Politika

69 feliratkozó

1 hónapja
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 17 059 — Apu ökölbeszorított keze
Mandiner:

Bármikor megtámadhatja Magyarországot Ukrajna: elkészült a terv, már az Európai Unióval is egyeztetnek - Mindent összehangolna Kijev és Brüsszel.

(Állítólag Orbán Balázs már intézi a fehér zászlók kiosztását a lakosságnak.)
Brouwerij van de Vrij
Ha elolvasod a cikket kb erről szó sincs.
Kb mintha csak a szalagcím lenne érdekes ugysem olvassa el senki a cikket.

1 hónapja
gyeek LSU Tigers 8 698 — Grady Judd fan
hubazd+

Josszi
ez pontosan mi akar lenne? motoremberkiskontener?
csebi
Úgy gondolták ez stílszerű támasz lesz. Praktikusnak praktikus, de inkább röhejes.

blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.

"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
1 hónapja
deyell Las Vegas Raiders 12 648 — Sworn to the Dark
Mandiner:

Bármikor megtámadhatja Magyarországot Ukrajna: elkészült a terv, már az Európai Unióval is egyeztetnek - Mindent összehangolna Kijev és Brüsszel.

Brouwerij van de Vrij
engem az zavar, hogy ennyire alacsony az intelligencia szint, hogy az ennyire téboly hülyeséget is csont nélkül benyelik. NATO az mi? kutyafasza?
rva
a legfeljebb 8 általánost végzett szavazókra lő a fidesz, és sajnos számos választókerületben ők a többség.

built for this shit

1 hónapja
rva 4 667 — Me for President!
Mandiner:

Brouwerij van de Vrij
engem az zavar, hogy ennyire alacsony az intelligencia szint, hogy az ennyire téboly hülyeséget is csont nélkül benyelik. NATO az mi? kutyafasza?
1 hónapja
Gyurma Pappa New Orleans Saints Tulane Green Wave 15 857 — zászló zászló szív
Mandiner:

Brouwerij van de Vrij
Szóval, ha marad Orbán, akkor megtámadják Magyarországot, szóval nincs kérdés, le kell váltani az ukrán-barát Tiszára, hiszen akkor nem fogják megtámadni. Nem bonyolult

Kicsit talán kezdik túltolni a paráztatást, de nem vagyok Kaminsky Fanni, nem értek ehhez, ők meg igen.

1 hónapja
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 694 — Poloska confirmed
ez a taktikaiszavazas.hu is elég optimista. Tolna 1, JNSZ 2,4, Heves 2, Nógrád 1, Hajdú-Bihar 6, Pest 13-14, Fejér 3, Komárom-Esztergom 3, GYMS 4-5, ezeket mind a Tiszához írja, de tippem szerint igen necces mindegyik. az 58-48 közelebb lenne a valósághoz, mint a 68-38 szerintem. persze az 58-48-at is elfogadnám.
deyell
Az szerintem is kuka. Hazai terepem, ott is fogok szavazni és bár nagyon jó embernek tűnik a kőműves csávó, sajnos a lötéri kutya sem ismeri. Persze tudom, pártlogókra szavaznak az emberek, de ahhoz, hogy a Tisza lagora szavazzanak, nem ártana meggyőzni őket.
1 hónapja
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 744
Mandiner:

Brouwerij van de Vrij
téboly bazmeg
1 hónapja
Brouwerij van de Vrij Baltimore Ravens 14 217 — Слава Україні! Героям слава! Vreugde van eeuwigheid
Mandiner:

'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'

"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
1 hónapja
ozibozi New York Giants 21 506
A mi hazánk biztos bejutónak néz ki, a sok fideszes lemorzsolódó ott békésen tovább tud mocskolódni.
1 hónapja
Bruce Las Vegas Raiders UCLA Bruins 11 918 — Salus populi suprema lex esto
Engem ez zavar továbbra is:

taktikaiszavazas.hu/

Tisza: 68
Fidesz: 38

MP szerint 26 olyan körzet van, ami inkább Fidesz. 50 olyan ami nagyon Tisza, 30 pedig kicsit Tisza.

A taktikaiszavazás szerint kicsit több az inkább fidesz.
Bruce
ez a taktikaiszavazas.hu is elég optimista. Tolna 1, JNSZ 2,4, Heves 2, Nógrád 1, Hajdú-Bihar 6, Pest 13-14, Fejér 3, Komárom-Esztergom 3, GYMS 4-5, ezeket mind a Tiszához írja, de tippem szerint igen necces mindegyik. az 58-48 közelebb lenne a valósághoz, mint a 68-38 szerintem. persze az 58-48-at is elfogadnám.
deyell
Nagyon nagyon szomorú lennék ha ez 68-38 nem jönne be minimum. De természetesen jobban tetszene amit MP fest a falra.

Egyébként azt hiszem pont most mér a 21 kutatóközpont a Jászságban, amire nagyon kíváncsi vagyok.
1 hónapja
deyell Las Vegas Raiders 12 648 — Sworn to the Dark

taktikaiszavazas.hu/

MP szerint 26 olyan körzet van, ami inkább Fidesz. 50 olyan ami nagyon Tisza, 30 pedig kicsit Tisza.

Bruce

built for this shit

1 hónapja
Josszi San Francisco 49ers Nevada Wolf Pack 4 739
csebi
sztem ilyen alkohol elleni kampány video

¯\_(ツ)_/¯ Csak egészség legyen, meg kerozin a repcsibe!
1 hónapja

ezekre várok minden ilyen dzsembori végén 😊 elképesztő bazzeg, hogy ilyenek élnek még közöttünk és miattuk kell parázni, hogy ne vigyék még jobban a Tartarosz mélyére.
petey
adom a bácsit, MP túl furcsán pislog

1 hónapja
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 27 615 — Lucas Scott
hubazd+

Josszi

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
1 hónapja
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 21 656 — Csodabogár

ezekre várok minden ilyen dzsembori végén 😊 elképesztő bazzeg, hogy ilyenek élnek még közöttünk és miattuk kell parázni, hogy ne vigyék még jobban a Tartarosz mélyére.

1 hónapja
hubazd+

1 hónapja
Negritis, a vajda Denver Broncos 58 196 — The Mathematician

taktikaiszavazas.hu/

Bruce
kiváncsi leszek Tuzson eltakarodik-e

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
1 hónapja
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 694 — Poloska confirmed
Ez a Nagy Dávidos Partizán interjú rém kellemetlen.
ervinator
Remélem jó érzés minden kutyapártos szavazónak, hogy ők nincsennek egy szinten ezzel a bohóccal 😀
1 hónapja
Brouwerij van de Vrij Baltimore Ravens 14 217 — Слава Україні! Героям слава! Vreugde van eeuwigheid

Ez még talán a Marsról is látszott!

#zászlózászlószív

'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'

"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
1 hónapja
Bruce Las Vegas Raiders UCLA Bruins 11 918 — Salus populi suprema lex esto

taktikaiszavazas.hu/

1 hónapja
ervinator New England Patriots Michigan Wolverines 2 041
Ez a Nagy Dávidos Partizán interjú rém kellemetlen.

"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
1 hónapja
somoskovig Jacksonville Jaguars 12 485 — Chiefs GM
Igazából nekem annyi a mérlegem a tegnapról, hogy aki kiment a Békemenetre, az biztos jobban gyűlöli az ukránokat és retteg a háborútól, mint előtte. Aki kiment a Nemzeti Menetre, annak meg volt egy boldog napja egy jó közösségben, egy elfogadható jövőképet meghallgatva.

Ebből lehet választani, nem olyan nehéz. 😊
somoskovig
Filozofikus kérdés:

Mi kovácsol jobban össze egy csoportot: a gyűlölet ereje (ellenségkép: Soros, Ukrajna, Brüsszel <> Orbán Viktor) vagy a szeretet ereje ?

(*Nem, nem arról beszélek, hogy a Békemeneten az előbbi, a Nemzeti meneten meg az utóbbi volt), a TISZA-ra szavazó embereket is pontosan összetartja az, hogy OV ellen kell szavazni, bárki más csak OV ne.
bobi0092
itt már szerintem nem a saját tábor összekovácsolása a cél, a magszavazók megvannak, ők már nem mennek sehova. A perifériáról és a bizonytalanok közül lehet még mazsolázni, számukra viszont nem az a kérdés, hogy mi kovácsolja össze az adott csoportot, hanem hogy melyikhez szeretne jobban tartozni (meg hol jár jobban a zsebe 😀).

1 hónapja
ozibozi New York Giants 21 506
https://scontent.xx.fbcdn.net/v/t15.5256-10/651459488_1798871154142624_5988821250995610532_n.jpg?_nc_cat=105&ccb=1-7&_nc_sid=a27664&_nc_ohc=Z-NQK8Ci2dUQ7kNvwELXxSd&_nc_oc=Adrd5DN4TlKcnxQGMpinW3Ghj1boMc1uY-ceTh74EBZphurVkjM-q1FpzltNVPFIoH8&_nc_zt=23&_nc_ht=scontent.xx&_nc_gid=BPwsgbLIIMJ9oS741HexwQ&_nc_ss=7b20f&oh=00_Af6C12kafoWnf4KqnNk3DFf8WFE6If9ia8GFKh1JsBxrPw&oe=6A030FF2
48.278 Aufrufe · 1.765 Reaktionen | A válaszunk a kérdésre, ami ilyenkor felmerül benned: “- Itt? Mindenki!” | Macskás Fadísz
A válaszunk a kérdésre, ami ilyenkor felmerül benned: “- Itt? Mindenki!”
1 hónapja
Negritis, a vajda Denver Broncos 58 196 — The Mathematician
Az nem csak római köszöntés? 😀
Mikey
mussolini féle római 😊

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
1 hónapja
vpi New England Patriots Rutgers Scarlet Knights 4 656 — Patriot
A számokkal ugyanez. Bárki bármit láthat, mondhat, nincs semmi relevanciája.
Őszentsége Sobri Jóska
Amúgy ezt akartam kérdezni, hogy a szurkolók azért elég gyakran lengetnek kart rigmusokra, akár nácik, akár nem - vagy rosszul gondolom?
szaba
Passz, én sose lengettem.
De a párhuzamomban nem az a lényeg, hogy Tárkányi náci, vagy náci volt, de már elmúlt, hanem az, hogy amit a képen látunk az náci karlendítés (akár egy nem nácitól), vagy sem.
És nem az számít, hogy mit látsz, hanem az, hogy mit mondanak róla.
Így hoztam párhuzamba a "hol melyik rendezvényen mennyien voltunk" szokásos értelmetlen számháborújával.
Őszentsége Sobri Jóska
a Ferencvárosi szurkolók mióta mondják már, hogy a lendítés a "szívtől az égbe" 😀
pedig régen fradi drukker voltam, de akkor se hittem el.
rva
Az nem csak római köszöntés? 😀
Mikey
 www.facebook.com/watch/?ref=embed_video&v=240635984659779

1:30-tól. Amit biztosan félre akarnak érteni 😀

Zsebi, Pilla, Szuszi, Pizsi, Pulcsi, Bolka, Bendegúz, Tihamér, Lolka és Pacsi