Politika
65 feliratkozó
több mint 1 éve
www.valaszonline.hu/2024/12/09/navracsics-tibor-interju-menczer-tamas-magyar-peter-budapest-fovaros-valasztas-fejlesztesek-zuglo-iroda-iparuzesi-ado-szuverenitasvedelmi-hivatal/mi alapján?
Navrát ennél normálisabb arcnak hittem.
Dzsokijuing
Őszintén kérdem. Első között adta el a gerincét.
több mint 1 éve
én lehet mondtam volna neki egy kurva anyádat-at a stilusértwww.valaszonline.hu/2024/12/09/navracsics-tibor-interju-menczer-tamas-magyar-peter-budapest-fovaros-valasztas-fejlesztesek-zuglo-iroda-iparuzesi-ado-szuverenitasvedelmi-hivatal/Kurva gáz a riporter amúgy.
Dzsokijuing
Jughead
több mint 1 éve
Csak próbálja kimozgatni a rutinválaszokból, nem sok sikerrel.www.valaszonline.hu/2024/12/09/navracsics-tibor-interju-menczer-tamas-magyar-peter-budapest-fovaros-valasztas-fejlesztesek-zuglo-iroda-iparuzesi-ado-szuverenitasvedelmi-hivatal/Kurva gáz a riporter amúgy.
Dzsokijuing
Jughead
Szerkesztette: Dzsokijuing
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 1 éve
www.valaszonline.hu/2024/12/09/navracsics-tibor-interju-menczer-tamas-magyar-peter-budapest-fovaros-valasztas-fejlesztesek-zuglo-iroda-iparuzesi-ado-szuverenitasvedelmi-hivatal/Kurva gáz a riporter amúgy.
Dzsokijuing
több mint 1 éve
www.valaszonline.hu/2024/12/09/navracsics-tibor-interju-menczer-tamas-magyar-peter-budapest-fovaros-valasztas-fejlesztesek-zuglo-iroda-iparuzesi-ado-szuverenitasvedelmi-hivatal/Nincs már kibeszélés, összezárt a tábor, mindenkinek tolni kell ugyanazt.
Dzsokijuing
Egyébként a Versenyképes Járások helyett én továbbra is a Hülye Járásokat preferálom. 😀
több mint 1 éve
www.valaszonline.hu/2024/12/09/navracsics-tibor-interju-menczer-tamas-magyar-peter-budapest-fovaros-valasztas-fejlesztesek-zuglo-iroda-iparuzesi-ado-szuverenitasvedelmi-hivatal/Navrát ennél normálisabb arcnak hittem.
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
több mint 1 éve
24.hu/fn/gazdasag/2024/12/09/karacsony-bevasarlas-ksh-dragulas-aremelkedes-inflacio-spar-tesco-auchan-hipermarket-elelmiszer/Figyelj jobban, hogy mit veszel!
A vizsgált 30 élelmiszerből 9 esetében 10 százalékot meghaladó drágulást mértek. Hasonló mértékű árcsökkenés csak két termék esetében történt: a gyümölcsjoghurt 23,7, az UHT tej 13,3 százalékkal lett olcsóbb.ez azért vicces, mert az az UHT tej, amit szoktam venni, az egy éve 330-ba került, most meg 659-be.
slowmotion
több mint 1 éve
24.hu/fn/gazdasag/2024/12/09/karacsony-bevasarlas-ksh-dragulas-aremelkedes-inflacio-spar-tesco-auchan-hipermarket-elelmiszer/A vizsgált 30 élelmiszerből 9 esetében 10 százalékot meghaladó drágulást mértek. Hasonló mértékű árcsökkenés csak két termék esetében történt: a gyümölcsjoghurt 23,7, az UHT tej 13,3 százalékkal lett olcsóbb.ez azért vicces, mert az az UHT tej, amit szoktam venni, az egy éve 330-ba került, most meg 659-be.
több mint 1 éve
És akkor ma se kell sajnos kávé.24.hu/belfold/2024/12/09/budapest-palyaudvarok-hasznositas-palyazat-ingatlanok-2124-szerzodes-vitezy-david-mav/
több mint 1 éve
Kellemes másfél óra, bizakodóbb nem lettem tőle. Mondjuk nem másnaposan kellett volna talán hallgatni...www.youtube.com/watch?v=RHrIJ1s77Fo Csak alacsony vérnyomásúaknak,www.reddit.com/r/hungary/comments/1h9ikpl/ha_lak%C3%A1sod_lesz_nem_lesz_nyugd%C3%ADjad/
Porsan
Negritis, a vajda
youtu.be/C6DrmMPKLic?si=u2azpyKq8K22FRxk

több mint 1 éve
www.youtube.com/watch?v=RHrIJ1s77Fo Csak alacsony vérnyomásúaknak,Az akol melege...
Porsan

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 1 éve
www.youtube.com/watch?v=RHrIJ1s77Fo Csak alacsony vérnyomásúaknak,www.reddit.com/r/hungary/comments/1h9ikpl/ha_lak%C3%A1sod_lesz_nem_lesz_nyugd%C3%ADjad/
Porsan
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
Nem feltétlen az antiszemita vonalra gondoltam, csak a fejembe ötlött a repülős hasonlat. Bevallom nekem ez az antiszemita vonal újdonság a Kosztolányi életműből.Ismert antiszemita írásai közül való, jah.Álhír volt, hogy szíriai repülő landolt BudapestenErről az egész menekülős sztoriról valahogy Kosztolányi ugrott be. (Kicsit off de talán vasárnap befér a topikba).
24.hu/belfold/2024/12/08/sziria-repulogep-alhir-budapest-repuloter/
nagylaza, főpohárnok
Délután - úgy öt óra felé - a Hungária-szállóban székelő szovjetház körül fölrebbent egy repülőgép, átrepült a Dunán, a Várhegyen, s merész kanyarodással a Vérmező felé tartott.
A gépet maga a népbiztos vezette.
Alacsonyan szállt, alig húsz méter magasságban, úgy hogy arcát is látni lehetett.
Sápadt volt, borotválatlan, mint rendesen. Vigyorgott az alant álló polgárokra, s vásott kajánsággal, csúfondárosan még búcsút is intett egyeseknek.
Zserbókat vitt, melyekkel teletömte puffadozó zsebeit, aztán ékszereket, grófnék, bárónék, kegyes, jótékony hölgyek drágaköveit, templomi kelyheket, sok más egyéb kincseket.
Karjairól vastag aranyláncok lógtak.
Egyik ilyen aranylánc, mikor az aeroplán magasba lendült, s eltűnt az ég messzeségében, le is pottyant a Vérmező kellős közepére, és ott egy öreges úr, régi krisztinai polgár, adóhivatalnok a Várban, a Szentháromság téren, valami Patz nevezetű - Patz Károly József - meg is találta.
Legalább a Krisztinában ezt beszélték.
bobi0092
De mi a relevanciája Kosztolányi antiszemitizmusának?
Őszentsége Sobri Jóska
több mint 1 éve
Ismert antiszemita írásai közül való, jah.Álhír volt, hogy szíriai repülő landolt BudapestenErről az egész menekülős sztoriról valahogy Kosztolányi ugrott be. (Kicsit off de talán vasárnap befér a topikba).
nagylaza, főpohárnok
Délután - úgy öt óra felé - a Hungária-szállóban székelő szovjetház körül fölrebbent egy repülőgép, átrepült a Dunán, a Várhegyen, s merész kanyarodással a Vérmező felé tartott.
Alacsonyan szállt, alig húsz méter magasságban, úgy hogy arcát is látni lehetett.
Sápadt volt, borotválatlan, mint rendesen. Vigyorgott az alant álló polgárokra, s vásott kajánsággal, csúfondárosan még búcsút is intett egyeseknek.
Zserbókat vitt, melyekkel teletömte puffadozó zsebeit, aztán ékszereket, grófnék, bárónék, kegyes, jótékony hölgyek drágaköveit, templomi kelyheket, sok más egyéb kincseket.
Egyik ilyen aranylánc, mikor az aeroplán magasba lendült, s eltűnt az ég messzeségében, le is pottyant a Vérmező kellős közepére, és ott egy öreges úr, régi krisztinai polgár, adóhivatalnok a Várban, a Szentháromság téren, valami Patz nevezetű - Patz Károly József - meg is találta.
bobi0092
De mi a relevanciája Kosztolányi antiszemitizmusának?
több mint 1 éve
Álhír volt, hogy szíriai repülő landolt BudapestenErről az egész menekülős sztoriról valahogy Kosztolányi ugrott be. (Kicsit off de talán vasárnap befér a topikba).
nagylaza, főpohárnok
több mint 1 éve
Rengeteg arab (és perzsa) orvos dolgozik már amúgy is itthon
r.baggio
több mint 1 éve
Álhír volt, hogy szíriai repülő landolt Budapesten24.hu/belfold/2024/12/08/sziria-repulogep-alhir-budapest-repuloter/
több mint 1 éve
Rengeteg arab (és perzsa) orvos dolgozik már amúgy is itthon

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 1 éve
Megelőztél, pont írni akartam hogy orvos végzettségű a faszi, abból meg ugye hiány van😊A polgári foglalkozása szemész szakorvos. Majd eladják, hogy a magyar egészségüggyel semmi baj nincs, ismert vezető orvosok akarnak itt dolgozni. 😛Öltönyös migráns, ezt a trükköt még nem láttam.Majd azt mondják, hogy vendégmunkás...hang.hu/belfold/titokzatos-sziriai-repulogep-landolt-ferihegyen-170392?fbclid=IwZXh0bgNhZW0CMTAAAR2qH-PHlmsDAa4DlOh05Yh8R-yn63dUdgiGsfgppAQLeZ_enlgIYtbQYwg_aem_4HByE63GfLbPzlIS6fWJdgGruevszki mellett van még egy apartman, bár, ha jól tudom, a kormány nem támogatja az illegális migrációt a Közel-Keletről.
444.hu/2024/12/07/modositana-a-szerzodesen-a-roszatom-jelentosen-emelkedhet-a-paksi-bovites-ara?fbclid=IwZXh0bgNhZW0CMTAAAR2qH-PHlmsDAa4DlOh05Yh8R-yn63dUdgiGsfgppAQLeZ_enlgIYtbQYwg_aem_4HByE63GfLbPzlIS6fWJdg
Erős kezdés így vasárnap reggelre.
Nomac
Dzsokijuing
StormST
Dzsokijuing
xrace77
több mint 1 éve
A polgári foglalkozása szemész szakorvos. Majd eladják, hogy a magyar egészségüggyel semmi baj nincs, ismert vezető orvosok akarnak itt dolgozni. 😛Öltönyös migráns, ezt a trükköt még nem láttam.Majd azt mondják, hogy vendégmunkás...hang.hu/belfold/titokzatos-sziriai-repulogep-landolt-ferihegyen-170392?fbclid=IwZXh0bgNhZW0CMTAAAR2qH-PHlmsDAa4DlOh05Yh8R-yn63dUdgiGsfgppAQLeZ_enlgIYtbQYwg_aem_4HByE63GfLbPzlIS6fWJdgGruevszki mellett van még egy apartman, bár, ha jól tudom, a kormány nem támogatja az illegális migrációt a Közel-Keletről.
444.hu/2024/12/07/modositana-a-szerzodesen-a-roszatom-jelentosen-emelkedhet-a-paksi-bovites-ara?fbclid=IwZXh0bgNhZW0CMTAAAR2qH-PHlmsDAa4DlOh05Yh8R-yn63dUdgiGsfgppAQLeZ_enlgIYtbQYwg_aem_4HByE63GfLbPzlIS6fWJdg
Nomac
Dzsokijuing
StormST
Dzsokijuing
több mint 1 éve
Öltönyös migráns, ezt a trükköt még nem láttam.Majd azt mondják, hogy vendégmunkás...hang.hu/belfold/titokzatos-sziriai-repulogep-landolt-ferihegyen-170392?fbclid=IwZXh0bgNhZW0CMTAAAR2qH-PHlmsDAa4DlOh05Yh8R-yn63dUdgiGsfgppAQLeZ_enlgIYtbQYwg_aem_4HByE63GfLbPzlIS6fWJdgGruevszki mellett van még egy apartman, bár, ha jól tudom, a kormány nem támogatja az illegális migrációt a Közel-Keletről.
Nomac
Dzsokijuing
StormST
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
több mint 1 éve
Mégse mehetnek egyenesen Moszkvábahang.hu/belfold/titokzatos-sziriai-repulogep-landolt-ferihegyen-170392?fbclid=IwZXh0bgNhZW0CMTAAAR2qH-PHlmsDAa4DlOh05Yh8R-yn63dUdgiGsfgppAQLeZ_enlgIYtbQYwg_aem_4HByE63GfLbPzlIS6fWJdgKötelező az összes szarházi háborús bűnös tömeggyilkos diktátort idehozni?
Nomac
warr_b
több mint 1 éve
hang.hu/belfold/titokzatos-sziriai-repulogep-landolt-ferihegyen-170392?fbclid=IwZXh0bgNhZW0CMTAAAR2qH-PHlmsDAa4DlOh05Yh8R-yn63dUdgiGsfgppAQLeZ_enlgIYtbQYwg_aem_4HByE63GfLbPzlIS6fWJdgKötelező az összes szarházi háborús bűnös tömeggyilkos diktátort idehozni?
Nomac

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 1 éve
Majd azt mondják, hogy vendégmunkás...hang.hu/belfold/titokzatos-sziriai-repulogep-landolt-ferihegyen-170392?fbclid=IwZXh0bgNhZW0CMTAAAR2qH-PHlmsDAa4DlOh05Yh8R-yn63dUdgiGsfgppAQLeZ_enlgIYtbQYwg_aem_4HByE63GfLbPzlIS6fWJdgGruevszki mellett van még egy apartman, bár, ha jól tudom, a kormány nem támogatja az illegális migrációt a Közel-Keletről.
Nomac
Dzsokijuing

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!