NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Politika

65 feliratkozó

9 hónapja
NB2 New England Patriots 27 456 — nabege2@yahoo.com
"Születésem óta meleg vagyok, melegként élem az életem. Az én gyermekkorom a ’80-as évekre, a tinédzserkorom a ’90-es évekre esett. Nem láttam meleg embert, nem volt a médiában meleg tartalom, nem volt Pride, mégis meleg lettem, valószínűleg Szájer József ugyanezt tudja elmondani. Nem úgy működik a világ, ahogy önök ezt itt előadják– fogalmazott Sebián-Petrovszki László"
9 hónapja
bogjosi New England Patriots 1 917
Gec, füstbombáznak a Parlamentben!
zacknorb
???
Amadeus the Young
 telex.hu/belfold/2025/03/18/gyulekezesi-torveny-modositasa-fidesz-parlament-megszavaztak

...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
9 hónapja
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 202
zacknorb
???
9 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 20 786 — Kinek mit intézett a kormánya

Poloska vagyok.
9 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 20 786 — Kinek mit intézett a kormánya

Poloska vagyok.
9 hónapja
somoskovig Jacksonville Jaguars 11 519 — Chiefs GM
 telex.hu/belfold/2025/03/18/sulyok-tamas-koztarsasagi-elnok-orban-viktor-poloska-beszed-marcius-15
NB2
Vér vízzé nem válik.
Amadeus the Young
Inkább a csiga nem növeszt gerincet vagy valami ilyesmi.

9 hónapja
 telex.hu/belfold/2025/03/18/sulyok-tamas-koztarsasagi-elnok-orban-viktor-poloska-beszed-marcius-15
NB2
Vér vízzé nem válik.
9 hónapja
9 hónapja
bogjosi New England Patriots 1 917
Reagáltak is gyorsan...."mi nem tudtunk erről" szokásos mantra....miközben kb lepörgött a szemük előtt, hogy "ebbűűű baj lesz!" (hisz kiderült ez is..)
 telex.hu/belfold/2025/03/18/kulturalis-es-innovacios-miniszterium-marcius-15-dij-visszavonas

Szerkesztette: bogjosi

...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
9 hónapja
kittli Pittsburgh Steelers 2 778 — Steelers fan
 telex.hu/belfold/2025/03/18/allami-kituntetes-nyomozas

Zseni!
Toca
szerintem ez valami fétis már a fideszben.
Amadeus the Young
Pedofidesz
csebi
Ebben a rendszerben egy kitüntetésért, életjáradékért elég megrontani néhány gyereket.
Az "egészséges" (köz)szereplők helyében már előre rettegnék egy állami kitüntetés bejelentése előtt, nehogy kapjak és összemossanak ezzel a sok ganéval.

"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
9 hónapja
andree Arizona Cardinals 1 781
ÉN azt vallom, hogy a Mi Hazánkosok ugyanúgy utálják a Fideszt, a keménymagnak nincs az az isten, hogy a Fideszre szavazzanak vagy ne ábránduljanak ki, ha összebútoroznak a Fidesszel
NB2
Mondjuk minden szélsőjobbos párt életútja az szokott lenni, hogy a keménymag megalapít egy igaz szélsőjobbos pártot, akinek ez vonzó szép lassan besorakozik mögé, majd gyors növekedés végén a vezető politikus képességeitől és a körülmények alakulásától függően platózik valahol. Mikor a vezetés észleli, hogy itt a a plafon akkor elkezd tájékozódni, hogy merre tovább, megtalál valami nagyobb politikai erőt ami felé elkezd húzni, jó esetben egy kis zsé is esik, ami miatt a "true" fanok kiábrándulnak belőle és a leghangosabb, legkarizmatikusabb arc alakít egy új igaz szélsőjobbos közösséget, majd pártot. Az utóbbi folyamat közben a Fidesz mindig felzabál pár százalékot az árvákból. Rinse and repeat. Vona magasabbra jutott mint Toro, de mivel már legalább a harmadik ciklusnál vagyunk ez is szép politikai teljesítmény. Ügyes húzás volt az antiglob árváknak kedveskedni, meg leigazolni Schiffert, de azért már látszik, hogy kezd széthúzni a banda, mert túl sok összeesküvés elmélet és agenda megy párhuzamosan. Én is cash outolnék.

Szerkesztette: andree
9 hónapja
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 25 932 — Lucas Scott

Zseni!
Toca
Amadeus the Young
Pedofidesz

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
9 hónapja
Mikey Cincinnati Bengals 20 577
 444.hu/2025/03/18/egy-modosito-szerint-maximum-egy-honappal-elore-lehet-bejelenteni-a-tunteteseket-igy-a-pride-ot-is

Csak megoldják, a rosseb egye meg azt a gránitszilárdságút.

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
9 hónapja

Zseni!
Toca
9 hónapja
Toca Minnesota Vikings 20 115 — Vikings fan

Zseni!
9 hónapja
focilap 56
ÉN azt vallom, hogy a Mi Hazánkosok ugyanúgy utálják a Fideszt, a keménymagnak nincs az az isten, hogy a Fideszre szavazzanak vagy ne ábránduljanak ki, ha összebútoroznak a Fidesszel
NB2
Nekem nagyon sok Mi hazánkos ismerősöm van, akik jobban örülnének akár egy Tisza koalíciónak, mint a Fidesszel való koalíciónak.
9 hónapja
kittli Pittsburgh Steelers 2 778 — Steelers fan
Megjegyzem, a Lidlben tegnap 555 HUF-ért vettem meg azt a margarint, ami eddig kb. 850-900-ba került.
nagylaza, főpohárnok
Vegyél vajat, egészségesebb.
szaba
Finomabb is.

Amúgy gondolom a margarin Rama vagy valami hasonló lehetett, bár a sajatmárkás termékek között is pont a margarin és joghurt ára ment nagy %-al (20+) lejjebb.
kittli
Konkrétan: Bords Eve (with olive oil).
nagylaza, főpohárnok
Arra akartam utalni, hogy a gyártói márkás (nem jutott eszembe a kifejezés ezért ramaztam) termékeknél sokkal magasabb árréssel dolgoznak mint a saját márkással, így ezeknél valósan érezhető az árcsökkenés.
Viszont kedves ismerősöm tegnap már meg is állapította, hogy "átverés az egész, nincs itt semmi leárazás".
Siettem,nem volt kedvem belemenni a témába így még nem tudtam meg, hogy OV vagy a multi verte át. 😀

"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
9 hónapja
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 20 647 — Csodabogár
 telex.hu/kulfold/2025/03/17/europai-unio-szankciok-oroszorszag-trump-rubio-szijjarto-telefon-veto

Lánczi elvtárs tud róla? aggódom hogy csak így beleszólnak külföldről mit kell csinálnunk..

9 hónapja
ozibozi New York Giants 20 211
NB2
Csak a klasszik MIépes vonal kihalt biológiailag, ők meg nem jutnak be egyedül a fidesz szélsőségesei nélkül.
Egy az útjuk
Így meg nehéz ellenük menniük…

Szerkesztette: ozibozi
9 hónapja
mindenki kedvenc udvari bolondja ismét feltűnt 😀
 www.facebook.com/stories/2222989191068850/UzpfSVNDOjU1MzU4MzU1MTA3NjkxNA==/?view_single=1

az életből kéne kibannolni ezt a teleszart búvárruhát 😀

Szerkesztette: petey

9 hónapja
Megjegyzem, a Lidlben tegnap 555 HUF-ért vettem meg azt a margarint, ami eddig kb. 850-900-ba került.
nagylaza, főpohárnok
szaba
Finomabb is.

Amúgy gondolom a margarin Rama vagy valami hasonló lehetett, bár a sajatmárkás termékek között is pont a margarin és joghurt ára ment nagy %-al (20+) lejjebb.
kittli
nagylaza, főpohárnok
plusz 1. mi csak azt vesszük(pláne amikor le van árazva 😀)

9 hónapja
9 hónapja
Igazából MP azzal, hogy kijött ezzel a Fidesz-Mi Lacánk koalícióval csak azt mondta, el amit egy komplexen értelmezni tudó ember érzékelt az elmúlt 2-3 hétben. Én legalábbis Mi Gatyánk Mozgalmas durván hithű munkatársamnak ezt mondom hónapok óta, de ugyanúgy tagadják, minthogy le lehet írni a Facebookra azt, hogy Toroczkai.

Poloska vagyok.
9 hónapja
ozibozi New York Giants 20 211
nagylaza, főpohárnok
szaba
Finomabb is.

kittli
nagylaza, főpohárnok
Az még jó is 😊
9 hónapja
nagylaza, főpohárnok Green Bay Packers 16 651 — beers & Packers
nagylaza, főpohárnok
szaba
Finomabb is.

kittli