NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 379
43
02:05 CFB Playoff - Alabama @ Oklahoma (ARENA4)
Politika
65 feliratkozó
9 hónapja
www.facebook.com/share/p/1CxS6An3k7/?mibextid=wwXIfrOhh, megboldogult gyerekkorom árréssapkás jegyárakkal.
ozibozi
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
9 hónapja
nekem nem tetszett ahogy ma Ede is beleállt MP-be
9 hónapja
érdekes az is hogy MP-t ekézik, hogy miért nem áll ki. ez megintcsak egy fideszes akna. ha kiáll és a pride-on ott vonul akkor máris belekényszerült a fideszes skatulyába és lehet még egy adak aknatüzet rázúdítani.ha meg csöndben van akkor az a szavazóréteg orrol meg rá.
9 hónapja
Na, úgy látom, vége a bulinak a Margit hídnál.
9 hónapja
Lánczi a k...a a...d!
9 hónapja
Sonkaszeletelő kitett az Facebookra egy Pride mellett kiálló postot. A kommentek között kapják is rendesen..ez nem politikai oldal, ez egy keresztény ország, és a szokásos hülyeségek. Ilyenkor fut át rajtam az érzése hogy kár reménykedni a változásban, így is elég sokan vannak akik névvel vállaljak hogy hülyék, és akkor még nem is beszéltünk arról aki nem meri felvállalni.
9 hónapja
"Tüncizünk", "libsik", "hőzöngés". Szép. Véletlenül se szeretnék bekavarni az elméletedbe, de a Szabadság térről kb. ötszáz balos-anarchista fiatal (átlagéletkor ránézésre 20-22 év) vonult előbb a Kossuth térre, onnan pedig a hidat lezáró többi tüntetőhöz.A Margit híd még mindig blokád alatt van.Sajna Kontraproduktív, kész ez így mert Magyar Péter szárnyai alatt legyetek bjátorodotak fel a szokásos párezer, mindig is tüncizünk libsi mag , akik mindig is megvoltak.
nagylaza, főpohárnok
csak idáig a kutyát nem érdekelték a hőzöngéseik…
Magyar miatt érdekes ugyanaz a párezer parizer/kb senki🤡
ozibozi
9 hónapja
9 hónapja
Ja ez csak annyi, hogy Borsodból felmegyek a fővárosba aznap. Sátorfaszedésről már lemaradtam.külhoni bowl.hu lakótársat keresek topik mikor? ilyenkor azért kár, hogy egy kibaszott kolbászparti ez a hely xdNekem is coming out lesz innen Mordorból.Előre tovább a fasizmus útján, találkozunk a pride-onén sosem terveztem kimenni.
r.baggio
Eddig
Amadeus the Young
Tactful Cactus, a poloska
fake.id
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
9 hónapja
m.hvg.hu/itthon/20250318_dk-kepviselo-fustgyertya-szavazas-pride-betiltas“ Úgy megijedt egy DK-s képviselő a füstgyertyától, hogy megszavazta a Pride betiltását.”
Édesjóistenemgyerele.
9 hónapja
A Margit híd még mindig blokád alatt van.
9 hónapja
külhoni bowl.hu lakótársat keresek topik mikor? ilyenkor azért kár, hogy egy kibaszott kolbászparti ez a hely xdNekem is coming out lesz innen Mordorból.Előre tovább a fasizmus útján, találkozunk a pride-onén sosem terveztem kimenni.
r.baggio
Eddig
Amadeus the Young
Tactful Cactus, a poloska
9 hónapja
Gec, füstbombáznak a Parlamentben!csőnél megfelelő helyekre elhelyezve már érdekelne is a dolog. mondjuk kár lenne azért a szép épületért, de nagyjából kezd beleférni a collateral damagebe
zacknorb
9 hónapja
Nekem is coming out lesz innen Mordorból.Előre tovább a fasizmus útján, találkozunk a pride-onén sosem terveztem kimenni.
r.baggio
Eddig
Amadeus the Young
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
9 hónapja
"Schmidt Mária szerint a Magyar Bírói Egyesület és az Országos Bírói Tanács nyilatkozataival, kormányellenes tüntetésével túllépett azon a határon, amit egy magára adó jogállam megengedhet. Ezért kéri a Kúria elnökét és az igazságügyi minisztert, hogy „a bizalmat vesztett bírói kar alkalmasságát és hivatalképességét vizsgálja felül és a szükséges intézkedéseket hozza meg”.Well, well, well.
Én megmondtam előre, hogy ez a zseniális posztmodern annyira nem jó ötlet.
Az vigasztal azért, hogy együtt ülünk a lejtőn lefele nyargaló bevásárlókocsiban.
Hi, i'm Amadeus! Welcome to JACKASS!
9 hónapja
Jah ... érkezik már vagy 15 éve folyamatosan. 😀EU szerződés 7. cikke szerinti eljárás incoming.telex.hu/belfold/2025/03/18/gyulekezesi-torveny-modositasa-fidesz-parlament-megszavaztakGec, füstbombáznak a Parlamentben!???
zacknorb
Amadeus the Young
bogjosi
deyell
9 hónapja
Hát ugye a sok agymosó propagandával meghülyített...telex.hu/after/2025/03/18/mediahatosag-hunyadi-sorozat-erotikus-jelenet-panaszvicc....
😂
warr_b
ThundersNFL a Paraszt
Közben napi pedo:
telex.hu/belfold/2025/03/18/hajdu-bihar-varmegye-fougyeszseg-vademeles-hittan-tanar-gyerek-molesztalas

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
9 hónapja
telex.hu/after/2025/03/18/mediahatosag-hunyadi-sorozat-erotikus-jelenet-panaszvicc....
😂
warr_b
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
9 hónapja
telex.hu/after/2025/03/18/mediahatosag-hunyadi-sorozat-erotikus-jelenet-panasz😂

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
9 hónapja
EU szerződés 7. cikke szerinti eljárás incoming.telex.hu/belfold/2025/03/18/gyulekezesi-torveny-modositasa-fidesz-parlament-megszavaztakGec, füstbombáznak a Parlamentben!???
zacknorb
Amadeus the Young
bogjosi
buhloone mindstate
9 hónapja
Sajnos nem leszek otthon.Előre tovább a fasizmus útján, találkozunk a pride-onén sosem terveztem kimenni.
r.baggio
Eddig
Amadeus the Young
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
9 hónapja
Előre tovább a fasizmus útján, találkozunk a pride-onén sosem terveztem kimenni.
r.baggio
Eddig
9 hónapja
Előre tovább a fasizmus útján, találkozunk a pride-on

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal