Politika
64 feliratkozó
7 hónapja
Palágykomoróc az új KassaDe most komolyan, ez mekkora banánhéj, ha igaz.
csebi
Rácz korábban arról is beszélt, hogy a rakéta kémkedés nem biztos, hogy valamennyi hazai érintett tudomásával történt, az állami szervek diszfunkcionálisan működnek.
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
7 hónapja
Hogyne hihetne. Éppen azért írtam amit írtam, hogy a kognitív disszonancia nem feltétlenül múlik el attól, ha valaki rájön, hogy meleg. 😊 (Vagy a családjában kiderül, hogy valaki az.) Időnként igen, máskor nem.Amikor Trump elnöki rendeletben kiadta, hogy csak nő és férfi létezik és pont, akkor ott tapsolt a háttérben a meleg házasságban élő nemtudommilyenminisztere is. (Nem jut eszembe a faszi neve. Valami pénzember és most valami pénzügyi főbeosztott Trump kormányában).Egy meleg is hihet abban, hogy csak férfi és nő van 😊
peterk2005 udvari bolond
Kampman

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
7 hónapja
Torgyán megtehette volna, amikor koalícióban voltak a fidesszel, Orbán és bandája többet ártott a kisgazdáknak, mint az MSZP és SZDSZ bármikor. de inkább hagyta hogy Orbán leszalámizza a pártját. a Polt-féle ügyészség szépen indította a kisgazda politikusok ellen a büntetőeljárásokat korrupció miatt, a Pokol Béla-félék pedig belülről bomlasztották szét a pártot.ha igaz, amit Rácz ír, akkor ezek a fiúk tényleg mindent az ukrán lapra tettek fel...ilyenkor elképzelem hogy Torgyán felszólal, hogy "követelem, hogy
Egyébként egész hétvégén azon gondolkodtam, hogy nem lennék kettlebell fitness edző, elnézve a Főnit, elég szar reklámot kaptak
Mindeközben: Lázár talán megérti, miért utálják őket a fiatalok? telex.hu/belfold/2025/07/20/bayer-zsolt-majka-mocskos-fidesz-campus-fesztival?
Gyurma PappaHorn GyulaOrbán Viktor monnyonle!"
slowmotion
internal primates forever
7 hónapja
Ebben úgy minden benne van, olyan magyaros lett. Pont a bűnvadászok mai része után néztem meg, a közszféra olyan mint a kormány, nem képes ellátni a feladtát.
7 hónapja
ha igaz, amit Rácz ír, akkor ezek a fiúk tényleg mindent az ukrán lapra tettek fel...Én azt nem értem hogy miért? Szavazatokat ez biztos nem hoz.
Egyébként egész hétvégén azon gondolkodtam, hogy nem lennék kettlebell fitness edző, elnézve a Főnit, elég szar reklámot kaptak
Mindeközben: Lázár talán megérti, miért utálják őket a fiatalok? telex.hu/belfold/2025/07/20/bayer-zsolt-majka-mocskos-fidesz-campus-fesztival?
Gyurma Pappa
Nekem az jutott eszembe, hogy ezzel, meg a Majka betámadásával, majd a választásig sok hasonló kis hazugsággal a választásig előkészítenek egy kamu merényletet a főni ellen, vagy ami rosszabb, a társadalom ellen, amit majd az ukranokra fognak és emiatt elhalasztják a választást kétszáz évre.
7 hónapja
ha igaz, amit Rácz ír, akkor ezek a fiúk tényleg mindent az ukrán lapra tettek fel...ilyenkor elképzelem hogy Torgyán felszólal, hogy "követelem, hogy
Gyurma Pappa
7 hónapja
oké, van is egy jó képem errőlFélreérted, a bolond eddig is megvolt, most csak a bajusz miatti őskommunista kinézetű jelzőt vesztette el.telex.hu/zacc/2025/07/20/kover-laszlo-jozan-esz-politikaja-pride-keresztenyseg'Most'. Kinek hol kezdődik.
Eddig kommunistának nézett ki, most meg már csak szimplán egy bolondnak.
Lúdas Solymi
Tactful Cactus, a poloska
Lúdas Solymi
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
7 hónapja
Félreérted, a bolond eddig is megvolt, most csak a bajusz miatti őskommunista kinézetű jelzőt vesztette el.telex.hu/zacc/2025/07/20/kover-laszlo-jozan-esz-politikaja-pride-keresztenyseg'Most'. Kinek hol kezdődik.
Lúdas Solymi
Tactful Cactus, a poloska
7 hónapja
Palágykomoróc az új Kassa
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
7 hónapja
ha igaz, amit Rácz ír, akkor ezek a fiúk tényleg mindent az ukrán lapra tettek fel...Egyébként egész hétvégén azon gondolkodtam, hogy nem lennék kettlebell fitness edző, elnézve a Főnit, elég szar reklámot kaptak
Szerkesztette: Gyurma Pappa

7 hónapja
telex.hu/zacc/2025/07/20/kover-laszlo-jozan-esz-politikaja-pride-keresztenyseg'Most'. Kinek hol kezdődik.
Lúdas Solymi
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
7 hónapja
Súlyos beteg, az mindig beszűkült tudatállapottal jár.Bocsánat, akkor őskommunistának és idiótának tűnt, most meg már csak szimplán egy átlag nyuggeridióta.telex.hu/zacc/2025/07/20/kover-laszlo-jozan-esz-politikaja-pride-keresztenysegNem tudom melyik műsort nézed de kb 6 éve minimum már idiótának tűnik mint bármi másnak.
Lúdas Solymi
Toca
Lúdas Solymi
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
7 hónapja
telex.hu/zacc/2025/07/20/kover-laszlo-jozan-esz-politikaja-pride-keresztenysegelolvasni sem vagyok hajlandó
Lúdas Solymi
7 hónapja
Bocsánat, akkor őskommunistának és idiótának tűnt, most meg már csak szimplán egy átlag nyuggeridióta.telex.hu/zacc/2025/07/20/kover-laszlo-jozan-esz-politikaja-pride-keresztenysegNem tudom melyik műsort nézed de kb 6 éve minimum már idiótának tűnik mint bármi másnak.
Lúdas Solymi
Toca
7 hónapja
telex.hu/zacc/2025/07/20/kover-laszlo-jozan-esz-politikaja-pride-keresztenysegKiderült, hogy a bajusz alatt egy Tintás Tunyacsáp rejlik.
Lúdas Solymi
Szerkesztette: xrace77
7 hónapja
Orbán egy újabb bábja, akinek semmi haszna nincs kb hosszú évek óta. Ugyanaz, mint kokszos Tomika meg a slepp többi tagja.telex.hu/zacc/2025/07/20/kover-laszlo-jozan-esz-politikaja-pride-keresztenysegNem tudom melyik műsort nézed de kb 6 éve minimum már idiótának tűnik mint bármi másnak.
Lúdas Solymi
Toca
7 hónapja
telex.hu/zacc/2025/07/20/kover-laszlo-jozan-esz-politikaja-pride-keresztenysegNem tudom melyik műsort nézed de kb 6 éve minimum már idiótának tűnik mint bármi másnak.
Lúdas Solymi
7 hónapja
telex.hu/zacc/2025/07/20/kover-laszlo-jozan-esz-politikaja-pride-keresztenysegEddig kommunistának nézett ki, most meg már csak szimplán egy bolondnak.
7 hónapja
7 hónapja
Amikor Trump elnöki rendeletben kiadta, hogy csak nő és férfi létezik és pont, akkor ott tapsolt a háttérben a meleg házasságban élő nemtudommilyenminisztere is. (Nem jut eszembe a faszi neve. Valami pénzember és most valami pénzügyi főbeosztott Trump kormányában).Egy meleg is hihet abban, hogy csak férfi és nő van 😊
peterk2005 udvari bolond
7 hónapja
Vagy-vagy. Van aki megváltozik, van aki nem.Én ismerek egy "konzervatív" pasit, akinek az egyik lánya meleg lett. Ugyanaz történt vele, mint azzal a nővel, aki a Prideon is felszólalt: rájött, hogy mennyi faszságot gondolt előtte, és ezügyben szépen helyrezökkent az agya. A kognitív disszonancia visszafele is működik.Vicces hogy ez a cikk jött most szembe, amikor a haverom a héten azt ecsetelte (Fideszes, aki tagadja hogy homofób lenne, de ez nem kérdés), azért nem nézi pl a Stranges Thingset, meg sok más új sorozatot mert a meleg lobbi akarja neki eladni. Nem 8 általánost végzett emberről beszélünk, hanem egy mérnökről, akinek két fia van.Az ilyennek lenne szép tréfa az élettől, ha az egyik fia meleg lenne...
telex.hu/kulfold/2025/07/19/oroszorszagba-menekult-a-melegpropaganda-elol-kikuldtek-harcolni-a-frontra
Nomac
StormST
Őszentsége Sobri Jóska
Ismerjük a mi brüsszeli ereszen menekülő hősünket. A német szélsőjobbos párt elnöke nyíltan leszbikus. Amikor Trump elnöki rendeletben kiadta, hogy csak nő és férfi létezik és pont, akkor ott tapsolt a háttérben a meleg házasságban élő nemtudommilyenminisztere is. (Nem jut eszembe a faszi neve. Valami pénzember és most valami pénzügyi főbeosztott Trump kormányában).
Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
7 hónapja
telex.hu/belfold/2025/07/19/momentum-fidesz-valasztasi-indulas-ajanlat-fekete-gyor-andras-gelencser-ferenc

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
7 hónapja
Van egy régi ismerősöm, egy nő, aki hajdan SZDSZ-es volt, aztán átsasszézott a Fideszhez. Az MSZP-SZDSZ és a Fidesz idején dolgozott is dolgozott minisztériumban. A lánya leszbikus. Ez azonban nem akadályozta meg abban, hogy aláírja azt a petíciót, amit anno egy fideszes parlamenti képviselő, a homoszexualitást "mentális sérülésnek" tartó Ékes Ilona kezdeményezett. A petíció arról szólt, hogy a homoszexualitást lehet - és kell is - "gyógyítani".Ékes Ilona amúgy megelőzte a korát: ő már 2010 előtt betiltotta volna a Pride-ot.