NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 379
43
02:05 CFB Playoff - Alabama @ Oklahoma (ARENA4)
Politika
65 feliratkozó
9 hónapja
ÉN azt vallom, hogy a Mi Hazánkosok ugyanúgy utálják a Fideszt, a keménymagnak nincs az az isten, hogy a Fideszre szavazzanak vagy ne ábránduljanak ki, ha összebútoroznak a Fidesszel
9 hónapja
Igazából MP azzal, hogy kijött ezzel a Fidesz-Mi Lacánk koalícióval csak azt mondta, el amit egy komplexen értelmezni tudó ember érzékelt az elmúlt 2-3 hétben. Én legalábbis Mi Gatyánk Mozgalmas durván hithű munkatársamnak ezt mondom hónapok óta, de ugyanúgy tagadják, minthogy le lehet írni a Facebookra azt, hogy Toroczkai.
Poloska vagyok.
9 hónapja
Az még jó is 😊Konkrétan: Bords Eve (with olive oil).Finomabb is.Megjegyzem, a Lidlben tegnap 555 HUF-ért vettem meg azt a margarint, ami eddig kb. 850-900-ba került.Vegyél vajat, egészségesebb.
nagylaza, főpohárnok
szaba
Amúgy gondolom a margarin Rama vagy valami hasonló lehetett, bár a sajatmárkás termékek között is pont a margarin és joghurt ára ment nagy %-al (20+) lejjebb.
kittli
nagylaza, főpohárnok
9 hónapja
Konkrétan: Bords Eve (with olive oil).Finomabb is.Megjegyzem, a Lidlben tegnap 555 HUF-ért vettem meg azt a margarint, ami eddig kb. 850-900-ba került.Vegyél vajat, egészségesebb.
nagylaza, főpohárnok
szaba
Amúgy gondolom a margarin Rama vagy valami hasonló lehetett, bár a sajatmárkás termékek között is pont a margarin és joghurt ára ment nagy %-al (20+) lejjebb.
kittli
9 hónapja
Ja, amikor most hoztak olyan törvényt, h a kormány lehet kisebbségi pozícióban és hozhat rendeleti törvényeket továbbra is.Hívjuk ezt dagadt Vitya féle császárságnak, indokot mindig fognak találni, reméljük h 2026-tól ez véget ér választások után, vagy addig lefordul a székről.A veszélyhelyzeti kormányzás még mindig tart, szóval a Covid el se múlt 😀Ki gondolta volna, hogy a boltok mennyiségi korlátozást fognak bevezetni a hatósági áras, akarom mondani árréstopos termékekre, valamint a többi termék ára jelentősen emelkedni fog... ki gondolta volna?!picit deja vu-m volt reggel, azt hittem megint itt a Covid 😀
Mikey
gamerkr
Lúdas Solymi
Beki
Álmodj királylány.
Itt a Fradi meg a többi ultrának kellene beajánlani valamit, hogy ugyanazt megcsinálják mint 2006-ban a TV székháznál meg úgy általában.
De lenne egy kérdésem, ha a rendőrök, katonák látják, ahogy az aktuális kormány alakítgatja a szabályokat a kedvükre és az ellenzék hiába nyer tiszta játszmával, akkor se tudnak mit csinálni, akkor az ő fejükben mi játszódik le?
Mit fognak akkor csinálni, amikor kivezénylik őket, hogy gyűjtsék be a beazonosított "rendbontókat"?
Vagy oda is a szelektált és lojális embereket meg TEK-eseket küldik és nekik nem probléma, hogyha ők lesznek a modern kori ÁVO?
9 hónapja
Finomabb is.Megjegyzem, a Lidlben tegnap 555 HUF-ért vettem meg azt a margarint, ami eddig kb. 850-900-ba került.Vegyél vajat, egészségesebb.
nagylaza, főpohárnok
szaba
"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
9 hónapja
Hívjuk ezt dagadt Vitya féle császárságnak, indokot mindig fognak találni, reméljük h 2026-tól ez véget ér választások után, vagy addig lefordul a székről.A veszélyhelyzeti kormányzás még mindig tart, szóval a Covid el se múlt 😀Ki gondolta volna, hogy a boltok mennyiségi korlátozást fognak bevezetni a hatósági áras, akarom mondani árréstopos termékekre, valamint a többi termék ára jelentősen emelkedni fog... ki gondolta volna?!picit deja vu-m volt reggel, azt hittem megint itt a Covid 😀
Mikey
gamerkr
Lúdas Solymi
9 hónapja
Megjegyzem, a Lidlben tegnap 555 HUF-ért vettem meg azt a margarint, ami eddig kb. 850-900-ba került.Vegyél vajat, egészségesebb.
nagylaza, főpohárnok
9 hónapja
Megjegyzem, a Lidlben tegnap 555 HUF-ért vettem meg azt a margarint, ami eddig kb. 850-900-ba került.
9 hónapja
444.hu/2025/03/17/a-fideszessege-miatt-megbirsagolt-volt-hirados-nemeth-balazs-a-fidesz-frakcio-szovivoje-lettPartizános szereplése máig az egyik legszurrealisabb interjú amit valaha láttam.
közszolgálat
Amadeus the Young
Szerkesztette: esanders10
9 hónapja
3-4-5 párhuzamosan futó dangerből úgyis mindig lesz valami, ami épp kéznél vana veszhelyzet nem mulik el csak atalakulmondjuk ez még mindig a migráns veszélyhelyzet, nem? 😀A veszélyhelyzeti kormányzás még mindig tart, szóval a Covid el se múlt 😀Ki gondolta volna, hogy a boltok mennyiségi korlátozást fognak bevezetni a hatósági áras, akarom mondani árréstopos termékekre, valamint a többi termék ára jelentősen emelkedni fog... ki gondolta volna?!picit deja vu-m volt reggel, azt hittem megint itt a Covid 😀
Mikey
gamerkr
Lúdas Solymi
Negritis, a vajda
Kúrfürst briareos
9 hónapja
nem emelhetik, de az aldiban véletlen pont aznaptól vágtak rá 10%ot a fehérjés pudingra meg gyümijoghurtra is xdKi gondolta volna, hogy a boltok mennyiségi korlátozást fognak bevezetni a hatósági áras, akarom mondani árréstopos termékekre, valamint a többi termék ára jelentősen emelkedni fog... ki gondolta volna?!nana, azt mondták, azt sem lehet, majd azt is jól kivizsgálják
Mikey
(nem emelhetik más termék árát)
NB2
9 hónapja
a veszhelyzet nem mulik el csak atalakulmondjuk ez még mindig a migráns veszélyhelyzet, nem? 😀A veszélyhelyzeti kormányzás még mindig tart, szóval a Covid el se múlt 😀Ki gondolta volna, hogy a boltok mennyiségi korlátozást fognak bevezetni a hatósági áras, akarom mondani árréstopos termékekre, valamint a többi termék ára jelentősen emelkedni fog... ki gondolta volna?!picit deja vu-m volt reggel, azt hittem megint itt a Covid 😀
Mikey
gamerkr
Lúdas Solymi
Negritis, a vajda
9 hónapja
mondjuk ez még mindig a migráns veszélyhelyzet, nem? 😀A veszélyhelyzeti kormányzás még mindig tart, szóval a Covid el se múlt 😀Ki gondolta volna, hogy a boltok mennyiségi korlátozást fognak bevezetni a hatósági áras, akarom mondani árréstopos termékekre, valamint a többi termék ára jelentősen emelkedni fog... ki gondolta volna?!picit deja vu-m volt reggel, azt hittem megint itt a Covid 😀
Mikey
gamerkr
Lúdas Solymi
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
9 hónapja
Ja, csak megkapta a tanárokat...rend van ott is azóta, két hét alatt. Ja, nem.könyvelésben elvileg most lett rend
Lúdas Solymi
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
9 hónapja
Ki gondolta volna, hogy a boltok mennyiségi korlátozást fognak bevezetni a hatósági áras, akarom mondani árréstopos termékekre, valamint a többi termék ára jelentősen emelkedni fog... ki gondolta volna?!nana, azt mondták, azt sem lehet, majd azt is jól kivizsgálják
Mikey
(nem emelhetik más termék árát)
9 hónapja
Márhogy ő jogellenes? Hát, ő a király, a mindenek és törvények felett álló....és azzal saját magát is jogellenessé teszi? Kemény lenne. 😀Tiltsuk be az összes dollárokból és eurókból finanszírozott imperialista mocskot!Tehát, a homoszexualitás megjelenítése jogellenes.csak ha 18 ev alatti is lathatja. le kell zarni a varost a gyerekek elol.
Se köztéren, se újságban, se sorozatban, se zenében.
Hatalomra jutott Csurka Pista.
Amadeus the Young
csebi
Állítsunk fel bizottságokat akik majd megszűrik mi való az erkölcsös és keresztény magyar nemzet fiainak és lányainak!
Aztán majd mérgében, hogy azt gondolják magyarázkodik, ő, a nagy politikus, majd jól nekidurálja magát és jól megbasz mindenkit.Szóval akkor csak MP a poloska.Nehéz eldönteni, hogy melyik viccesebb. A tény maga, hogy megpróbálja megmagyarázni, vagy pedig az, amivel megpróbálja megmagyarázni.
Most egy kicsit sajnálom, hogy napokig ezen pörgött mindenki, amikor Dr. Miniszterelnök úr csak elhibázta a beszédét.
Aha..
(ide írom, a híres költő szavait:
irónia, mi az, egy tablet?
Bármi is az, kettő jöhet )
Gyurma Pappa
Orbán római üdvözlése a poloskázás.
Mikey
A párttársait többször is. No, nem azért mintha élvezné, de érezzék az ő bosszúságát, lehetőleg mélyen és sokáig.
Azért otthon Anikó asszony kap egy-két pofont, csak úgy a rend kedvéért.
Lúdas Solymi
Mikey
Különben is, ő a jog maga, meg az állam.
A jóisten még nem, de az ő helyében én figyelnék...merthogy az ördög nem fogja beengedni, a purgatórium meg nemtom h ad-e öröklakást, azért ott is korlátos a tartózkodási engedély asszem.
9 hónapja
A veszélyhelyzeti kormányzás még mindig tart, szóval a Covid el se múlt 😀Ki gondolta volna, hogy a boltok mennyiségi korlátozást fognak bevezetni a hatósági áras, akarom mondani árréstopos termékekre, valamint a többi termék ára jelentősen emelkedni fog... ki gondolta volna?!picit deja vu-m volt reggel, azt hittem megint itt a Covid 😀
Mikey
gamerkr
9 hónapja
...és azzal saját magát is jogellenessé teszi? Kemény lenne. 😀Tiltsuk be az összes dollárokból és eurókból finanszírozott imperialista mocskot!Tehát, a homoszexualitás megjelenítése jogellenes.csak ha 18 ev alatti is lathatja. le kell zarni a varost a gyerekek elol.
Amadeus the Young
csebi
Állítsunk fel bizottságokat akik majd megszűrik mi való az erkölcsös és keresztény magyar nemzet fiainak és lányainak!
Aztán majd mérgében, hogy azt gondolják magyarázkodik, ő, a nagy politikus, majd jól nekidurálja magát és jól megbasz mindenkit.Szóval akkor csak MP a poloska.Nehéz eldönteni, hogy melyik viccesebb. A tény maga, hogy megpróbálja megmagyarázni, vagy pedig az, amivel megpróbálja megmagyarázni.
Most egy kicsit sajnálom, hogy napokig ezen pörgött mindenki, amikor Dr. Miniszterelnök úr csak elhibázta a beszédét.
Aha..
Gyurma Pappa
Mikey
A párttársait többször is. No, nem azért mintha élvezné, de érezzék az ő bosszúságát, lehetőleg mélyen és sokáig.
Lúdas Solymi
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
9 hónapja
Ki gondolta volna, hogy a boltok mennyiségi korlátozást fognak bevezetni a hatósági áras, akarom mondani árréstopos termékekre, valamint a többi termék ára jelentősen emelkedni fog... ki gondolta volna?!picit deja vu-m volt reggel, azt hittem megint itt a Covid 😀
Mikey
9 hónapja
Tiltsuk be az összes dollárokból és eurókból finanszírozott imperialista mocskot!Tehát, a homoszexualitás megjelenítése jogellenes.csak ha 18 ev alatti is lathatja. le kell zarni a varost a gyerekek elol.
Amadeus the Young
csebi
Aha..
Gyurma Pappa
Mikey
Szerkesztette: Lúdas Solymi
9 hónapja
Ki gondolta volna, hogy a boltok mennyiségi korlátozást fognak bevezetni a hatósági áras, akarom mondani árréstopos termékekre, valamint a többi termék ára jelentősen emelkedni fog... ki gondolta volna?!Nem hülyék ők sem... ha ilyen "kiskapukat" nyitva hagynak ezek a barmok nekik élni fognak vele... látszatintézkedés ala poloska vagyok Vitya és repülőrajt negatív Marci által
Mikey
9 hónapja
Ki gondolta volna, hogy a boltok mennyiségi korlátozást fognak bevezetni a hatósági áras, akarom mondani árréstopos termékekre, valamint a többi termék ára jelentősen emelkedni fog... ki gondolta volna?!
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
9 hónapja
Ja, csak megkapta a tanárokat...rend van ott is azóta, két hét alatt. Ja, nem.😊Általában ezt szokta csinálni. Ha visszanézel, az erős miniszterek mindig kaptak vállalhatatlan kommunikációkat, ezzel is erodálva őket, akár veszélyesek voltak, akár nem. Btw. a politikában nincs olyan, hogy valaki "nem jelent veszélyt a főnök hatalmára", ez fogalmilag kizárt.MIért akarná OV égetni?Én nem is értem, hogy engedik még nyilatozni. (illetve ha teljesen szét akarja égetni OV, akkor értem) Ma bemondja a barma, hogy az élelmiszer infla közelebb lesz 9%-hoz, mint a 10-hez. Mintha ez valami örömhír lenne 😀 és áprilisban már istenbizta 7 alá megy.Hogy aztán ezt magyarázni kell, személyesen OV-nak, nos, ebből látszik, hogy nem minden, elsőre jónak tűnő "poént" érdemes megtartani. Habár napok óta erről folyik a diskurzus, nem a valóban fontos témákról, MP népszavazási topicja se fér fel sehova. Pride + poloska. (ez se teljesen új egyébként, volt már az ellenzék "élősködő parazita a magyar anyaföldön" valamikor 15-16 körül)Ugye a kérdés, (amit mi még nem tudunk, de a magyarázkodás miatt nagy valószínűséggel sejthetünk), hogy ki jön ki ebből jobban. Már hogy a poloskázásból, a Pride igazából senkit nem érdekel a mainstream médián meg a liberálisokon kívül.
MC12
Igazából Nagy Marci elintézi, hogy előbb-utóbb visszajöjjön MP tematizálása, ettől nem félek. A márciusi inflációs adatok pont jókor jönnek majd Húsvét után.
Gyurma Pappa
MP minden egyes nap gyújthat egy gyertyát valami templomban, hogy OV le ne vegye Mártont, mert addig napról napra jobb esélye lesz.
MC12
Sosem jelentett OV-ra veszélyt.
Amadeus the Young
Navra, Lázár, Rogán, Gulyás, Kocsis.... minddel megcsinálta ugyanezt (Pintérrel nem, de az a viszony egészen más). Annál, hogy valaki 99%-ban nem veszélyes rám, annál csak egy jobb van, ha 100%-ban nem veszélyes. És 2010ig elegen szúrták hátba - saját értelmezése szerint - OV-t ahhoz, hogy ezzel a mindsettel vezesse a HR-t.
Nem mellesleg, minél jobban égeti Mártonra a faszságokat, annál nagyobbat szól, amikor kibassza. "Ha előbb tudta volna, már korábban kibaszta volna, de most rájött és lépett!" Ezt elég sokszor el lehet adni a politikában, hogy lesz-e most ilyen és az fog-e működni, hát, fasz tudja.
MC12
Amadeus the Young
9 hónapja
Ahogy a miniszterelnöktől megtudta a világ, Petőfi világéletében a béke és nem a felforgatás pártján állt. Az új életrajz már kész is, csak új versek kellenek. Mert amiket ő írt, azok sajnálatosan félreérthetők. Jognak asztala meg ilyen hülyeségek! Hát hogy lopna akkor a dinasztia tovább? Sehonnai bitang ember, ki most, ha kell, TÁRGYALNI nem mer?Ülj le, magyar. Menjél haza.
Jó az idő, minden fasza.
Rabok leszünk. Jobb, mint a semmi.
Kár volna ezért ölre menni.
TWA