Politika
64 feliratkozó
8 hónapja
Ez a Takács Péter már Gulyás Marci orosházi spontán rárontásánál is elég ügyes volt, az a durva, hogyha eltekintünk attól, hogy kit, mit képvisel, milyen az eü. helyzete, miben élünk, stb., és csak a konkrét "vita" konkrét megnyilvánulásaira reflektálok, akkor sokkal összeszedettebbnek, felkészültebnek tűnik, és sokkal szimpatikusabban kommunikál, mint a tiszás Kulja. Akinek az egyetlen pozitívuma, hogy momentán ő játszik az "Orbán takarodj" csapatban. Örülök, hogy nem most vagyok huszonéves, mert akkor kurvára zavarna a közélet, a politikum, az abban tobzódó antipatikus pöcsfejek garmadája.Kulja is tehetségtelen politikusnak, sajnos mint nagyjából az összes ismert tiszás eddig MP-t leszámítva.
Őszentsége Sobri Jóska
built for this shit
8 hónapja
Nem tudom elég-e, de a Fidesznek arra kell rájönnie, hogy ha valamivel, akkor az ilyen vitákkal tudja hitelteleníteni vagy legalább tompítani a Tisza üzeneteit.Ez a Takács Péter már Gulyás Marci orosházi spontán rárontásánál is elég ügyes volt, az a durva, hogyha eltekintünk attól, hogy kit, mit képvisel, milyen az eü. helyzete, miben élünk, stb., és csak a konkrét "vita" konkrét megnyilvánulásaira reflektálok, akkor sokkal összeszedettebbnek, felkészültebnek tűnik, és sokkal szimpatikusabban kommunikál, mint a tiszás Kulja. Akinek az egyetlen pozitívuma, hogy momentán ő játszik az "Orbán takarodj" csapatban. Örülök, hogy nem most vagyok huszonéves, mert akkor kurvára zavarna a közélet, a politikum, az abban tobzódó antipatikus pöcsfejek garmadája.Kuljától pont elég annyi, hogy Orbán takarodj.
Őszentsége Sobri Jóska
Amadeus az áttelelt poloska
8 hónapja
Elhangzott, és felkészülten elmondta a válaszát, hogy Kollár Kinga miatt nincs pénz, aki a Dobrev Momentum irányvonalat viszik tovább ezért nem volt rá pénz.Ez a Takács Péter már Gulyás Marci orosházi spontán rárontásánál is elég ügyes volt, az a durva, hogyha eltekintünk attól, hogy kit, mit képvisel, milyen az eü. helyzete, miben élünk, stb., és csak a konkrét "vita" konkrét megnyilvánulásaira reflektálok, akkor sokkal összeszedettebbnek, felkészültebnek tűnik, és sokkal szimpatikusabban kommunikál, mint a tiszás Kulja. Akinek az egyetlen pozitívuma, hogy momentán ő játszik az "Orbán takarodj" csapatban. Örülök, hogy nem most vagyok huszonéves, mert akkor kurvára zavarna a közélet, a politikum, az abban tobzódó antipatikus pöcsfejek garmadája.Nem láttam a vitát, az a kérdés elhangzott, hogy 15 év kétharmad után mi ez az egészségügynek nevezett romhalmaz és ha igen, mi volt rá a válasz?
Őszentsége Sobri Jóska
Biztos azt mondta, hogy elvitte a Matolcsy. Ja nem, az ukrán Gyurcsány.
Dzsokijuing
8 hónapja
Ez a Takács Péter már Gulyás Marci orosházi spontán rárontásánál is elég ügyes volt, az a durva, hogyha eltekintünk attól, hogy kit, mit képvisel, milyen az eü. helyzete, miben élünk, stb., és csak a konkrét "vita" konkrét megnyilvánulásaira reflektálok, akkor sokkal összeszedettebbnek, felkészültebnek tűnik, és sokkal szimpatikusabban kommunikál, mint a tiszás Kulja. Akinek az egyetlen pozitívuma, hogy momentán ő játszik az "Orbán takarodj" csapatban. Örülök, hogy nem most vagyok huszonéves, mert akkor kurvára zavarna a közélet, a politikum, az abban tobzódó antipatikus pöcsfejek garmadája.Kuljától pont elég annyi, hogy Orbán takarodj.
Őszentsége Sobri Jóska
8 hónapja
Ez a Takács Péter már Gulyás Marci orosházi spontán rárontásánál is elég ügyes volt, az a durva, hogyha eltekintünk attól, hogy kit, mit képvisel, milyen az eü. helyzete, miben élünk, stb., és csak a konkrét "vita" konkrét megnyilvánulásaira reflektálok, akkor sokkal összeszedettebbnek, felkészültebnek tűnik, és sokkal szimpatikusabban kommunikál, mint a tiszás Kulja. Akinek az egyetlen pozitívuma, hogy momentán ő játszik az "Orbán takarodj" csapatban. Örülök, hogy nem most vagyok huszonéves, mert akkor kurvára zavarna a közélet, a politikum, az abban tobzódó antipatikus pöcsfejek garmadája.Nem láttam a vitát, az a kérdés elhangzott, hogy 15 év kétharmad után mi ez az egészségügynek nevezett romhalmaz és ha igen, mi volt rá a válasz?
Őszentsége Sobri Jóska
Biztos azt mondta, hogy elvitte a Matolcsy. Ja nem, az ukrán Gyurcsány.
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
8 hónapja
Ez a Takács Péter már Gulyás Marci orosházi spontán rárontásánál is elég ügyes volt, az a durva, hogyha eltekintünk attól, hogy kit, mit képvisel, milyen az eü. helyzete, miben élünk, stb., és csak a konkrét "vita" konkrét megnyilvánulásaira reflektálok, akkor sokkal összeszedettebbnek, felkészültebnek tűnik, és sokkal szimpatikusabban kommunikál, mint a tiszás Kulja. Akinek az egyetlen pozitívuma, hogy momentán ő játszik az "Orbán takarodj" csapatban. Örülök, hogy nem most vagyok huszonéves, mert akkor kurvára zavarna a közélet, a politikum, az abban tobzódó antipatikus pöcsfejek garmadája.
8 hónapja
Lézer Janinak kéne van egy kis like-t a postjára, 6k röhögő fej mellé van 800 like. Kezd elszállni, mi lesz itt még a választásokig..ki fogja írni magát a politikából ebben a 3/4 évben.
8 hónapja
már megint? 😊Bár éppen jól vagyok, a cégem komoly pénzt fizet, hogy a dr Rose-ba járjak.Mondjuk érzésem szerint a Rose is szépen megy lefelé,
Klaci79
somoskovig
8 hónapja
Én az államiból jöttem, nekem még minden űridő 😊Bár éppen jól vagyok, a cégem komoly pénzt fizet, hogy a dr Rose-ba járjak.Mondjuk érzésem szerint a Rose is szépen megy lefelé, de cserébe sokkal hosszabb időre tudnak csak időpontokat adni egy csomó típusú vizsgálatra...
Klaci79
somoskovig
8 hónapja
Le is lőtték vonatos oldaltLázár János kijelentéseivel nem értünk egyet, mi sem adatot nem loptunk (hiszen kizárólag nyilvános adatokat jelenítettünk meg), valamint túlterheléses támadást sem hajtottunk végre, hiszen az adatokat percenként maximum egyszer kértük le. Ezen kívül semmilyen politikai motivációnk sem volt az oldal elkészítésében, magunkat hobbivasutas informatikusoknak tartjuk.
Mindezek ellenére, a politikai retorziók elkerülése érdekében az oldal leállítása mellett döntöttünk.
Szerkesztette: ozibozi
8 hónapja
Johnny The Laser nem igazán érti az adathalászat szó jelentését asszem.épp most futottam bele redditen 😊
telex.hu/belfold/2025/06/23/lazar-janos-reakcio-holavonat-hu
somoskovig
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
8 hónapja
Johnny The Laser nem igazán érti az adathalászat szó jelentését asszem.telex.hu/belfold/2025/06/23/lazar-janos-reakcio-holavonat-hu
8 hónapja
Bár éppen jól vagyok, a cégem komoly pénzt fizet, hogy a dr Rose-ba járjak.Mondjuk érzésem szerint a Rose is szépen megy lefelé, de cserébe sokkal hosszabb időre tudnak csak időpontokat adni egy csomó típusú vizsgálatra...
Klaci79
8 hónapja
Legalább vigyen magával néhány papírt. Ne államtitkár úrazzon egy Iyen gennyládát. És főleg tamadjon egy olyan témában amit mind tudunk, hogy mennyire trágya nap mint nap.Az egyik egy gyakorlott hétpróbás feketeöves hazudozó, a másik meg majd utoléri. Nem magas az a szint sajnos amit meg kell ugrani.Továbbra is borzalmas politikushiányban szenved a Tisza.Amúgy szerintem gyenge Kulja, nagyon szarul beszél…pedig aztán az egészségügyben bőven lenne amit találjon az ember hibát a fideszbenIszonyúan gyenge… nem bíznék rá sok mindent.
Klaci79
szaba
Ha ezek ellenére is nyer a Tisza az aztán végleg tényleg megmutatja mennyire elég a Fideszből
Klaci79
ozibozi
Bár éppen jól vagyok, a cégem komoly pénzt fizet, hogy a dr Rose-ba járjak.
8 hónapja
24.hu/kulfold/2025/06/23/putyin-oroszorszag-szimpatia-fidesz-szavazok-pew-research-nato/Változott az alap, változott a %, a végén meg az eredmény lehet ugyanannyi. 😊
Hat azért az agyatlanokra a propaganda...
warr_b
"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
8 hónapja
Szakpolitikai kérdésekbe szándékosan nem akart belemenni, azzal nem is nagyon lehet hatást gyakorolni, inkább az érzelmekre próbált hatni.Továbbra is borzalmas politikushiányban szenved a Tisza.Amúgy szerintem gyenge Kulja, nagyon szarul beszél…pedig aztán az egészségügyben bőven lenne amit találjon az ember hibát a fideszbenIszonyúan gyenge… nem bíznék rá sok mindent.
Klaci79
szaba
Ha ezek ellenére is nyer a Tisza az aztán végleg tényleg megmutatja mennyire elég a Fideszből
Klaci79
Ettől függetlenül szerintem sem volt erős, de azzal rúgott egy öngólt Takács Péter, hogy elismerte, hogy a Tisza hívta fel a szentesi kórházra a figyelmet. Ezért Tóni biztos nem fogja megdícsérni, Kulja viszont észnél volt.
"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
8 hónapja
Csak ezek a megjelenések rámutatnak méginkább a hiányosságokra. De nincsenek illúzióim, itt, ha váltás lesz, nem a Tisza fog nyerni, hanem a Fidesz fog bukni.Továbbra is borzalmas politikushiányban szenved a Tisza.Amúgy szerintem gyenge Kulja, nagyon szarul beszél…pedig aztán az egészségügyben bőven lenne amit találjon az ember hibát a fideszbenIszonyúan gyenge… nem bíznék rá sok mindent.
Klaci79
szaba
Klaci79
8 hónapja
Az egyik egy gyakorlott hétpróbás feketeöves hazudozó, a másik meg majd utoléri. Nem magas az a szint sajnos amit meg kell ugrani.Továbbra is borzalmas politikushiányban szenved a Tisza.Amúgy szerintem gyenge Kulja, nagyon szarul beszél…pedig aztán az egészségügyben bőven lenne amit találjon az ember hibát a fideszbenIszonyúan gyenge… nem bíznék rá sok mindent.
Klaci79
szaba
Klaci79
8 hónapja
Továbbra is borzalmas politikushiányban szenved a Tisza.Amúgy szerintem gyenge Kulja, nagyon szarul beszél…pedig aztán az egészségügyben bőven lenne amit találjon az ember hibát a fideszbenIszonyúan gyenge… nem bíznék rá sok mindent.
Klaci79
szaba
8 hónapja
Amúgy szerintem gyenge Kulja, nagyon szarul beszél…pedig aztán az egészségügyben bőven lenne amit találjon az ember hibát a fideszbenIszonyúan gyenge… nem bíznék rá sok mindent.
Klaci79
8 hónapja
Amúgy szerintem gyenge Kulja, nagyon szarul beszél…pedig aztán az egészségügyben bőven lenne amit találjon az ember hibát a fideszben
8 hónapja
24.hu/kulfold/2025/06/23/putyin-oroszorszag-szimpatia-fidesz-szavazok-pew-research-nato/Hat azért az agyatlanokra a propaganda...

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
8 hónapja
Amúgy elnézve ezt a vitát, nincs nagy hiányérzetem…
8 hónapja
Ilyen jellegű vita volt már a kétharmad korszakban? Mármint hogy a kormány egy ilyen szintű képviselője bele állt volna ilyenbe.mzpvel egy csomóan leültek a tranzit fesztiválon xd
szaba
8 hónapja
Politika, te is tudod.A csodálatos tv módosításnak köszönhetően ami alapján bírósági helybe hagyó nélkül is lehet kipakolni bkit.Előbbi.telex.hu/belfold/2025/06/23/tek-kemkedes-magyarorszag-birosag-ukrajna-oroszorszagDe akkor most hol van a faszi?
ugye nem azt mondjátok, hogy lehet, hogy egy orosz kémet kaptak el? 😊
NB2
Ulrajnaban vagy Magyarorszagon?
Lúdas Solymi
Ki lett pakolva mielőtt jött a visszavonó.
warr_b
Ilyen gyorsan és eredményesen sem dolgozott soha az idegenrendészet otthon kb …
csebi

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"