Politika
63 feliratkozó
2 hónapja
Amikor mindenki szembe jön az autópályán, akkor lehet hogy nem ők a hülyék. 😀Pl erre:Most visszagörgettem a hozzászólásokat a belinkelt mkkp videómtól kezdve, de eskü nem látok olyan kommentet, ami ezt írta volna. (vagy mire volt a fenti reakciód?)Itt nem az alternatíváról volt szó, csupán arról, hogy az alapszabály Mo-n az, hogy a politikusok 99.99 %-a tolvaj, hozzánemértő senkiházi. De úgy tűnik, hogy sokan a tiszás jóembereket kivételnek tekintik ez ügyben. Na ez az, ami meglepő és mulatságos 😊Nem hittem volna, hogy a Fidesz harmadvonalát úgy fogják ennyien várni, mint a tisztakezű, igazi ellenzéket 😀Ez a kommunikációd olyan, mint mikor orbán ismételgeti, hogy úgy legyen béke a felek között, hogy legyen béke a felek között!
#ittkellélnedhogyelhidd
ender1112
Mondanál alternatívát, kire várjunk inkább akkor? Tényleg kíváncsi vagyok! (mert ez így egy örökelégedetlenkedő, énJézustváromhogybelovagoljonafehérlovon mentalitás, nálam)
bogjosi
ender1112
bogjosi
"Szóval ez lenne a kutyák szuper önkormányzati teljesítménye, amit letettek az asztalra?
Remelem bezuhannak 1% alá, aztán a többi alellenzéki szarral együtt eltűnnek a francba. "
Vagy itt mindjárt alattam deyell hozzászólása. Ha ebből neked nem az jön le, amit írtam, akkor valamelyikünk nagyon más mozit néz 😉
ender1112
Az ilyen emberek mint te, aki szerint semmi nem jó, és a világ szar, nehéz a kedvére tenni. Az átlag szeret hinni, és reménykedik hogy talán a következő jobb lesz. Általában nem, de ez más kérdés..
Ha nem érted miért írta ezt a kutyákra, akkor talán nézd meg a videót, és rájössz...ne hülyeséget hozz példaként.
2 hónapja
😀 semmi köze a Tiszához annak, amit írtam. Nehéz értelmezni ezt a Tisza fobiat nalatok, hogy mindenről ok ugranak be.Pl erre:Most visszagörgettem a hozzászólásokat a belinkelt mkkp videómtól kezdve, de eskü nem látok olyan kommentet, ami ezt írta volna. (vagy mire volt a fenti reakciód?)Itt nem az alternatíváról volt szó, csupán arról, hogy az alapszabály Mo-n az, hogy a politikusok 99.99 %-a tolvaj, hozzánemértő senkiházi. De úgy tűnik, hogy sokan a tiszás jóembereket kivételnek tekintik ez ügyben. Na ez az, ami meglepő és mulatságos 😊Nem hittem volna, hogy a Fidesz harmadvonalát úgy fogják ennyien várni, mint a tisztakezű, igazi ellenzéket 😀Ez a kommunikációd olyan, mint mikor orbán ismételgeti, hogy úgy legyen béke a felek között, hogy legyen béke a felek között!
#ittkellélnedhogyelhidd
ender1112
Mondanál alternatívát, kire várjunk inkább akkor? Tényleg kíváncsi vagyok! (mert ez így egy örökelégedetlenkedő, énJézustváromhogybelovagoljonafehérlovon mentalitás, nálam)
bogjosi
ender1112
bogjosi
"Szóval ez lenne a kutyák szuper önkormányzati teljesítménye, amit letettek az asztalra?
Remelem bezuhannak 1% alá, aztán a többi alellenzéki szarral együtt eltűnnek a francba. "
Vagy itt mindjárt alattam deyell hozzászólása. Ha ebből neked nem az jön le, amit írtam, akkor valamelyikünk nagyon más mozit néz 😉
ender1112
De végülis logikus, sokkal jobb döntés olyan pártokra szavazni, akikről biztosan tudjuk, hogy lopni fognak, mint olyanra, akiről max feltételezni lehet.
#ittkellélnedhogyelhidd
„History is a set of lies agreed upon.”
“Auf dem Weg zurück nach Europa kann Ungarn auf Deutschland zählen.”
2 hónapja
nekem úgy tűnik, hogy vannak hozzáértő emberek a Tiszában. Kapitány István, Kármán András, Dr. Hegedűs Zsolt, Orbán Anita, Bóna Szabolcs nekem például annak tűnik. Bódis Kriszta is érthet valamennyit a társadalompolitikához, illetve bár nem kedvelem, RSZR honvédelmi tudását nem vonnám kétségbe. melyik pártban látsz ennél több hozzáértő politikust? persze megértem ha szerinted nem érnek fel egy Nagy Dáviddal.és mit mutattak meg a nagy hozzáértésből?
deyell
semmit ...
444.hu/2026/04/01/van-egy-hely-ahol-a-tiszanak-mar-van-nemi-hatalma-megneztuk-mihez-kezdett-vele
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
2 hónapja
Hát, nem tudom, ez nálam olyan, mint mikor valaki azt mondja valakire, hogy "nem vagy csúnya", abból nem következik, hogy szépnek hiszi 😀Pl erre:Most visszagörgettem a hozzászólásokat a belinkelt mkkp videómtól kezdve, de eskü nem látok olyan kommentet, ami ezt írta volna. (vagy mire volt a fenti reakciód?)Itt nem az alternatíváról volt szó, csupán arról, hogy az alapszabály Mo-n az, hogy a politikusok 99.99 %-a tolvaj, hozzánemértő senkiházi. De úgy tűnik, hogy sokan a tiszás jóembereket kivételnek tekintik ez ügyben. Na ez az, ami meglepő és mulatságos 😊Nem hittem volna, hogy a Fidesz harmadvonalát úgy fogják ennyien várni, mint a tisztakezű, igazi ellenzéket 😀Ez a kommunikációd olyan, mint mikor orbán ismételgeti, hogy úgy legyen béke a felek között, hogy legyen béke a felek között!
#ittkellélnedhogyelhidd
ender1112
bogjosi
ender1112
bogjosi
ender1112
Azért, mert valaki nem szeretné, hogy olyanok maradjanak pozícióban, akiről kiderült, hogy "huncutkodnak", abból nem következik automatikusan a másik állításod! (arról nem is beszélve, hogy tiszások többsége korábban még semmilyen képviselői pozíciót nem töltött be, tehát esetükben még csak max feltételezés van, hogy lopni fognak majd)
...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
2 hónapja
nekem úgy tűnik, hogy vannak hozzáértő emberek a Tiszában. Kapitány István, Kármán András, Dr. Hegedűs Zsolt, Orbán Anita, Bóna Szabolcs nekem például annak tűnik. Bódis Kriszta is érthet valamennyit a társadalompolitikához, illetve bár nem kedvelem, RSZR honvédelmi tudását nem vonnám kétségbe. melyik pártban látsz ennél több hozzáértő politikust? persze megértem ha szerinted nem érnek fel egy Nagy Dáviddal.Pl erre:Most visszagörgettem a hozzászólásokat a belinkelt mkkp videómtól kezdve, de eskü nem látok olyan kommentet, ami ezt írta volna. (vagy mire volt a fenti reakciód?)Itt nem az alternatíváról volt szó, csupán arról, hogy az alapszabály Mo-n az, hogy a politikusok 99.99 %-a tolvaj, hozzánemértő senkiházi. De úgy tűnik, hogy sokan a tiszás jóembereket kivételnek tekintik ez ügyben. Na ez az, ami meglepő és mulatságos 😊Nem hittem volna, hogy a Fidesz harmadvonalát úgy fogják ennyien várni, mint a tisztakezű, igazi ellenzéket 😀Ez a kommunikációd olyan, mint mikor orbán ismételgeti, hogy úgy legyen béke a felek között, hogy legyen béke a felek között!
#ittkellélnedhogyelhidd
ender1112
bogjosi
ender1112
bogjosi
ender1112
built for this shit
2 hónapja
ez a Dobrev interjú Marcinál zseniálissajnos csak apró adagokban fogyasztható
valahol várom hogy lesz-e "Klára, de Klára" beszólás, bár kétlem 😀
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
2 hónapja
Pl erre:Most visszagörgettem a hozzászólásokat a belinkelt mkkp videómtól kezdve, de eskü nem látok olyan kommentet, ami ezt írta volna. (vagy mire volt a fenti reakciód?)Itt nem az alternatíváról volt szó, csupán arról, hogy az alapszabály Mo-n az, hogy a politikusok 99.99 %-a tolvaj, hozzánemértő senkiházi. De úgy tűnik, hogy sokan a tiszás jóembereket kivételnek tekintik ez ügyben. Na ez az, ami meglepő és mulatságos 😊Nem hittem volna, hogy a Fidesz harmadvonalát úgy fogják ennyien várni, mint a tisztakezű, igazi ellenzéket 😀Ez a kommunikációd olyan, mint mikor orbán ismételgeti, hogy úgy legyen béke a felek között, hogy legyen béke a felek között!
#ittkellélnedhogyelhidd
ender1112
bogjosi
ender1112
bogjosi
2 hónapja
Arra voltak jók, mint Böde Dani az NB1-nek: egy kegyetlen tükör a politikai elitnek, amibe ha belenézel kettő választásod van - sírsz vagy nevetsz.egyet lehet elismerni. kevesebbet lopnak mint a fidesz önkormányzati szinten. de amúgy egy tehetségtelen, semmirekellő hökös banda szintjén vannak. remélem hamarosan megszabadulunk tőlük is.Közben a mai friss drop:Szóval ez lenne a kutyák szuper önkormányzati teljesítménye, amit letettek az asztalra?
bogjosi
Remelem bezuhannak 1% alá, aztán a többi alellenzéki szarral együtt eltűnnek a francba.
rob3r7o
deyell
2 hónapja
Nem hittem volna, hogy a Fidesz harmadvonalát úgy fogják ennyien várni, mint a tisztakezű, igazi ellenzéket 😀ennél már csak az lenne nagyobb hülyeség, ha valaki a fidesz-kollaboráns, ezerszer leszerepelt óellenzéki pártokat tekintené igazi ellenzéknek.
#ittkellélnedhogyelhidd
ender1112
built for this shit
2 hónapja
Most visszagörgettem a hozzászólásokat a belinkelt mkkp videómtól kezdve, de eskü nem látok olyan kommentet, ami ezt írta volna. (vagy mire volt a fenti reakciód?)Itt nem az alternatíváról volt szó, csupán arról, hogy az alapszabály Mo-n az, hogy a politikusok 99.99 %-a tolvaj, hozzánemértő senkiházi. De úgy tűnik, hogy sokan a tiszás jóembereket kivételnek tekintik ez ügyben. Na ez az, ami meglepő és mulatságos 😊Nem hittem volna, hogy a Fidesz harmadvonalát úgy fogják ennyien várni, mint a tisztakezű, igazi ellenzéket 😀Ez a kommunikációd olyan, mint mikor orbán ismételgeti, hogy úgy legyen béke a felek között, hogy legyen béke a felek között!
#ittkellélnedhogyelhidd
ender1112
bogjosi
ender1112
2 hónapja
Itt nem az alternatíváról volt szó, csupán arról, hogy az alapszabály Mo-n az, hogy a politikusok 99.99 %-a tolvaj, hozzánemértő senkiházi. De úgy tűnik, hogy sokan a tiszás jóembereket kivételnek tekintik ez ügyben. Na ez az, ami meglepő és mulatságos 😊Nem hittem volna, hogy a Fidesz harmadvonalát úgy fogják ennyien várni, mint a tisztakezű, igazi ellenzéket 😀Ez a kommunikációd olyan, mint mikor orbán ismételgeti, hogy úgy legyen béke a felek között, hogy legyen béke a felek között!
#ittkellélnedhogyelhidd
ender1112
bogjosi
2 hónapja
Emlékszem gyerekkoromban egy alig használt úton bringáztunk, és találtunk egy magára hagyott autót, egy idő után szóltunk a rendőröknek, és kiderült, hogy lopott. Persze a hírekbe nem került be, de ha jött volna pár ember a médiától, tuti szívesen nyilatkoztunk volna 😊Milyen érdekes, hogy azonnal megtalálták amit kerestek, és utána máshol meg sem nézték hogy van e robbanószer, ja nem...A szerb fiúk nem erőltetik meg magukat a dagadt kedvéért. Kevés CoD-ot játszottak. És ahogy ezt korábban már írták előttem túl kevés, túl későn
telex.hu/kulfold/2026/04/06/mintha-elore-tudtak-volna-hogy-mit-kell-keresni-helyiek-a-szerbiaban-talalt-robbanoszerrol
kapitnono
KB23
Ezzel csak arra utalok, hogy vki talált egy rakat robbanóanyagot, de hol van az illető, mikor, hogy találta meg, miért nem nyilatkozott még senkinek se...? Vagy bárki a környéken, miért nem mondja senki, hogy a Pista részegen kergette a kecskéket, aztán belebotlott egy hátizsákba, ami tele volt plasztikkal, vagy hasonló? De semmi, ennek így orbitális kamu szaga van!!
Szerkesztette: Go Vikings!
2 hónapja
Nem hittem volna, hogy a Fidesz harmadvonalát úgy fogják ennyien várni, mint a tisztakezű, igazi ellenzéket 😀Ez a kommunikációd olyan, mint mikor orbán ismételgeti, hogy úgy legyen béke a felek között, hogy legyen béke a felek között!
#ittkellélnedhogyelhidd
ender1112
2 hónapja
Nem hittem volna, hogy a Fidesz harmadvonalát úgy fogják ennyien várni, mint a tisztakezű, igazi ellenzéket 😀A Fidesz harmadvonala éppen most sorakozik fel egy emberként Orbán mögött és szarja össze magát az erőlködéstől, miközben próbálja a volt első- és másodvonalának a teljesítményét leutánozni. Reménytelenül.
#ittkellélnedhogyelhidd
ender1112
Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
2 hónapja
Nem hittem volna, hogy a Fidesz harmadvonalát úgy fogják ennyien várni, mint a tisztakezű, igazi ellenzéket 😀Igazából a Fidesz harmadvonala még mindig a Fidesz negyed/ötödvonala felett van, szóval nincs mit tenni. :/
#ittkellélnedhogyelhidd
ender1112
2 hónapja
Nem hittem volna, hogy a Fidesz harmadvonalát úgy fogják ennyien várni, mint a tisztakezű, igazi ellenzéket 😀#ittkellélnedhogyelhidd
2 hónapja
"Megjegyezte, bár a parlamenti választást hat nap múlva lesz, 10-15 nap, sőt 3-4 hét múlva is aktuálisak lesznek ezek a kérdések és az a magyar infrastruktúrát érő fenyegetettség a következő időszakban is fennmarad. Úgy vélte, ez a helyzet addig tart, amíg Európában meg nem változtatják az orosz energiahordozókról való leválás szándékát, és vissza nem áll a háború előtti „normális” rend."Itt a belengetése a választás elhalasztásának, vagy ha lesz is akkor valamilyen törvény módosítással/rendelettel nem fogják átadni a hatalmat.
nepszava.hu/3317729_orban-viktor-torok-aramlat-ukrajna-katonai-vedelem-valasztas-2026-kampany
2 hónapja
Az a baj a Kutyákkal, hogy azt hiszik magukról, hogy politikusok, ezért pártjuk van. Pedig nem azok, hanem fasza faszik és nénik.azért a videót nézd meg róluk, lehet utána már nem lesznek fasza faszik.
Az ilyen emberkék szerveződjenek nyugodtan egy egyesületbe és legyenek a legfontosabb tartópillérei egy működő, szociálisan érzékeny országnak.
Szokol
built for this shit
2 hónapja
Az a baj a Kutyákkal, hogy azt hiszik magukról, hogy politikusok, ezért pártjuk van. Pedig nem azok, hanem fasza faszik és nénik. Az ilyen emberkék szerveződjenek nyugodtan egy egyesületbe és legyenek a legfontosabb tartópillérei egy működő, szociálisan érzékeny országnak.
2 hónapja
egyet lehet elismerni. kevesebbet lopnak mint a fidesz önkormányzati szinten. de amúgy egy tehetségtelen, semmirekellő hökös banda szintjén vannak. remélem hamarosan megszabadulunk tőlük is.Közben a mai friss drop:Szóval ez lenne a kutyák szuper önkormányzati teljesítménye, amit letettek az asztalra?
bogjosi
Remelem bezuhannak 1% alá, aztán a többi alellenzéki szarral együtt eltűnnek a francba.
rob3r7o
built for this shit
2 hónapja
Közben a mai friss drop:Szóval ez lenne a kutyák szuper önkormányzati teljesítménye, amit letettek az asztalra?
bogjosi
„History is a set of lies agreed upon.”
“Auf dem Weg zurück nach Europa kann Ungarn auf Deutschland zählen.”
2 hónapja
Újra lehetne forgatni a klipettrash celebek is már megvannak hozzá 😀
youtu.be/mjcVyOrZKyM?is=GOhJ4uuWUEco6wrn
csebi
¯\_(ツ)_/¯ Csak egészség legyen, meg kerozin a repcsibe!
2 hónapja
Újra lehetne forgatni a klipetyoutu.be/mjcVyOrZKyM?is=GOhJ4uuWUEco6wrn
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
2 hónapja
Közben a mai friss drop:Ritkán szoktam már ilyen hosszúságú filmeket végignézni, de ezt most igen.
bogjosi
Sokszoros kutyapártos szavazóként kiábrándító, mi tagadás.