Politika

69 feliratkozó

1 hónapja
Stez SMU Mustangs 48 389 — Whoops, looks like something went wrong.
Azért Kaposváron is sokan vannak, sajnos. Mondjuk sötétbe nehéz megtippelni mennyi az annyi.
steelwolf
azért elég durván kezd felpörögni a mozgósítás ez már tegnap is látszott
nehogy aztán a formaidőzítáésen dőljön el a dolog!
a Tisza kifullad a végére a Fidesz meg csúcsra járat pont időben
most azért én inkább erre tennék
yooker
Nem fullad ki, mert az az oldal duhbol es gyuloletbol fog szavazni, es ez nagyon sok fiatalt es kozepkorut motival. Mas kerdes, hogy az egesz ugysem lesz egyenes, ami a masik oldal es a "szabalyokat" illeti.

Szerkesztette: Stez

1 hónapja
Toca Minnesota Vikings 20 575 — Vikings fan
Azért Kaposváron is sokan vannak, sajnos. Mondjuk sötétbe nehéz megtippelni mennyi az annyi.
steelwolf
yooker
Negatívoskodást hagyjuk meg máshova 😛
De amugy tényleg kicsit olyan érzésem van, hogy tök mindegy mitörténik valaki tudja úgy igazolni, hogy a Fidesz nyer.
Stockholm szindróma nem tudtam, hogy így is játszik. 😊
1 hónapja
deyell Las Vegas Raiders 12 647 — Sworn to the Dark
steelwolf
yooker
nem olyan nagy az a tér egyébként Kaposváron, nincsenek olyan sokan. MP legutóbbi országjárásán valamivel többen lehettek ott.

built for this shit

1 hónapja
yooker New York Giants 7 488 — Expect the Best !
steelwolf
1 hónapja
SBL Green Bay Packers 2 898
győzelem!!!!!!!! elértem hogy fidesz törzsszavazó exmozgosító kampányoló anyám ne menjen el szavazni!!!
Josszi
Börtönbe mész a cselekedetért vagy azért életben hagytad?
topin
Eldugta a személyiét.
1 hónapja
topin New England Patriots 2 353
győzelem!!!!!!!! elértem hogy fidesz törzsszavazó exmozgosító kampányoló anyám ne menjen el szavazni!!!
Josszi
Börtönbe mész a cselekedetért vagy azért életben hagytad?
1 hónapja
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 21 656 — Csodabogár
Deákról indulva csoszogtunk el taktikusan az Oktogonig, hogy legyen hamar lelépési opció a végén. Nagyon jó volt a vibe, jól éreztük magunkat és a legnagyobb ujjongást az Andrássyn az ablakban sírva integető néni kapta, ilyen pillanatokért éri meg kimenni ezekre a rendezvényekre.

Csézi kurva cringe haknizós előadása szar volt, illetve mindenki őszintén dögöljön meg, aki nem bír ki 3-4 órát anélkül, hogy rágyújtana egy ilyen tömegben. Ennyi negativumot tudok mondani.
Hanni
Hozzátenném, hogy ez a gerinctelen féreg Jeszy nem a híresebb gerinctelen féreg Jeszy. Nem lenne szabad közösségi médiáznom, mert egyre inkább afelé hajlok, hogy ha élőben le merészelne hazaárulózni egy futóbolond azt felpofozom.

gyeek
ezt a patkányt már tiltottam. amúgy ez a csávó valami NB3-as fodbalista kapus

1 hónapja
warr_b Washington Commanders 29 883 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
steelwolf
Ez már az országjárása? Jönnek akkor hamarosan az ukrán merénylődrónok, vagy mi lesz? 😊

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
1 hónapja
deyell Las Vegas Raiders 12 647 — Sworn to the Dark
steelwolf
AZ lett volna meglepi, ha nem lettek volna sokan. De MP dumcsiját is sokan nézték a téren. Ott már az is meglepi, hogy szorosnak ígérkezik a csörte. Pedig az a Gelencsér egy undorítóbb fickó mint bárki a jelenlegi kormányban. Arrogánsabb, bunkóbb, lekezelőbb mint bárki a magyar politikában eddig.
topin
Azért ne hirdessünk GOAT-ot ilyen könnyelműen ilyen erős mezőnyben 😊
somoskovig
Ez elég egyértelműnek tűnik, gyakorlatilag bármelyik kommentje elég hozzá a saját bejegyzései alatt. Ő az a fajta, aki úgy szeretné ezt tolni, mint a nagyok, csak sokkal ostobább hozzá. De cserébe kurva magabiztos, hogy zseniálisan csinálja.
topin
nem mellesleg teljesen haszontalan, 16 éve országgyűlési képviselő, eddig szinte semmit nem bírt elintézni, ami Kaposvár fejlődését segíthetné. egy dupla nulla.

built for this shit

1 hónapja
steelwolf
AZ lett volna meglepi, ha nem lettek volna sokan. De MP dumcsiját is sokan nézték a téren. Ott már az is meglepi, hogy szorosnak ígérkezik a csörte. Pedig az a Gelencsér egy undorítóbb fickó mint bárki a jelenlegi kormányban. Arrogánsabb, bunkóbb, lekezelőbb mint bárki a magyar politikában eddig.
topin
somoskovig
Ez elég egyértelműnek tűnik, gyakorlatilag bármelyik kommentje elég hozzá a saját bejegyzései alatt. Ő az a fajta, aki úgy szeretné ezt tolni, mint a nagyok, csak sokkal ostobább hozzá. De cserébe kurva magabiztos, hogy zseniálisan csinálja.
1 hónapja
somoskovig Jacksonville Jaguars 12 484 — Chiefs GM
steelwolf
topin

1 hónapja
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 846 — The only discipline that lasts, is self discipline
steelwolf
Ha pár ezer embert nem tudnának összeszedni egy Kaposvár méretű városban, akkor nem 40% körüli néppárt lennének, hanem 5%-10%-os Mi Hazánk (se).

A szociokultúrális politikai szimpátia-helyzet ismeretében sokkal nagyobb teljesítmény volt nekik tegnap összeszedni Budapestre annyi embert, amennyit összeszedtek.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
1 hónapja
Most kapcsoltam az ATV-re.
Egyrészt, én sokkal több emberre számítottam. Ennyi MP is összerántana buszok nélkül.
Másrészt már most nagyon sokat hibázik pedig csak az első előadás:
Sokszor botlik meg a nyelve.
Egy shelles akarnak az energia élére állítani.
X milliárdot vettünk el a multiktól, vettem el.(töletek is)
SBL
Bocs, most jött be az asszony a nappaliba és kérdezte miért nézem a HírTV-t. Eskü az ATV-re akartam kapcsolni.
1 hónapja
steelwolf

Szerkesztette: topin
1 hónapja
Most kapcsoltam az ATV-re.
Egyrészt, én sokkal több emberre számítottam. Ennyi MP is összerántana buszok nélkül.
Másrészt már most nagyon sokat hibázik pedig csak az első előadás:
Sokszor botlik meg a nyelve.
Egy shelles akarnak az energia élére állítani.
X milliárdot vettünk el a multiktól, vettem el.(töletek is)
1 hónapja
NB2 New England Patriots 28 553 — nabege2@yahoo.com
steelwolf
buszoztatás
1 hónapja
JéBé Green Bay Packers 8 051
Fb-n lattam egy nagyon jo kezdemenyezest, szavazolapon 2x Fidesz es Mi Hazank, duplazd meg a tetet a Tisza ellen szlogennel. Ezt kene csovon tolni 😆
1 hónapja
steelwolf Pittsburgh Steelers 10 834 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
1 hónapja
Josszi San Francisco 49ers Nevada Wolf Pack 4 739
Zugló felett helikopter köröz, ezek már az Ukránok?
Löfli
drón lesz az, én lemennék a pincébe

¯\_(ツ)_/¯ Csak egészség legyen, meg kerozin a repcsibe!
1 hónapja
Löfli Buffalo Bills Indiana Hoosiers 23 955 — ellenIktriad / 2026 Arena4 March Madness winner
Zugló felett helikopter köröz, ezek már az Ukránok?

Szerkesztette: Löfli

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
1 hónapja
szaba Los Angeles Chargers 12 711
Marcinak partizán live-ban bekapcsolva maradt a mikrofonja, Kaposváron van Viktort nézni. Valakit beosztott, hogy “nyomorult szerencsétlen vakember” vagy valami hasonló. 😂 ez még visszanyalhat.
1 hónapja
kittli Pittsburgh Steelers 2 918 — Steelers fan
Mandiner:

Bármikor megtámadhatja Magyarországot Ukrajna: elkészült a terv, már az Európai Unióval is egyeztetnek - Mindent összehangolna Kijev és Brüsszel.

(Állítólag Orbán Balázs már intézi a fehér zászlók kiosztását a lakosságnak.)
Brouwerij van de Vrij
engem az zavar, hogy ennyire alacsony az intelligencia szint, hogy az ennyire téboly hülyeséget is csont nélkül benyelik. NATO az mi? kutyafasza?
rva
A "józan paraszti ész" már egy elfeledett fogalom.

"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
1 hónapja
atapapa New Orleans Saints LSU Tigers 10 483 — #neverpunt
A főni nagy turnéra készül
Janek
mert? körbefutja a Balatont?
Josszi
inkább a Balaton őt.

1 hónapja
Josszi San Francisco 49ers Nevada Wolf Pack 4 739
Janek
mert? körbefutja a Balatont?

¯\_(ツ)_/¯ Csak egészség legyen, meg kerozin a repcsibe!
1 hónapja
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 17 059 — Apu ökölbeszorított keze