Politika
65 feliratkozó
több mint 1 éve
Nagy Marci az a csávó, aki mindig ismeri azt a csávót, aki 1988-ban még együtt focizott a nagy generációval a Fradi B-ben, csak a térdsérülés miatt nem jutott ki sehova, de egyébként mindent tőle tanult. És amikor nem kap levegőt a 8. perc után, akkor arról a páratartalom tehet. 444.hu/2024/12/10/nagy-marton-4-szazalek-koruli-novekedest-fogunk-elerni
Trump kártya, AI, egy crypto forradalom meglovagolását hiányoltam még.

több mint 1 éve
www.facebook.com/photo/?fbid=1113035837491227&set=a.503000328494784kajainfláció: újra +10% éves szinten
több mint 1 éve
telex.hu/gazdasag/2024/12/10/gki-beremelkedes-realber-keresetek-novekedese-lassan-bovulo-fogyasztasEz egy félkész ország
Ejnye.
Persze Brüsszel, háború, eeemútnyócév, Soros, Gyúcsány, tudjuk.
warr_b

több mint 1 éve
telex.hu/gazdasag/2024/12/10/gki-beremelkedes-realber-keresetek-novekedese-lassan-bovulo-fogyasztasEjnye.
Persze Brüsszel, háború, eeemútnyócév, Soros, Gyúcsány, tudjuk.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 1 éve
telex.hu/belfold/2024/12/09/lazar-janos-egyenes-beszed-mav-epitesi-es-kozlekedesi-miniszterRogán nyomja az infókat Vitézynek, Vitézy a sajtónak, Lázár lassan, de biztosan elhasználódik, mintha már ezt láttuk volna egyszer.
Jani nem hibáztatok, azért 14 év allatt, nem várható el folyamatos 2/3-al ennél több.
Toca
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 1 éve
telex.hu/belfold/2024/12/09/lazar-janos-egyenes-beszed-mav-epitesi-es-kozlekedesi-miniszterJani nem hibáztatok, azért 14 év allatt, nem várható el folyamatos 2/3-al ennél több.
több mint 1 éve
megint jönnek a migránsok...
több mint 1 éve
A G nap után olyan HírTV -t csináltak a választásokig ami komolyan megállta a helyét szakmailag is, ráadásul pont az ilyen takonygerincű sunyi fideszesek pont a szeretőszabi és bandája vezetésével. Röluk derült ki hogy mire is képesek, szakmailag. Ott volt mindjárt a Pesti Tv példának.Ebből is csak az derül ki milyen valóli erkölcsi alapokon is nyugszik valójában a fidesz. hirtelen ki lett az áruló és ki a nevetséges.
Tipikus fidesz
Mellesleg nem arról szól a dolog hogy jó vagy rossz, hiszen mind gerinctelen, hiszen fideszes bértollnok volt.
De összehasonlítani a nyomi trombitást bohárt prostisrácokat stb egy stumpf stb Heti Válasz szintű fid-eszesekkel akik legalább
‘ írástudóak’ (értenek a szakmájukhoz is)majd arra a következtetésre jutni, hogy ez a jó irány?
Akkor hajrá Irán 😂✌️
Szerkesztette: ozibozi
több mint 1 éve
Aminek ugye kell hogy minisztériuma is legyen. www.youtube.com/watch?v=j0lcFjL79rYwww.valaszonline.hu/2024/12/09/navracsics-tibor-interju-menczer-tamas-magyar-peter-budapest-fovaros-valasztas-fejlesztesek-zuglo-iroda-iparuzesi-ado-szuverenitasvedelmi-hivatal/Nincs már kibeszélés, összezárt a tábor, mindenkinek tolni kell ugyanazt.
Navrát ennél normálisabb arcnak hittem.
Dzsokijuing
Egyébként a Versenyképes Járások helyett én továbbra is a Hülye Járásokat preferálom. 😀
somoskovig
több mint 1 éve
Legkellemetlenebb az összes közül, pedig szoros a verseny. Főszerk. helyettes a magyar nemzetnél, 2014ben is kijelentette, hogy csak a Fidesz a megoldás, és megfogalmazta, hogy elképzelhető, hogy Gyurcsányék lövetni fognak, ha hatalomra kerülnek 😀😀 most azt ne is fejtegessük, hogy ezek az “írástudó” heti válaszosok, akkor bődületes marhaságokat konspiráltak össze 10 és 14 között a nem létező Gyurcsány - Bajnai - külföldi titkosszolgálatok háromszögben, hogy néha már rendszeren belül is kínos volt.Szerető SzabolcsA ner öléből átigazolt sajtós arcok, akik pár éve még büszkén vágták zsebre a lóvét és epekedtek OV kacsintásáért, mint az interjú készítője, bizony, kettőzött erővel tolják, hogy ők mindig is trú jobboldaliak voltak elvekkel, csak a rendszer elhagyta őket, holott csak a lóvét zárták el tőlük.www.valaszonline.hu/2024/12/09/navracsics-tibor-interju-menczer-tamas-magyar-peter-budapest-fovaros-valasztas-fejlesztesek-zuglo-iroda-iparuzesi-ado-szuverenitasvedelmi-hivatal/Kurva gáz a riporter amúgy.
Dzsokijuing
Jughead
Ettől olyan erőltetett, izzadságszagú és megmosolyogtató amit csinálnak, Dévényitől Stumpfig.
MC12
Amadeus the Young
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 1 éve
Szerető SzabolcsA ner öléből átigazolt sajtós arcok, akik pár éve még büszkén vágták zsebre a lóvét és epekedtek OV kacsintásáért, mint az interjú készítője, bizony, kettőzött erővel tolják, hogy ők mindig is trú jobboldaliak voltak elvekkel, csak a rendszer elhagyta őket, holott csak a lóvét zárták el tőlük.www.valaszonline.hu/2024/12/09/navracsics-tibor-interju-menczer-tamas-magyar-peter-budapest-fovaros-valasztas-fejlesztesek-zuglo-iroda-iparuzesi-ado-szuverenitasvedelmi-hivatal/Kurva gáz a riporter amúgy.
Dzsokijuing
Jughead
Ettől olyan erőltetett, izzadságszagú és megmosolyogtató amit csinálnak, Dévényitől Stumpfig.
MC12
több mint 1 éve
Zseni hogy Nagy Marton kiall es elmondja mennyire varja a jegybankkal a kozos munkat mert az evek ota nincs. Nemtudom penzpiaci szempontbol az e gazabb hogy a nemzetgazdasi mineszterium es a jegybank kozott ket sertodott ribanc szemelyeskedese miatt nincs koordinacio vagy az hogy az egyik sertodott ribanc ezt nyilvanosan el is mondja. Oriasi😀
több mint 1 éve
Amennyiben politikailag nem csak két véglet van (Orbán imádók és gyűlölők) szerintem lehet valid egy elkötelezett atlantistának, eu-ban hívőnek, hogy a kínai vagy ruszki f@szszopás már túl sok, még ha olyan emberek is, akik addig a rendszer kegyeltjei voltak. Magasabb szinten Simicska, alacsonyabban Borókai vagy Pálinkás.A ner öléből átigazolt sajtós arcok, akik pár éve még büszkén vágták zsebre a lóvét és epekedtek OV kacsintásáért, mint az interjú készítője, bizony, kettőzött erővel tolják, hogy ők mindig is trú jobboldaliak voltak elvekkel, csak a rendszer elhagyta őket, holott csak a lóvét zárták el tőlük.www.valaszonline.hu/2024/12/09/navracsics-tibor-interju-menczer-tamas-magyar-peter-budapest-fovaros-valasztas-fejlesztesek-zuglo-iroda-iparuzesi-ado-szuverenitasvedelmi-hivatal/Kurva gáz a riporter amúgy.
Dzsokijuing
Jughead
MC12
Vagy akár te, aki jóval fideszesebb véleményt fogalmaztál meg régebben, mint manapság.
Nem csak pénz alapon vannak elvei embereknek, főleg ha nem agyhalottak.
több mint 1 éve
Tudnak újságot írni, fogalmazni, még helyesen írni is, de képesek akár gondolatokat is önállóan megfogalmazni ellentétben azokkal akiknek nyitva maradt a pénzcsap és csak mantrázni kell amit küldenek.A ner öléből átigazolt sajtós arcok, akik pár éve még büszkén vágták zsebre a lóvét és epekedtek OV kacsintásáért, mint az interjú készítője, bizony, kettőzött erővel tolják, hogy ők mindig is trú jobboldaliak voltak elvekkel, csak a rendszer elhagyta őket, holott csak a lóvét zárták el tőlük.www.valaszonline.hu/2024/12/09/navracsics-tibor-interju-menczer-tamas-magyar-peter-budapest-fovaros-valasztas-fejlesztesek-zuglo-iroda-iparuzesi-ado-szuverenitasvedelmi-hivatal/Kurva gáz a riporter amúgy.
Dzsokijuing
Jughead
MC12
Mikor távoztak, maradtak azok akik elegek az agyhalottak v hívő tagozat kiszolgálására a bújtatott zsidózással, buzizással, hazaárulózással. Százalékosan ők számítanak.
Stumpf meg a többiek el, de a trombitás Frédi meg a kopasz aki oszt és hasonlóak maradtak a prosti srácok’
“Ettől olyan erőltetett, izzadságszagú és megmosolyogtató amit csinálnak” a Megafontól Mediaworkig.
több mint 1 éve
A ner öléből átigazolt sajtós arcok, akik pár éve még büszkén vágták zsebre a lóvét és epekedtek OV kacsintásáért, mint az interjú készítője, bizony, kettőzött erővel tolják, hogy ők mindig is trú jobboldaliak voltak elvekkel, csak a rendszer elhagyta őket, holott csak a lóvét zárták el tőlük.www.valaszonline.hu/2024/12/09/navracsics-tibor-interju-menczer-tamas-magyar-peter-budapest-fovaros-valasztas-fejlesztesek-zuglo-iroda-iparuzesi-ado-szuverenitasvedelmi-hivatal/Kurva gáz a riporter amúgy.
Dzsokijuing
Jughead
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 1 éve
Navracsics is csak egy tudatos termék volt amit régebben emberarcú fideszesként adtak be --kezdetben sikerrel— a népnek.Anno fontos szerepet töltöttek be, hiszen akkor még volt befolyással bíró libsi sajtó és az internetnek nem volt még ekkora szerepe mint most.
Ilyen volt anno pokorni-kósa-stumpf vagy a Heti Válaszos népsport gábor, vagy a bolond Demokratás bencsiknek a testvére. Stb
Mind rohadt lelkű megalkuvó -legtöbbször zavaros múltú-szemétláda csak más csomagolásban.
Ma már nincs szükség ilyenekre,
Konkrétan nincs rá igény.
több mint 1 éve
Azért a kevés megmaradt értelmiségi egyike volt a pártban, azaz voltak önálló gondolatai.Ipponwww.valaszonline.hu/2024/12/09/navracsics-tibor-interju-menczer-tamas-magyar-peter-budapest-fovaros-valasztas-fejlesztesek-zuglo-iroda-iparuzesi-ado-szuverenitasvedelmi-hivatal/mi alapján?
Dzsokijuing
Őszintén kérdem. Első között adta el a gerincét.
Amadeus the Young
sutianap
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
több mint 1 éve
Ipponwww.valaszonline.hu/2024/12/09/navracsics-tibor-interju-menczer-tamas-magyar-peter-budapest-fovaros-valasztas-fejlesztesek-zuglo-iroda-iparuzesi-ado-szuverenitasvedelmi-hivatal/mi alapján?
Dzsokijuing
Amadeus the Young

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 1 éve
www.valaszonline.hu/2024/12/09/navracsics-tibor-interju-menczer-tamas-magyar-peter-budapest-fovaros-valasztas-fejlesztesek-zuglo-iroda-iparuzesi-ado-szuverenitasvedelmi-hivatal/mi alapján?
Dzsokijuing
több mint 1 éve
én lehet mondtam volna neki egy kurva anyádat-at a stilusértwww.valaszonline.hu/2024/12/09/navracsics-tibor-interju-menczer-tamas-magyar-peter-budapest-fovaros-valasztas-fejlesztesek-zuglo-iroda-iparuzesi-ado-szuverenitasvedelmi-hivatal/Kurva gáz a riporter amúgy.
Dzsokijuing
Jughead
több mint 1 éve
Csak próbálja kimozgatni a rutinválaszokból, nem sok sikerrel.www.valaszonline.hu/2024/12/09/navracsics-tibor-interju-menczer-tamas-magyar-peter-budapest-fovaros-valasztas-fejlesztesek-zuglo-iroda-iparuzesi-ado-szuverenitasvedelmi-hivatal/Kurva gáz a riporter amúgy.
Dzsokijuing
Jughead
Szerkesztette: Dzsokijuing
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
több mint 1 éve
www.valaszonline.hu/2024/12/09/navracsics-tibor-interju-menczer-tamas-magyar-peter-budapest-fovaros-valasztas-fejlesztesek-zuglo-iroda-iparuzesi-ado-szuverenitasvedelmi-hivatal/Kurva gáz a riporter amúgy.
Dzsokijuing
több mint 1 éve
www.valaszonline.hu/2024/12/09/navracsics-tibor-interju-menczer-tamas-magyar-peter-budapest-fovaros-valasztas-fejlesztesek-zuglo-iroda-iparuzesi-ado-szuverenitasvedelmi-hivatal/Nincs már kibeszélés, összezárt a tábor, mindenkinek tolni kell ugyanazt.
Dzsokijuing
Egyébként a Versenyképes Járások helyett én továbbra is a Hülye Járásokat preferálom. 😀
több mint 1 éve
www.valaszonline.hu/2024/12/09/navracsics-tibor-interju-menczer-tamas-magyar-peter-budapest-fovaros-valasztas-fejlesztesek-zuglo-iroda-iparuzesi-ado-szuverenitasvedelmi-hivatal/Navrát ennél normálisabb arcnak hittem.
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
több mint 1 éve
24.hu/fn/gazdasag/2024/12/09/karacsony-bevasarlas-ksh-dragulas-aremelkedes-inflacio-spar-tesco-auchan-hipermarket-elelmiszer/Figyelj jobban, hogy mit veszel!
A vizsgált 30 élelmiszerből 9 esetében 10 százalékot meghaladó drágulást mértek. Hasonló mértékű árcsökkenés csak két termék esetében történt: a gyümölcsjoghurt 23,7, az UHT tej 13,3 százalékkal lett olcsóbb.ez azért vicces, mert az az UHT tej, amit szoktam venni, az egy éve 330-ba került, most meg 659-be.
slowmotion