NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Politika

65 feliratkozó

9 hónapja
FLZOLI Denver Broncos 12 624 — farkas.l.zoltan@gmail.com
Nem vágom mi ez a kegyvesztett leszámolás a Matolcsy féle striciklánnal de minden pofon ott jó helyre megy.

9 hónapja
Beki New York Jets 2 069
 www.economx.hu/gazdasag/arresstop-nagy-marton-elelmiszer-boltok-ngm-nagy-marton.806024.html
repülőrajt gecc
9 hónapja
bogjosi New England Patriots 1 917
Kedvenc miniszterünk újfent nyilatkozott.....mindenesetre, van egy fantáziája 😀

A fideszes képviselő azt válaszolta, hogy nem tartja valószínűnek, hogy az propaganda lenne, de minden helyzetfüggő.
Mert szerinte például, ha a meleg férfiak úgy fogják egymás kezét, hogy közben anyaszült meztelenek, a Hősök terén állnak, nemzeti ünnep van és fel-alá járkálnak, az már nincs rendben.

Szerkesztette: bogjosi

...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
9 hónapja
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 25 932 — Lucas Scott
Hogy aztán ezt magyarázni kell, személyesen OV-nak, nos, ebből látszik, hogy nem minden, elsőre jónak tűnő "poént" érdemes megtartani. Habár napok óta erről folyik a diskurzus, nem a valóban fontos témákról, MP népszavazási topicja se fér fel sehova. Pride + poloska. (ez se teljesen új egyébként, volt már az ellenzék "élősködő parazita a magyar anyaföldön" valamikor 15-16 körül)
MC12
Ugye a kérdés, (amit mi még nem tudunk, de a magyarázkodás miatt nagy valószínűséggel sejthetünk), hogy ki jön ki ebből jobban. Már hogy a poloskázásból, a Pride igazából senkit nem érdekel a mainstream médián meg a liberálisokon kívül.

Igazából Nagy Marci elintézi, hogy előbb-utóbb visszajöjjön MP tematizálása, ettől nem félek. A márciusi inflációs adatok pont jókor jönnek majd Húsvét után.
Gyurma Pappa
Én nem is értem, hogy engedik még nyilatozni. (illetve ha teljesen szét akarja égetni OV, akkor értem) Ma bemondja a barma, hogy az élelmiszer infla közelebb lesz 9%-hoz, mint a 10-hez. Mintha ez valami örömhír lenne 😀 és áprilisban már istenbizta 7 alá megy.

MP minden egyes nap gyújthat egy gyertyát valami templomban, hogy OV le ne vegye Mártont, mert addig napról napra jobb esélye lesz.
MC12
MIért akarná OV égetni?

Sosem jelentett OV-ra veszélyt.
Amadeus the Young
Általában ezt szokta csinálni. Ha visszanézel, az erős miniszterek mindig kaptak vállalhatatlan kommunikációkat, ezzel is erodálva őket, akár veszélyesek voltak, akár nem. Btw. a politikában nincs olyan, hogy valaki "nem jelent veszélyt a főnök hatalmára", ez fogalmilag kizárt.
Navra, Lázár, Rogán, Gulyás, Kocsis.... minddel megcsinálta ugyanezt (Pintérrel nem, de az a viszony egészen más). Annál, hogy valaki 99%-ban nem veszélyes rám, annál csak egy jobb van, ha 100%-ban nem veszélyes. És 2010ig elegen szúrták hátba - saját értelmezése szerint - OV-t ahhoz, hogy ezzel a mindsettel vezesse a HR-t.

Nem mellesleg, minél jobban égeti Mártonra a faszságokat, annál nagyobbat szól, amikor kibassza. "Ha előbb tudta volna, már korábban kibaszta volna, de most rájött és lépett!" Ezt elég sokszor el lehet adni a politikában, hogy lesz-e most ilyen és az fog-e működni, hát, fasz tudja.
MC12
rovid mar az ido, legkesobb szeptemberben be kell robbantani a tenyleges kampanyt. addig meg nem fogjak kirugni Marcit. sztem ez egy ilyen 19re huztak lapot vele. vmit elhitetett, nekem nagyon ugy tunik, hogy elkepeszto beszelokeje van. ami lehet h az OV buborekban mukodik, de a lakossagban mar nem.

amugy nagyon erdekes, hogy 2022-ben ugye ezt a kormanyt hivtak talan ugy, hogy ez kb az All Stars vagy Dream Team. de egyre inkabb tunik ugy, hogy ez inkabb a 2004es USA kosarcsapata a teljesitmenyuk alapjan. Lazarnal is ertem, hogy fel akarja venni a 21. szazadi Baross Gabor feelinget, de hat epp nem a MAV az, amivel nagyon lehet buszkelkedni mostanaban ... szoval maradt egyedul OV, akinke korbe kellene hordoznia a veres kardot az orszagban, de oszinten szolva mar a 2022es kampany soran is nagyon megfaradtnak tunt. egyre tobb hibat kovet el beszedekben is (szinvonaluk meg egyre rosszabb, stilus-dramaturgia szempontjabol is). raadasul nem segit az, hogy bkit emelt fel mostanaban a masodvonalbol az csak hibat hibara halmoz: kezdve Novakkal es a masik Orbannal is. kemeny lesz ez igy, de en tovabbra is tartom, hogy OV-t nem lehet valasztason levaltani.

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
9 hónapja
r.baggio New York Giants Army Black Knights 64 275 — no es importante
De a politikai világa annyira romlott, hogy ezt napi szinten nem fogom és nem is akarom követni, mert zülleszt.
szaba
A century of the self mellett kb ezt is évente ajánlott megtekinteni, a whataboutism és a hipernormalizáció szerintem mai korunk legkárosabb ideái, a cinizmus győzelme a remény felett

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
9 hónapja
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 202
 444.hu/2025/03/17/a-fideszessege-miatt-megbirsagolt-volt-hirados-nemeth-balazs-a-fidesz-frakcio-szovivoje-lett

közszolgálat
9 hónapja
Hogy aztán ezt magyarázni kell, személyesen OV-nak, nos, ebből látszik, hogy nem minden, elsőre jónak tűnő "poént" érdemes megtartani. Habár napok óta erről folyik a diskurzus, nem a valóban fontos témákról, MP népszavazási topicja se fér fel sehova. Pride + poloska. (ez se teljesen új egyébként, volt már az ellenzék "élősködő parazita a magyar anyaföldön" valamikor 15-16 körül)
MC12
Ugye a kérdés, (amit mi még nem tudunk, de a magyarázkodás miatt nagy valószínűséggel sejthetünk), hogy ki jön ki ebből jobban. Már hogy a poloskázásból, a Pride igazából senkit nem érdekel a mainstream médián meg a liberálisokon kívül.

Igazából Nagy Marci elintézi, hogy előbb-utóbb visszajöjjön MP tematizálása, ettől nem félek. A márciusi inflációs adatok pont jókor jönnek majd Húsvét után.
Gyurma Pappa
Én nem is értem, hogy engedik még nyilatozni. (illetve ha teljesen szét akarja égetni OV, akkor értem) Ma bemondja a barma, hogy az élelmiszer infla közelebb lesz 9%-hoz, mint a 10-hez. Mintha ez valami örömhír lenne 😀 és áprilisban már istenbizta 7 alá megy.

MP minden egyes nap gyújthat egy gyertyát valami templomban, hogy OV le ne vegye Mártont, mert addig napról napra jobb esélye lesz.
MC12
MIért akarná OV égetni?

Amadeus the Young
Általában ezt szokta csinálni. Ha visszanézel, az erős miniszterek mindig kaptak vállalhatatlan kommunikációkat, ezzel is erodálva őket, akár veszélyesek voltak, akár nem. Btw. a politikában nincs olyan, hogy valaki "nem jelent veszélyt a főnök hatalmára", ez fogalmilag kizárt.
Navra, Lázár, Rogán, Gulyás, Kocsis.... minddel megcsinálta ugyanezt (Pintérrel nem, de az a viszony egészen más). Annál, hogy valaki 99%-ban nem veszélyes rám, annál csak egy jobb van, ha 100%-ban nem veszélyes. És 2010ig elegen szúrták hátba - saját értelmezése szerint - OV-t ahhoz, hogy ezzel a mindsettel vezesse a HR-t.

Nem mellesleg, minél jobban égeti Mártonra a faszságokat, annál nagyobbat szól, amikor kibassza. "Ha előbb tudta volna, már korábban kibaszta volna, de most rájött és lépett!" Ezt elég sokszor el lehet adni a politikában, hogy lesz-e most ilyen és az fog-e működni, hát, fasz tudja.
MC12
😊
9 hónapja
NB2 New England Patriots 27 456 — nabege2@yahoo.com
Eljött az az idő amire kevesen gondoltak volna pár éve, mégpedig hogy azorbánt kell minél több szereplésre rákényszeríteni, mert már nem ugyanaz mint volt.
Sokat fog hibázni, nem érzékeli már úgy a külvilágot mint hajdanán. Érzi hogy baj van, neki is álltak szerepeltetni, de nem esik ez már neki jól, láthatóan teher neki a belpolitika.
A hívő tagozatnak, agyhalott nyuggereknek tök mindegy mit mond, de a fiataloknál már ciki és öreg.

Minél jobban erőlködik hogy összetartsa a magot--láthatóan az erre kijelöltek erre képtelenek— annál jobban elidegenítheti a politikával nem napi szinten foglalkozókat szerencsére.
Persze ez még mindig kevés lenne magában ha nem lenne ilyen szar a gazdasági környezet. De az.
ozibozi
ezt akartam is írni, hogy durva volt, hogy sz-v jöttek a yt-ra a contentek és basszus MP még olyan (számomra) névtelen yt csatornáknak is simán nyilatkozott mint a Balzac, de OV senkivel nem dumált semmit
9 hónapja
szaba Los Angeles Chargers 11 889
Kicsit azt érzem, hogy ott elvárás az államférfi megjelenése, ahol már nincs környezet, ami azt engedné. Mivel a gazdasági erőtér mozgatja/csinálja a politikust már régóta, így erkölcsöt vagy emberséget elvárni sajnos naivitás. Nyilván én is szeretném, hogy jobb legyen, de úgy gondolom a polgári társadalom ideája elégett a kapitalizmus kemencéjében. Ezért sem tudok és akarok már napi szinten foglalkozni a politika világával. Néhány éve még benne voltam, de észre vettem, hogy nagyon rossz hatással volt rám.
szaba
Pedig az Ésiknek sok tévedése mellett egy dologban biztosan igaza van: ha nem politizálsz, más fog helyetted.

Nekem, 4 fiúval, ahol az egyik osztálya full brain rot, napi szinten meg kell magyaráznom, hogy a jawline és Elon Musk nem menő, sőt, náci indulót bömböltetni, amikor te vagy soron a családi zeneválasztásban, szintén nem vicces, ELEMI SZÜKSÉGLETEM politikával foglalkozni, beszélni róla és tanítani őket. Így tudok hatni, és ha én apolitikussá válok, akkor ők is azok lesznek.

Nézd meg Szerbiát: ezeknek a gyerekeknek a szülei átélték a nacionalizmus valódi arcát. Szerbia nem apolitikus, mert a szülők sem váltak azzá. A fordulópont az lehet, hogy a veteránok beálltak a diákok mellé/mögé, talán eddig ez a legveszélyesebb a Vucsity rendszere számára. Itthon a mai egyetemisták szülei apolitikusak. A rendszerváltás alatt született gyerekek azt tanulták meg otthon, hogy jobb, ha nem politizálsz, de jóban vagy a politikusokkal. És itt tartunk, nincs is változás, de még tömegtüntetések sem.

Disclaimer: nem akarlak meggyőzni semmiről, nem ismerem az életed, csak a sajátomról tudok nyilatkozni.
Gyurma Pappa
Szerintem félreérthető voltam. Nyilván értelmezem a körülöttem levő világ dolgait. De a politika világa annyira romlott, hogy ezt napi szinten nem fogom és nem is akarom követni, mert zülleszt. Amennyire rajtam áll, a mikro környezetemben igyekszem emberi életekre pozitív hatással lenni. Persze ez nem mindig sikerül, de ez sokkal inkább motivál, minthogy nap mint nap azon vinnyogjak milyen rossz minden, vagy másokat okoljak emiatt. Emellett nyilván értékítélet szükséges, hiszen anélkül elvész a morál. De a reményem nem abban van, hogy majd ha jön xy politikus, na akkor jó világ lesz.

Szerkesztette: szaba
9 hónapja
Gyurma Pappa New Orleans Saints Tulane Green Wave 15 328 — zászló zászló szív
Persze ez még mindig kevés lenne magában ha nem lenne ilyen szar a gazdasági környezet. De az.
ozibozi
Igazából azzal is az a baj, hogy ők baszták el ¯\_(ツ)_/¯

Ugye lehet mondani, hogy töketlen az EU, de az elmaradt pénzek mérhetőek a GDP-ben... És még nem is beszéltünk az ostoba gazdasági szerkezetről és még ostobább kádári kezeléséről a gazdaság egyéb részeinek.

Szóval bárhogy nézzük, a végén csak az jön ki, hogy tevékenyen elbaszták.

9 hónapja
MC12 New Orleans Saints Kennesaw State Owls 7 306
MC12

Gyurma Pappa

MC12
MIért akarná OV égetni?

Amadeus the Young

“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
9 hónapja
bobi0092 Indianapolis Colts 4 532
mer' ugye amikor a kis faszpörgettyű csinálja egy-két emberen a telefon mikrofonjával, akkor poloska, de amikor a nagy csótány csináltatja sok telefonon kémszoftverrel, akkor az... nem poloska. bár biztos azért, mert ha Viktor tudott volna róla, akkor nem engedte volna!
slowmotion
Pontosan, ha szalámit lopsz a boltban vs. milliárdokat nyúlsz le.
Melyikre horgad fel jobban az átlagpolgár?
9 hónapja
Negritis, a vajda Denver Broncos 53 973 — The Mathematician
 24.hu/belfold/2025/03/17/gubacsi-hid-rossz-muszaki-allapot-felujitas-lazar-janos-video/

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
9 hónapja
ozibozi New York Giants 20 212
Eljött az az idő amire kevesen gondoltak volna pár éve, mégpedig hogy azorbánt kell minél több szereplésre rákényszeríteni, mert már nem ugyanaz mint volt.
Sokat fog hibázni, nem érzékeli már úgy a külvilágot mint hajdanán. Érzi hogy baj van, neki is álltak szerepeltetni, de nem esik ez már neki jól, láthatóan teher neki a belpolitika.
A hívő tagozatnak, agyhalott nyuggereknek tök mindegy mit mond, de a fiataloknál már ciki és öreg.

Minél jobban erőlködik hogy összetartsa a magot--láthatóan az erre kijelöltek erre képtelenek— annál jobban elidegenítheti a politikával nem napi szinten foglalkozókat szerencsére.

Szerkesztette: ozibozi
9 hónapja
MIért akarná OV égetni?

Amadeus the Young
én ezt nem értem, hogy mi a faszt akarnak vele?
se karizmája nincs se nem szimpatikus, egy arrogáns pökheni idióta

9 hónapja
MC12

Gyurma Pappa

MC12
MIért akarná OV égetni?

9 hónapja
Cowboykarcsi90 3 470 — …not me…Im in my prime!
Szóval akkor csak MP a poloska.

Most egy kicsit sajnálom, hogy napokig ezen pörgött mindenki, amikor Dr. Miniszterelnök úr csak elhibázta a beszédét.

Aha..

(ide írom, a híres költő szavait:

irónia, mi az, egy tablet?
Bármi is az, kettő jöhet )
Gyurma Pappa
Benne vagyok pár kisebb-nagyobb fideszes FB-hub-ban, érdekes módon az első órákban ez ott pont nem ment nagyot különösebben - hiszen a fideszes bázis hónapok óta poloskázza MP-t, vicces kiszólásnak értelmezték. Aztán inkább annak kezdtek örülni, hogy, FAM-mal élve: visítanak a libsik. És azóta is ezen megy a rötyörészés, plusz nem értik, mit nem lehet ezen érteni. Lehallgatott mindenkit, mint egy poloska. Ééééérted. (hacsakúgynem....)

MC12
mer' ugye amikor a kis faszpörgettyű csinálja egy-két emberen a telefon mikrofonjával, akkor poloska, de amikor a nagy csótány csináltatja sok telefonon kémszoftverrel, akkor az... nem poloska. bár biztos azért, mert ha Viktor tudott volna róla, akkor nem engedte volna!
slowmotion
Egyértelmű, mint ahogy anno sztálin elvtárs se tudott róla, hogy mit csinálnak a sok elvtárssal az elvtársak a gulagon.

…nemhogy egyenesen ő rendelte volna meg a napi tarkón lövésket, számszerűen.

Szerkesztette: Cowboykarcsi90

The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
9 hónapja
slowmotion Dallas Cowboys 26 908 — Cowboys fan

Most egy kicsit sajnálom, hogy napokig ezen pörgött mindenki, amikor Dr. Miniszterelnök úr csak elhibázta a beszédét.

Aha..

Gyurma Pappa
Benne vagyok pár kisebb-nagyobb fideszes FB-hub-ban, érdekes módon az első órákban ez ott pont nem ment nagyot különösebben - hiszen a fideszes bázis hónapok óta poloskázza MP-t, vicces kiszólásnak értelmezték. Aztán inkább annak kezdtek örülni, hogy, FAM-mal élve: visítanak a libsik. És azóta is ezen megy a rötyörészés, plusz nem értik, mit nem lehet ezen érteni. Lehallgatott mindenkit, mint egy poloska. Ééééérted. (hacsakúgynem....)

MC12
9 hónapja
MC12

Gyurma Pappa

9 hónapja
MC12

9 hónapja

Aha..

Gyurma Pappa

9 hónapja
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 25 932 — Lucas Scott
A rendszerváltás alatt született gyerekek azt tanulták meg otthon, hogy jobb, ha nem politizálsz, de jóban vagy a politikusokkal. És itt tartunk, nincs is változás, de még tömegtüntetések sem.
Gyurma Pappa
nem is tudom melyik 15.ei videóban hozták fel hogy "jó szakemberek kellenek magyar stábjába"
és többen is ezt emlegették hogy nem politikusok kellenek hanem szakemberek
ami szintén eléggé 90es évek
Negritis, a vajda
es aztan az egyetlen 'szakember' kormanyunkat meg elkuldtek 2/3mal.

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
9 hónapja
A rendszerváltás alatt született gyerekek azt tanulták meg otthon, hogy jobb, ha nem politizálsz, de jóban vagy a politikusokkal. És itt tartunk, nincs is változás, de még tömegtüntetések sem.
Gyurma Pappa
nem is tudom melyik 15.ei videóban hozták fel hogy "jó szakemberek kellenek magyar stábjába"
és többen is ezt emlegették hogy nem politikusok kellenek hanem szakemberek
ami szintén eléggé 90es évek

9 hónapja
Kicsit azt érzem, hogy ott elvárás az államférfi megjelenése, ahol már nincs környezet, ami azt engedné. Mivel a gazdasági erőtér mozgatja/csinálja a politikust már régóta, így erkölcsöt vagy emberséget elvárni sajnos naivitás. Nyilván én is szeretném, hogy jobb legyen, de úgy gondolom a polgári társadalom ideája elégett a kapitalizmus kemencéjében. Ezért sem tudok és akarok már napi szinten foglalkozni a politika világával. Néhány éve még benne voltam, de észre vettem, hogy nagyon rossz hatással volt rám.
szaba
Pedig az Ésiknek sok tévedése mellett egy dologban biztosan igaza van: ha nem politizálsz, más fog helyetted.

Nekem, 4 fiúval, ahol az egyik osztálya full brain rot, napi szinten meg kell magyaráznom, hogy a jawline és Elon Musk nem menő, sőt, náci indulót bömböltetni, amikor te vagy soron a családi zeneválasztásban, szintén nem vicces, ELEMI SZÜKSÉGLETEM politikával foglalkozni, beszélni róla és tanítani őket. Így tudok hatni, és ha én apolitikussá válok, akkor ők is azok lesznek.

Nézd meg Szerbiát: ezeknek a gyerekeknek a szülei átélték a nacionalizmus valódi arcát. Szerbia nem apolitikus, mert a szülők sem váltak azzá. A fordulópont az lehet, hogy a veteránok beálltak a diákok mellé/mögé, talán eddig ez a legveszélyesebb a Vucsity rendszere számára. Itthon a mai egyetemisták szülei apolitikusak. A rendszerváltás alatt született gyerekek azt tanulták meg otthon, hogy jobb, ha nem politizálsz, de jóban vagy a politikusokkal. És itt tartunk, nincs is változás, de még tömegtüntetések sem.

Disclaimer: nem akarlak meggyőzni semmiről, nem ismerem az életed, csak a sajátomról tudok nyilatkozni.

9 hónapja
Willie Parker Pittsburgh Steelers 16 940
Gyurma Pappa
MP a poloskák, így a helyes
r.baggio
ezek szerint, akkor MP-t, mint politikai riválist lehet eltakarítani a beszéd szerint.

Hát így sem jobb.
Amadeus the Young
Zsírra szállt poloskák.

A test-zsír-századvég megméri.

Szerkesztette: Willie Parker