Politika

69 feliratkozó

2 hónapja
slowmotion Dallas Cowboys 27 711 — Cowboys fan
 24.hu/belfold/2026/03/01/szentmartonkata-alpolgarmester-bodor-andras-bantalmazas/ Mi ez az országnak hívott trágyadomb, BAZDMEG?
Brouwerij van de Vrij
mind Bodort, mind a nő férjét, aki felesége védelmére sietett, előállították a rendőrök.

gratulálok a rendőröknek is.
deyell
Amikor ők odaértek, akkor két faszi verekedett, szerintem ez nagyjából várható, majd később szétszálazzák, hogy ki mit csinált.
2 hónapja
deyell Las Vegas Raiders 12 648 — Sworn to the Dark
 24.hu/belfold/2026/03/01/szentmartonkata-alpolgarmester-bodor-andras-bantalmazas/ Mi ez az országnak hívott trágyadomb, BAZDMEG?
Brouwerij van de Vrij
mind Bodort, mind a nő férjét, aki felesége védelmére sietett, előállították a rendőrök.

gratulálok a rendőröknek is.

built for this shit

2 hónapja
eaglesmcnabb Cleveland Browns Virginia Tech Hokies 23 359 — je suis poloska
Brouwerij van de Vrij
Szerencsetlen... Kicsit komolyabbak a serulesei mint a kamutámadasos pesti hulyegyereknek, amivel napokig haknizott a fidesz...

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
2 hónapja
Negritis, a vajda Denver Broncos 58 215 — The Mathematician
Brouwerij van de Vrij
itt is a kutya volt tuti

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
2 hónapja
Brouwerij van de Vrij Baltimore Ravens 14 219 — Слава Україні! Героям слава! Vreugde van eeuwigheid

'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'

"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
2 hónapja
olvastam hgoy az egyik volt már említve de a kesma többi része is:
 24.hu/tech/2026/02/27/megyei-lapok-lekapcsolva-facebook/

2 hónapja
SBL Green Bay Packers 2 898
 index.hu/belfold/2026/02/28/schiffer-andras-radio-interju-orosz-ukran-konfliktus-robert-fico/?token=daef367740c97f3c636f1f674a1648d6

😂
Nyugodtan be is léphetne a fideszbe
warr_b
nem tudom mi történt ezzel az emberrel.
atapapa
Megsértődött.
A düh, a harag egy impulzusérzelem, gyorsan jön, gyorsan megy.
De a sértettség hosszan tart, beleeszi magát az emberbe, tartósan torzítja a személyiséget.

(Egyébként én gimi óta ismerem Schiffert személyesen, mindig is egy kis sértődős pöcs volt, de ez eleddig nem kapott ekkora nyilvánosságot.)
Őszentsége Sobri Jóska
De kire? Magyar Péterre? Az óellenzékre?
atapapa
Schiffer az LMP-vel akarta gurítani, hogy majd a liberális, felvilágosult politikai erőként ő lesz az ország élén. Nem sikerült, akkor dőgöljön meg a szomszéd tehene is.

Ez az egyik. A másik, hogy tökéletesen igazat mondott, csak nem úgy van igaza, ahogy gondolja. Mi vagyunk az egyetlenek, aki lát valakit egy agresszor elől menekülni, és nem az agresszort fogjuk le, hanem megpróbáljuk a sértettet elgáncsolni.
slowmotion
"hogy majd a liberális, felvilágosult politikai erőként ő lesz az ország élén."
Honnan ismerős ez nekem?🤔🤔🤔
2 hónapja
eaglesmcnabb Cleveland Browns Virginia Tech Hokies 23 359 — je suis poloska
https://scontent.xx.fbcdn.net/v/t15.5256-10/643549263_1809688206371633_7744490873108805132_n.jpg?_nc_cat=107&ccb=1-7&_nc_sid=a27664&_nc_ohc=hBy6lWgMVvMQ7kNvwEN4iVF&_nc_oc=Adr-DzusCdkykUOvJxoLjot67P0dOqadzqxFEDgi7hfU6HYGuuwUCp7TyihdmTjTcRw&_nc_zt=23&_nc_ht=scontent.xx&_nc_gid=PbL1xJ-7LPIQpfprmPz6-Q&_nc_ss=7b20f&oh=00_Af4JRw2JiW2-jDUvhCBUPgHyS9ic-4akbis_2nG33hzPpQ&oe=6A0450EF
170.748 Aufrufe · 1.537 Reaktionen | Elkészült a 2026 os kampányvideó . Sok sikert nekünk . | Digitális Polgári kör Budapest
Elkészült a 2026 os kampányvideó . Sok sikert nekünk .

zsenik a kommentek, a humor kifogyott, irónia nem is volt 😀

Szerkesztette: eaglesmcnabb

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
2 hónapja
Dzsokijuing Dallas Cowboys Texas Longhorns 10 780 — Saturday Night Lights
Újabb apró siker: barátom, aki még soha nem volt választani (művelt ember, de tudatosan távol tartja magát a politikától), most úgy tűnik, elmegy.
Azt mondtam neki, menj el szavazni, hogy négy év múlva választhassunk. Ez hatott 😊

Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
2 hónapja
Dzsokijuing Dallas Cowboys Texas Longhorns 10 780 — Saturday Night Lights
 telex.hu/video/2026/02/28/orban-anita-tisza-becs-interju

Hát srácok, külföldön élő magyarként szó szerint megkönnyeztem ezt a videót...
gyurczi
Ezt minden zsákfaluban óriás kivetítőn kellene adni.

Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
2 hónapja
gyurczi New York Giants 2 676 — Giants fan
 telex.hu/video/2026/02/28/orban-anita-tisza-becs-interju

Hát srácok, külföldön élő magyarként szó szerint megkönnyeztem ezt a videót...

Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
2 hónapja
bogjosi New England Patriots 2 266
Tematikáját tekintve, inkább ide illik:

...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
2 hónapja

2 hónapja
warr_b Washington Commanders 29 887 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
 24.hu/belfold/2026/02/28/baszna-gabona-allam-karerites-kosa-lajos-rokona/
warr_b
na jó de kit baszna??
Negritis, a vajda
Valamelyik búzát biztos 😄

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
2 hónapja
warr_b
na jó de kit baszna??

2 hónapja
warr_b Washington Commanders 29 887 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.

2 hónapja
gamerkr Green Bay Packers 11 887 — The sharif don't like it - welcome to the casbah club
várpalotai fideszes polgi 😀

www.reddit.com/r/hungary/comments/1rhactu/a_fidesz_ind%C3%ADtja_dr_g%C5%91d%C3%A9ny_gy%C3%B6rgy%C3%B6t_veszpr%C3%A9m_02ben/

2 hónapja
Nomac New England Patriots 4 446 — balazs.t85@gmail.com

Az ő szavazatuk is egyet ér.
2 hónapja
Josszi San Francisco 49ers Nevada Wolf Pack 4 739
 index.hu/belfold/2026/02/28/schiffer-andras-radio-interju-orosz-ukran-konfliktus-robert-fico/?token=daef367740c97f3c636f1f674a1648d6

😂
warr_b
atapapa
Azt "hallottam" ,hogy nagyon alkotmánybíró szeretne lenni

Naponta futók bele a facen az Orbán felszopó és MP-t, Brüsszelt stb fikázó videóiba.....
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító
bármi, csak beszéljenek róla, csak hívják és elmondhassa kifejthesse hogy "miről is van itt szó kéremszépen"

¯\_(ツ)_/¯ Csak egészség legyen, meg kerozin a repcsibe!
2 hónapja
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 930 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......

😂
warr_b
atapapa
Azt "hallottam" ,hogy nagyon alkotmánybíró szeretne lenni

Naponta futók bele a facen az Orbán felszopó és MP-t, Brüsszelt stb fikázó videóiba.....

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
2 hónapja
slowmotion Dallas Cowboys 27 711 — Cowboys fan

😂
warr_b
atapapa
Megsértődött.
De a sértettség hosszan tart, beleeszi magát az emberbe, tartósan torzítja a személyiséget.

(Egyébként én gimi óta ismerem Schiffert személyesen, mindig is egy kis sértődős pöcs volt, de ez eleddig nem kapott ekkora nyilvánosságot.)
Őszentsége Sobri Jóska
atapapa
Schiffer az LMP-vel akarta gurítani, hogy majd a liberális, felvilágosult politikai erőként ő lesz az ország élén. Nem sikerült, akkor dőgöljön meg a szomszéd tehene is.

Ez az egyik. A másik, hogy tökéletesen igazat mondott, csak nem úgy van igaza, ahogy gondolja. Mi vagyunk az egyetlenek, aki lát valakit egy agresszor elől menekülni, és nem az agresszort fogjuk le, hanem megpróbáljuk a sértettet elgáncsolni.
2 hónapja
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 929 — #NoStress

😂
warr_b
atapapa
Megsértődött.

Őszentsége Sobri Jóska
atapapa
Nem tudom, nekem a sértettség nem szerepel az érzelmi palettámon, így erről saját belső megélésem nincs, csak tippelni tudok. A hülye, értetlen népre, a neki ellentmondó ellenzéki értelmiségiekre, a kritizálóira, bárkire, mindenkire, akárkire.

2 hónapja
atapapa New Orleans Saints LSU Tigers 10 485 — #neverpunt

😂
warr_b
atapapa
Megsértődött.

Őszentsége Sobri Jóska

2 hónapja
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 929 — #NoStress

😂
warr_b
atapapa
Megsértődött.

2 hónapja

😂
warr_b
atapapa
Bebizonyította, hogy nem lehet más a politika.
| Megvették kilóra gondolom |