Politika
69 feliratkozó
1 hónapja
A Békemenetet elsőre 40-50 ezerre mondtam, aztán hajlottam rá, hogy valószínűleg többen voltak (de a 100 ezret egész biztosan nem érték el). Az MP-féle rendezvényt én is pont 150 ezer körülire tippeltem.Tegnap már említettem Baranyi Imrét, aki hobbiból, de profi módon létszámbecslésekkel foglalkozik. Nemrég kijött a március 15-ei adataival. Hosszas felvezetés (módszertan stb.) után erre jutott: "A BÉKEMENETEN 50 EZER (+/- 15 %), A NEMZETI MENETEN 150 EZER (+/- 15 %) EMBER HALLGATTA A FŐSZÓNOKOT A BESZÉDE 10. PERCÉBEN."én a BM-t saccra 50-re lőttem be+Kossuth téri várakozók mondjuk 10
nagylaza, főpohárnok
a NM-t 200-re saccoltam. az 500 azért röhejes na.
petey
1 hónapja
egyik sincs már nekiJogsival vagy ,útlevéllel is lehet nem ?😀 Óbudai református templomMelyik templom? 1% miatt kérdem.nem teljesen, megegyezés született, én elkisérem a tepmlomba és végigülöm vele az istentiszteletet, ő meg nálam felejti a személyijét egész napraEldugta a személyiét.győzelem!!!!!!!! elértem hogy fidesz törzsszavazó exmozgosító kampányoló anyám ne menjen el szavazni!!!Börtönbe mész a cselekedetért vagy azért életben hagytad?
Josszi
topin
SBL
Josszi
szaba
Josszi
Dagobert bácsi
¯\_(ツ)_/¯ Csak egészség legyen, meg kerozin a repcsibe!
1 hónapja
Őszintén szólva volt egy erős tippem erre egy ideje. Phaszfej Phillel hogy megy a beef? 😀lehet mi írogatunk egymásnak az X-en illegalításban, csak nem tudjuk a fedőneveinket? 😀Ja vágom. Noéla felhomályosított róla. 😊ezt a patkányt már tiltottam. amúgy ez a csávó valami NB3-as fodbalista kapusDeákról indulva csoszogtunk el taktikusan az Oktogonig, hogy legyen hamar lelépési opció a végén. Nagyon jó volt a vibe, jól éreztük magunkat és a legnagyobb ujjongást az Andrássyn az ablakban sírva integető néni kapta, ilyen pillanatokért éri meg kimenni ezekre a rendezvényekre.Hozzátenném, hogy ez a gerinctelen féreg Jeszy nem a híresebb gerinctelen féreg Jeszy. Nem lenne szabad közösségi médiáznom, mert egyre inkább afelé hajlok, hogy ha élőben le merészelne hazaárulózni egy futóbolond azt felpofozom.
Csézi kurva cringe haknizós előadása szar volt, illetve mindenki őszintén dögöljön meg, aki nem bír ki 3-4 órát anélkül, hogy rágyújtana egy ilyen tömegben. Ennyi negativumot tudok mondani.
Hanni
⚠️rettegnek az időskorúak a Rákosi-féle személyi kultuszt építő agresszív
— Jeszy (@Jeszy661937) March 16, 2026
Magyar🇺🇦Pétertől!😱 pic.twitter.com/xCRGcGCb72
gyeek
petey
gyeek
petey
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
1 hónapja
itt a mesterterv:60% Fidesz, 30% Tisza---> Polgárháború
és amikor mindkét oldal legyengül, Bűnvadászok kommandóscsapat puccs --- > 100% Mi Hazánk.
sakk-matt.
amúgy azt mondja a Fradi C-közép oldalon egy hsz, hogy az egyik ukrán zászlós gyerek a Fradi táborban nyomja. milyen meglepő ez is.
1 hónapja
Tegnap már említettem Baranyi Imrét, aki hobbiból, de profi módon létszámbecslésekkel foglalkozik. Nemrég kijött a március 15-ei adataival. Hosszas felvezetés (módszertan stb.) után erre jutott: "A BÉKEMENETEN 50 EZER (+/- 15 %), A NEMZETI MENETEN 150 EZER (+/- 15 %) EMBER HALLGATTA A FŐSZÓNOKOT A BESZÉDE 10. PERCÉBEN."én a BM-t saccra 50-re lőttem be+Kossuth téri várakozók mondjuk 10
nagylaza, főpohárnok
a NM-t 200-re saccoltam. az 500 azért röhejes na.
1 hónapja
Dagobert bácsi
320
Jogsival vagy ,útlevéllel is lehet nem ?😀 Óbudai református templomMelyik templom? 1% miatt kérdem.nem teljesen, megegyezés született, én elkisérem a tepmlomba és végigülöm vele az istentiszteletet, ő meg nálam felejti a személyijét egész napraEldugta a személyiét.győzelem!!!!!!!! elértem hogy fidesz törzsszavazó exmozgosító kampányoló anyám ne menjen el szavazni!!!Börtönbe mész a cselekedetért vagy azért életben hagytad?
Josszi
topin
SBL
Josszi
szaba
Josszi
1 hónapja
lehet mi írogatunk egymásnak az X-en illegalításban, csak nem tudjuk a fedőneveinket? 😀Ja vágom. Noéla felhomályosított róla. 😊ezt a patkányt már tiltottam. amúgy ez a csávó valami NB3-as fodbalista kapusDeákról indulva csoszogtunk el taktikusan az Oktogonig, hogy legyen hamar lelépési opció a végén. Nagyon jó volt a vibe, jól éreztük magunkat és a legnagyobb ujjongást az Andrássyn az ablakban sírva integető néni kapta, ilyen pillanatokért éri meg kimenni ezekre a rendezvényekre.Hozzátenném, hogy ez a gerinctelen féreg Jeszy nem a híresebb gerinctelen féreg Jeszy. Nem lenne szabad közösségi médiáznom, mert egyre inkább afelé hajlok, hogy ha élőben le merészelne hazaárulózni egy futóbolond azt felpofozom.
Csézi kurva cringe haknizós előadása szar volt, illetve mindenki őszintén dögöljön meg, aki nem bír ki 3-4 órát anélkül, hogy rágyújtana egy ilyen tömegben. Ennyi negativumot tudok mondani.
Hanni
gyeek
petey
gyeek
1 hónapja
Tegnap már említettem Baranyi Imrét, aki hobbiból, de profi módon létszámbecslésekkel foglalkozik. Nemrég kijött a március 15-ei adataival. Hosszas felvezetés (módszertan stb.) után erre jutott: "A BÉKEMENETEN 50 EZER (+/- 15 %), A NEMZETI MENETEN 150 EZER (+/- 15 %) EMBER HALLGATTA A FŐSZÓNOKOT A BESZÉDE 10. PERCÉBEN."
1 hónapja
Ja vágom. Noéla felhomályosított róla. 😊ezt a patkányt már tiltottam. amúgy ez a csávó valami NB3-as fodbalista kapusDeákról indulva csoszogtunk el taktikusan az Oktogonig, hogy legyen hamar lelépési opció a végén. Nagyon jó volt a vibe, jól éreztük magunkat és a legnagyobb ujjongást az Andrássyn az ablakban sírva integető néni kapta, ilyen pillanatokért éri meg kimenni ezekre a rendezvényekre.Hozzátenném, hogy ez a gerinctelen féreg Jeszy nem a híresebb gerinctelen féreg Jeszy. Nem lenne szabad közösségi médiáznom, mert egyre inkább afelé hajlok, hogy ha élőben le merészelne hazaárulózni egy futóbolond azt felpofozom.
Hanni
gyeek
petey
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
1 hónapja
😀 Óbudai református templomMelyik templom? 1% miatt kérdem.nem teljesen, megegyezés született, én elkisérem a tepmlomba és végigülöm vele az istentiszteletet, ő meg nálam felejti a személyijét egész napraEldugta a személyiét.győzelem!!!!!!!! elértem hogy fidesz törzsszavazó exmozgosító kampányoló anyám ne menjen el szavazni!!!Börtönbe mész a cselekedetért vagy azért életben hagytad?
Josszi
topin
SBL
Josszi
szaba
1 hónapja
Ezzel is hoznak még pár szavazót a Tiszának 😊https://mandiner.hu/belfold/2026/03/a-ketfarku-partigazgatoja-nem-kertelt-magyar-peterekkel-osszefogva-legalizalnak-a-marihuana-termeszteset-videomeg nem hallgattam meg Davidkat, a honlapon meg nyilvan semmi konkretum nincs szoval fene tudja 😀én pár dolgothalgattam tőle, de annyira debil cringe a csávó hogy inkább skip
csebi
Negritis, a vajda
Josszi
1 hónapja
Melyik templom? 1% miatt kérdem.nem teljesen, megegyezés született, én elkisérem a tepmlomba és végigülöm vele az istentiszteletet, ő meg nálam felejti a személyijét egész napraEldugta a személyiét.győzelem!!!!!!!! elértem hogy fidesz törzsszavazó exmozgosító kampányoló anyám ne menjen el szavazni!!!Börtönbe mész a cselekedetért vagy azért életben hagytad?
Josszi
topin
SBL
Josszi
1 hónapja
Basszus én teljesen elfelejtettem hogy ma a főnök ország járásban kezdett. Pedig még akartam nézni, mennyit ver rá MP-re tömegben. De a visszajátszás alapján majd em egal, bár nem tudom ebből mennyit hozták busszal a közeli öregek otthonából.
1 hónapja
Alapvetően nem vagyok az ilyen megoldásoknak a híve, de beláttam, hogy itt a cél szentesíti az eszközt.persze még meggondolhatja magát addig, de nagyon megütötte a tudat hogy ha nyer a fidesz akkor lelép az egész család külföldre, unokák is, egyszem kicsifija is, végre talán felfogta hogy ha már nem képes arra szavazni amit kérünk akkor legalább annyit tegyen meg hogy nem megy el..Egy hős vagy, riszpekt.nem teljesen, megegyezés született, én elkisérem a tepmlomba és végigülöm vele az istentiszteletet, ő meg nálam felejti a személyijét egész napraEldugta a személyiét.győzelem!!!!!!!! elértem hogy fidesz törzsszavazó exmozgosító kampányoló anyám ne menjen el szavazni!!!Börtönbe mész a cselekedetért vagy azért életben hagytad?
Josszi
topin
SBL
Josszi
warr_b
Josszi
Én a szomszéd bácsit zsarolom azzal, hogy nem adok neki több kóstolót a boromból, ha a Fideszre szavaz.
1 hónapja
Zugló felett helikopter köröz, ezek már az Ukránok?Uzsokiba szoktak sérültet szállítani helikopterrel.
Löfli
1 hónapja
így.Negatívoskodást hagyjuk meg máshova 😛Azért Kaposváron is sokan vannak, sajnos. Mondjuk sötétbe nehéz megtippelni mennyi az annyi.azért elég durván kezd felpörögni a mozgósítás ez már tegnap is látszott
steelwolf
nehogy aztán a formaidőzítáésen dőljön el a dolog!
a Tisza kifullad a végére a Fidesz meg csúcsra járat pont időben
most azért én inkább erre tennék
yooker
De amugy tényleg kicsit olyan érzésem van, hogy tök mindegy mitörténik valaki tudja úgy igazolni, hogy a Fidesz nyer.
Stockholm szindróma nem tudtam, hogy így is játszik. 😊
Toca
rengeteg ember buborékja kipukkadt az elmúlt 2 évben.
1 hónapja
persze még meggondolhatja magát addig, de nagyon megütötte a tudat hogy ha nyer a fidesz akkor lelép az egész család külföldre, unokák is, egyszem kicsifija is, végre talán felfogta hogy ha már nem képes arra szavazni amit kérünk akkor legalább annyit tegyen meg hogy nem megy el..Egy hős vagy, riszpekt.nem teljesen, megegyezés született, én elkisérem a tepmlomba és végigülöm vele az istentiszteletet, ő meg nálam felejti a személyijét egész napraEldugta a személyiét.győzelem!!!!!!!! elértem hogy fidesz törzsszavazó exmozgosító kampányoló anyám ne menjen el szavazni!!!Börtönbe mész a cselekedetért vagy azért életben hagytad?
Josszi
topin
SBL
Josszi
warr_b
1 hónapja
Egy hős vagy, riszpekt.nem teljesen, megegyezés született, én elkisérem a tepmlomba és végigülöm vele az istentiszteletet, ő meg nálam felejti a személyijét egész napraEldugta a személyiét.győzelem!!!!!!!! elértem hogy fidesz törzsszavazó exmozgosító kampányoló anyám ne menjen el szavazni!!!Börtönbe mész a cselekedetért vagy azért életben hagytad?
Josszi
topin
SBL
Josszi

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
1 hónapja
Kemény áldozat.nem teljesen, megegyezés született, én elkisérem a tepmlomba és végigülöm vele az istentiszteletet, ő meg nálam felejti a személyijét egész napraEldugta a személyiét.győzelem!!!!!!!! elértem hogy fidesz törzsszavazó exmozgosító kampányoló anyám ne menjen el szavazni!!!Börtönbe mész a cselekedetért vagy azért életben hagytad?
Josszi
topin
SBL
Josszi
Minden elismerésem.
"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
1 hónapja
Azert ha Viktor nem tudna megtolteni egy foteret foleg amekkora kuriozum hogy kimozdult nem nagyon lenne mirol beszelni. Amig el megfog tudni tolteni fotereket, nem vonnek le ebbol nagy kovetkeztetest.Azért Kaposváron is sokan vannak, sajnos. Mondjuk sötétbe nehéz megtippelni mennyi az annyi.azért elég durván kezd felpörögni a mozgósítás ez már tegnap is látszott
steelwolf
yooker
1 hónapja
Nem fullad ki, mert az az oldal duhbol es gyuloletbol fog szavazni, es ez nagyon sok fiatalt es kozepkorut motival. Mas kerdes, hogy az egesz ugysem lesz egyenes, ami a masik oldal es a "szabalyokat" illeti.Azért Kaposváron is sokan vannak, sajnos. Mondjuk sötétbe nehéz megtippelni mennyi az annyi.azért elég durván kezd felpörögni a mozgósítás ez már tegnap is látszott
steelwolf
yooker
Szerkesztette: Stez
1 hónapja
Negatívoskodást hagyjuk meg máshova 😛Azért Kaposváron is sokan vannak, sajnos. Mondjuk sötétbe nehéz megtippelni mennyi az annyi.azért elég durván kezd felpörögni a mozgósítás ez már tegnap is látszott
steelwolf
yooker
De amugy tényleg kicsit olyan érzésem van, hogy tök mindegy mitörténik valaki tudja úgy igazolni, hogy a Fidesz nyer.
Stockholm szindróma nem tudtam, hogy így is játszik. 😊
1 hónapja
nem olyan nagy az a tér egyébként Kaposváron, nincsenek olyan sokan. MP legutóbbi országjárásán valamivel többen lehettek ott.Azért Kaposváron is sokan vannak, sajnos. Mondjuk sötétbe nehéz megtippelni mennyi az annyi.azért elég durván kezd felpörögni a mozgósítás ez már tegnap is látszott
steelwolf
yooker
built for this shit
1 hónapja
Azért Kaposváron is sokan vannak, sajnos. Mondjuk sötétbe nehéz megtippelni mennyi az annyi.azért elég durván kezd felpörögni a mozgósítás ez már tegnap is látszott
steelwolf
1 hónapja
Eldugta a személyiét.győzelem!!!!!!!! elértem hogy fidesz törzsszavazó exmozgosító kampányoló anyám ne menjen el szavazni!!!Börtönbe mész a cselekedetért vagy azért életben hagytad?
Josszi
topin