Politika

69 feliratkozó

1 hónapja
Beki New York Jets 2 726
Lényeg h Zelenszkij alakítana itt kormány a drága anyátokat azt...
 24.hu/belfold/2026/03/17/gyerekvedelem-szakemberhiany-lakasotthon-szolnok/
1 hónapja
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 961 — Így remélem megfelelek nektek.....
győzelem!!!!!!!! elértem hogy fidesz törzsszavazó exmozgosító kampányoló anyám ne menjen el szavazni!!!
Josszi
Ezt èn csak akkor mertem volna leírni ha tènyleg nem ment el 😉😀
1 hónapja
warr_b Washington Commanders 29 883 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Uhh, megnyugodtan, Petikém, hogy nem lesznek hirtelen hátomszor akkora számláim, ez eddig teljesen reális veszély volt!

Jézusom 😊
warr_b
Mondjuk ez önmagában igaz, a lakossági áramár tényleg a legolcsóbb nálunk az EU-ban, és uszkve harmadannyi, mint az EU átlag. (Persze megfizetjük máshol, de attól még lehetnének a számláid háromszor akkorák.)

(Újabbat így gyorsban nem találtam, de nagyjából ez van most is.)
Őszentsége Sobri Jóska
Átlagkeresetben meg a felét se érjük el az EU-átlagnak, világrekorder áfa, stb stb.
warr_b
És még a számlákra is fizethetnél háromszor ennyit.
Ez nem vagy-vagy.
Őszentsége Sobri Jóska
Ne legyél demagóg 😊

Egyébként én szívesen fizetnék hàromszor ekkora villanyszámlát, hogy ne ezek a pondrók legyenek hatalmon, és normális(abb) országban élhessünk...

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
1 hónapja
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 919 — #NoStress
ez komoly gecc...
https://kontroll.hu/cikk/belfold/2026/03/16/rakay-philip-ezoteriaval-foglalkozo-felesege-is-allami-kituentetest-kapott
Josszi
Azért lennék izmos kertész a villájukban, amíg Kálmán elmászkál mán.
Dzsokijuing
Próbálkozz az ikertestvérénél. Vizuálban ugyanaz, de Philip nélkül.

1 hónapja
Dzsokijuing Dallas Cowboys Texas Longhorns 10 780 — Saturday Night Lights
 www.facebook.com/csakazertismerovera/posts/pfbid02pJDbToPm4QHj3T1uctUWStzmQp8r59igWrNfp6JnxdArjAevZs7KpGhuXPbqDyqul
Löfli
elég gáz ez a kutyapárt és főleg Kovács Gergely, Nagy Dávid. szépen beleállnak a földbe így a választásra, ha így folytatódik a 2% is necces lesz.
deyell
1 kell az álltámhoz.

Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
1 hónapja
Dzsokijuing Dallas Cowboys Texas Longhorns 10 780 — Saturday Night Lights
ez komoly gecc...
https://kontroll.hu/cikk/belfold/2026/03/16/rakay-philip-ezoteriaval-foglalkozo-felesege-is-allami-kituentetest-kapott
Josszi
Azért lennék izmos kertész a villájukban, amíg Kálmán elmászkál mán.

Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
1 hónapja
Uhh, megnyugodtan, Petikém, hogy nem lesznek hirtelen hátomszor akkora számláim, ez eddig teljesen reális veszély volt!

Jézusom 😊
warr_b
Mondjuk ez önmagában igaz, a lakossági áramár tényleg a legolcsóbb nálunk az EU-ban, és uszkve harmadannyi, mint az EU átlag. (Persze megfizetjük máshol, de attól még lehetnének a számláid háromszor akkorák.)

Őszentsége Sobri Jóska
Átlagkeresetben meg a felét se érjük el az EU-átlagnak, világrekorder áfa, stb stb.
warr_b
És még a számlákra is fizethetnél háromszor ennyit.
Ez nem vagy-vagy.

1 hónapja
slowmotion Dallas Cowboys 27 701 — Cowboys fan
a menet majdnem végével az oktogon előtt, a Liszt Ferenc térig jutotttunk
Gorro
Mi októberrel ellentétbennem a hősök terére mentünk, hanem a Deákra kb 13:15-re, tehát kezdés előtt jóval. csak az negyed óra volt míg kiértünk a metreókocsiból a mozgólépcsőkig. Végül az oktogonig jutottunk, hiába tartoztunk szerintünk az első felébe a tömegnek. Onnan nem tudtunk továbbmenni. Székelyzászlóval mentünk, emiatt rengetegen kiabáltak oda nekünk, és szólítottak le minket, egytől-egyig pozitív hangvétellel. Nagy élmény volt a menet, nem is tudnám mihez hasonlítani, amikor csak szimplán a Hősök terén vártuk a tömeget, akkor negyed ennyi inger sem ért minket.

szerk.: Ja és plusz pont Csinszka miatt, amióta felfedeztük tesómmal kb. 1 éve, azóta a kedvenc énekesnőnk. (igaz, az egyetlen akit hallgatunk 😀)
eaglesmcnabb
Mondanom se kell, ma estére már ketten is betámadtak székely barátaink, hogy meggyaláztuk a szülőfalunkat 😀
eaglesmcnabb
Megkérdeztem, hogy mégis ki a faszommal kellett volna menetelnem Győzikével meg Kis Grofóval?
Na erre már nem jött válasz🤣
eaglesmcnabb
vagy hogy azt kellene támogatnod, hogy azt a fasz románt támogatja Viktor?
1 hónapja
eaglesmcnabb Cleveland Browns Virginia Tech Hokies 23 359 — je suis poloska
Gorro
Mi októberrel ellentétbennem a hősök terére mentünk, hanem a Deákra kb 13:15-re, tehát kezdés előtt jóval. csak az negyed óra volt míg kiértünk a metreókocsiból a mozgólépcsőkig. Végül az oktogonig jutottunk, hiába tartoztunk szerintünk az első felébe a tömegnek. Onnan nem tudtunk továbbmenni. Székelyzászlóval mentünk, emiatt rengetegen kiabáltak oda nekünk, és szólítottak le minket, egytől-egyig pozitív hangvétellel. Nagy élmény volt a menet, nem is tudnám mihez hasonlítani, amikor csak szimplán a Hősök terén vártuk a tömeget, akkor negyed ennyi inger sem ért minket.

szerk.: Ja és plusz pont Csinszka miatt, amióta felfedeztük tesómmal kb. 1 éve, azóta a kedvenc énekesnőnk. (igaz, az egyetlen akit hallgatunk 😀)
eaglesmcnabb
Mondanom se kell, ma estére már ketten is betámadtak székely barátaink, hogy meggyaláztuk a szülőfalunkat 😀
eaglesmcnabb
Megkérdeztem, hogy mégis ki a faszommal kellett volna menetelnem Győzikével meg Kis Grofóval?
Na erre már nem jött válasz🤣

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
1 hónapja
deyell Las Vegas Raiders 12 647 — Sworn to the Dark
 www.facebook.com/csakazertismerovera/posts/pfbid02pJDbToPm4QHj3T1uctUWStzmQp8r59igWrNfp6JnxdArjAevZs7KpGhuXPbqDyqul
Löfli
elég gáz ez a kutyapárt és főleg Kovács Gergely, Nagy Dávid. szépen beleállnak a földbe így a választásra, ha így folytatódik a 2% is necces lesz.

built for this shit

1 hónapja
warr_b Washington Commanders 29 883 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.

Jézusom 😊
warr_b

Őszentsége Sobri Jóska

1 hónapja
Löfli Buffalo Bills Indiana Hoosiers 23 955 — ellenIktriad / 2026 Arena4 March Madness winner

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
1 hónapja

Jézusom 😊
warr_b

1 hónapja
Vótmá? 😀

24.hu/belfold/2026/03/16/szijjarto-fenyegetes-nemetorszag-ukrajna/

Szijjártó szerint „világos az, hogy a Brüsszel–Berlin–Kijev-tengely Magyarországon kormányváltást akar, ugyanis háborúba akarja vinni Európát, és ebben a szuverén nemzeti kormány Magyarországon akadályozza a Brüsszel–Berlin–Kijev-tengelyt.”

😀 😀 😀 MINDENKI azon ügyködik, hogy globális háború legyen, ezt EGYEDÜL a magyar kormény akadályozza. Hát mekkora világhatalom vagyunk már, gecc!

"Mi nem tűrjük, hogy Ukrajna egy olajblokáddal veszélybe sodorja Magyarország energiaellátását, és nem tűrjük, hogy az ukránok az olajblokáddal háromszorosára növeljék a magyar családok rezsiköltségeit. Megvédjük a magyar családokat, megvédjük az alacsony rezsiárakat, megvédjük Magyarországot” – szögezte le.

"Ennek az olajblokádnak kizárólag politikai oka van. A politikai ok pedig az, hogy Magyarországon is Zelenszkij akar kormányt alakítani. A politikai ok az, hogy megpróbálnak beavatkozni a magyarországi parlamenti választásba, és olajellátási válsággal benzinellátási válságot akarnak előállítani, ezer forintos benzinárat akarnak létrehozni, így segítve a Tisza Pártot a választás megnyerésében” – figyelmeztetett.

Na most akkor a Tisza párt nyeri a magyar választást, és Zelenszkik alakít kormányt Mo-n? Mi van? 😀

Jézusom 😊

1 hónapja
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 24 074
Basszus én teljesen elfelejtettem hogy ma a főnök ország járásban kezdett. Pedig még akartam nézni, mennyit ver rá MP-re tömegben. De a visszajátszás alapján majd em egal, bár nem tudom ebből mennyit hozták busszal a közeli öregek otthonából.
KB23
Nem nagyon láttam létszámot, MP meg Orosházán van, abból se láttam semmit, de azt a 2-3 riportot, amit a partizánon hallottam mind olyannal készítették, aki nem kaposvári volt. Azért Orbánnak van vonzása (már csak a tömege miatt is ugyebár) úgyhogy sokan jönnek 50-60 km-ről is.
1 hónapja
eaglesmcnabb Cleveland Browns Virginia Tech Hokies 23 359 — je suis poloska
Gorro

eaglesmcnabb

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
1 hónapja
nagylaza, főpohárnok Green Bay Packers 17 656 — beers & Packers
Ez a Nagy Dávidos Partizán interjú rém kellemetlen.
ervinator
Inkább semmilyen.
Mint amikor 25 éve egy random romkocsmában összejött egy asztaltársaság, és huszonévesen ismerős ismerősével azon ment a disputa, hogy hogy lenne jobb a "világ", de aztán 10 perc múlva inkabb elengedtem, mert se agyilag, se érzelmileg nem mozgatott meg, mert az idealizmusa, a tájékozatlansága és az életszerűtlensége se szórakoztató-, se humor-, se újdonságfaktort nem tartalmazott, és hasznosabbnak éreztem egy random nagymellű csajra fókuszálni.
Nem önmagaban gáz amiket mond, hanem a jelenlegi valóság, közélet, rendszer, politika kontextusában, ráadasul unalmas és súlytalan.
Őszentsége Sobri Jóska
Pontos. Nekem is ez jött le, igaz, csak egy óráig bírtam.
1 hónapja
itt a mesterterv:
60% Fidesz, 30% Tisza---> Polgárháború
és amikor mindkét oldal legyengül, Bűnvadászok kommandóscsapat puccs --- > 100% Mi Hazánk.
sakk-matt.
petey
Inkább egylépéses tisztelnézés.
Az EU sosem ismerne el egy puccsot.
Se MP-ét, se Orbánét, se másét.
Őszentsége Sobri Jóska
új korok,új kihívások, mit csinálnának?
Josszi
Hát, ha sakkozni akarsz, akkor megtanulod az alapelveket, stratégiát választasz, számolsz, tervezel, racionálisan megvalósítható terveket készítesz, felismered a motívumokat, taktikázol, aztán vagy nyersz, vagy tanulsz belőle, vagy mindkettőt egyszerre, ilyesmi.

1 hónapja
Ez a Nagy Dávidos Partizán interjú rém kellemetlen.
ervinator
Inkább semmilyen.
Mint amikor 25 éve egy random romkocsmában összejött egy asztaltársaság, és huszonévesen ismerős ismerősével azon ment a disputa, hogy hogy lenne jobb a "világ", de aztán 10 perc múlva inkabb elengedtem, mert se agyilag, se érzelmileg nem mozgatott meg, mert az idealizmusa, a tájékozatlansága és az életszerűtlensége se szórakoztató-, se humor-, se újdonságfaktort nem tartalmazott, és hasznosabbnak éreztem egy random nagymellű csajra fókuszálni.
Nem önmagaban gáz amiket mond, hanem a jelenlegi valóság, közélet, rendszer, politika kontextusában, ráadasul unalmas és súlytalan.

1 hónapja
Josszi San Francisco 49ers Nevada Wolf Pack 4 739
itt a mesterterv:
és amikor mindkét oldal legyengül, Bűnvadászok kommandóscsapat puccs --- > 100% Mi Hazánk.
sakk-matt.
petey
Őszentsége Sobri Jóska
új korok,új kihívások, mit csinálnának?

¯\_(ツ)_/¯ Csak egészség legyen, meg kerozin a repcsibe!
1 hónapja
itt a mesterterv:
sakk-matt.
petey

1 hónapja
gyeek LSU Tigers 8 698 — Grady Judd fan
Deákról indulva csoszogtunk el taktikusan az Oktogonig, hogy legyen hamar lelépési opció a végén. Nagyon jó volt a vibe, jól éreztük magunkat és a legnagyobb ujjongást az Andrássyn az ablakban sírva integető néni kapta, ilyen pillanatokért éri meg kimenni ezekre a rendezvényekre.

Csézi kurva cringe haknizós előadása szar volt, illetve mindenki őszintén dögöljön meg, aki nem bír ki 3-4 órát anélkül, hogy rágyújtana egy ilyen tömegben. Ennyi negativumot tudok mondani.
Hanni
Hozzátenném, hogy ez a gerinctelen féreg Jeszy nem a híresebb gerinctelen féreg Jeszy. Nem lenne szabad közösségi médiáznom, mert egyre inkább afelé hajlok, hogy ha élőben le merészelne hazaárulózni egy futóbolond azt felpofozom.

gyeek
ezt a patkányt már tiltottam. amúgy ez a csávó valami NB3-as fodbalista kapus
petey
Ja vágom. Noéla felhomályosított róla. 😊
gyeek
lehet mi írogatunk egymásnak az X-en illegalításban, csak nem tudjuk a fedőneveinket? 😀
petey
Őszintén szólva volt egy erős tippem erre egy ideje. Phaszfej Phillel hogy megy a beef? 😀
gyeek
Shitington? nekem nem ír vissza a nyomorult
petey
Hát behúzta végül az L-t. Kár, mert rohadt szórakoztató volt az ámokfutása...

blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.

"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
1 hónapja
Josszi San Francisco 49ers Nevada Wolf Pack 4 739
ez komoly gecc...

¯\_(ツ)_/¯ Csak egészség legyen, meg kerozin a repcsibe!
1 hónapja
SBL Green Bay Packers 2 898
győzelem!!!!!!!! elértem hogy fidesz törzsszavazó exmozgosító kampányoló anyám ne menjen el szavazni!!!
Josszi
Börtönbe mész a cselekedetért vagy azért életben hagytad?
topin
Eldugta a személyiét.
SBL
nem teljesen, megegyezés született, én elkisérem a tepmlomba és végigülöm vele az istentiszteletet, ő meg nálam felejti a személyijét egész napra
Josszi
Melyik templom? 1% miatt kérdem.
szaba
😀 Óbudai református templom
Josszi
Jogsival vagy ,útlevéllel is lehet nem ?
Dagobert bácsi
Lehet. De ezt a hsz-t most törölje az admin, hátha a mama is olvassa fórumot!
1 hónapja
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 21 656 — Csodabogár
Deákról indulva csoszogtunk el taktikusan az Oktogonig, hogy legyen hamar lelépési opció a végén. Nagyon jó volt a vibe, jól éreztük magunkat és a legnagyobb ujjongást az Andrássyn az ablakban sírva integető néni kapta, ilyen pillanatokért éri meg kimenni ezekre a rendezvényekre.

Csézi kurva cringe haknizós előadása szar volt, illetve mindenki őszintén dögöljön meg, aki nem bír ki 3-4 órát anélkül, hogy rágyújtana egy ilyen tömegben. Ennyi negativumot tudok mondani.
Hanni
Hozzátenném, hogy ez a gerinctelen féreg Jeszy nem a híresebb gerinctelen féreg Jeszy. Nem lenne szabad közösségi médiáznom, mert egyre inkább afelé hajlok, hogy ha élőben le merészelne hazaárulózni egy futóbolond azt felpofozom.

gyeek
ezt a patkányt már tiltottam. amúgy ez a csávó valami NB3-as fodbalista kapus
petey
Ja vágom. Noéla felhomályosított róla. 😊
gyeek
lehet mi írogatunk egymásnak az X-en illegalításban, csak nem tudjuk a fedőneveinket? 😀
petey
Őszintén szólva volt egy erős tippem erre egy ideje. Phaszfej Phillel hogy megy a beef? 😀
gyeek
Shitington? nekem nem ír vissza a nyomorult