Politika

69 feliratkozó

1 hónapja
Negritis, a vajda Denver Broncos 58 199 — The Mathematician
A számokkal ugyanez. Bárki bármit láthat, mondhat, nincs semmi relevanciája.
Őszentsége Sobri Jóska
Amúgy ezt akartam kérdezni, hogy a szurkolók azért elég gyakran lengetnek kart rigmusokra, akár nácik, akár nem - vagy rosszul gondolom?
szaba
Passz, én sose lengettem.
De a párhuzamomban nem az a lényeg, hogy Tárkányi náci, vagy náci volt, de már elmúlt, hanem az, hogy amit a képen látunk az náci karlendítés (akár egy nem nácitól), vagy sem.
És nem az számít, hogy mit látsz, hanem az, hogy mit mondanak róla.
Így hoztam párhuzamba a "hol melyik rendezvényen mennyien voltunk" szokásos értelmetlen számháborújával.
Őszentsége Sobri Jóska
Igen, értettem az összefüggést, azért is kezdtem a kérdésem “amúgy”-gyal.
szaba
a sport ultrák és a széljobbos pártok azért összeforrtak a történelem folyamán

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
1 hónapja
szaba Los Angeles Chargers 12 711
Őszentsége Sobri Jóska
Amúgy ezt akartam kérdezni, hogy a szurkolók azért elég gyakran lengetnek kart rigmusokra, akár nácik, akár nem - vagy rosszul gondolom?
szaba
De a párhuzamomban nem az a lényeg, hogy Tárkányi náci, vagy náci volt, de már elmúlt, hanem az, hogy amit a képen látunk az náci karlendítés (akár egy nem nácitól), vagy sem.
Így hoztam párhuzamba a "hol melyik rendezvényen mennyien voltunk" szokásos értelmetlen számháborújával.
Őszentsége Sobri Jóska
Igen, értettem az összefüggést, azért is kezdtem a kérdésem “amúgy”-gyal.
1 hónapja
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 919 — #NoStress
Őszentsége Sobri Jóska
szaba

1 hónapja
steelwolf Pittsburgh Steelers 10 834 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
Nem tudom a számháborút ki nyerte, de a hangháborút tuti h a Tisza.
Epres Attila monológja, Szekeres Adrienn és Leander Esküszünk c. száma vitte a ,showt'.
1 hónapja
szaba Los Angeles Chargers 12 711
A posztmodernben úgyis mindig "mi" vagyunk többen, sosem "ők".
Mindenki azt hisz amit hinni akar, mivel a post-truth korszakban ez például nem náci karlendítés.

Ott van, látod, ismered a kontextust, de nehogymá a saját vaksi szemednek higgyél.

"A felvételen Tárkányi Zsolt szerepel, miközben a DVSC meccsére vonultak Nyíregyházán.
...
A kézmozdulat természetesen a cikkben sugalltakkal ellentétben nem náci karlendítés, Tárkányi Zsolttól a lehető legtávolabb állnak a szélsőséges eszmék és reméljük, hogy hasonlóval a Loki szurkolóit sem vádolja senki.
...
Üdvözlettel,
Tisza Sajtó"

Természetesen.
Őszentsége Sobri Jóska
1 hónapja
a Tisza az egyetlen legitim kihívó, a támogatottsága a 18-45 éves korosztályban sokszorosa (hat-, hét-, nyolcszorosa akár) az állampárténak
Őszentsége Sobri Jóska
Tehát az adott korosztályban kb. 15% szavaz a Fideszre és 90% a Tiszára?
Kampman
Kb. 8 a Fidesz, Kb. 65 a Tisza.
Még a Mi Hazánk is több, mint a Fidesz ebben a szegmensben.
Őszentsége Sobri Jóska
 444.hu/2026/01/26/zavecz-research-10-szazalekpont-a-tisza-elonye-a-biztos-reszvetelt-igero-partot-valasztok-koreben
januárban a závecz 22-41et mondott a 18-39ben

1 hónapja
iktriad Jacksonville Jaguars 85 419 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
A Tisza helyében én azt mondanám, hogy KÉTMILLIÓAN voltak kint az ő rendezvényükön. 😀
1 hónapja
a Tisza az egyetlen legitim kihívó, a támogatottsága a 18-45 éves korosztályban sokszorosa (hat-, hét-, nyolcszorosa akár) az állampárténak
Őszentsége Sobri Jóska
Kampman
Kb. 8 a Fidesz, Kb. 65 a Tisza.
Még a Mi Hazánk is több, mint a Fidesz ebben a szegmensben.

1 hónapja
Azta mocskos mennyien vannak😃
JC6 (Mr. Miele)
Szerintem bőven többen mint a fidesz menetben
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító
Annakidején meg Csurkán volt mindig a legnagyobb tömeg, aztán Parlamentbe egyszer jutott be épphogy.
Ha kint van 500 ezer ember az kb. 5-6 választókerületnyi. A 106-ból.

Szerintem teljesen irreleváns egy békés felvonulásnál mennyire nagyonsokan vannak, nyilván mostanra már egyértelmű, hogy a Tisza az egyetlen legitim kihívó, a támogatottsága a 18-45 éves korosztályban sokszorosa (hat-, hét-, nyolcszorosa akár) az állampárténak, és van egy állampárt, amelyiknek meg van uszkve 1,8 millió szavazója, aki nyugdíjas, illetve vidéki kistelepüléseken él. Ezen ismert infókkal szemben semmit nem árul el se pro se kontra két március 15-ei tömegrendezvény.
Őszentsége Sobri Jóska
A pszichológiában is kimutatható a többség felé húzás. Ha valaki aki bizonytalan azt látja hogy valahol többször annyian vannak, hajlamos lesz azt gondolni, hogy "ha már ennyi ember így gondolja, akkor miért ne...".
bobi0092
a bizonytalanok meggyőzéséhez fontos, hogy azt mutassa a Tisza, hogy ők vannak többségben a március 15-ei rendezvényen a választás előtt.
deyell
Pedig a számháború szerintem faszság.
A posztmodernben úgyis mindig "mi" vagyunk többen, sosem "ők".
Mindenki azt hisz amit hinni akar, mivel a post-truth korszakban ez például nem náci karlendítés.

Ott van, látod, ismered a kontextust, de nehogymá a saját vaksi szemednek higgyél.

"A felvételen Tárkányi Zsolt szerepel, miközben a DVSC meccsére vonultak Nyíregyházán.
...
A kézmozdulat természetesen a cikkben sugalltakkal ellentétben nem náci karlendítés, Tárkányi Zsolttól a lehető legtávolabb állnak a szélsőséges eszmék és reméljük, hogy hasonlóval a Loki szurkolóit sem vádolja senki.
...
Üdvözlettel,
Tisza Sajtó"

Természetesen.

1 hónapja
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 32 169
Őszentsége Sobri Jóska
Kampman
6-8 és 50+
Negritis, a vajda
A 6-8 teljesen irreális, még Budapest belvárosában is.

1 hónapja
Őszentsége Sobri Jóska
Kampman
6-8 és 50+

1 hónapja
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 32 169
Őszentsége Sobri Jóska

1 hónapja
somoskovig Jacksonville Jaguars 12 485 — Chiefs GM
A Deákról a tömeg középről indultunk. 1 óra 45 perc alatt jutottunk el az Oktogonig, ott leléptünk, mert még hazajutni is vagy 3 óra. Ekkor beszélt haverom az anyjával és azt mondta hogy nagyjából kezd kiürülni a Deák, de a Hősök tere már tele van.

Ennyi embert basszus, elképesztő! Simán volt szerintem fél millió.

Ui.: anyósomat szétbaszta az ideg amikor megtudta hol vagyok. 😀
dugo93
Double win. 😊

1 hónapja
slowmotion Dallas Cowboys 27 704 — Cowboys fan
Azta mocskos mennyien vannak😃
JC6 (Mr. Miele)
Szerintem bőven többen mint a fidesz menetben
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító
Annakidején meg Csurkán volt mindig a legnagyobb tömeg, aztán Parlamentbe egyszer jutott be épphogy.
Ha kint van 500 ezer ember az kb. 5-6 választókerületnyi. A 106-ból.

Szerintem teljesen irreleváns egy békés felvonulásnál mennyire nagyonsokan vannak, nyilván mostanra már egyértelmű, hogy a Tisza az egyetlen legitim kihívó, a támogatottsága a 18-45 éves korosztályban sokszorosa (hat-, hét-, nyolcszorosa akár) az állampárténak, és van egy állampárt, amelyiknek meg van uszkve 1,8 millió szavazója, aki nyugdíjas, illetve vidéki kistelepüléseken él. Ezen ismert infókkal szemben semmit nem árul el se pro se kontra két március 15-ei tömegrendezvény.
Őszentsége Sobri Jóska
Ez így egy nagyon rossz számolási módszer. Ha elmegy 500k ember, az szavazóban brutálisan sok, mert a többség úgyse tud/akar elmenni. Én speciel most körbenézek az irodában és 10 olyan ember van aki tuti Tisza szavazó és nem tudott a munkanap miatt elmenni. Szóval ha már ennyien veszik maguknak a fáradságot, hogy elmenjenek, akkor bizony a 4-5-szörösét alaphangon számolni lehet szavazatban.
Klaci79
Azért ha a szívedre teszed a kezed, valószínűleg a munkahelyed olyan szempontból buborék, hogy ott ahhoz a munkához talán az átlagnál magasabb értelmi szint kell, és ott az ember elkezd gondolkozni azon, hogy mit adtak nekünk a rómaiak..
1 hónapja
dugo93 Indianapolis Colts 4 653
A Deákról a tömeg középről indultunk. 1 óra 45 perc alatt jutottunk el az Oktogonig, ott leléptünk, mert még hazajutni is vagy 3 óra. Ekkor beszélt haverom az anyjával és azt mondta hogy nagyjából kezd kiürülni a Deák, de a Hősök tere már tele van.

Ennyi embert basszus, elképesztő! Simán volt szerintem fél millió.

Ui.: anyósomat szétbaszta az ideg amikor megtudta hol vagyok. 😀

Szerkesztette: dugo93

1 hónapja
remontada San Francisco 49ers 1 322
Farokméregetés

telex.hu/belfold/2026/03/15/mar-meg-is-jott-a-magyar-turisztikai-ugynokseg-tomegbecslese-azt-mondjak-a-kossuth-lajos-teri-rendezvenyen-180-ezren-a-hosok-teren-tartott-unnepsegen-150-ezren-vettek-reszt?fbclid=IwVERDUAQjwftmZGlkFlAveOIMF0E7ec1NkQfByDiCHRA8IG9leHRuA2FlbQIxMABzcnRjBmFwcF9pZAwzNTA2ODU1MzE3MjgAAR798cWxmWEE_-IzqCDzRmUM-KK2_urNjQRibECYDiSZRvVigLRudecKFxwtSw_aem_3pguJEG2usSDw5uROCHDRQ
steelwolf
A környező utcák alatt mit értenek? Beleszámolták az egész kerületet? 😊
Lúdas Solymi
apjuk gecisfaszát azt, bmeg a bajza utcán nem jutottunk tovább úgy beállt a tömeg negyed5kor már a vége meg mitomén hol lehetett
Josszi
Naa, naa, nyugodtság van, ne menjünk már el alpári irányba.
Ha még egyszer ilyen csúnyán beszélsz úgy pofán baszlak, hogy nyekkensz 😉
Lúdas Solymi
XD
1 hónapja
topin New England Patriots 2 353
A köröndnél tovább nem jutottam.
Felemelő érzés itt lenni
Janek
Mi az Oktogon-Nagymezo kozott ragadtunk be. Onnan mar nem haladt a tomeg tovabb es mogottunk baromi sokan voltak meg.

Kizartnak tunik, hogy ne lett volna meg a 200k..
1 hónapja
Gorro Carolina Panthers 1 522 — Törzsvendég
a menet majdnem végével az oktogon előtt, a Liszt Ferenc térig jutotttunk

1 hónapja
Lúdas Solymi New England Patriots 9 287
Farokméregetés

telex.hu/belfold/2026/03/15/mar-meg-is-jott-a-magyar-turisztikai-ugynokseg-tomegbecslese-azt-mondjak-a-kossuth-lajos-teri-rendezvenyen-180-ezren-a-hosok-teren-tartott-unnepsegen-150-ezren-vettek-reszt?fbclid=IwVERDUAQjwftmZGlkFlAveOIMF0E7ec1NkQfByDiCHRA8IG9leHRuA2FlbQIxMABzcnRjBmFwcF9pZAwzNTA2ODU1MzE3MjgAAR798cWxmWEE_-IzqCDzRmUM-KK2_urNjQRibECYDiSZRvVigLRudecKFxwtSw_aem_3pguJEG2usSDw5uROCHDRQ
steelwolf
Lúdas Solymi
apjuk gecisfaszát azt, bmeg a bajza utcán nem jutottunk tovább úgy beállt a tömeg negyed5kor már a vége meg mitomén hol lehetett
Josszi
Naa, naa, nyugodtság van, ne menjünk már el alpári irányba.
Ha még egyszer ilyen csúnyán beszélsz úgy pofán baszlak, hogy nyekkensz 😉
1 hónapja
nagylaza, főpohárnok Green Bay Packers 17 660 — beers & Packers
Farokméregetés

steelwolf
A 150 ezer nagyjából stimmel, a békemenetes létszám elejére véletlenül hozzáírtak egy 1-est.

Szerkesztette: nagylaza, főpohárnok
1 hónapja
Josszi San Francisco 49ers Nevada Wolf Pack 4 739
Farokméregetés

steelwolf
Lúdas Solymi

¯\_(ツ)_/¯ Csak egészség legyen, meg kerozin a repcsibe!
1 hónapja
Lúdas Solymi New England Patriots 9 287
Farokméregetés

steelwolf
1 hónapja
steelwolf Pittsburgh Steelers 10 834 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
Farokméregetés

1 hónapja
nagylaza, főpohárnok Green Bay Packers 17 660 — beers & Packers
Kinéztem délelőtt a Békemenetre. Rengetegen voltak, és nem igaz, hogy főként csak nyugdíjasok. Nem is a roncstársadalom ült tort. Sok jó arcú, polgárnak tűnő fideszest láttam, közöttük fiatalokat is szép számmal. El voltam kenődve.
Aztán következett a Magyar Péter-féle vonulás. Nem is kérdés, melyik oldal nyerte a létszámversenyt. Bődületesen nagy a tömeg, túlnyomórészt fiatalok és középkorúak, összehasonlíthatatlanul nagyobb arányban, mint a Békemeneten. Már javában beszélt MP, amikor még mindig jöttek és jöttek az emberek. Órákon keresztül, végeláthatatlanul. Bármit hazudoznak majd, ezt a meccset egyértelműen elbukta a Fidesz. Amilyen szarul éreztem magam délelőtt, annyira optimista vagyok most.
1 hónapja
iktriad Jacksonville Jaguars 85 419 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Puzsér és Gulyás Marci mai eszmecseréje.
 youtu.be/vsdyBbH4I4E?si=nsZKIevQ6AI-fS7P