miről beszél? Hacsak nem a politikusbűnözésről, mert akkor teljesen oké 😀Pest 13 tényleg necces, de itt a térképen is csak másfél százalékkülönbséggel hozza ki Mátét. Felettem járt 2-vel a srác gimiben, nagyon korrekt arc, remélem behúzza, de ez a környék brutál fideszes még mindig, főleg Dabas, ahol vagy 20-25 éve fideszes a polgi és az ő embere Feldman, akit már a jelenlegi képviselő pátyolgat 1-2 éve.Engem ez zavar továbbra is:ez a taktikaiszavazas.hu is elég optimista. Tolna 1, JNSZ 2,4, Heves 2, Nógrád 1, Hajdú-Bihar 6, Pest 13-14, Fejér 3, Komárom-Esztergom 3, GYMS 4-5, ezeket mind a Tiszához írja, de tippem szerint igen necces mindegyik. az 58-48 közelebb lenne a valósághoz, mint a 68-38 szerintem. persze az 58-48-at is elfogadnám.
taktikaiszavazas.hu/
Bruce
deyell
hrubi

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
1 hónapja
Nincs vita. De ne csináljunk már úgy a száz milliós panelek országában, hogy havi nettó 2,7 millió forint fizu esetén reális 68,5 százalék adót bevezetni. Ez már gyakorlatilag a büntetés kategória. Emeljék feljebb a sávhatárt és akkor talán, de még akkor is sokallnám az 50 százalékos szja-t.Tényleg nem elérhetetlen, csak éppen a magyarok nagy többsége számára az. Ez a mediánbér sokszorosa.Nem, ez túlzás. Jelenleg levonnak tőled szja-t és 18,5 százalék szochót. Az 50 százalék szja azt jelenti, hogy a munkabérből származó jövedelmed több, mint kétharmadát elvonná az állam. Ráadásul nem egy elérhetetlen jövedelemről beszélünk.en ezt tamogatnam.És az 50 százalékos szja évi bruttó 50 milla bevétel felett? Oké, ez rengeteg pénz, több, mint havi bruttó 4 milla, de azért adjam oda a fizetésem felét? 😀 Havi 10 000 euró fizetés felett 50 százalék? 😀végignéztem (virágot és tapsot köszönöm de igazán nem kellett volna..)Ez a Nagy Dávidos Partizán interjú rém kellemetlen.Remélem jó érzés minden kutyapártos szavazónak, hogy ők nincsennek egy szinten ezzel a bohóccal 😀
ervinator
Hanni
tehát KG nem felelős semmiért csak nem ér rá mert a kerületvezetés komoly dolog meg hát a föv.közgyüliben is sok a munka (ok),
a magyar gazdaságot főleg a leszakadó rétegeket a fűtermelés fogja megmenteni, legalizáció+munkalehetőség, wtf?
de sajnos a családi maslow piramisunkat porszívózva a pincénkben ugyan megtaláltam a fű legalizációt és a melegházasságot is de pár dolog megelőzi még hogy ne döljön ránk a tető úgyhogy én sajnos nem fogok tudni rájuk szavazni mybad
Josszi
Szokol
csebi
Szokol
nagylaza, főpohárnok
1 hónapja
amúgy ezeket a Pest megyei választókerületeket hogy kutyulta össze a fidesz? korábban volt külön monori (régi Pest 10.) és nagykátai (régi Pest 9.) székhelyű választókerület, mindegyiket fölényesen nyerte a fidesz már régóta. most viszont ezeket mintha összevonták volna, és lett Pest 12. oevk, ahol egy választókerületben van Monor és Nagykáta, meg számos település a két korábbi választókerületből. ez vajon miért volt jó nekik, hogy két full fideszes választókerületből csináltak kvázi egyet? még ha nem is teljesen ugyanazok a települések, mert néhány község máshova került.Pest 13 tényleg necces, de itt a térképen is csak másfél százalékkülönbséggel hozza ki Mátét. Felettem járt 2-vel a srác gimiben, nagyon korrekt arc, remélem behúzza, de ez a környék brutál fideszes még mindig, főleg Dabas, ahol vagy 20-25 éve fideszes a polgi és az ő embere Feldman, akit már a jelenlegi képviselő pátyolgat 1-2 éve.Engem ez zavar továbbra is:ez a taktikaiszavazas.hu is elég optimista. Tolna 1, JNSZ 2,4, Heves 2, Nógrád 1, Hajdú-Bihar 6, Pest 13-14, Fejér 3, Komárom-Esztergom 3, GYMS 4-5, ezeket mind a Tiszához írja, de tippem szerint igen necces mindegyik. az 58-48 közelebb lenne a valósághoz, mint a 68-38 szerintem. persze az 58-48-at is elfogadnám.
taktikaiszavazas.hu/
Bruce
deyell
hrubi
built for this shit
1 hónapja
1-nél tovább nem látnak.Pont abba a lipsi fertőbe? Milyen érdekes, hogy nem kelet felé nézelődnek.Ja, mondjuk anyósoméknál van egy csomó diploma mégis tegnap óta hőbörög, meg basztatja a feleségem, hogy én elmentem a Tisza menetre. Teljes a sötétség náluk és egymás alá teszik a lovat.a legfeljebb 8 általánost végzett szavazókra lő a fidesz, és sajnos számos választókerületben ők a többség.Mandiner:engem az zavar, hogy ennyire alacsony az intelligencia szint, hogy az ennyire téboly hülyeséget is csont nélkül benyelik. NATO az mi? kutyafasza?
Bármikor megtámadhatja Magyarországot Ukrajna: elkészült a terv, már az Európai Unióval is egyeztetnek - Mindent összehangolna Kijev és Brüsszel.
(Állítólag Orbán Balázs már intézi a fehér zászlók kiosztását a lakosságnak.)
Brouwerij van de Vrij
rva
deyell
Már elkezdte tervezni, hogy ha nyer a Tisza, akkor hova kéne kiköltözni. Kanadát hallottam, mint opció. Nagyon szívesen kiviszem majd a reptérre. 😀
dugo93
Sebii
1 hónapja
Tényleg nem elérhetetlen, csak éppen a magyarok nagy többsége számára az. Ez a mediánbér sokszorosa.Nem, ez túlzás. Jelenleg levonnak tőled szja-t és 18,5 százalék szochót. Az 50 százalék szja azt jelenti, hogy a munkabérből származó jövedelmed több, mint kétharmadát elvonná az állam. Ráadásul nem egy elérhetetlen jövedelemről beszélünk.en ezt tamogatnam.És az 50 százalékos szja évi bruttó 50 milla bevétel felett? Oké, ez rengeteg pénz, több, mint havi bruttó 4 milla, de azért adjam oda a fizetésem felét? 😀 Havi 10 000 euró fizetés felett 50 százalék? 😀végignéztem (virágot és tapsot köszönöm de igazán nem kellett volna..)Ez a Nagy Dávidos Partizán interjú rém kellemetlen.Remélem jó érzés minden kutyapártos szavazónak, hogy ők nincsennek egy szinten ezzel a bohóccal 😀
ervinator
Hanni
Josszi
Szokol
csebi
Szokol
1 hónapja
Pest 13 tényleg necces, de itt a térképen is csak másfél százalékkülönbséggel hozza ki Mátét. Felettem járt 2-vel a srác gimiben, nagyon korrekt arc, remélem behúzza, de ez a környék brutál fideszes még mindig, főleg Dabas, ahol vagy 20-25 éve fideszes a polgi és az ő embere Feldman, akit már a jelenlegi képviselő pátyolgat 1-2 éve.Engem ez zavar továbbra is:ez a taktikaiszavazas.hu is elég optimista. Tolna 1, JNSZ 2,4, Heves 2, Nógrád 1, Hajdú-Bihar 6, Pest 13-14, Fejér 3, Komárom-Esztergom 3, GYMS 4-5, ezeket mind a Tiszához írja, de tippem szerint igen necces mindegyik. az 58-48 közelebb lenne a valósághoz, mint a 68-38 szerintem. persze az 58-48-at is elfogadnám.
taktikaiszavazas.hu/
Bruce
deyell
1 hónapja
Örülj neki...onnan azért könnyebb meccsre menni majd. Sajnos az én családomban sehol nincs egy fideszes, pedig őszintén örülnék már végre egy kanadai/amerikai rokonnak. 😊Ja, mondjuk anyósoméknál van egy csomó diploma mégis tegnap óta hőbörög, meg basztatja a feleségem, hogy én elmentem a Tisza menetre. Teljes a sötétség náluk és egymás alá teszik a lovat.a legfeljebb 8 általánost végzett szavazókra lő a fidesz, és sajnos számos választókerületben ők a többség.Mandiner:engem az zavar, hogy ennyire alacsony az intelligencia szint, hogy az ennyire téboly hülyeséget is csont nélkül benyelik. NATO az mi? kutyafasza?
Bármikor megtámadhatja Magyarországot Ukrajna: elkészült a terv, már az Európai Unióval is egyeztetnek - Mindent összehangolna Kijev és Brüsszel.
Brouwerij van de Vrij
rva
deyell
Már elkezdte tervezni, hogy ha nyer a Tisza, akkor hova kéne kiköltözni. Kanadát hallottam, mint opció. Nagyon szívesen kiviszem majd a reptérre. 😀
dugo93
1 hónapja
Nem, ez túlzás. Jelenleg levonnak tőled szja-t és 18,5 százalék szochót. Az 50 százalék szja azt jelenti, hogy a munkabérből származó jövedelmed több, mint kétharmadát elvonná az állam. Ráadásul nem egy elérhetetlen jövedelemről beszélünk.en ezt tamogatnam.És az 50 százalékos szja évi bruttó 50 milla bevétel felett? Oké, ez rengeteg pénz, több, mint havi bruttó 4 milla, de azért adjam oda a fizetésem felét? 😀 Havi 10 000 euró fizetés felett 50 százalék? 😀végignéztem (virágot és tapsot köszönöm de igazán nem kellett volna..)Ez a Nagy Dávidos Partizán interjú rém kellemetlen.Remélem jó érzés minden kutyapártos szavazónak, hogy ők nincsennek egy szinten ezzel a bohóccal 😀
ervinator
Hanni
Josszi
Szokol
csebi
1 hónapja
kellett neked triggerelni őket, most kimennek és bedöntik a kanadai TB-tJa, mondjuk anyósoméknál van egy csomó diploma mégis tegnap óta hőbörög, meg basztatja a feleségem, hogy én elmentem a Tisza menetre. Teljes a sötétség náluk és egymás alá teszik a lovat.a legfeljebb 8 általánost végzett szavazókra lő a fidesz, és sajnos számos választókerületben ők a többség.Mandiner:engem az zavar, hogy ennyire alacsony az intelligencia szint, hogy az ennyire téboly hülyeséget is csont nélkül benyelik. NATO az mi? kutyafasza?
Brouwerij van de Vrij
rva
deyell
dugo93
¯\_(ツ)_/¯ Csak egészség legyen, meg kerozin a repcsibe!
1 hónapja
nekem nincs annyi a bruttóm, szarok rá, fizessenek a gazdagok! dögöljön meg a szomszédtehene 😀És az 50 százalékos szja évi bruttó 50 milla bevétel felett? Oké, ez rengeteg pénz, több, mint havi bruttó 4 milla, de azért adjam oda a fizetésem felét? 😀 Havi 10 000 euró fizetés felett 50 százalék? 😀végignéztem (virágot és tapsot köszönöm de igazán nem kellett volna..)Ez a Nagy Dávidos Partizán interjú rém kellemetlen.Remélem jó érzés minden kutyapártos szavazónak, hogy ők nincsennek egy szinten ezzel a bohóccal 😀
ervinator
Hanni
Josszi
Szokol
1 hónapja
Pont abba a lipsi fertőbe? Milyen érdekes, hogy nem kelet felé nézelődnek.Ja, mondjuk anyósoméknál van egy csomó diploma mégis tegnap óta hőbörög, meg basztatja a feleségem, hogy én elmentem a Tisza menetre. Teljes a sötétség náluk és egymás alá teszik a lovat.a legfeljebb 8 általánost végzett szavazókra lő a fidesz, és sajnos számos választókerületben ők a többség.Mandiner:engem az zavar, hogy ennyire alacsony az intelligencia szint, hogy az ennyire téboly hülyeséget is csont nélkül benyelik. NATO az mi? kutyafasza?
Brouwerij van de Vrij
rva
deyell
dugo93
1 hónapja
en ezt tamogatnam.És az 50 százalékos szja évi bruttó 50 milla bevétel felett? Oké, ez rengeteg pénz, több, mint havi bruttó 4 milla, de azért adjam oda a fizetésem felét? 😀 Havi 10 000 euró fizetés felett 50 százalék? 😀végignéztem (virágot és tapsot köszönöm de igazán nem kellett volna..)Ez a Nagy Dávidos Partizán interjú rém kellemetlen.Remélem jó érzés minden kutyapártos szavazónak, hogy ők nincsennek egy szinten ezzel a bohóccal 😀
ervinator
Hanni
Josszi
Szokol
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
1 hónapja
azért 8 általánossal meg lehetne érteni, hogy ha tagjai vagyunk egy szervezetnek, ami biztonsági garanciákat ad, akkor nem sok értelme lenne megtámadni minket. (valakinek, akiknek minden erejüket leköti, hogy az orosz agresszor ellen fellépjenek, mi a faszért jönnének egyáltalán ide? azért, hogy Ne Orbán legyen a miniszterelnök? hát akkor a Tiszára kell szavazni, és meg se támadnak, win-win)a legfeljebb 8 általánost végzett szavazókra lő a fidesz, és sajnos számos választókerületben ők a többség.Mandiner:engem az zavar, hogy ennyire alacsony az intelligencia szint, hogy az ennyire téboly hülyeséget is csont nélkül benyelik. NATO az mi? kutyafasza?
Brouwerij van de Vrij
rva
deyell
Szerkesztette: rva
1 hónapja
És az 50 százalékos szja évi bruttó 50 milla bevétel felett? Oké, ez rengeteg pénz, több, mint havi bruttó 4 milla, de azért adjam oda a fizetésem felét? 😀 Havi 10 000 euró fizetés felett 50 százalék? 😀végignéztem (virágot és tapsot köszönöm de igazán nem kellett volna..)Ez a Nagy Dávidos Partizán interjú rém kellemetlen.Remélem jó érzés minden kutyapártos szavazónak, hogy ők nincsennek egy szinten ezzel a bohóccal 😀
ervinator
Hanni
Josszi
1 hónapja
végignéztem (virágot és tapsot köszönöm de igazán nem kellett volna..)Ez a Nagy Dávidos Partizán interjú rém kellemetlen.Remélem jó érzés minden kutyapártos szavazónak, hogy ők nincsennek egy szinten ezzel a bohóccal 😀
ervinator
Hanni
1 hónapja
Én is ott voltam tegnap. Ami mindent vitt: cuki öreg néni integetett és dobott puszikat az ablakból, a tömeg énekelt és a néni mosolyogva sírt!!!!!!Bár több ilyen idős ember lenne!!!!
Szerkesztette: Kájzerszóze

1 hónapja
Demjen szamos koncertjen ilyen motorral enekel, szimplan egy kellek a musorahoz. Ennek nincs koze a politikahoz szvsz.hubazd+ez pontosan mi akar lenne? motoremberkiskontener?
Josszi
csebi
1 hónapja
Ja, mondjuk anyósoméknál van egy csomó diploma mégis tegnap óta hőbörög, meg basztatja a feleségem, hogy én elmentem a Tisza menetre. Teljes a sötétség náluk és egymás alá teszik a lovat.a legfeljebb 8 általánost végzett szavazókra lő a fidesz, és sajnos számos választókerületben ők a többség.Mandiner:engem az zavar, hogy ennyire alacsony az intelligencia szint, hogy az ennyire téboly hülyeséget is csont nélkül benyelik. NATO az mi? kutyafasza?
Brouwerij van de Vrij
rva
deyell
1 hónapja
pedig OV ezzel fogja végigtolni az országjárását, ez volt a díszbemutatóÚgy gondolták ez stílszerű támasz lesz. Praktikusnak praktikus, de inkább röhejes.hubazd+ez pontosan mi akar lenne? motoremberkiskontener?
Josszi
csebi
gyeek