NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 431
44
02:05 CFB Playoff - Alabama @ Oklahoma (ARENA4)
Politika
65 feliratkozó
9 hónapja
Főleg úgy, hogy ezek a vagyonok a hatályos jogszabályok (olyanok amilyenek de jogszabályok) betartásával születtek.Mondjuk azt MP is elmondta, hogy az Orbán dinasztia vagyona 10 000 milliárd forint, abból több évig futja az adócsökkentésekre 😀A Kulcsár-ügyből 7-8 millió forintot lehetett visszaszerezni.
Bruce
A Tocsik-ügyben a felszámolásban lehetett pár tízmilliót begyűjteni.
A Hunvald ügybrn 800ezer ft jött vissza a sértetthez.
Én nem is emlékszem olyanra, h 100 milliárdot bármikor lehetett vagyon-visszaszerezni, szabályos eljárásban.
Persze statárium még lehet, mint a Martinovics perben.
Willie Parker
Erre alapozva felesleges bevétellel számolni. De aki idáig eljut az gondolkodó ember.
Ezek a kérdések, igéretek az agyhalottakhoz szólnak, hisz - nagyon helyesen - felismerték, hogy agyhalottak nélkül nem lehet választást nyerni. (Persze-persze csak a fideszesek agyhalottak ti kedves szavazóim ti nem vagytok azok)
Tele a f@szod Orbánnal? Majd elvesszük tőle
Drága a gyógyszer? 200e Ft + 2)%-kal olcsóbb lesz
9 hónapja
Sztem erre nem így kell gondolni.Mondjuk azt MP is elmondta, hogy az Orbán dinasztia vagyona 10 000 milliárd forint, abból több évig futja az adócsökkentésekre 😀A Kulcsár-ügyből 7-8 millió forintot lehetett visszaszerezni.
Bruce
Én nem is emlékszem olyanra, h 100 milliárdot bármikor lehetett vagyon-visszaszerezni, szabályos eljárásban.
Willie Parker
Brutális, kvázi személyre szabott különadókat kell kivetni, ami után inkább maga adja vissza mindenét Lölő & co.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
9 hónapja
Én attól félek, hogy ha lesznek is ügyek, azoknak a végén low-level emberek mennek börtönbe, a pénzek nagy része meg olyan bankszámlákra kerül, ahonnan nem lehet visszaszerezni, a gazdáikkal együtt távoznak az országból...Mondjuk azt MP is elmondta, hogy az Orbán dinasztia vagyona 10 000 milliárd forint, abból több évig futja az adócsökkentésekre 😀A Kulcsár-ügyből 7-8 millió forintot lehetett visszaszerezni.
Bruce
Willie Parker

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
9 hónapja
Mondjuk azt MP is elmondta, hogy az Orbán dinasztia vagyona 10 000 milliárd forint, abból több évig futja az adócsökkentésekre 😀A Kulcsár-ügyből 7-8 millió forintot lehetett visszaszerezni.
Bruce
9 hónapja
Szerintem nem kell, addig amíg át nem veszik a hatalmat nem kell. Számomra sokkal inkább zavaró lenne, ha olyan muníciót adna a propaganda kezébe, amivel azokat akik esetleg billegnek eltántorítaná a Tiszára szavazástól, mert hát ők adót akarnak emelni, az nekem meg rossz.Nyilván, csak előbb vagy utóbb valami válasz azért kelleni fog, mert így meg a propaganda majd erre megy rá egy idő után, hogy "persze ígér fűt-fát, de csődbe vinné vele az országot, bezzeg Orbán óvatosan ígér, csak olyat, amit be tud tartani"...Az is benne volt a partizános beszélgetésben, hogyha bármit mondana a bevételi oldalról, akkor azt a propaganda köszönné szépen és rögtön felhasználná.Kíváncsi leszek hogy ezt a kb 1000-1100 milliárd forintos bevétel csökkentést miből lehet finanszírozni? (nyugdíjas szép kártya kb 3-400 milliárd, az szja az nem tiszta még, de ha minden változatlanul marad, akkor az is 250 milliárd, egészséges élelmiszer áfacsökkentése kb 250 milliárd, gyógyszerek áfacsökkentése 50 milliárd, KATA visszahozása 150 milliárd + még ott van az eü +500 milliárdja)Partizánon is erről beszéltek nemrég, hogy a bevételi oldalról nem beszélt és ez igazából engem is zavar, de egyből hozzá is tenném, hogy Orbán se beszél erről soha, csak megcsinálja, aztán lesz a hiány amennyi lesz...
A vagyonadóból és a politikusok fizetésének csökkentéséből azért ezt nem fogja finanszírozni.
Hiányolom a családi pótlék emelésének betételét a kérdésekbe.
Alapból én az szja-t biztos hogy nem fogom igenre venni, sőt a kata adót sem. A többi az egyelőre véleményem szerint mehetne.
Bruce
Tiszás barátom szerint "a 8000 milliárd EU pénz és az elkobzott vagyonok elég lesznek", de szerintem ez egy túl könnyelmű hozzáállás, egyrészt az EU pénz az nem mehet bármire és nem egyből-egyben jön majd, másrészt az elkobzott pénzek, ha lesznek is, az egy egyszeri bevétel lesz és ki tudja mikor, a magyar igazságszolgáltatás gyorsaságát ismerve...
StormST
ervinator
StormST
Minden választás az ígéretről szól, aminek a nagy része nem kerül betartásra. Az hogy MP rálicitál OV ígéreteire alapból egy bölcs stratégia, függetlenül attól, hogy be tudja-e tartani vagy sem. Mert aki reálisan át tudja gondolni, azt, hogy miből lesz finanszírozva, az nem fog a Fideszre szavazni akkor sem, ha a kérdésére az a válasz, hogy nem tudja, aki meg nem gondolja át reálisan, azt jobban meg lehet szólítani, ha jobb ígéretet kap.
"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
9 hónapja
Mondjuk azt MP is elmondta, hogy az Orbán dinasztia vagyona 10 000 milliárd forint, abból több évig futja az adócsökkentésekre 😀
9 hónapja
Nyilván, csak előbb vagy utóbb valami válasz azért kelleni fog, mert így meg a propaganda majd erre megy rá egy idő után, hogy "persze ígér fűt-fát, de csődbe vinné vele az országot, bezzeg Orbán óvatosan ígér, csak olyat, amit be tud tartani"...Az is benne volt a partizános beszélgetésben, hogyha bármit mondana a bevételi oldalról, akkor azt a propaganda köszönné szépen és rögtön felhasználná.Kíváncsi leszek hogy ezt a kb 1000-1100 milliárd forintos bevétel csökkentést miből lehet finanszírozni? (nyugdíjas szép kártya kb 3-400 milliárd, az szja az nem tiszta még, de ha minden változatlanul marad, akkor az is 250 milliárd, egészséges élelmiszer áfacsökkentése kb 250 milliárd, gyógyszerek áfacsökkentése 50 milliárd, KATA visszahozása 150 milliárd + még ott van az eü +500 milliárdja)Partizánon is erről beszéltek nemrég, hogy a bevételi oldalról nem beszélt és ez igazából engem is zavar, de egyből hozzá is tenném, hogy Orbán se beszél erről soha, csak megcsinálja, aztán lesz a hiány amennyi lesz...
A vagyonadóból és a politikusok fizetésének csökkentéséből azért ezt nem fogja finanszírozni.
Alapból én az szja-t biztos hogy nem fogom igenre venni, sőt a kata adót sem. A többi az egyelőre véleményem szerint mehetne.
Bruce
Tiszás barátom szerint "a 8000 milliárd EU pénz és az elkobzott vagyonok elég lesznek", de szerintem ez egy túl könnyelmű hozzáállás, egyrészt az EU pénz az nem mehet bármire és nem egyből-egyben jön majd, másrészt az elkobzott pénzek, ha lesznek is, az egy egyszeri bevétel lesz és ki tudja mikor, a magyar igazságszolgáltatás gyorsaságát ismerve...
StormST
ervinator

9 hónapja
Jelenleg nem a probléma megoldása a lényeg, hanem a kommunikáció.Kíváncsi leszek hogy ezt a kb 1000-1100 milliárd forintos bevétel csökkentést miből lehet finanszírozni? (nyugdíjas szép kártya kb 3-400 milliárd, az szja az nem tiszta még, de ha minden változatlanul marad, akkor az is 250 milliárd, egészséges élelmiszer áfacsökkentése kb 250 milliárd, gyógyszerek áfacsökkentése 50 milliárd, KATA visszahozása 150 milliárd + még ott van az eü +500 milliárdja)Partizánon is erről beszéltek nemrég, hogy a bevételi oldalról nem beszélt és ez igazából engem is zavar, de egyből hozzá is tenném, hogy Orbán se beszél erről soha, csak megcsinálja, aztán lesz a hiány amennyi lesz...
Bruce
StormST
Ebben teljes mértékben igaza van Sobrinak, hogy ezt kell tennie, azt kell elmondani, hogy mit akar, nem azt, hogy hogyan, az senkit nem érdekel, legalábbis a szavazók többségét nem.
Főleg úgy, hogy sokan a saját bevétel-kiadás "költségvetést" nem tudják megcsinálni, akkor miért gondolod, hogy majd értenék a nagyobb dolgokat.
9 hónapja
Nézzétek meg a lengyeleket. Iszonyat mennyi EUs pénz áramlik be, és ha belépünk az EU ügyészségbe, ide is önteni fogják a pénzt. Ha egyszer megbukik Orbán, az EU nem fog tétlenkedni.Kíváncsi leszek hogy ezt a kb 1000-1100 milliárd forintos bevétel csökkentést miből lehet finanszírozni? (nyugdíjas szép kártya kb 3-400 milliárd, az szja az nem tiszta még, de ha minden változatlanul marad, akkor az is 250 milliárd, egészséges élelmiszer áfacsökkentése kb 250 milliárd, gyógyszerek áfacsökkentése 50 milliárd, KATA visszahozása 150 milliárd + még ott van az eü +500 milliárdja)Partizánon is erről beszéltek nemrég, hogy a bevételi oldalról nem beszélt és ez igazából engem is zavar, de egyből hozzá is tenném, hogy Orbán se beszél erről soha, csak megcsinálja, aztán lesz a hiány amennyi lesz...
Bruce
StormST
9 hónapja
Az is benne volt a partizános beszélgetésben, hogyha bármit mondana a bevételi oldalról, akkor azt a propaganda köszönné szépen és rögtön felhasználná.Kíváncsi leszek hogy ezt a kb 1000-1100 milliárd forintos bevétel csökkentést miből lehet finanszírozni? (nyugdíjas szép kártya kb 3-400 milliárd, az szja az nem tiszta még, de ha minden változatlanul marad, akkor az is 250 milliárd, egészséges élelmiszer áfacsökkentése kb 250 milliárd, gyógyszerek áfacsökkentése 50 milliárd, KATA visszahozása 150 milliárd + még ott van az eü +500 milliárdja)Partizánon is erről beszéltek nemrég, hogy a bevételi oldalról nem beszélt és ez igazából engem is zavar, de egyből hozzá is tenném, hogy Orbán se beszél erről soha, csak megcsinálja, aztán lesz a hiány amennyi lesz...
Bruce
StormST
"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
9 hónapja
Kíváncsi leszek hogy ezt a kb 1000-1100 milliárd forintos bevétel csökkentést miből lehet finanszírozni? (nyugdíjas szép kártya kb 3-400 milliárd, az szja az nem tiszta még, de ha minden változatlanul marad, akkor az is 250 milliárd, egészséges élelmiszer áfacsökkentése kb 250 milliárd, gyógyszerek áfacsökkentése 50 milliárd, KATA visszahozása 150 milliárd + még ott van az eü +500 milliárdja)Partizánon is erről beszéltek nemrég, hogy a bevételi oldalról nem beszélt és ez igazából engem is zavar, de egyből hozzá is tenném, hogy Orbán se beszél erről soha, csak megcsinálja, aztán lesz a hiány amennyi lesz...
Bruce

9 hónapja
Kíváncsi leszek hogy ezt a kb 1000-1100 milliárd forintos bevétel csökkentést miből lehet finanszírozni? (nyugdíjas szép kártya kb 3-400 milliárd, az szja az nem tiszta még, de ha minden változatlanul marad, akkor az is 250 milliárd, egészséges élelmiszer áfacsökkentése kb 250 milliárd, gyógyszerek áfacsökkentése 50 milliárd, KATA visszahozása 150 milliárd + még ott van az eü +500 milliárdja) A vagyonadóból és a politikusok fizetésének csökkentéséből azért ezt nem fogja finanszírozni.
9 hónapja
Nézzünk birkákat 😀Lássuk csak:
www.youtube.com/watch?v=SHrz3IGsuJs
NB2
- mert Orbán azt mondta
- 13. havi nyugdíjat megkaptuk, nekünk jó
- nem nézem az árakat
- inflációt most próbálják letörni
- bevándorló? hát, hát azt nem tudom értelmezni
Válaszoló korosztály megint látványos 😀
9 hónapja
Én is így vagyok vele, most azonnal persze ne legyenek, de arra nincs is semmilyen szándék, persze a fidesz úgy fogja elvinni a kommunikációt, mintha erről lenne szó. Később tőlem lehetnek, ha nem lesz ott háború, meg rendbeszedik magukat utána, végigmennek ugyanazon a 10-15-X éves process-en, mint mindenki más, akkor hajrá...BTW, ukrán kérdésnél csak én hallottam úgy, hogy nem volt igazán egységes a tömeg válasza?Ez egyébként elképesztő kényes kérdés. Én magamat kifejezetten európai embernek tartom, imádom az Európai Egyesült Államok vágyálmot, 100%-ban támogatom az ukránokat, adakoztam is már több fronton nekik. DE, kurvára nem szeretném, hogy csatlakozzanak egyelőre. Persze, ha ezt úgy értik, hogy legyen vége a háborúnak, menjenek végig a csatlakozási útvonalon, és majd jöhetnek 2040-ben, hát akkor felőlem is ámen.
StormST
Hanni
Egyébként ezért is majomság az egész kérdés, mert most semmi jelentősége nincs ennek, csak belföldi hangulatkeltés...

9 hónapja
Én a nyugdíjas SZÉP-kártyát nem értem így elsőre, mármint ha arra is az állam tenné a pénzt (ki más?) akkor miben más ez, mintha minden nyugdíjasnak emelne évi 200-at? Nyilván fair-ebb, mint egy százalékos emelés, csak nekem fura...Nekem ez a legszimpatikusabb a Tiszaba hogy tok mimdegy hogy erre a kerdesre egyseges e a tomeg ok varnak mindenfele velemenyt nem pedig kiosztva van a szerep a tomegnek mint a Fidesznel h "Ez kell legyen a velemyed egysegesen"
Az 9%-os SZJA-nál az "általános"-t többször kiemelte, kíváncsi leszek, hogy vajon úgy értette-e, hogy azoknak is lesz 9%, akiknek most 0%...
BTW, ukrán kérdésnél csak én hallottam úgy, hogy nem volt igazán egységes a tömeg válasza?
StormST
9 hónapja
BTW, ukrán kérdésnél csak én hallottam úgy, hogy nem volt igazán egységes a tömeg válasza?Ez egyébként elképesztő kényes kérdés. Én magamat kifejezetten európai embernek tartom, imádom az Európai Egyesült Államok vágyálmot, 100%-ban támogatom az ukránokat, adakoztam is már több fronton nekik. DE, kurvára nem szeretném, hogy csatlakozzanak egyelőre. Persze, ha ezt úgy értik, hogy legyen vége a háborúnak, menjenek végig a csatlakozási útvonalon, és majd jöhetnek 2040-ben, hát akkor felőlem is ámen.
StormST
9 hónapja
BTW, ukrán kérdésnél csak én hallottam úgy, hogy nem volt igazán egységes a tömeg válasza?Az ukrán kérdés annyiban inkább megosztó, hogy árnyalatai vannak, nem olyan egyértelmű, mint a megélhetési, korrupcióellenes, NER-ellenes kérdések.
StormST
Ukraja EU tagsága irrealitás, ezért irreleváns, hogy mi magyarok mit akarunk ezügyben, épeszű ember nem akarná, viszont szimpatizál a megtámadott országgal, szeretne nekik segíteni, csak ugye nem egy irrealitás a segítség. Ez okoz zavart.
9 hónapja
Én a nyugdíjas SZÉP-kártyát nem értem így elsőre, mármint ha arra is az állam tenné a pénzt (ki más?) akkor miben más ez, mintha minden nyugdíjasnak emelne évi 200-at? Nyilván fair-ebb, mint egy százalékos emelés, csak nekem fura...a szép kártyával az állam rakosgatja egyik zsebéből a másikba a kreditet mielőtt oda adná a jobbágyoknak és azt lehet valamennyire irányítani mire költsék a parasztok (tuti a gazdaságban marad, mert nagyon nem lehet belőle mást csinálni, mint fogyasztani). a kpnak meg van olyan veszélye, hogy eurót vesznek rajta, vagy csak parkol a folyószámlán pár hasonlóan nem jó opció mellett
Az 9%-os SZJA-nál az "általános"-t többször kiemelte, kíváncsi leszek, hogy vajon úgy értette-e, hogy azoknak is lesz 9%, akiknek most 0%...
BTW, ukrán kérdésnél csak én hallottam úgy, hogy nem volt igazán egységes a tömeg válasza?
StormST
9 hónapja
Én a nyugdíjas SZÉP-kártyát nem értem így elsőre, mármint ha arra is az állam tenné a pénzt (ki más?) akkor miben más ez, mintha minden nyugdíjasnak emelne évi 200-at? Nyilván fair-ebb, mint egy százalékos emelés, csak nekem fura...Az 9%-os SZJA-nál az "általános"-t többször kiemelte, kíváncsi leszek, hogy vajon úgy értette-e, hogy azoknak is lesz 9%, akiknek most 0%...

9 hónapja
Mint a vissza nem küldött nemzeti konzultációs elsöprő többséges? Hagyjuk ☺️Igen, jól összerakott kérdések, de Fidesz szokás szerint nem fog ezzel foglalkozni, hanem gondolom jön a most beakadt propaganda duma. No meg Fityeszék, ha meg is "szavaztatnak" vmit, azok a kérdések irrelevánsok lesznek és saját hülyeségeiket fogalmazzák meg úgy h arra csak olyan választ adhassanak, amiből kijön h Brüsszel, Soros, háború stb.Amúgy van pár érdekes ígéret MP által, de lényegében pontosan azt mondja, amit kell.Ez a dolga egy populista politikai kommunikátornak.
Beki
A "népszavazási" kérdései is jók, ezekre kellene NEM-et kommunikálnia a Fidesznek, ami politikai öngyilkosság... lenne, ha lenne erről valaha valódi népszavazás, ha foglalkoznának vele érdemben, ha nem negligálnák a picsába, és tematizálnának helyette majd valami szokásos irreleváns gumicsontot zsírleszívásról, poloskákról vagy gendersimogató pszeudopedofil brüsszelita ukránmigránsokról.
Őszentsége Sobri Jóska
Beki

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
9 hónapja
Igen, jól összerakott kérdések, de Fidesz szokás szerint nem fog ezzel foglalkozni, hanem gondolom jön a most beakadt propaganda duma. No meg Fityeszék, ha meg is "szavaztatnak" vmit, azok a kérdések irrelevánsok lesznek és saját hülyeségeiket fogalmazzák meg úgy h arra csak olyan választ adhassanak, amiből kijön h Brüsszel, Soros, háború stb.Amúgy van pár érdekes ígéret MP által, de lényegében pontosan azt mondja, amit kell.Ez a dolga egy populista politikai kommunikátornak.
Beki
A "népszavazási" kérdései is jók, ezekre kellene NEM-et kommunikálnia a Fidesznek, ami politikai öngyilkosság... lenne, ha lenne erről valaha valódi népszavazás, ha foglalkoznának vele érdemben, ha nem negligálnák a picsába, és tematizálnának helyette majd valami szokásos irreleváns gumicsontot zsírleszívásról, poloskákról vagy gendersimogató pszeudopedofil brüsszelita ukránmigránsokról.
Őszentsége Sobri Jóska
9 hónapja
Amúgy van pár érdekes ígéret MP által, de lényegében pontosan azt mondja, amit kell.Ez a dolga egy populista politikai kommunikátornak.
Beki
A "népszavazási" kérdései is jók, ezekre kellene NEM-et kommunikálnia a Fidesznek, ami politikai öngyilkosság... lenne, ha lenne erről valaha valódi népszavazás, ha foglalkoznának vele érdemben, ha nem negligálnák a picsába, és tematizálnának helyette majd valami szokásos irreleváns gumicsontot zsírleszívásról, poloskákról vagy gendersimogató háborúpedofil brüsszelita ukránmigránsokról.
Szerkesztette: Őszentsége Sobri Jóska
9 hónapja
Amúgy van pár érdekes ígéret MP által, de lényegében pontosan azt mondja, amit kell.
9 hónapja
Korruptak ez tény, de emiatt senkit nem zárnak ki az EU-ból, pláne, hogy váltakozó mértékben, de minden tagállamban van korrupció.Mondjuk ne lopják el az EU-s pénzeket.Egyébként én azt nem értem, hogy az EU vezetéséből még senki nem tette fel a kérdést a dagadtnak, hogy te figyu má', kis streetfightet, most akkor akarsz a tagja, részese lenni ennek az EU nevű történetnek, vagy sem? Mert ha nem, akkor tipli, ha meg igen, akkor húzd ki a fejed Putykó seggéből, fejezd be a folyamatos gyalázkodást és tessék betartani a játékszabályokat.Mik a játékszabályok?
warr_b
Kampman
cartman023