Politika

65 feliratkozó

9 hónapja
gdavid New England Patriots 3 926 — Patriots fan
 444.hu/2025/05/22/lanczi-andras-az-elegedetlenkedoknek-fizessek-vissza-a-rezsicsokkentesnek-koszonhetoen-megtakaritott-penzeket

Amint visszaadja a Viktor amit keresett azon, hogy évekig alacsonyabb volt a gázár, mint amiért adták ¯\_(ツ)_/¯
Gyurma Pappa
Egyébként mégis ki finanszírozta az esetleges különbözetet? Csak nem mi, adófizetők? Félelmetes ez a demagógiával átszőtt sötétség, mert ez az ember tényleg így is gondolja.

Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
9 hónapja
Gyurma Pappa New Orleans Saints Tulane Green Wave 15 603 — zászló zászló szív
 444.hu/2025/05/22/lanczi-andras-az-elegedetlenkedoknek-fizessek-vissza-a-rezsicsokkentesnek-koszonhetoen-megtakaritott-penzeket

Amint visszaadja a Viktor amit keresett azon, hogy évekig alacsonyabb volt a gázár, mint amiért adták ¯\_(ツ)_/¯
Gyurma Pappa
 24.hu/belfold/2025/05/20/lanczi-andras-magyar-tudomanyos-akademia-atvilagitas-javaslat/

A gyógyszerek elhagyása a gumiszoba ajtajának nyitva hagyása sose jó kombináció...
StormST
A csávó hisz ebben. Én találkoztam vele és a kedves fiával is. Nekik ez meggyőződésük, nem véletlenül kapta meg a Ügyosztályt

9 hónapja
StormST Denver Broncos 12 726 — SB 50 Champion @ Grund

Gyurma Pappa
 24.hu/belfold/2025/05/20/lanczi-andras-magyar-tudomanyos-akademia-atvilagitas-javaslat/

A gyógyszerek elhagyása a gumiszoba ajtajának nyitva hagyása sose jó kombináció...

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
9 hónapja

9 hónapja
Hendrix Utah State Aggies 3 117
 telex.hu/gazdasag/2025/05/22/100-leggazdagabb-magyar-szakony-peter-lista-milliardosok-tiborcz-meszaros-csanyi

"Keresd a nem NEReseket" játék nem sokáig tartana.
cartman023
Szerenyen sokat kell dolgozni.

I know that when you shine they wish some days will be dark

Sunny days wouldn't be special if it wasn't for rain, Joy wouldn't feel so good if it wasn't for pain
9 hónapja
szaba Los Angeles Chargers 12 300
Örülünk, hogy van tiktokod, illetve szomorúak vagyunk, hogy a Dunába lövés még mindig módszer.
szaba
Harcos? Ha x-rol linkelem jobb lenne?
JéBé
Sajnos nem vagyok közösségi média oldalakon, de azt legalább így is megtekinthetném.
9 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 22 935 — Kinek mit intézett a kormánya
 www.youtube.com/shorts/-Xelp19gsB8

Poloska vagyok.
9 hónapja
JéBé Green Bay Packers 7 912
Örülünk, hogy van tiktokod, illetve szomorúak vagyunk, hogy a Dunába lövés még mindig módszer.
szaba
Harcos? Ha x-rol linkelem jobb lenne?

Szerkesztette: JéBé
9 hónapja
9 hónapja
JéBé Green Bay Packers 7 912
 vm.tiktok.com/ZNdh5f4Mr/

Elso sorban respekt a sracnak a kerdesert. Lazart meg amellett hogy a Dunaba lonem valahol tisztelem, ritka tehetseges es valamennyi gerinc szorult bele. Nem tudom, hogy ezekkel az maganackiokkal nem eppen a bukasra keszul-e Ha lehet hinni a pletykaknak a 4 oras mindenkinek reszletesen valaszolok kormanyinfokrol is azert vettek le mert kezdett tul nepszeru lenni az ellenzeki ujsagirok koreben. Van ennek most egy ilyen szajize hogy oke bukunk de mindenki massal ellentetben marad egy kis hitelem.

Szerkesztette: JéBé
9 hónapja
Negritis, a vajda Denver Broncos 56 754 — The Mathematician
 telex.hu/gazdasag/2025/05/22/100-leggazdagabb-magyar-szakony-peter-lista-milliardosok-tiborcz-meszaros-csanyi

cartman023
felcsút!!!!!

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
9 hónapja
cartman023 Indianapolis Colts 996

9 hónapja
Közben 5%-on az 30 éves USA államkötvény, 7%-on a 10 éves magyar, és még a német is 2.6%-on. Szóval csak mellékesen jegyzem meg, hogy jelenleg a Széchenyi kártya program 3.5%-os kamata, tehát a magyar állam 50% diszkonttal ad kölcsön a vállalatoknak. Oké, a bankok behúzták a féket, de a már kint lévő 3 éves szerződések is így ketyegnek tovább.

Szóval ja, Marci figyeljük az árakat.
Gyurma Pappa
figyeled te kis imperialista kizsakmanyolo, magyar allamon igy a nepen akarsz eloskodni ... 😀
csebi
én ugyan nem, én már mondtam a banknak, hogy szívesen fizetek többet is, ha nem baszogatnak évente minden fos felülvizsgálattal. de közölték, hogy más terméket meg FŐLEG nem adnak. mondtam o.k.

9 hónapja
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 26 810 — Lucas Scott
Közben 5%-on az 30 éves USA államkötvény, 7%-on a 10 éves magyar, és még a német is 2.6%-on. Szóval csak mellékesen jegyzem meg, hogy jelenleg a Széchenyi kártya program 3.5%-os kamata, tehát a magyar állam 50% diszkonttal ad kölcsön a vállalatoknak. Oké, a bankok behúzták a féket, de a már kint lévő 3 éves szerződések is így ketyegnek tovább.

Gyurma Pappa
figyeled te kis imperialista kizsakmanyolo, magyar allamon igy a nepen akarsz eloskodni ... 😀

Szerkesztette: csebi

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
9 hónapja

9 hónapja
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 879 — no es importante
 24.hu/fn/gazdasag/2025/05/22/beruhazas-beomlas-magyarorszag/
Repülőrajt, szép volt dagadt
Beki
Ez is szép, bármerre lőnek abból öngól lesz

m.hvg.hu/gazdasag/20250522_A-Fidesz-altal-leleplezett-kemgyanus-ukran-Hollo-Istvan-nemreg-meg-a-Fidesz-gazdasagi-elitjevel-uzletelt-allami-milliardokhoz-jutva-ebx

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
9 hónapja
Dzsokijuing Dallas Cowboys Texas Longhorns 10 321 — Saturday Night Lights
Beki
Kollár Kinga likes this.

Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
9 hónapja
NB2 New England Patriots 28 226 — nabege2@yahoo.com
Beki
libsi újság írta, tehát nem igaz (átlag fidesz szavazó)
jah és zászló, zászló, szív 😀
9 hónapja
Beki New York Jets 2 427
9 hónapja
Dzsokijuing Dallas Cowboys Texas Longhorns 10 321 — Saturday Night Lights
 www.szabadeuropa.hu/a/egy-torvenyszeki-elnok-nem-ajanlja-beosztottjainak-a-reszvetelt-egy-biroi-szolasszabadsagrol-szolo-workshopon-/33420247.html
Integritási kockázat lett az Amnesty, tiszta Oroszország.

Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
9 hónapja
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 549
Nézve a bizottsági és parlamenti viselkedését, engem már csak az érdekelne, hogy ez a Halász mit kaphatott ezért az egészért? Pár milliárdot? Vagy egy top10-es helyet a 2026-os fidesz listán? Vagy lehet csak simán ennyire idióta, hogy szereti, ha ekézik?
StormST
az a kérdés, hogy mit nem kapott, hogy ezt megcsinálta.
9 hónapja
StormST Denver Broncos 12 726 — SB 50 Champion @ Grund
Nézve a bizottsági és parlamenti viselkedését, engem már csak az érdekelne, hogy ez a Halász mit kaphatott ezért az egészért? Pár milliárdot? Vagy egy top10-es helyet a 2026-os fidesz listán? Vagy lehet csak simán ennyire idióta, hogy szereti, ha ekézik?

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
9 hónapja
Amúgy Jack Haley és 52 pont..de a politika már csak ilyen 😊
topin
Sajnos én már csak a higított verziót ismertem. Abban Harper 3 pontot vert.
9 hónapja
topin New England Patriots 2 274
 24.hu/fn/gazdasag/2025/05/21/28-millio-forint-megtakaritas-minden-magyar-haztartas/

amúgy tényleg.
elég csak arra gondolni, hogy ha van mondjuk az Első Vő 56 milliárd megtakarítással, meg van 1999 háztartás, amelyiknek egy kanyi fityingje sincs pluszban, akkor a kétezer háztartásnak átlagban tényleg 28 milliója van.

de igazából vicceltem, az Első Vő és az Első Gázszerelő ennél több háztartást vált ki.
slowmotion
A klasszikus vicc jut az eszembe amikor a nagypapa elmagyarázza a kis unokájának, hogy hogy is néz ki az átlagszámítás.
Cowboykarcsi90
Mint mikor Ron Harper mesélte, hogy egy meccsen Jordannel ketten dobtak 66 pontot.
szaba
Amúgy Jack Haley és 52 pont..de a politika már csak ilyen 😊
9 hónapja
 24.hu/fn/gazdasag/2025/05/21/28-millio-forint-megtakaritas-minden-magyar-haztartas/

amúgy tényleg.
elég csak arra gondolni, hogy ha van mondjuk az Első Vő 56 milliárd megtakarítással, meg van 1999 háztartás, amelyiknek egy kanyi fityingje sincs pluszban, akkor a kétezer háztartásnak átlagban tényleg 28 milliója van.

de igazából vicceltem, az Első Vő és az Első Gázszerelő ennél több háztartást vált ki.
slowmotion
A klasszikus vicc jut az eszembe amikor a nagypapa elmagyarázza a kis unokájának, hogy hogy is néz ki az átlagszámítás.
Cowboykarcsi90
Mint mikor Ron Harper mesélte, hogy egy meccsen Jordannel ketten dobtak 66 pontot.