Politika
65 feliratkozó
9 hónapja
Fuhh, most néztem vissza Ruff Bálint reagálást Viktor beszédére....hát szinte síráshatáron volt, és még 1 év van a választásokig.
"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
9 hónapja
Soha nem gondoltam volna, de a jövő évi választás számomra is sorsdöntő lesz, nekem betelt a pohár.Kapja be minden relativizáló whataboutista, és aki nem akarja látni, hogy ezek a folyamatok mindig hova vezetnek, az szintén meg is érdemli a sorsát.
Szerkesztette: r.baggio

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
9 hónapja
Hogy lehet olyat hangoztatni egy demokratikus ország miniszterelnökének,hogy csak az én igazam az igaz,aki nem ezt vallja az "poloska" azt tűzzel-vassal irtani fogja??? Tragédia hová süllyedtünk....meg mindenki a pokol random bugyrába fog kerülni aki nem a mimagyarok. vállalhatatlan fasz, egy ME így beszél az ország embereiről, akiket neki kéne szolgálni.
Foresz
az különösen tetszett, hogy a birodalom állandó éhségéről beszélt, meg a feneketlen bendőjéről. vajh kiről juthatott ez eszébe?
kerestem a ruszkikat is a beszédében, de csak Ukrájanát gyalázta ez a belesgeci. menjen a kurva anyjába.
9 hónapja
Ezeknek a mostani nyuggereknek a nagyresze akkor még Maszopos munkavállaló volt, és pont örült, hogy megakadályozta a fasiszta horthysta visszarendeződést azzal, hogy elzavarták a volt komcsi Dél-Budai Vvendéglátóipari főnök hóbagoly Boross Pétert és ostoba emdéefes bandáját.Más világ van. Nemcsak itthon.A mestertől tanultak.Hogy lehet olyat hangoztatni egy demokratikus ország miniszterelnökének,hogy csak az én igazam az igaz,aki nem ezt vallja az "poloska" azt tűzzel-vassal irtani fogja??? Tragédia hová süllyedtünk....trump elég hasonlókat mondott tegnap 😊
Foresz
Negritis, a vajda
youtu.be/6MsQD2_3jus?si=JEXUNSw2v3WqBNc-
Megjegyzem 96-ban egy ilyen szintű gyűlölködő-beszéd (konkrétan ez) megroppantotta az Fkgp támogatottságát. A népszerűségi listák éléről nagyon hamar bezuhant mind a párt, mind Torgyán népszerűsége. Meglátjuk, most hogyan reagál a társadalom.
vpi
zinedine5
Nem volt nyerő nekik akkor ez a jobbos stílus.
Most már beleöregedtek és belehergelődtek annyira, hogy nem engedik vissza a sorosista kozmopolita brüsszelista kis pesti libsiket a hatalomba, ha addig élnek is.
Szerkesztette: ozibozi
9 hónapja
Saját magam testi épsége érdekében is nagyon remelem h csak gumicsont ez
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
9 hónapja
Más világ van. Nemcsak itthon.A mestertől tanultak.Hogy lehet olyat hangoztatni egy demokratikus ország miniszterelnökének,hogy csak az én igazam az igaz,aki nem ezt vallja az "poloska" azt tűzzel-vassal irtani fogja??? Tragédia hová süllyedtünk....trump elég hasonlókat mondott tegnap 😊
Foresz
Negritis, a vajda
Megjegyzem 96-ban egy ilyen szintű gyűlölködő-beszéd (konkrétan ez) megroppantotta az Fkgp támogatottságát. A népszerűségi listák éléről nagyon hamar bezuhant mind a párt, mind Torgyán népszerűsége. Meglátjuk, most hogyan reagál a társadalom.
vpi
9 hónapja
A mestertől tanultak.Hogy lehet olyat hangoztatni egy demokratikus ország miniszterelnökének,hogy csak az én igazam az igaz,aki nem ezt vallja az "poloska" azt tűzzel-vassal irtani fogja??? Tragédia hová süllyedtünk....trump elég hasonlókat mondott tegnap 😊
Foresz
Negritis, a vajda

9 hónapja
Hogy lehet olyat hangoztatni egy demokratikus ország miniszterelnökének,hogy csak az én igazam az igaz,aki nem ezt vallja az "poloska" azt tűzzel-vassal irtani fogja??? Tragédia hová süllyedtünk....Egy olyannak nem lehetne, de Magyarország már egy ideje nem az.
Foresz
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
9 hónapja
Hogy lehet olyat hangoztatni egy demokratikus ország miniszterelnökének,hogy csak az én igazam az igaz,aki nem ezt vallja az "poloska" azt tűzzel-vassal irtani fogja??? Tragédia hová süllyedtünk....trump elég hasonlókat mondott tegnap 😊
Foresz
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
9 hónapja
Szóval ilyen egy békepárti politikus beszéde.Patrióta gazdaság, poloskák, Weber-fiókák, brüsszeli birodalom. Bár ezutóbbit lehet nagybetűvel kellene.
Teljes agyhalál.
9 hónapja
Hogyne, hogy mártír legyen belőle.Már nem sok van a totális jobbszélig.Már ott vagyunk nyakig....
zinedine5
Komolyan nincs egy jó lövész aki ezt a faszt kilőné már a halál faszára?
ThundersNFL a Paraszt

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
9 hónapja
Már nem sok van a totális jobbszélig.Már ott vagyunk nyakig....
zinedine5
Komolyan nincs egy jó lövész aki ezt a faszt kilőné már a halál faszára?
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
9 hónapja
Hogy lehet olyat hangoztatni egy demokratikus ország miniszterelnökének,hogy csak az én igazam az igaz,aki nem ezt vallja az "poloska" azt tűzzel-vassal irtani fogja??? Tragédia hová süllyedtünk....
9 hónapja
Jovore mi lesz itt 1 honappal az x elott😀Szerintem jó, hogy nem tudjuk előre...
JéBé
9 hónapja
Kb 20 nyuggere jut jut egy középkorú, negyvenre 1 fiatal.Mondjuk ez jelent középtávon némi reményt, hogy kihalnak, az egészségügyünk megvan hozzá.
Generációk harca jön évekig.
ozibozi
Ennek a fosnak a végéről csak a "római köszöntés" hiányzott.
9 hónapja
Jovore mi lesz itt 1 honappal az x elott😀
9 hónapja
"Nem. Nem. Soha."Végtelenül szomorú igazából, hogy idáig jutott a világ, meg benne ez a szerencsétlen ország.
9 hónapja
Ez lesz most 1 evig fullba nyomja a kretent ezekkel a temakkal mert ezzel talan meg tud mozgositani, akiket elvesztett mar nem fogja visszaszerezni. Tokmindegy mennyi a kenyer amig nem jonnek a buzi transz arabok elfoglalni az orszagot brusszelbol. Szoval marad ez az irany. Borzaszto.
Szerkesztette: JéBé
9 hónapja
Már nem sok van a totális jobbszélig.
9 hónapja
Nem tudtam elolvasni az aktuális 12 pontot, mert Orbán Viktor letiltott facebook-on.tessék 😊
A bátor reakciókkal operáltam (röhögőfejek) a hangzatos posztokon, meg lett a jutalmam.
gamerkr
www.origo.hu/itthon/2025/03/itt-van-orban-viktor-12-pontja
amúgy mi ez a hülyeség, hogy a főni ilyen korán kel? 😊
9 hónapja
Narancs szinu kokardak piaca letezik mar? Vagy majd jovore.