NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Politika

65 feliratkozó

9 hónapja
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 35 146 — #NoStress
Egyébként én azt nem értem, hogy az EU vezetéséből még senki nem tette fel a kérdést a dagadtnak, hogy te figyu má', kis streetfightet, most akkor akarsz a tagja, részese lenni ennek az EU nevű történetnek, vagy sem? Mert ha nem, akkor tipli, ha meg igen, akkor húzd ki a fejed Putykó seggéből, fejezd be a folyamatos gyalázkodást és tessék betartani a játékszabályokat.
warr_b
Mik a játékszabályok?
Kampman
Mondjuk ne lopják el az EU-s pénzeket.
cartman023
Ez idealista vágyálom, nem játékszabály.
A valóságban azok a játékszabályok amiket ha nem tartasz be, akkor kibasznak a játékból.
Ha nem basznak ki, akkor betartottad.
Ez a valóság, és ez lehet, hogy szomorú, biztos nem hatékony, de az EU ilyen "szoft" szerveződés, nem egy hierarchikus erőszakszervezet.

9 hónapja
cartman023 Indianapolis Colts 976
Egyébként én azt nem értem, hogy az EU vezetéséből még senki nem tette fel a kérdést a dagadtnak, hogy te figyu má', kis streetfightet, most akkor akarsz a tagja, részese lenni ennek az EU nevű történetnek, vagy sem? Mert ha nem, akkor tipli, ha meg igen, akkor húzd ki a fejed Putykó seggéből, fejezd be a folyamatos gyalázkodást és tessék betartani a játékszabályokat.
warr_b
Mik a játékszabályok?
Kampman
Mondjuk ne lopják el az EU-s pénzeket.
9 hónapja
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 30 972
warr_b
Mik a játékszabályok?

9 hónapja
Bruce Las Vegas Raiders UCLA Bruins 11 678 — Salus populi suprema lex esto
kis ratyi már nemcsak a cerkákhoz ért
 www.origo.hu/itthon/2025/03/magyar-peter-marcius15-tomeg
NB2
Barátom kint van, szerinte az 50 ezer simán megvan, szóval nem csalódtunk a szakértőben...
StormST
Van ez 100 ezer ember is
9 hónapja
Beki New York Jets 2 069
Azért kicsit más a résztvevők átlag életkora MP beszédénél, mint a dagadt gecién.
9 hónapja
Negritis, a vajda Denver Broncos 53 974 — The Mathematician
Csak kíváncsiságból, adja amúgy bármelyik tv csatorna a mostanit?
esanders10
partizánon is megy

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
9 hónapja
StormST Denver Broncos 12 424 — SB 50 Champion @ Grund
NB2
Barátom kint van, szerinte az 50 ezer simán megvan, szóval nem csalódtunk a szakértőben...

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
9 hónapja
NB2 New England Patriots 27 456 — nabege2@yahoo.com
9 hónapja
Stoki Jacksonville Jaguars Nebraska Cornhuskers 3 133 — Einhorn és Finkle...Finkle és Einhorn
deák dániel már ki is számolta az origonak, hogy 12 ezren vannak MP tüntetésén, milyen ügyes gyerek
9 hónapja
Mikey Cincinnati Bengals 20 577
 www.reddit.com/r/hungary/comments/1jbscqm/m%C3%A1rcius_15_meggyal%C3%A1z%C3%A1sa_egy_k%C3%A9pben_jobbr%C3%B3l_balra/

Erre már nem tudok mit írni.
Szeretettel várják majd őket okt.23-án is.
cartman023
Azt a büdös kurva életit neki...
warr_b
Ő gondolom igazi honvédő hazafi Orbán szemében, és nem poloska.

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
9 hónapja
Stoki Jacksonville Jaguars Nebraska Cornhuskers 3 133 — Einhorn és Finkle...Finkle és Einhorn
esanders10
atv spirit
9 hónapja
esanders10 Denver Broncos 794
9 hónapja
somoskovig Jacksonville Jaguars 11 519 — Chiefs GM
Egész felemelő, ha egy rendezvényen más is árad a színpadról a tömény, zsigeri gyűlölködésen kívül.

9 hónapja
Tactful Cactus Green Bay Packers 15 029
Én hülye elolvastam a felböfögött 12 pontot. Hogyan jutottunk idáig?
És messze még a legalja.

P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
9 hónapja
warr_b Washington Commanders 27 905 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
 www.reddit.com/r/hungary/comments/1jbscqm/m%C3%A1rcius_15_meggyal%C3%A1z%C3%A1sa_egy_k%C3%A9pben_jobbr%C3%B3l_balra/

cartman023
Azt a büdös kurva életit neki...

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
9 hónapja
cartman023 Indianapolis Colts 976

9 hónapja
Toca Minnesota Vikings 20 115 — Vikings fan
warr_b
Invalid a kérdésed, nem tudsz orosz kém lenni az EUban ha nem vagy az EUban. Nem tudsz vétózni se.
EU nem tudja kényszeríteni kilépésre ő meg nem akarja.
Toca
Ez oké, de azért csak meg kéne kérdeznie valamelyik főembernek kamerák előtt, hadd izzadjon a felcsúti zsebnapóleon 😂 Én tuti megcsinálnám.
warr_b
Nem hatnak rá a poloskák!
9 hónapja
warr_b Washington Commanders 27 905 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
warr_b
Invalid a kérdésed, nem tudsz orosz kém lenni az EUban ha nem vagy az EUban. Nem tudsz vétózni se.
Toca
Ez oké, de azért csak meg kéne kérdeznie valamelyik főembernek kamerák előtt, hadd izzadjon a felcsúti zsebnapóleon 😂 Én tuti megcsinálnám.

9 hónapja
Ön egy poloska? Kvízünkből kiderül!

😀😀😀
Mikey
sírok 😀
Klaci79_egy poloska
Nekem hiányzik az utosló válaszból,
hogy nem lennél poloska, de mivel nálunk töltötted ki az vagy. Csak hogy értsék az emberek.
9 hónapja
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 20 648 — Csodabogár
most olvasom, elvitték a Bedét a zsaruk a türk basa stand up-járól, LOL

9 hónapja
warr_b
9 hónapja

9 hónapja
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 20 648 — Csodabogár
ez jó volt Szunditól

9 hónapja
Soha nem gondoltam volna, de a jövő évi választás számomra is sorsdöntő lesz, nekem betelt a pohár.

Kapja be minden relativizáló whataboutista, és aki nem akarja látni, hogy ezek a folyamatok mindig hova vezetnek, az szintén meg is érdemli a sorsát.
r.baggio
Ezt hogy érted? Ha maradnak, te mész?
szaba
Igen, a gyerek tart itt nyilván eddig is, de ehhez én már tényleg nem tudok többet asszisztálni, ez a mai beszéd szerintem történelmi mélypont az elmúlt 35 év tekintetében.

Aki nincs velünk, az ellenünk van, poloskák, csótányok, a másság természetellenes, szerintem ez az a pont, amit nem lehet vállvonogatással elintézni.
r.baggio
Majd Kampman kifejti neked, hogy valasztason elmeletileg legyozhetoek.
Zsellér van de Vrij
Gyakorlatilag is.
Egyszer azért majd meg kellene próbálni Gyurcsány nélkül, de szerintem húszan fogják kifejteni nekem, hogy "de összefogás", "most az egyszer utoljára még muszáj", meg "sorsdöntő"
Kampman
Ha valaki Gyurcsányban gondolkodik mint kormányváltó elem (barmilyen szinten) akkor megérdemli a rendszert!
9 hónapja
szaba Los Angeles Chargers 11 889
Elnézést kérek ha valakit megbántottam OV kilővésével....
Akkor csak valahogy tüntessük el mert nélküle minden kártyavárként dőlne össze
ThundersNFL a Paraszt
Most arra célzol, okkal záratta be a sárga házat?