Politika
65 feliratkozó
11 hónapja
Vészabó vásznára való.mondjuk ez is egy gyöngyszem 😊Amúgy ezt a nőt tenyésztették vagy alaból ennyire hülye és vak?
Negritis, a vajda
KB23
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
11 hónapja
Én mindig meglepődök, hogy tudja még fokozni.mondjuk ez is egy gyöngyszem 😊Amúgy ezt a nőt tenyésztették vagy alaból ennyire hülye és vak?
Negritis, a vajda
KB23
Egyszerűen nem merem magamtól megnézni a tevékenységét, mert leolvad tőle az agyam.
Szerintem ilyesmit érezhetnek a számítógépek mikor kidobják a Syntax Error üzenetet vagy a Windows a kék halált.
11 hónapja
mondjuk ez is egy gyöngyszem 😊Amúgy ezt a nőt tenyésztették vagy alaból ennyire hülye és vak?
Negritis, a vajda
11 hónapja
mondjuk ez is egy gyöngyszem 😊
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
11 hónapja
Erre mondják, hogy tátott szájjal a f*szerdőbe? 😄A Fruzsina oldaláról kitiltottaknak szórhatnál pár morzsát.@Gyurma Pappa skrabskifruzsin fb oldalán remélem voltál szavazni. Tudom, hogy nagy kedvenced😃nekem a le pen-es posztja tetszett 😊
Hanni
Negritis, a vajda
ozibozi
Hanni

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
11 hónapja
elég ide belépni 😀A Fruzsina oldaláról kitiltottaknak szórhatnál pár morzsát.@Gyurma Pappa skrabskifruzsin fb oldalán remélem voltál szavazni. Tudom, hogy nagy kedvenced😃nekem a le pen-es posztja tetszett 😊
Hanni
Negritis, a vajda
ozibozi
www.facebook.com/groups/1221594081803988
11 hónapja
A Fruzsina oldaláról kitiltottaknak szórhatnál pár morzsát.@Gyurma Pappa skrabskifruzsin fb oldalán remélem voltál szavazni. Tudom, hogy nagy kedvenced😃nekem a le pen-es posztja tetszett 😊
Hanni
Negritis, a vajda
ozibozi
11 hónapja
24 kilométeres kamionsor alakult ki az M1-esen HegyeshalomnálSzlovákok is lezárnak ès akkor mar csak keletre meg dèlre nyitva a határ amit Vityáèk úgyis akartak 😏🥹🥴
Kommentár nélkül.
Mikey
11 hónapja
A Fruzsina oldaláról kitiltottaknak szórhatnál pár morzsát.@Gyurma Pappa skrabskifruzsin fb oldalán remélem voltál szavazni. Tudom, hogy nagy kedvenced😃nekem a le pen-es posztja tetszett 😊
Hanni
Negritis, a vajda
Szerkesztette: ozibozi
11 hónapja
24 kilométeres kamionsor alakult ki az M1-esen HegyeshalomnálKommentár nélkül.
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
11 hónapja
"Én nem tudok semmi ilyenről. Ezek csak spekuláicók. Én nem tudom, kérem forduljanak a szakminisztériumhoz. Badarság. Brüsszel."Szépen visszanyalt a fagyi a fiúknak. 😀 Gulyást kellene még kicsit megfingatni ezzel kormányinfón h mit dadog.www.valaszonline.hu/2025/04/07/vam-trump-auto-eu-recesszio-kulkereskedelem-usa-kina-hatas/Gondolom megy a fejvakargatás hogy mit is mondjon erre Szijjártó.
ahahahahhahahaha
Amadeus the Young
Mikey
Beki
Tessék, válassz egyet.
Ha Trump továbbra is szorongatja a fidesz tökeit (még ha akaratán kívül is) gazdaságilag, akkor komolyabb plusz osztgatásna kell jönnie vagy csavarniuk kell még a diktatúra gombon.
11 hónapja
@Gyurma Pappa skrabskifruzsin fb oldalán remélem voltál szavazni. Tudom, hogy nagy kedvenced😃nekem a le pen-es posztja tetszett 😊
Hanni
11 hónapja
@Gyurma Pappa skrabskifruzsin fb oldalán remélem voltál szavazni. Tudom, hogy nagy kedvenced😃
11 hónapja
www.portfolio.hu/uzlet/20250407/szijjarto-peter-magyarorszag-ellenzi-hogy-az-eu-viszontvamokat-vessen-ki-753283jó kis szuterén kormány
Furcsa is lenne egy olyan országtól, ahol a kormány megmondóembere '56-ban is inkább engedett volna a szovjeteknek...ezek a töketlenek nem tudnak túllépni a saját árnyékukon, pedig ez még a kanadai liberálisoknak is sokat segített.
Klaci79
11 hónapja
www.portfolio.hu/uzlet/20250407/szijjarto-peter-magyarorszag-ellenzi-hogy-az-eu-viszontvamokat-vessen-ki-753283Furcsa is lenne egy olyan országtól, ahol a kormány megmondóembere '56-ban is inkább engedett volna a szovjeteknek...ezek a töketlenek nem tudnak túllépni a saját árnyékukon, pedig ez még a kanadai liberálisoknak is sokat segített.
11 hónapja
XDD, MEGVAN A VÁLASZEzek tényleg hülyék... és nem is akarják leplezni sem 😀
telex.hu/gazdasag/2025/04/07/eu-europai-unio-tanacsa-szijjarto-usa-vam-trump-kina
zacknorb
11 hónapja
Dehogy, "a magyar kormány nem érdek, hanem érték alapú"XDD, MEGVAN A VÁLASZén értem hogy a présember bosszúja, de ha a présembernek ilyen hatalma van
telex.hu/gazdasag/2025/04/07/eu-europai-unio-tanacsa-szijjarto-usa-vam-trump-kina
zacknorb
akkor nem lett volna az ország érdeke jóba lenni vele?
Negritis, a vajda
Poloska vagyok.
11 hónapja
XDD, MEGVAN A VÁLASZMost akartam én is linkelni, a szokásos bohóc 😂😂
zacknorb

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
11 hónapja
XDD, MEGVAN A VÁLASZén értem hogy a présember bosszúja, de ha a présembernek ilyen hatalma van
zacknorb
akkor nem lett volna az ország érdeke jóba lenni vele?
11 hónapja
XDD, MEGVAN A VÁLASZtelex.hu/gazdasag/2025/04/07/eu-europai-unio-tanacsa-szijjarto-usa-vam-trump-kina
Poloska vagyok.
11 hónapja
www.facebook.com/share/v/1AGH6yLJ1q/?mibextid=wwXIfrEzt az önkormányzatos Tiszás’ Árpádot még nem hallottam, most jött szembe az interneten.
Szerkesztette: ozibozi
11 hónapja
Szépen visszanyalt a fagyi a fiúknak. 😀 Gulyást kellene még kicsit megfingatni ezzel kormányinfón h mit dadog.www.valaszonline.hu/2025/04/07/vam-trump-auto-eu-recesszio-kulkereskedelem-usa-kina-hatas/Gondolom megy a fejvakargatás hogy mit is mondjon erre Szijjártó.
ahahahahhahahaha
Amadeus the Young
Mikey
11 hónapja
es mostanra meg is kaptuk a valaszt a kerdesemre, hogy a Biden adminisztracio ezzel csak fullba nyomta a kretent vagy egy alapvetoen mindket part altal problemanak gondolt dologra leptek egy ilyet. hat igencsak utobbi. akinek jo baratja van annak ellenseg sem kell.Az egy mp-ig nem volt kérdés, hogy se Rubio, se Bessent nem gondolja komolyan, hogy csak úgy leveszik Rogánt a listáról. Ez egyszerűen nem így működik. Viszont sokat elárul, hogy mennyire érdekli az USA-t a magyar kormány, hogy Rubion és Bessent-en kívül senki nem tárgyal Szilassal erről a kérdésről. Nyilván nem hülyék az USA-ban sem.www.valaszonline.hu/2025/04/07/vam-trump-auto-eu-recesszio-kulkereskedelem-usa-kina-hatas/Tonyót gondolom ezzel picit belebetonozták a kitiltott listába 😊
ahahahahhahahaha
Amadeus the Young
somoskovig
Gyurma Pappa
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
11 hónapja
szerintem az nem tárgyalás volt, hanem Szíjjas utasításba kapta, hogy ne blokkolják tovább az oroszok elleni szankciókat.Ha még az lenne a baj. De mi a faszrol tárgyaltak pár hete, amikor le akarta venni a listáról AnToniot? Biztos táncolta azt a nagy homlokát a kakadu.www.valaszonline.hu/2025/04/07/vam-trump-auto-eu-recesszio-kulkereskedelem-usa-kina-hatas/Gondolom megy a fejvakargatás hogy mit is mondjon erre Szijjártó.
ahahahahhahahaha
Amadeus the Young
Mikey
KB23
built for this shit
11 hónapja
Ha még az lenne a baj. De mi a faszrol tárgyaltak pár hete, amikor le akarta venni a listáról AnToniot? Biztos táncolta azt a nagy homlokát a kakadu.www.valaszonline.hu/2025/04/07/vam-trump-auto-eu-recesszio-kulkereskedelem-usa-kina-hatas/Gondolom megy a fejvakargatás hogy mit is mondjon erre Szijjártó.
ahahahahhahahaha
Amadeus the Young
Mikey