NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 431
44
02:05 CFB Playoff - Alabama @ Oklahoma (ARENA4)
Politika
65 feliratkozó
9 hónapja
Ez idealista vágyálom, nem játékszabály.Mondjuk ne lopják el az EU-s pénzeket.Egyébként én azt nem értem, hogy az EU vezetéséből még senki nem tette fel a kérdést a dagadtnak, hogy te figyu má', kis streetfightet, most akkor akarsz a tagja, részese lenni ennek az EU nevű történetnek, vagy sem? Mert ha nem, akkor tipli, ha meg igen, akkor húzd ki a fejed Putykó seggéből, fejezd be a folyamatos gyalázkodást és tessék betartani a játékszabályokat.Mik a játékszabályok?
warr_b
Kampman
cartman023
A valóságban azok a játékszabályok amiket ha nem tartasz be, akkor kibasznak a játékból.
Ha nem basznak ki, akkor betartottad.
Ez a valóság, és ez lehet, hogy szomorú, biztos nem hatékony, de az EU ilyen "szoft" szerveződés, nem egy hierarchikus erőszakszervezet.
9 hónapja
Mondjuk ne lopják el az EU-s pénzeket.Egyébként én azt nem értem, hogy az EU vezetéséből még senki nem tette fel a kérdést a dagadtnak, hogy te figyu má', kis streetfightet, most akkor akarsz a tagja, részese lenni ennek az EU nevű történetnek, vagy sem? Mert ha nem, akkor tipli, ha meg igen, akkor húzd ki a fejed Putykó seggéből, fejezd be a folyamatos gyalázkodást és tessék betartani a játékszabályokat.Mik a játékszabályok?
warr_b
Kampman
9 hónapja
Egyébként én azt nem értem, hogy az EU vezetéséből még senki nem tette fel a kérdést a dagadtnak, hogy te figyu má', kis streetfightet, most akkor akarsz a tagja, részese lenni ennek az EU nevű történetnek, vagy sem? Mert ha nem, akkor tipli, ha meg igen, akkor húzd ki a fejed Putykó seggéből, fejezd be a folyamatos gyalázkodást és tessék betartani a játékszabályokat.Mik a játékszabályok?
warr_b
9 hónapja
Van ez 100 ezer ember iskis ratyi már nemcsak a cerkákhoz értBarátom kint van, szerinte az 50 ezer simán megvan, szóval nem csalódtunk a szakértőben...
www.origo.hu/itthon/2025/03/magyar-peter-marcius15-tomeg
NB2
StormST
9 hónapja
Azért kicsit más a résztvevők átlag életkora MP beszédénél, mint a dagadt gecién.
9 hónapja
Csak kíváncsiságból, adja amúgy bármelyik tv csatorna a mostanit?partizánon is megy
esanders10
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
9 hónapja
kis ratyi már nemcsak a cerkákhoz értBarátom kint van, szerinte az 50 ezer simán megvan, szóval nem csalódtunk a szakértőben...
www.origo.hu/itthon/2025/03/magyar-peter-marcius15-tomeg
NB2

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
9 hónapja
kis ratyi már nemcsak a cerkákhoz értwww.origo.hu/itthon/2025/03/magyar-peter-marcius15-tomeg
9 hónapja
deák dániel már ki is számolta az origonak, hogy 12 ezren vannak MP tüntetésén, milyen ügyes gyerek
9 hónapja
Ő gondolom igazi honvédő hazafi Orbán szemében, és nem poloska.www.reddit.com/r/hungary/comments/1jbscqm/m%C3%A1rcius_15_meggyal%C3%A1z%C3%A1sa_egy_k%C3%A9pben_jobbr%C3%B3l_balra/Azt a büdös kurva életit neki...
Erre már nem tudok mit írni.
Szeretettel várják majd őket okt.23-án is.
cartman023
warr_b
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
9 hónapja
Csak kíváncsiságból, adja amúgy bármelyik tv csatorna a mostanit?atv spirit
esanders10
9 hónapja
Csak kíváncsiságból, adja amúgy bármelyik tv csatorna a mostanit?
9 hónapja
Egész felemelő, ha egy rendezvényen más is árad a színpadról a tömény, zsigeri gyűlölködésen kívül.
9 hónapja
Én hülye elolvastam a felböfögött 12 pontot. Hogyan jutottunk idáig? És messze még a legalja.
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
9 hónapja
www.reddit.com/r/hungary/comments/1jbscqm/m%C3%A1rcius_15_meggyal%C3%A1z%C3%A1sa_egy_k%C3%A9pben_jobbr%C3%B3l_balra/Azt a büdös kurva életit neki...
Erre már nem tudok mit írni.
cartman023

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
9 hónapja
www.reddit.com/r/hungary/comments/1jbscqm/m%C3%A1rcius_15_meggyal%C3%A1z%C3%A1sa_egy_k%C3%A9pben_jobbr%C3%B3l_balra/Erre már nem tudok mit írni.
9 hónapja
Nem hatnak rá a poloskák!Ez oké, de azért csak meg kéne kérdeznie valamelyik főembernek kamerák előtt, hadd izzadjon a felcsúti zsebnapóleon 😂 Én tuti megcsinálnám.Egyébként én azt nem értem, hogy az EU vezetéséből még senki nem tette fel a kérdést a dagadtnak, hogy te figyu má', kis streetfightet, most akkor akarsz a tagja, részese lenni ennek az EU nevű történetnek, vagy sem? Mert ha nem, akkor tipli, ha meg igen, akkor húzd ki a fejed Putykó seggéből, fejezd be a folyamatos gyalázkodást és tessék betartani a játékszabályokat.Invalid a kérdésed, nem tudsz orosz kém lenni az EUban ha nem vagy az EUban. Nem tudsz vétózni se.
warr_b
EU nem tudja kényszeríteni kilépésre ő meg nem akarja.
Toca
warr_b
9 hónapja
Ez oké, de azért csak meg kéne kérdeznie valamelyik főembernek kamerák előtt, hadd izzadjon a felcsúti zsebnapóleon 😂 Én tuti megcsinálnám.Egyébként én azt nem értem, hogy az EU vezetéséből még senki nem tette fel a kérdést a dagadtnak, hogy te figyu má', kis streetfightet, most akkor akarsz a tagja, részese lenni ennek az EU nevű történetnek, vagy sem? Mert ha nem, akkor tipli, ha meg igen, akkor húzd ki a fejed Putykó seggéből, fejezd be a folyamatos gyalázkodást és tessék betartani a játékszabályokat.Invalid a kérdésed, nem tudsz orosz kém lenni az EUban ha nem vagy az EUban. Nem tudsz vétózni se.
warr_b
Toca

9 hónapja
Nekem hiányzik az utosló válaszból,Ön egy poloska? Kvízünkből kiderül!sírok 😀
😀😀😀
Mikey
Klaci79_egy poloska
hogy nem lennél poloska, de mivel nálunk töltötted ki az vagy. Csak hogy értsék az emberek.
9 hónapja
most olvasom, elvitték a Bedét a zsaruk a türk basa stand up-járól, LOL
9 hónapja
Egyébként én azt nem értem, hogy az EU vezetéséből még senki nem tette fel a kérdést a dagadtnak, hogy te figyu má', kis streetfightet, most akkor akarsz a tagja, részese lenni ennek az EU nevű történetnek, vagy sem? Mert ha nem, akkor tipli, ha meg igen, akkor húzd ki a fejed Putykó seggéből, fejezd be a folyamatos gyalázkodást és tessék betartani a játékszabályokat.Invalid a kérdésed, nem tudsz orosz kém lenni az EUban ha nem vagy az EUban. Nem tudsz vétózni se.
warr_b
9 hónapja
Egyébként én azt nem értem, hogy az EU vezetéséből még senki nem tette fel a kérdést a dagadtnak, hogy te figyu má', kis streetfightet, most akkor akarsz a tagja, részese lenni ennek az EU nevű történetnek, vagy sem? Mert ha nem, akkor tipli, ha meg igen, akkor húzd ki a fejed Putykó seggéből, fejezd be a folyamatos gyalázkodást és tessék betartani a játékszabályokat.

9 hónapja
Ha valaki Gyurcsányban gondolkodik mint kormányváltó elem (barmilyen szinten) akkor megérdemli a rendszert!Gyakorlatilag is.Majd Kampman kifejti neked, hogy valasztason elmeletileg legyozhetoek.Igen, a gyerek tart itt nyilván eddig is, de ehhez én már tényleg nem tudok többet asszisztálni, ez a mai beszéd szerintem történelmi mélypont az elmúlt 35 év tekintetében.Soha nem gondoltam volna, de a jövő évi választás számomra is sorsdöntő lesz, nekem betelt a pohár.Ezt hogy érted? Ha maradnak, te mész?
Kapja be minden relativizáló whataboutista, és aki nem akarja látni, hogy ezek a folyamatok mindig hova vezetnek, az szintén meg is érdemli a sorsát.
r.baggio
szaba
Aki nincs velünk, az ellenünk van, poloskák, csótányok, a másság természetellenes, szerintem ez az a pont, amit nem lehet vállvonogatással elintézni.
r.baggio
Zsellér van de Vrij
Egyszer azért majd meg kellene próbálni Gyurcsány nélkül, de szerintem húszan fogják kifejteni nekem, hogy "de összefogás", "most az egyszer utoljára még muszáj", meg "sorsdöntő"
Kampman
9 hónapja
Elnézést kérek ha valakit megbántottam OV kilővésével....Most arra célzol, okkal záratta be a sárga házat?
Akkor csak valahogy tüntessük el mert nélküle minden kártyavárként dőlne össze
ThundersNFL a Paraszt