NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Politika

65 feliratkozó

9 hónapja
NB2 New England Patriots 27 456 — nabege2@yahoo.com
ÉN azt vallom, hogy a Mi Hazánkosok ugyanúgy utálják a Fideszt, a keménymagnak nincs az az isten, hogy a Fideszre szavazzanak vagy ne ábránduljanak ki, ha összebútoroznak a Fidesszel
9 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 20 786 — Kinek mit intézett a kormánya
Igazából MP azzal, hogy kijött ezzel a Fidesz-Mi Lacánk koalícióval csak azt mondta, el amit egy komplexen értelmezni tudó ember érzékelt az elmúlt 2-3 hétben. Én legalábbis Mi Gatyánk Mozgalmas durván hithű munkatársamnak ezt mondom hónapok óta, de ugyanúgy tagadják, minthogy le lehet írni a Facebookra azt, hogy Toroczkai.

Poloska vagyok.
9 hónapja
ozibozi New York Giants 20 212
Megjegyzem, a Lidlben tegnap 555 HUF-ért vettem meg azt a margarint, ami eddig kb. 850-900-ba került.
nagylaza, főpohárnok
Vegyél vajat, egészségesebb.
szaba
Finomabb is.

Amúgy gondolom a margarin Rama vagy valami hasonló lehetett, bár a sajatmárkás termékek között is pont a margarin és joghurt ára ment nagy %-al (20+) lejjebb.
kittli
Konkrétan: Bords Eve (with olive oil).
nagylaza, főpohárnok
Az még jó is 😊
9 hónapja
nagylaza, főpohárnok Green Bay Packers 16 651 — beers & Packers
Megjegyzem, a Lidlben tegnap 555 HUF-ért vettem meg azt a margarint, ami eddig kb. 850-900-ba került.
nagylaza, főpohárnok
szaba
Finomabb is.

Amúgy gondolom a margarin Rama vagy valami hasonló lehetett, bár a sajatmárkás termékek között is pont a margarin és joghurt ára ment nagy %-al (20+) lejjebb.
kittli
Konkrétan: Bords Eve (with olive oil).
9 hónapja
Lúdas Solymi New England Patriots 8 879
Ki gondolta volna, hogy a boltok mennyiségi korlátozást fognak bevezetni a hatósági áras, akarom mondani árréstopos termékekre, valamint a többi termék ára jelentősen emelkedni fog... ki gondolta volna?!
Mikey
picit deja vu-m volt reggel, azt hittem megint itt a Covid 😀
gamerkr
A veszélyhelyzeti kormányzás még mindig tart, szóval a Covid el se múlt 😀
Lúdas Solymi
Hívjuk ezt dagadt Vitya féle császárságnak, indokot mindig fognak találni, reméljük h 2026-tól ez véget ér választások után, vagy addig lefordul a székről.
Beki
Ja, amikor most hoztak olyan törvényt, h a kormány lehet kisebbségi pozícióban és hozhat rendeleti törvényeket továbbra is.

Álmodj királylány.

Itt a Fradi meg a többi ultrának kellene beajánlani valamit, hogy ugyanazt megcsinálják mint 2006-ban a TV székháznál meg úgy általában.

De lenne egy kérdésem, ha a rendőrök, katonák látják, ahogy az aktuális kormány alakítgatja a szabályokat a kedvükre és az ellenzék hiába nyer tiszta játszmával, akkor se tudnak mit csinálni, akkor az ő fejükben mi játszódik le?
Mit fognak akkor csinálni, amikor kivezénylik őket, hogy gyűjtsék be a beazonosított "rendbontókat"?
Vagy oda is a szelektált és lojális embereket meg TEK-eseket küldik és nekik nem probléma, hogyha ők lesznek a modern kori ÁVO?
9 hónapja
kittli Pittsburgh Steelers 2 778 — Steelers fan
nagylaza, főpohárnok
szaba
Finomabb is.

"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
9 hónapja
Beki New York Jets 2 069
Ki gondolta volna, hogy a boltok mennyiségi korlátozást fognak bevezetni a hatósági áras, akarom mondani árréstopos termékekre, valamint a többi termék ára jelentősen emelkedni fog... ki gondolta volna?!
Mikey
gamerkr
Lúdas Solymi
Hívjuk ezt dagadt Vitya féle császárságnak, indokot mindig fognak találni, reméljük h 2026-tól ez véget ér választások után, vagy addig lefordul a székről.
9 hónapja
szaba Los Angeles Chargers 11 889
nagylaza, főpohárnok
9 hónapja
nagylaza, főpohárnok Green Bay Packers 16 651 — beers & Packers
9 hónapja
esanders10 Denver Broncos 794
 444.hu/2025/03/17/a-fideszessege-miatt-megbirsagolt-volt-hirados-nemeth-balazs-a-fidesz-frakcio-szovivoje-lett

közszolgálat
Amadeus the Young
Partizános szereplése máig az egyik legszurrealisabb interjú amit valaha láttam.

Szerkesztette: esanders10
9 hónapja
fake.id 1 315 — tush push aficionado
Mikey
gamerkr
Lúdas Solymi
mondjuk ez még mindig a migráns veszélyhelyzet, nem? 😀
Negritis, a vajda
a veszhelyzet nem mulik el csak atalakul
Kúrfürst briareos
3-4-5 párhuzamosan futó dangerből úgyis mindig lesz valami, ami épp kéznél van
9 hónapja
fake.id 1 315 — tush push aficionado
Mikey
nana, azt mondták, azt sem lehet, majd azt is jól kivizsgálják
(nem emelhetik más termék árát)
NB2
nem emelhetik, de az aldiban véletlen pont aznaptól vágtak rá 10%ot a fehérjés pudingra meg gyümijoghurtra is xd
9 hónapja
Kúrfürst briareos Miami Dolphins Miami Hurricanes 18 655 — StuG Life
Mikey
gamerkr
Lúdas Solymi
Negritis, a vajda
a veszhelyzet nem mulik el csak atalakul

9 hónapja
Negritis, a vajda Denver Broncos 53 973 — The Mathematician
Mikey
gamerkr
Lúdas Solymi

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
9 hónapja
Negritis, a vajda Denver Broncos 53 973 — The Mathematician
Ja, csak megkapta a tanárokat...rend van ott is azóta, két hét alatt. Ja, nem.
Lúdas Solymi
könyvelésben elvileg most lett rend

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
9 hónapja
NB2 New England Patriots 27 456 — nabege2@yahoo.com
Mikey
nana, azt mondták, azt sem lehet, majd azt is jól kivizsgálják
(nem emelhetik más termék árát)
9 hónapja
Tehát, a homoszexualitás megjelenítése jogellenes.

Se köztéren, se újságban, se sorozatban, se zenében.

Hatalomra jutott Csurka Pista.
Amadeus the Young
csak ha 18 ev alatti is lathatja. le kell zarni a varost a gyerekek elol.
csebi
Tiltsuk be az összes dollárokból és eurókból finanszírozott imperialista mocskot!
Állítsunk fel bizottságokat akik majd megszűrik mi való az erkölcsös és keresztény magyar nemzet fiainak és lányainak!

Szóval akkor csak MP a poloska.

Most egy kicsit sajnálom, hogy napokig ezen pörgött mindenki, amikor Dr. Miniszterelnök úr csak elhibázta a beszédét.

Aha..

(ide írom, a híres költő szavait:

irónia, mi az, egy tablet?
Bármi is az, kettő jöhet )
Gyurma Pappa
Nehéz eldönteni, hogy melyik viccesebb. A tény maga, hogy megpróbálja megmagyarázni, vagy pedig az, amivel megpróbálja megmagyarázni.

Orbán római üdvözlése a poloskázás.
Mikey
Aztán majd mérgében, hogy azt gondolják magyarázkodik, ő, a nagy politikus, majd jól nekidurálja magát és jól megbasz mindenkit.
A párttársait többször is. No, nem azért mintha élvezné,
de érezzék az ő bosszúságát, lehetőleg mélyen és sokáig.

Azért otthon Anikó asszony kap egy-két pofont, csak úgy a rend kedvéért.
Lúdas Solymi
...és azzal saját magát is jogellenessé teszi? Kemény lenne. 😀
Mikey
Márhogy ő jogellenes? Hát, ő a király, a mindenek és törvények felett álló.
Különben is, ő a jog maga, meg az állam.
A jóisten még nem, de az ő helyében én figyelnék...merthogy az ördög nem fogja beengedni, a purgatórium meg nemtom h ad-e öröklakást, azért ott is korlátos a tartózkodási engedély asszem.
9 hónapja
Mikey
gamerkr
9 hónapja
Mikey Cincinnati Bengals 20 577

Amadeus the Young
csebi
Tiltsuk be az összes dollárokból és eurókból finanszírozott imperialista mocskot!
Állítsunk fel bizottságokat akik majd megszűrik mi való az erkölcsös és keresztény magyar nemzet fiainak és lányainak!

Most egy kicsit sajnálom, hogy napokig ezen pörgött mindenki, amikor Dr. Miniszterelnök úr csak elhibázta a beszédét.

Aha..

Gyurma Pappa
Nehéz eldönteni, hogy melyik viccesebb. A tény maga, hogy megpróbálja megmagyarázni, vagy pedig az, amivel megpróbálja megmagyarázni.

Mikey
Aztán majd mérgében, hogy azt gondolják magyarázkodik, ő, a nagy politikus, majd jól nekidurálja magát és jól megbasz mindenkit.
A párttársait többször is. No, nem azért mintha élvezné,
de érezzék az ő bosszúságát, lehetőleg mélyen és sokáig.

Lúdas Solymi
...és azzal saját magát is jogellenessé teszi? Kemény lenne. 😀

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
9 hónapja
gamerkr Green Bay Packers 11 511 — The sharif don't like it - welcome to the casbah club
Mikey

9 hónapja

Amadeus the Young
csebi

Aha..

Gyurma Pappa

Mikey
A párttársait többször is. No, nem azért mintha élvezné, de érezzék az ő bosszúságát, lehetőleg mélyen és sokáig.

Szerkesztette: Lúdas Solymi
9 hónapja
Beki New York Jets 2 069
Mikey
Nem hülyék ők sem... ha ilyen "kiskapukat" nyitva hagynak ezek a barmok nekik élni fognak vele... látszatintézkedés ala poloska vagyok Vitya és repülőrajt negatív Marci által
9 hónapja
Mikey Cincinnati Bengals 20 577

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
9 hónapja
Hogy aztán ezt magyarázni kell, személyesen OV-nak, nos, ebből látszik, hogy nem minden, elsőre jónak tűnő "poént" érdemes megtartani. Habár napok óta erről folyik a diskurzus, nem a valóban fontos témákról, MP népszavazási topicja se fér fel sehova. Pride + poloska. (ez se teljesen új egyébként, volt már az ellenzék "élősködő parazita a magyar anyaföldön" valamikor 15-16 körül)
MC12
Ugye a kérdés, (amit mi még nem tudunk, de a magyarázkodás miatt nagy valószínűséggel sejthetünk), hogy ki jön ki ebből jobban. Már hogy a poloskázásból, a Pride igazából senkit nem érdekel a mainstream médián meg a liberálisokon kívül.

Igazából Nagy Marci elintézi, hogy előbb-utóbb visszajöjjön MP tematizálása, ettől nem félek. A márciusi inflációs adatok pont jókor jönnek majd Húsvét után.
Gyurma Pappa
Én nem is értem, hogy engedik még nyilatozni. (illetve ha teljesen szét akarja égetni OV, akkor értem) Ma bemondja a barma, hogy az élelmiszer infla közelebb lesz 9%-hoz, mint a 10-hez. Mintha ez valami örömhír lenne 😀 és áprilisban már istenbizta 7 alá megy.

MP minden egyes nap gyújthat egy gyertyát valami templomban, hogy OV le ne vegye Mártont, mert addig napról napra jobb esélye lesz.
MC12
MIért akarná OV égetni?

Sosem jelentett OV-ra veszélyt.
Amadeus the Young
Általában ezt szokta csinálni. Ha visszanézel, az erős miniszterek mindig kaptak vállalhatatlan kommunikációkat, ezzel is erodálva őket, akár veszélyesek voltak, akár nem. Btw. a politikában nincs olyan, hogy valaki "nem jelent veszélyt a főnök hatalmára", ez fogalmilag kizárt.
Navra, Lázár, Rogán, Gulyás, Kocsis.... minddel megcsinálta ugyanezt (Pintérrel nem, de az a viszony egészen más). Annál, hogy valaki 99%-ban nem veszélyes rám, annál csak egy jobb van, ha 100%-ban nem veszélyes. És 2010ig elegen szúrták hátba - saját értelmezése szerint - OV-t ahhoz, hogy ezzel a mindsettel vezesse a HR-t.

Nem mellesleg, minél jobban égeti Mártonra a faszságokat, annál nagyobbat szól, amikor kibassza. "Ha előbb tudta volna, már korábban kibaszta volna, de most rájött és lépett!" Ezt elég sokszor el lehet adni a politikában, hogy lesz-e most ilyen és az fog-e működni, hát, fasz tudja.
MC12
😊
Amadeus the Young
Ja, csak megkapta a tanárokat...rend van ott is azóta, két hét alatt. Ja, nem.
9 hónapja
ozibozi New York Giants 20 212
Ahogy a miniszterelnöktől megtudta a világ, Petőfi világéletében a béke és nem a felforgatás pártján állt. Az új életrajz már kész is, csak új versek kellenek. Mert amiket ő írt, azok sajnálatosan félreérthetők. Jognak asztala meg ilyen hülyeségek! Hát hogy lopna akkor a dinasztia tovább? Sehonnai bitang ember, ki most, ha kell, TÁRGYALNI nem mer?

Ülj le, magyar. Menjél haza.
Jó az idő, minden fasza.
Rabok leszünk. Jobb, mint a semmi.
Kár volna ezért ölre menni.

TWA