Politika
64 feliratkozó
7 hónapja
www.portfolio.hu/gazdasag/20250722/kinai-devizakotvenyt-bocsatott-ki-magyarorszag-itt-vannak-a-reszletek-775829Erről csak nekem ugrott be a Halálos fegyver 4? 😄
Negritis, a vajda

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
7 hónapja
telex.hu/belfold/2025/07/22/21-kutatokozpont-tisza-part-kozvelemeny-kutatas-zuglo-hadhazy-akos?A zuglóiak nem egy vidéki állatorvosra szavaztak aki kiugrott a fideszből.
Szóval. Hagyjuk, hogy szakmailag ez egy nagyon rossz kérdés, és ha 1-2 % lenne a különbség, akkor nyilván nem is hozta volna nyilvánosságra a 21. Így viszont igen tanulságos.
Klára, Peti, tényleg van helye annak, hogy induljatok?
Gyurma Pappa
Ott bárkire szavaztunk papcsák után aki nem fidesz, úgy hogy tudtuk a kerületnek nem biztos hogy jobb lesz.
Hadházy egy marha-amúgy
Szerkesztette: ozibozi
7 hónapja
www.portfolio.hu/gazdasag/20250722/kinai-devizakotvenyt-bocsatott-ki-magyarorszag-itt-vannak-a-reszletek-775829
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
7 hónapja
telex.hu/belfold/2025/07/22/21-kutatokozpont-tisza-part-kozvelemeny-kutatas-zuglo-hadhazy-akos?Ilyenkor vicces, hogy múltkor bemondta MP, hogy Budapesten vizespoharak is nyertek volna és nem volt köze a jelöltekhez, de gondolom az nála fejben rendben van, hogy neki még vizespoharai sincsenek... 😀
Szóval. Hagyjuk, hogy szakmailag ez egy nagyon rossz kérdés, és ha 1-2 % lenne a különbség, akkor nyilván nem is hozta volna nyilvánosságra a 21. Így viszont igen tanulságos.
Gyurma Pappa

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
7 hónapja
telex.hu/belfold/2025/07/22/21-kutatokozpont-tisza-part-kozvelemeny-kutatas-zuglo-hadhazy-akos?Szóval. Hagyjuk, hogy szakmailag ez egy nagyon rossz kérdés, és ha 1-2 % lenne a különbség, akkor nyilván nem is hozta volna nyilvánosságra a 21. Így viszont igen tanulságos.

7 hónapja
telex.hu/belfold/2025/07/22/racz-andras-orban-viktor-harcosok-klubja-reakcio

7 hónapja
YoungZeeZee
9 511
snoop anno ilyent csinalt trumppalAmikor megjelent a dal,az elején leszögezte hogy ez egy kitalált személyiségről szól,értse mindenki úgy ahogy akarja.Mondjuk akkor meg azok számára volt felháborító ez,akik teljesen egyértelműen azt látták benne hogy OV-ról szól,illetve akik ezt akarták kiolvasni mindenáron belőle.Felrajzolta Bindzsisztánt, aztán mindenki értse úgy, ahogy akarja. Semmi gond nincs azzal, ha egy metaforán keresztül a fideszesek számára is átélhetővé és feldolgozandóvá teszi, hogy a korrupció rossz.ha igaz, amit Rácz ír, akkor ezek a fiúk tényleg mindent az ukrán lapra tettek fel...Nyilván persze, de attól még annyira magyar az egész történet. Majka egy igazi gyáva szar, megcsinálja a tüzet, aztán jó magyar proli tempóval nem ér a nevemet játszik. “Az csak a művészi szabadság része”, “képzelt személy” stb. Kevés gyomorforgatóbb szereplője van a magyar popzenei közegnek, pedig akad pár. Érted, a Sex Pistols elküldte az anyjába a királynőt, konkrétan gúnyt űzött személy szerint belőle, de ha csak idehaza nézel körbe, azért a CPG nem azt írta hogy “egy képzelt kultúrpolitikus kurva anyja”…. A csávó milliárdos, szó szerint bármit megtehetne, nyugodtan mondhatná, hogy igen bazmeg, úgy értem. De jaaaaaaj hát ő nem úúúgy gondolta.
Egyébként egész hétvégén azon gondolkodtam, hogy nem lennék kettlebell fitness edző, elnézve a Főnit, elég szar reklámot kaptak
Mindeközben: Lázár talán megérti, miért utálják őket a fiatalok? telex.hu/belfold/2025/07/20/bayer-zsolt-majka-mocskos-fidesz-campus-fesztival?
Gyurma Pappa
Hogy a Fidesz kamu-hópihéskedik az meg várható volt, hát ki lepődne meg ezen 😊
MC12
Aztán persze most, hogy a kormánymédia magára vette az egészet, el lehet kezdeni beszélgetni arról, hogy akkor kiről is szól ez a dal.
Dzsokijuing
Ha a jól emlékszem nem kifejezetten erős irodalom tanulmányaimra,a költő ír,és mindenki úgy értelmez ahogy akar. Érettségin Tóth Árpád versét húztam,a címét sem tudom azóta sem.Valami sirály vergődött a fedélzeten össze-vissza,dunsztom sem volt arról hogy mit tanultunk vers elemzésen.Improvizáltam valamit,persze nem azt amit tanultunk.De a hármashoz elég volt azt mondanom,hogy a költői szabadság kihasználása által mindenki úgy értelmezi a verset ahogy akarja,és én eféleképpen értelmeztem....
Foresz
www.youtube.com/watch?v=-17jwSx7Cgc&list=RD-17jwSx7Cgc&start_radio=1
itt a full video.
igaz azota valtoztak a dolgok
www.youtube.com/watch?v=LbGpcS2HnvE&list=RDLbGpcS2HnvE&start_radio=1
7 hónapja
Az utolsó mondat a legszebb. Csak ezért fel kéne lógatni.444.hu/2025/07/15/a-helyi-fideszes-szerint-orulhet-a-1700-kirugott-dunaferres-hogy-harom-evig-kaptak-a-fizetesuket?utm_source=Facebook&utm_medium=CPC&utm_campaign=444_TR-2&fbclid=IwY2xjawLshxZleHRuA2FlbQEwAGFkaWQAAAY01kdXWQEemBqetBkR_hdWw1RK_UVbScgS_4JOpj9rS-pmFELPDFnVmGSnf9lDgKWW-K0_aem_PhAVaPz5wFztcHn3jihxfg&utm_id=6424932298089&utm_content=6788580738889&utm_term=6788580739489

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
7 hónapja
Ma egy kisebb “hétforduló” van itthon! Ma van pont 1 hete, hogy felhívtam a 1812-t, hogy ugyan mondják már meg, hova vihetem a gyermekemet bőrgyógyászatra (mivel azt tudtam, hogy poros falumba és a Bajcsy kórházba nem lehet).pár éve még nem volt nagy durranás, hogy minden alkalmazottamra kötök magánegészségügyi biztosítást (átfogalmazom: interjún senki fel se kapta a fejét, hogy ez jár a kompenzációs csomagban, és évközben se érdekelte a lőtéri kutyát se, hogy ez egyáltalán van)
Rendesen feladtam nekik a leckét, mert miután 5-6 perc gondolkodás és keresgélés után nem tudtak válaszolni hol fogadnak 14 éves gyereket, visszahívást ígértek.
Azóta pont úgy hívtak, mint Tomlin a 7.körben, ahol vártam hátha kiválasztanak valamilyen posztra.
Klaci79
idén két sérvműtétet finanszírozott a biztosító úgy, hogy random szerdai orvos vizit után következő hétfőn megvolt a műtét - se az orvosi, se a műtéti időpontra nem kellett heteket-hónapokat várni
azóta olyan kollégák is köszönetet mondtak már, hogy ez a lehetőség van, akik 2-3 éve nem voltak még betegek se...
7 hónapja
Ma egy kisebb “hétforduló” van itthon! Ma van pont 1 hete, hogy felhívtam a 1812-t, hogy ugyan mondják már meg, hova vihetem a gyermekemet bőrgyógyászatra (mivel azt tudtam, hogy poros falumba és a Bajcsy kórházba nem lehet).Magán, szokás szerint.
Rendesen feladtam nekik a leckét, mert miután 5-6 perc gondolkodás és keresgélés után nem tudtak válaszolni hol fogadnak 14 éves gyereket, visszahívást ígértek.
Azóta pont úgy hívtak, mint Tomlin a 7.körben, ahol vártam hátha kiválasztanak valamilyen posztra.
Klaci79
Esetleg a Sote, de oda kell beutaló.

7 hónapja
egyszerre szól az EUnak és a közel keletnektelex.hu/gazdasag/2025/07/22/byd-szegedi-uzem-torokorszag-elektromos-autoarról bezzeg nincs hír, hogy az Accell csoport (kerékpár gyártó) eladta az Accell Bisiklet
Bravó kuglifejű Marci meg dagadék 😀
Beki
www.bike-eu.com/49970/accell-group-disinvests-accell-bisiklet-in-latest-attempt-to-streamline-production
és ezáltal az egyetlen európai gyára épp Magyarországon (Tószeg) marad?
magánvélemény, de ez nem Magyarországnak szól, hanem az EU elektromos autó piacának
rva
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
7 hónapja
telex.hu/gazdasag/2025/07/22/byd-szegedi-uzem-torokorszag-elektromos-autoarról bezzeg nincs hír, hogy az Accell csoport (kerékpár gyártó) eladta az Accell Bisiklet
Bravó kuglifejű Marci meg dagadék 😀
Beki
www.bike-eu.com/49970/accell-group-disinvests-accell-bisiklet-in-latest-attempt-to-streamline-production
és ezáltal az egyetlen európai gyára épp Magyarországon (Tószeg) marad?
magánvélemény, de ez nem Magyarországnak szól, hanem az EU elektromos autó piacának
7 hónapja
Ma egy kisebb “hétforduló” van itthon! Ma van pont 1 hete, hogy felhívtam a 1812-t, hogy ugyan mondják már meg, hova vihetem a gyermekemet bőrgyógyászatra (mivel azt tudtam, hogy poros falumba és a Bajcsy kórházba nem lehet). Rendesen feladtam nekik a leckét, mert miután 5-6 perc gondolkodás és keresgélés után nem tudtak válaszolni hol fogadnak 14 éves gyereket, visszahívást ígértek.
7 hónapja
24.hu/kulfold/2025/07/18/orban-balazs-cnn-ukrajna-haboru-oroszorszag-euA faszomba, hogy ezt nem tudom mellőzni.
Újabb morális és politikai mélypont.
Dzsokijuing
Bazsika! Téged meg senki nem kért, hogy járasd a hülye pofádat, és orbitális faszságokat beszéljél már megint.
Ti, akik az elmúlt elmúlt bő három és fél évet nyakló nélküli ukránozással, nácizással, orosz propaganda terjesztésével, az ukrán nép jogos önvédelmi harcának akadályozásával, becsmérlésével, elvitatásával, Putyin éltetésével, az oroszok győzelméért való fohászkodással töltöttétek, abszolút semmi erkölcsi alapotok nincs semmiféle számonkérésre.
Tudod, hogy kedves vezetőd kezén ukránok, és implicite kárpátaljai magyarok, ezreinek a vére szárad, amely akkor tapadt és tapad rá ma is, amikor mindent megtett és megtesz most is, hogy a közös NATO és EU erőfeszítéseket késleltesse a "magyar emberek érdekében".
Utolsó, aljas emberi szemetek vagytok egytől egyig.
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
7 hónapja
Tegnap székesfehérvári vonalon volt 2 pittyputty (Kelenföldnél vmi szakadt, meg asszem sorompó hiba volt), ma meg miskolci fővonal omlott össze ismét... Lézer Janó pedig kussol megint.Miért, jobb lenne, ha kiírja, hogy a Tisza miatt nem jönnek pénzek a vasútra?
Beki
Miskolc meg egyébként is Tiszai pályaudvar, érted?!?! 😊
7 hónapja
telex.hu/gazdasag/2025/07/22/byd-szegedi-uzem-torokorszag-elektromos-autoBravó kuglifejű Marci meg dagadék 😀
7 hónapja
Tegnap székesfehérvári vonalon volt 2 pittyputty (Kelenföldnél vmi szakadt, meg asszem sorompó hiba volt), ma meg miskolci fővonal omlott össze ismét... Lézer Janó pedig kussol megint.
7 hónapja
1. Mondjuk ez a Bindzsisztános dal kb 1az1 III. Krúbi album lebutítva a proliknak, nagy hype után csak 2 hónappal hallottam amikor haverjaim mutatták, mondom ez semmi extra.2. www.portfolio.hu/bank/20250721/megjelentek-az-otthon-start-lakashitel-reszletei-itt-a-10-legfontosabb-ujdonsag-775667
Ez alapján még én is megfelelek az 50%-os öröklött tulajdonrésszel.
Poloska vagyok.
7 hónapja
Amikor megjelent a dal,az elején leszögezte hogy ez egy kitalált személyiségről szól,értse mindenki úgy ahogy akarja.Mondjuk akkor meg azok számára volt felháborító ez,akik teljesen egyértelműen azt látták benne hogy OV-ról szól,illetve akik ezt akarták kiolvasni mindenáron belőle.Felrajzolta Bindzsisztánt, aztán mindenki értse úgy, ahogy akarja. Semmi gond nincs azzal, ha egy metaforán keresztül a fideszesek számára is átélhetővé és feldolgozandóvá teszi, hogy a korrupció rossz.ha igaz, amit Rácz ír, akkor ezek a fiúk tényleg mindent az ukrán lapra tettek fel...Nyilván persze, de attól még annyira magyar az egész történet. Majka egy igazi gyáva szar, megcsinálja a tüzet, aztán jó magyar proli tempóval nem ér a nevemet játszik. “Az csak a művészi szabadság része”, “képzelt személy” stb. Kevés gyomorforgatóbb szereplője van a magyar popzenei közegnek, pedig akad pár. Érted, a Sex Pistols elküldte az anyjába a királynőt, konkrétan gúnyt űzött személy szerint belőle, de ha csak idehaza nézel körbe, azért a CPG nem azt írta hogy “egy képzelt kultúrpolitikus kurva anyja”…. A csávó milliárdos, szó szerint bármit megtehetne, nyugodtan mondhatná, hogy igen bazmeg, úgy értem. De jaaaaaaj hát ő nem úúúgy gondolta.
Egyébként egész hétvégén azon gondolkodtam, hogy nem lennék kettlebell fitness edző, elnézve a Főnit, elég szar reklámot kaptak
Mindeközben: Lázár talán megérti, miért utálják őket a fiatalok? telex.hu/belfold/2025/07/20/bayer-zsolt-majka-mocskos-fidesz-campus-fesztival?
Gyurma Pappa
MC12
Aztán persze most, hogy a kormánymédia magára vette az egészet, el lehet kezdeni beszélgetni arról, hogy akkor kiről is szól ez a dal.
Dzsokijuing
Ha a jól emlékszem nem kifejezetten erős irodalom tanulmányaimra,a költő ír,és mindenki úgy értelmez ahogy akar. Érettségin Tóth Árpád versét húztam,a címét sem tudom azóta sem.Valami sirály vergődött a fedélzeten össze-vissza,dunsztom sem volt arról hogy mit tanultunk vers elemzésen.Improvizáltam valamit,persze nem azt amit tanultunk.De a hármashoz elég volt azt mondanom,hogy a költői szabadság kihasználása által mindenki úgy értelmezi a verset ahogy akarja,és én eféleképpen értelmeztem....
7 hónapja
Felrajzolta Bindzsisztánt, aztán mindenki értse úgy, ahogy akarja. Semmi gond nincs azzal, ha egy metaforán keresztül a fideszesek számára is átélhetővé és feldolgozandóvá teszi, hogy a korrupció rossz.ha igaz, amit Rácz ír, akkor ezek a fiúk tényleg mindent az ukrán lapra tettek fel...Nyilván persze, de attól még annyira magyar az egész történet. Majka egy igazi gyáva szar, megcsinálja a tüzet, aztán jó magyar proli tempóval nem ér a nevemet játszik. “Az csak a művészi szabadság része”, “képzelt személy” stb. Kevés gyomorforgatóbb szereplője van a magyar popzenei közegnek, pedig akad pár. Érted, a Sex Pistols elküldte az anyjába a királynőt, konkrétan gúnyt űzött személy szerint belőle, de ha csak idehaza nézel körbe, azért a CPG nem azt írta hogy “egy képzelt kultúrpolitikus kurva anyja”…. A csávó milliárdos, szó szerint bármit megtehetne, nyugodtan mondhatná, hogy igen bazmeg, úgy értem. De jaaaaaaj hát ő nem úúúgy gondolta.
Gyurma Pappa
MC12
Szerkesztette: Dzsokijuing
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
7 hónapja
Nyilván persze, de attól még annyira magyar az egész történet. Majka egy igazi gyáva szar, megcsinálja a tüzet, aztán jó magyar proli tempóval nem ér a nevemet játszik. “Az csak a művészi szabadság része”, “képzelt személy” stb. Kevés gyomorforgatóbb szereplője van a magyar popzenei közegnek, pedig akad pár. Érted, a Sex Pistols elküldte az anyjába a királynőt, konkrétan gúnyt űzött személy szerint belőle, de ha csak idehaza nézel körbe, azért a CPG nem azt írta hogy “egy képzelt kultúrpolitikus kurva anyja”…. A csávó milliárdos, szó szerint bármit megtehetne, nyugodtan mondhatná, hogy igen bazmeg, úgy értem. De jaaaaaaj hát ő nem úúúgy gondolta.Ugye, milyen frusztralo, amikor emberek a nyilvanvalot letagadva “rohognek” tomegek arcaba?😊
MC12
Pulvis et umbra sumus.
7 hónapja
A fiatalok szerinted tudják ki Bayer és olvassák? 😊 erősen kétlem, ne is tegyék.Telexet olvasnak én is onnan linkeltem ¯\_(ツ)_/¯
(Aki tudja, az meg egészen biztos nem Fidesz szavazó (kivéve a fidelitasosok, de az egy sajátos khm. rétege a fiataloknak))
MC12

7 hónapja
Itt vmit felreertesz.Vannak benne erdekes dolgok.ne nyomorogjatok. add ki és még nyersz is a bolton a röhejes kamat miatt. számtalan ember fektet így hosszútávon lakásba. összekalapál egy önerőre valót és a törlesztőrészleteket+amortizációt meg kifizeti az ingatlan albérletesítéséből
444.hu/2025/07/21/megjelentek-a-reszletek-a-3-szazalekos-kedvezmenyes-lakashitelrol
Szoval ha megveszem a lakast, akkor 5 evig nem adhatom el, kulonben bukom a kamattamogatast.
Ez amugy milyen faszsag mar?
Osszejovok valakivel akinek nincs lakasa, szuletik 1-3 gyerek es akkor X evig “nyomorogjunk” 45-55nm-en, mert nem tudunk nagyobba vagy kintebb koltozni? Budapestre ertem.
Lúdas Solymi
fake.id
Elso lakas lenne, amiben elnek es amibe beletolnam mindenem.
Masodik lehetosegem nekem mar nem nagyon lesz.
Mire a hitelt kifizetem, nyugdijas leszek.
De ha esetleg ugy alakulna h beutne egy nagyobb toke, emiatt nem nagyon tudnank mashova menni, max. alberletbe.
A gazdasagi helyzet itt meg nem lesz jobb. Bar az EU-s penzek enyhithetnek rajta.
7 hónapja
Nem látok semmi gyomorforgatót abban, ha valaki saját maga húzza meg a határait, ahogy abban se, ha nem hajlandó szekértáborokban gondolkodni, vagy van annyira individuális, hogy nem a felszínesen gondolkodó tömegek sztereotípiáinak akar megfelelni, nem aszerint él, kommunikál, stb. Till Attilát is sokszor betalálták azzal, hogy mit keres a TV2-ben, ahogy Puzsért is, hogy miért ír az Indexre, mindketten többször is, és elég elfogadható módon el tudták ezt magyarázni, legalábbis számomra. (Még akkoris, ha alapvetően ezügyben nem is értek velük egyet.)két különböző dologról beszéltek. ugyanez a majka kikérte magának, hogy ő fideszes lenne, amikor szargyártóval parolázott a külügy tetején a korona alatt és ezért elküldték a picsába. gyakorlatias meg nem hülye az lehet, össze lapátolni ennyi zsozsót szar zenével tényleg feltételez némi agyat, de hogy gyomorforgató az is eléggé tagadhatatlan. milyen klasszis jellem is az, aki a saját meganagy szenvedélybeteg cimbikéjét mikrofonon keresztül nyomja fel a zsaruknak, hogy csak a legismertebb példát hozzam fel erreMajka egy igazi gyáva szar, megcsinálja a tüzet, aztán jó magyar proli tempóval nem ér a nevemet játszik. “Az csak a művészi szabadság része”, “képzelt személy” stb. Kevés gyomorforgatóbb szereplője van a magyar popzenei közegnek, pedig akad pár.Opponálok.
MC12
Kevés önazonosabb, normálisabb, értelmesebb szereplője van a magyar popzenei közegnek, mint ő.
Nem azért mondom, mert személyesen ismerem, és a popzenei közeg X és Y generációjából szinte mindenkit, hanem azért, mert rosszul értelmezed (vagy inkább eleve elfogultan értékeled) a viselkedését. Majka nagyon nem hülye, nagyon gyakorlatias, utilitarista, minek álljon bele szügyig a politikába, amikor abból semmi haszna, és ennyivel is szépen kimaxolja a lehetőségeit.
Olyat vársz el tőle ami számára netto faszság lenne, tök értelmetlen, egy olyan elvi kiállás, amit bárki mástól te is látványos baromságnak, szenvelgésnek, vagy szereptévesztésnek neveznél.
Őszentsége Sobri Jóska
fake.id
Én se egy szinpadon prezentálnám egy beteg ismerősöm problémáit, való igaz, de ismerve szenvedélybeteget tudom, hogy mennyire agyfelbaszós tud lenni a "normiknak" a viselkedésük, és nem lehet mindenkitől elvárni, hogy mindig, mindenkor full tudatosan, nulla érzelemvezéreltséggel viselkedjen. Az a szegedi kirohanás szerintem is jobb lett volna, ha nem történik meg, de mindenki hibázik, Majka is.
7 hónapja
két különböző dologról beszéltek. ugyanez a majka kikérte magának, hogy ő fideszes lenne, amikor szargyártóval parolázott a külügy tetején a korona alatt és ezért elküldték a picsába. gyakorlatias meg nem hülye az lehet, össze lapátolni ennyi zsozsót szar zenével tényleg feltételez némi agyat, de hogy gyomorforgató az is eléggé tagadhatatlan. milyen klasszis jellem is az, aki a saját meganagy szenvedélybeteg cimbikéjét mikrofonon keresztül nyomja fel a zsaruknak, hogy csak a legismertebb példát hozzam fel erreMajka egy igazi gyáva szar, megcsinálja a tüzet, aztán jó magyar proli tempóval nem ér a nevemet játszik. “Az csak a művészi szabadság része”, “képzelt személy” stb. Kevés gyomorforgatóbb szereplője van a magyar popzenei közegnek, pedig akad pár.Opponálok.
MC12
Kevés önazonosabb, normálisabb, értelmesebb szereplője van a magyar popzenei közegnek, mint ő.
Nem azért mondom, mert személyesen ismerem, és a popzenei közeg X és Y generációjából szinte mindenkit, hanem azért, mert rosszul értelmezed (vagy inkább eleve elfogultan értékeled) a viselkedését. Majka nagyon nem hülye, nagyon gyakorlatias, utilitarista, minek álljon bele szügyig a politikába, amikor abból semmi haszna, és ennyivel is szépen kimaxolja a lehetőségeit.
Olyat vársz el tőle ami számára netto faszság lenne, tök értelmetlen, egy olyan elvi kiállás, amit bárki mástól te is látványos baromságnak, szenvelgésnek, vagy szereptévesztésnek neveznél.
Őszentsége Sobri Jóska