Politika

65 feliratkozó

12 hónapja
ozibozi New York Giants 21 051

Negritis, a vajda
Azért ezen az angolon még elég sok csiszolnivaló lenne...
Persze Tompikánál fényévekkel jobb 😀
warr_b
Orbáné 40 éve ilyen, van 20 éve hogy elérje a szintjét.
12 hónapja
warr_b Washington Commanders 29 248 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.

Negritis, a vajda
Azért ezen az angolon még elég sok csiszolnivaló lenne...
Persze Tompikánál fényévekkel jobb 😀

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
12 hónapja
fake.id 1 724 — tush push aficionado
Es van rengeteg nem elvakult fideszszavazo is, akit lehet fordítani.
Wester
Mondjuk én ebben nem hiszek, nyilván buborék, de én egy ilyet sem ismerek. 😀

Én a természetben hiszek, a matematika alapján havonta 3000-rel kevesebb fidesz szavazónk van, hála a lezüllesztett egészségügy és a természet közös munkájának.
Illetve bízom hogy a fiatalokat sikerül szavazásra bírni, ez az "én fiatal vagyok még, nem érdekel a politika" szerintem nem vezet sehova. Meg kell győzni a fiatalokat.

1 év alatt pontosan ugyan ott tart MP. Annyit tud felmutatni, hogy ő nem OV. Nincsen pártja, nincsen programja, nincsen ideológiája.
Tarsi
alakul a programja,más kérdés hogy azért véleményes
de amúgy neki az csak baj ha ténylegesen képvisel valamit, mert onnantól kijönnek a gondok hogy mennyire nincs egyetértés a "táborban"
Negritis, a vajda
ja de akkor az is kijön hogy szó nincs itt tisza szektáról, mert a szektában mindenki egyetért mindenben, ez meg a narancsosokra jellemző inkább

eaglesmcnabb
tisza szekta van, annyi az ismérve, hogy a platós jézusnak mindig mindenben igaza van, ő lehet a következő megváltó és ha kételkedést fogalmazol meg szent magyar péter emberi ésvagy politikai oldaláról, akkor annyi ellenérv jön, hogy "kurva anyádat te gyurbánista". narancsvidéken is ez van pepitában, szarbán szent és sérthetetlen, illetve pusztuljanak a kommunisták (tehát mindenki aki nem ők vagy a széljobbosok), de a dksok közt is, ott a kritikus hangokat orbánistának bélyegzik és nácinak, gyurcsánynál tökéletesebb politikust meg nem hordott hátán a föld. ide ez kell.
és nincs fidesszavazó már szerintem akit lehetne fordítani, azok már rég megfordultak a damaszkuszi úton. aki 2025ben is fideszes, az már az is marad, esetleg egy dolog felé tud elbillenni. hogy mitanyánkos lesz, hát az is egy ragyogó opció egy civilizáltabb magyarország reményében tényleg xd
12 hónapja
nagylaza, főpohárnok Green Bay Packers 17 379 — beers & Packers
Ami miatt különösen utálom a Fideszt, hogy elérte, hogy annak drukkoljak, hogy ne menjen a gazdaság - ez milyen beteg???
vpi
amúgy ez elég durva, egyre többen szeretnék azt hogy kis túlzással világégés legyen és eltakarodjon a teljes elit
az a baj hogy ez sajnos nem így fog történni

reméljük legalább a fidesz ebbe belebukik
Negritis, a vajda
Kontroll Csoport, nyolcvanas évek:
"Annál jobb itt, minél rosszabb".
12 hónapja
Negritis, a vajda Denver Broncos 56 842 — The Mathematician
Ami miatt különösen utálom a Fideszt, hogy elérte, hogy annak drukkoljak, hogy ne menjen a gazdaság - ez milyen beteg???
vpi
amúgy ez elég durva, egyre többen szeretnék azt hogy kis túlzással világégés legyen és eltakarodjon a teljes elit
az a baj hogy ez sajnos nem így fog történni

reméljük legalább a fidesz ebbe belebukik

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
12 hónapja
vpi New England Patriots Rutgers Scarlet Knights 4 552 — Patriot
Pàr hónapja már leírtam, de tartom, Pesten MP alábecsüli az óellnezéket és azt hiszi, azért mert Pest ellenzéki, akkor az az övé. Pedig nagyon nem. Itt véres harcok fognak menni minden egy vk-ban, egyet sem fog adni ingyen a régi struktúra. És ha most elidegeníti magától a fentebbi szavazóréteget, az fájdalmas, mandátumban kifejezhető veszteség lesz.
MC12
Ezt külön is kiemelem, fontos. Legszívesebben átküldeném MP-nek, de félek, hogy kritikának venné.
nagylaza, főpohárnok
Jó de azt tudjuk hogy ez önmagában nem elég. Kell a vidéki fideszszavazó és innentől kezdve az a kérdés melyikre van nagyobb esély. Pesti ellenzékinek politizálok, és reménykedek hogy vidéki jobboldaliak rámszavaznak, vagy a vidékieknek politizálok és reménykedek hogy a Pestiek leszavaznak így is rám. Előbbit kipróbáltuk párszor az elmúlt 14 évben, most szerintem itt az idő a másikra is. Külön-külön egyik csoport sem elég a kormányváltásra.
Wester
Erről írtam lentebb:

“A Tisza-projekt arról szól, hogy MP egybe tudja-e fogni a belpesti pride-ra járót, a megyei jogú városban levő, vidéki tanárt, meg az alsómocsoládi gyári munkást. Az látszik, hogy mondjuk az infláció mentén ez sikerül. Most azt lehet megfigyelni, hogy ideológiai, világképi, önmeghatározás beli ügyben megy-e. Ez egyelőre minimum döcög.“

Ez egy nagyon, nagyon nehéz feladat, szinte megoldhatatlan. A Fidesz is azzal nyer 2010 óta, hogy komplett társadalmi osztályokat engedett el és elsősorban a vidéki, azon belül pedig a középosztály és az alatti rétegekre lő (sőt, inkább már csak az alá)
A többi egyáltalán nem érdekli. Oda kell menni, ahol a legtöbb homogén szavazó van, a többit meg rá kell bírni, hogy minél nagyobb arányban maradjon otthon.
Különben belefutsz abba, hogy egyszerre kell megfelelned a homofób vidéki gyári melósnak, meg mondjuk Alföldinek. Azért az fejvakarós és a one man show nagyon nem alkalmas stratégia rá.

Jó hír - persze már akinek - hogy csak szinte megoldhatatlan, mert Nagy Márton miniszter úr mindent megtesz, hogy megácsolja a hidat a fentebbi szereplők között és minden jel szerint jó úton jár 😊
MC12
Igen, ne legyen illúziónk a Tisza labdába se rúgna ha a gazdaság nem állna ott ahol. Egy jól működő gazdaság mellett jönne az újabb 2/3-ad, MP ide vagy oda.
Wester
Persze, ha a Fidesz jól kormányozna vagy csak fele/negyed annyira rosszul mint most nem lenne esélye, sőt Tisza se lenne.
De van értelme ezeknek a mi lenne ha mondatoknak?
Toca
Ha a Fidesz jól kormányozna és nem lenne egy ennyire súlyosan geci társaság, csak mondjuk 25% ennyire gecik, még rájuk is szavaznék. De hát a geciméter már annyira kiugrott.. Go NagyMarci team!

Jó hír, hogy a BYD Szeged idén biztosan nem termel.
12 hónapja
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 26 845 — Lucas Scott

Negritis, a vajda

a través de GIFER

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
12 hónapja
Negritis, a vajda Denver Broncos 56 842 — The Mathematician

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
12 hónapja
 444.hu/2025/03/21/orbanos-pride-os-poloban-hekkelte-meg-egy-ferfi-az-m1-elo-adasat

akkor remelem a kozmediat meg is buntetik a gyerekek vedelme neveben 😀

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
12 hónapja
somoskovig Jacksonville Jaguars 12 204 — Chiefs GM
 telex.hu/gazdasag/2025/03/20/allami-szamvevoszek-neumann-janos-egyetemert-alapitvany-matolcsy-mnb-padme

azért ez se semmi, 127 milliárd csak úgy kidobva az ablakon
Löfli
Dehogyis, a srác milyen jól érezte már magát pl Monaco-ban, ennyit bőven megért az egész!
r.baggio
mondjuk a 127 milliardos befektetes, kesobb tortent mint a monacoi kiruccanas szoval logikai lancolat nem tudom, hogy all fenn amugy.
csebi
Hitelből ment Monacoba, na, mint minden rendes magyar, előbb költ, aztán megkeresi.
somoskovig
csak egyszer lenne olyan hitelem, mint ezeknek a jo arcoknak.
csebi
Ha MNB elnök a kezes... 😊

12 hónapja
 telex.hu/gazdasag/2025/03/20/allami-szamvevoszek-neumann-janos-egyetemert-alapitvany-matolcsy-mnb-padme

Löfli
Dehogyis, a srác milyen jól érezte már magát pl Monaco-ban, ennyit bőven megért az egész!
r.baggio
mondjuk a 127 milliardos befektetes, kesobb tortent mint a monacoi kiruccanas szoval logikai lancolat nem tudom, hogy all fenn amugy.
csebi
Hitelből ment Monacoba, na, mint minden rendes magyar, előbb költ, aztán megkeresi.
somoskovig
csak egyszer lenne olyan hitelem, mint ezeknek a jo arcoknak.

12 hónapja
somoskovig Jacksonville Jaguars 12 204 — Chiefs GM

Löfli
r.baggio
csebi

12 hónapja
kijo New Orleans Saints 553

Löfli
r.baggio
A tejszínhab alá itt a máz:
 telex.hu/gazdasag/2025/03/21/asz-mnb-jelentes-padme-alapitvany-neumann-janos-vagyon

Sajnos a "tortát" sohasem fogjuk érteni és látni, legfőképp meg visszakapni.

| A végén meg majd - választási üzenetnek- meg lehet mondani itt senki sem lophat következmények nélkül. |

Szerkesztette: kijo
12 hónapja

Löfli
r.baggio

12 hónapja
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 896 — no es importante

Löfli

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
12 hónapja
warr_b Washington Commanders 29 248 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Mikor fog kijönni kb a jövő évire a voksmonitor, vokskabin?
warr_b
sok ertelme nem lesz.
csebi
Tudom, de kiváncsiságból meg szoktam nézni.

12 hónapja
Löfli Buffalo Bills Indiana Hoosiers 23 596 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
12 hónapja
Beki New York Jets 2 434
 24.hu/belfold/2025/03/21/momentum-parlament-kover-laszlo-buntetes/
NB2
Amúgy ez a kitiltás, amit sok helyen írnak, az mit takar?
Hadházynál leírják hogy 10 ülés, de a Momentumosoknál?
zacknorb
A Momentum politikusai összesen 70 473 744 forintos büntetést kaptak, tételesen így néz ez ki:

– Bedő Dávid: 24 025 140 forint (kitiltás 12 ülésnapról, hathavi tiszteletdíj mínusz)
- Lőcsei Lajos: 14 415 084 forint (kitiltás 12 ülésnapról, hathavi tiszteletdíj mínusz)
- Gelencsér Ferenc: 9 610 056 forint (kitiltás 6 ülésnapról, négyhavi tiszteletdíj mínusz)
- Sebők Éva: 11 211 732 forint (kitiltás 6 ülésnapról, négyhavi tiszteletdíj mínusz)
- Tóth Endre: 11 211 732 forint (kitiltás 6 ülésnapról, négyhavi tiszteletdíj mínusz)
12 hónapja
warr_b
sok ertelme nem lesz.

12 hónapja
NB2 New England Patriots 28 249 — nabege2@yahoo.com
Ezt inkább ide, mert ez most erős lett  youtu.be/L_4gcZMHnYc?si=aOsdEGkDV-YQuU9E
12 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 22 946 — Kinek mit intézett a kormánya
NB2
Amúgy ez a kitiltás, amit sok helyen írnak, az mit takar?
Hadházynál leírják hogy 10 ülés, de a Momentumosoknál?

Poloska vagyok.
12 hónapja

12 hónapja
Csak egy megjegyzés: Karácsony Gergőék azzal, hogy levették a Pride-ot a Közgyűlés témái közül nagy szívességet tettek a Tisza-nak, pedig Baranyi megpróbálta a ráerőltetni a Tisza-ra hogy foglaljon állást ebben a gumicsont kérdésben.
Jughead
Korábban valahol említettem, hogy Karácsony a magyar politika legnagyobb opportunistája. Ezért is ő az egyik kedvencem, nyilván Deutsch Tamás és Kósa Lajos után, természetesen, őket senki nem előzheti meg soha a szívemben.

De komolyan: Karácsonyra sok mindent lehet mondani, de hogy nem értené a politikának a politics részét, azt nem. A policykkel nagyobb gondjai vannak, és főpolgiként ez nem feltétlenül előnyös.
Gyurma Pappa
tok logikusan gondolkozik, meg ha ideologia szempontjabol Baranyi mellett vagyok (amugy nem tudom, hogy ez megbeszelt dolog volt a kutyakkal, de ha igen piros pacsi neki. mert ez egy tok jo csapda lett volna a Tiszanak, hogy ezt meglovagolva a kutyak szerezzenek jo par %t jovo evre.)

lehet, hogy iden ezzel elveszit par % szavazot, de 2029 messze van. ha eppen ilyenek miatt nyer vegul a Tisza akkor neki az jelentheti azt, hogy tobb eselye lesz 2029ben.

12 hónapja
NB2 New England Patriots 28 249 — nabege2@yahoo.com
12 hónapja
ozibozi New York Giants 21 051
Tényleg tök felesleges egy pártnak programot pontokba szedve meghirdetni, mert a szavazókat láthatóan nem érdekli, vagy nem értik miről szól. A Tisza visszaadná az önkorik hatalmának jó részét ahol erre igény és képesség van, nem csak az iskolák, egészségügy stb.
Egy EVK szavazás azért is lenne fontos, hogy ne csak 1 fát tudjon majd pár év múlva ültetni egy helyi politikus.
Ezek az üzenetek láthatóan nem mennek át, se Zuglóban, sem bivalybasznád alsón, ezért maradnak a zászlólengetéses populista egyszerű üzenetek, hogy meglegyen a megfelelő szavazatszám az aktuális elemzői belső mérések alapján.

Szerkesztette: ozibozi