Politika

65 feliratkozó

9 hónapja
ervinator New England Patriots Michigan Wolverines 1 896
Fuhh, most néztem vissza Ruff Bálint reagálást Viktor beszédére....hát szinte síráshatáron volt, és még 1 év van a választásokig.

"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
9 hónapja
r.baggio New York Giants Army Black Knights 64 298 — no es importante
Soha nem gondoltam volna, de a jövő évi választás számomra is sorsdöntő lesz, nekem betelt a pohár.

Kapja be minden relativizáló whataboutista, és aki nem akarja látni, hogy ezek a folyamatok mindig hova vezetnek, az szintén meg is érdemli a sorsát.

Szerkesztette: r.baggio

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
9 hónapja
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 20 648 — Csodabogár
Hogy lehet olyat hangoztatni egy demokratikus ország miniszterelnökének,hogy csak az én igazam az igaz,aki nem ezt vallja az "poloska" azt tűzzel-vassal irtani fogja??? Tragédia hová süllyedtünk....
Foresz
meg mindenki a pokol random bugyrába fog kerülni aki nem a mimagyarok. vállalhatatlan fasz, egy ME így beszél az ország embereiről, akiket neki kéne szolgálni.
az különösen tetszett, hogy a birodalom állandó éhségéről beszélt, meg a feneketlen bendőjéről. vajh kiről juthatott ez eszébe?
kerestem a ruszkikat is a beszédében, de csak Ukrájanát gyalázta ez a belesgeci. menjen a kurva anyjába.

9 hónapja
ozibozi New York Giants 20 212
Hogy lehet olyat hangoztatni egy demokratikus ország miniszterelnökének,hogy csak az én igazam az igaz,aki nem ezt vallja az "poloska" azt tűzzel-vassal irtani fogja??? Tragédia hová süllyedtünk....
Foresz
trump elég hasonlókat mondott tegnap 😊
Negritis, a vajda
A mestertől tanultak.

youtu.be/6MsQD2_3jus?si=JEXUNSw2v3WqBNc-

Megjegyzem 96-ban egy ilyen szintű gyűlölködő-beszéd (konkrétan ez) megroppantotta az Fkgp támogatottságát. A népszerűségi listák éléről nagyon hamar bezuhant mind a párt, mind Torgyán népszerűsége. Meglátjuk, most hogyan reagál a társadalom.
vpi
Más világ van. Nemcsak itthon.
zinedine5
Ezeknek a mostani nyuggereknek a nagyresze akkor még Maszopos munkavállaló volt, és pont örült, hogy megakadályozta a fasiszta horthysta visszarendeződést azzal, hogy elzavarták a volt komcsi Dél-Budai Vvendéglátóipari főnök hóbagoly Boross Pétert és ostoba emdéefes bandáját.
Nem volt nyerő nekik akkor ez a jobbos stílus.
Most már beleöregedtek és belehergelődtek annyira, hogy nem engedik vissza a sorosista kozmopolita brüsszelista kis pesti libsiket a hatalomba, ha addig élnek is.

Szerkesztette: ozibozi
9 hónapja
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 25 932 — Lucas Scott
Saját magam testi épsége érdekében is nagyon remelem h csak gumicsont ez

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
9 hónapja
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 7 274 — Ajmo Vatreni
Foresz
Negritis, a vajda
A mestertől tanultak.

Megjegyzem 96-ban egy ilyen szintű gyűlölködő-beszéd (konkrétan ez) megroppantotta az Fkgp támogatottságát. A népszerűségi listák éléről nagyon hamar bezuhant mind a párt, mind Torgyán népszerűsége. Meglátjuk, most hogyan reagál a társadalom.
vpi
Más világ van. Nemcsak itthon.
9 hónapja
vpi New England Patriots Rutgers Scarlet Knights 4 370 — Patriot
Foresz
Negritis, a vajda
A mestertől tanultak.

9 hónapja
Mikey Cincinnati Bengals 20 577
Foresz
Egy olyannak nem lehetne, de Magyarország már egy ideje nem az.

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
9 hónapja
Negritis, a vajda Denver Broncos 53 974 — The Mathematician
Foresz

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
9 hónapja
Szóval ilyen egy békepárti politikus beszéde.

Patrióta gazdaság, poloskák, Weber-fiókák, brüsszeli birodalom. Bár ezutóbbit lehet nagybetűvel kellene.

Teljes agyhalál.

9 hónapja
warr_b Washington Commanders 27 905 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Már nem sok van a totális jobbszélig.
zinedine5
Már ott vagyunk nyakig....
Komolyan nincs egy jó lövész aki ezt a faszt kilőné már a halál faszára?
ThundersNFL a Paraszt
Hogyne, hogy mártír legyen belőle.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
9 hónapja
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 395 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
zinedine5
Már ott vagyunk nyakig....
Komolyan nincs egy jó lövész aki ezt a faszt kilőné már a halál faszára?

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
9 hónapja
Kenny Atlanta Falcons 11 359 — Omar's Coming Yo!
Ruff triggered

9 hónapja
Foresz Denver Broncos 888 — Broncos
9 hónapja
Jovore mi lesz itt 1 honappal az x elott😀
JéBé
Szerintem jó, hogy nem tudjuk előre...

9 hónapja
somoskovig Jacksonville Jaguars 11 520 — Chiefs GM
Kb 20 nyuggere jut jut egy középkorú, negyvenre 1 fiatal.
Generációk harca jön évekig.
ozibozi
Mondjuk ez jelent középtávon némi reményt, hogy kihalnak, az egészségügyünk megvan hozzá.

Ennek a fosnak a végéről csak a "római köszöntés" hiányzott.

9 hónapja
JéBé Green Bay Packers 7 721
Jovore mi lesz itt 1 honappal az x elott😀
9 hónapja
Kb 20 nyuggere jut jut egy középkorú, negyvenre 1 fiatal.
Generációk harca jön évekig.

9 hónapja
somoskovig Jacksonville Jaguars 11 520 — Chiefs GM
"Nem. Nem. Soha."

Végtelenül szomorú igazából, hogy idáig jutott a világ, meg benne ez a szerencsétlen ország.

9 hónapja
Ez lesz most 1 evig fullba nyomja a kretent ezekkel a temakkal mert ezzel talan meg tud mozgositani, akiket elvesztett mar nem fogja visszaszerezni. Tokmindegy mennyi a kenyer amig nem jonnek a buzi transz arabok elfoglalni az orszagot brusszelbol. Szoval marad ez az irany. Borzaszto.

Szerkesztette: JéBé
9 hónapja
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 7 274 — Ajmo Vatreni
9 hónapja
 vm.tiktok.com/ZNddec37g/
9 hónapja
A neten/tiktok megy a fütyüléses zavarás, de a tévén csak az Orbán mikrofonja élő, a többi ki van szűrve
Technikailag felkészültek előre. Azorban saját oldalán meg idén először ki van kapcsolva a hozzászólás lehetősége

9 hónapja
NB2 New England Patriots 27 456 — nabege2@yahoo.com
Nem tudtam elolvasni az aktuális 12 pontot, mert Orbán Viktor letiltott facebook-on.
A bátor reakciókkal operáltam (röhögőfejek) a hangzatos posztokon, meg lett a jutalmam.
gamerkr
tessék 😊
 www.origo.hu/itthon/2025/03/itt-van-orban-viktor-12-pontja
amúgy mi ez a hülyeség, hogy a főni ilyen korán kel? 😊
9 hónapja
Narancs szinu kokardak piaca letezik mar? Vagy majd jovore.