Politika
65 feliratkozó
több mint 1 éve
En nemtom, de a wikin is olyanokat irnak h torvenyeket visszakuldhet megfontolasra. Az nem politika?Nekem ez a másik kedvencem a mai napról:Nem akarja elvetni a sulyokot.
telex.hu/belfold/2024/12/10/sulyok-tamas-koztarsasagi-elnok-politika-megoszto-temak
"Sulyok Tamás szerint nem feladata politikai, vagy a közéletet megosztó témákban megszólalnia"
Lúdas Solymi
Cserébe megtudhatsz tőle hasznos infókat az ingvasalásról, ez is egy skill, nekem pl. hasznosabb, mint Novák Katalin ablaksúroló technikája.
Dzsokijuing
Komolyan bazzeg, azert ilyen szepen elmondani h csak egy szervilis csicska, aki azert van tartva h elvegezze mindazokat a protokoll es admin feladatokat amit OV nem akar.
“A magyar köztársasági elnök Magyarország államfője, aki kifejezi a nemzet egységét, és őrködik az államszervezet demokratikus működése felett.” <- ezt a reszt akar ki is huzhatnak belole, hisz felesleges.
több mint 1 éve
Aki kardot ránt............ 24.hu/fn/gazdasag/2024/12/11/menczer-tamas-covid-kinai-lelegeztetogep-teljesitesigazolas/
több mint 1 éve
telex.hu/gazdasag/2024/12/11/nagy-marton-liszt-ferenc-repuloter-turizmus-uj-terminalIgen, megint kiallt vmi okorseget puffogtatni ez a balfasz, de h koltsegvetesnek mennyi bevetelt hoz, azt nem latom. 😀 meg h kozben kinai haveroknak mit es mennyiert jatszott ki.
Nagy Márton arról beszélt, hogy a kormány által idén, 1200 milliárd forintból visszaszerzett Liszt Ferenc repülőtér utasforgalma 2024-ben meg fogja közelíteni a 18 milliót. Ez szerinte Európában a leggyorsabb növekedés a szektorban. „A reptér visszavásárlásával tehát jó üzletet kötött az állam.”
Na mostmár már mindenki csituljon el itt a bizonyíték, hogy megérte!
Marci Matek!
Toca
több mint 1 éve
Nekem ez a másik kedvencem a mai napról:Nem akarja elvetni a sulyokot.
telex.hu/belfold/2024/12/10/sulyok-tamas-koztarsasagi-elnok-politika-megoszto-temak
"Sulyok Tamás szerint nem feladata politikai, vagy a közéletet megosztó témákban megszólalnia"
Lúdas Solymi
Cserébe megtudhatsz tőle hasznos infókat az ingvasalásról, ez is egy skill, nekem pl. hasznosabb, mint Novák Katalin ablaksúroló technikája.
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 1 éve
Kikötni....minden nap friss vágás rajta és bele egy jó nagy csipet só....Gondolom akasztani kéne.444.hu/2024/12/10/kiderult-ki-olte-meg-till-tamastCsak a magyar jogrendben lenne elévülés?
Hát milyen trágya jogrend már az, ahol egy ilyen állatot szabadon engednek csak mert már elévült az ügy...
FLZOLI
Tudtommal szinte mindegyikben van.
(Amúgy már indult erről thread a Gyűlölködjünk topicban.)
Őszentsége Sobri Jóska
Amadeus the Young
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 1 éve
telex.hu/gazdasag/2024/12/11/nagy-marton-liszt-ferenc-repuloter-turizmus-uj-terminalNagy Márton arról beszélt, hogy a kormány által idén, 1200 milliárd forintból visszaszerzett Liszt Ferenc repülőtér utasforgalma 2024-ben meg fogja közelíteni a 18 milliót. Ez szerinte Európában a leggyorsabb növekedés a szektorban. „A reptér visszavásárlásával tehát jó üzletet kötött az állam.”
Na mostmár már mindenki csituljon el itt a bizonyíték, hogy megérte!
Marci Matek!
több mint 1 éve
Gondolom akasztani kéne.444.hu/2024/12/10/kiderult-ki-olte-meg-till-tamastCsak a magyar jogrendben lenne elévülés?
Hát milyen trágya jogrend már az, ahol egy ilyen állatot szabadon engednek csak mert már elévült az ügy...
FLZOLI
Őszentsége Sobri Jóska
több mint 1 éve
telex.hu/belfold/2024/12/10/szijjarto-peter-kulugyminiszter-gruzia-eu-s-szankciok-magyar-vetoHa majd egyhangúan meg tudnak róla állapodni. 😛
Mikor lövi már ki az EU ezt a vétózgatós faszságot?
warr_b
több mint 1 éve
Nekem ez a másik kedvencem a mai napról:telex.hu/belfold/2024/12/10/sulyok-tamas-koztarsasagi-elnok-politika-megoszto-temak
több mint 1 éve
telex.hu/belfold/2024/12/10/szijjarto-peter-kulugyminiszter-gruzia-eu-s-szankciok-magyar-vetoNem mostanában lesz.
Mikor lövi már ki az EU ezt a vétózgatós faszságot?
warr_b
Németek is nagyon szeretik ezt az opciót rajtunk keresztül kihasználni egyes esetekben.
több mint 1 éve
telex.hu/belfold/2024/12/10/szijjarto-peter-kulugyminiszter-gruzia-eu-s-szankciok-magyar-vetoMikor lövi már ki az EU ezt a vétózgatós faszságot?

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 1 éve
444.hu/2024/12/10/kiderult-ki-olte-meg-till-tamastCsak a magyar jogrendben lenne elévülés?
FLZOLI
több mint 1 éve
444.hu/2024/12/10/kiderult-ki-olte-meg-till-tamastHát milyen trágya jogrend már az, ahol egy ilyen állatot szabadon engednek csak mert már elévült az ügy...
több mint 1 éve
A rendszernek hasznos.És az jó, vagy azt is kérdezhetném, hogy miért és kinek jó, hogy ez a faszi folyamatosan hülyeségeket beszél? Olyan dolgokat amikbe már sokszor belebukott.Én azt nem értem, hogy egy ilyen, kívülről, hozzá nem értők számára is nyilvánvalóan megállapítható kóklerben, hogyan hihet bárki? És a bárki alatt itt most a kormánypárti, vagy kormányt támogató fontos emberekre gondolok.Szerintem nem kókler, hanem katona.
Ez a csávó három éve nem talál el semmit.
zinedine5
Ott, azon a poszton azt kell mondania ami a kormányzat érdeke, ami a narratívába illik, a keretezést, a propagandát segíti. És ő ezeket mondja. Nem azt, amire képes, nem azt, amit tudna, nem azt, amit ténylegesen gondol. Mert egy rendszer embere, katonája.
A beszélgetésben amit Gyurma Pappa linkelt nem tűnt hülyének vagy kóklernek, csak a rendszer egyik építőkövének, láncszemének, katonájánák.
Őszentsége Sobri Jóska
80-as IQ fölött már mindenki tudja, hogy hazudik/téved.
zinedine5
A "jó" az nem értelmezhető fogalom a politikában.
Még nem bukott bele abba, amit mond, és nem tudja mindenki 80-as IQ fölött, vagy ha tudja, akkor ugyanúgy katona és/vagy hívő, így marad ez a kommunikáció, mert hasznos.
több mint 1 éve
Igazából lényegtelen.zacknorbigen, ott olvastam délután
NB2
A Fidesz hány ilyen kamu dolgot szopott be vagy dobott be a köztudatba és nem tudtad megmagyarázni, hogy nem igaz?
Tematizálás megy folyamatosan, akár igaz, akár nem.
Lásd Trump macskaevős sztorija.
Erről jut eszembe egy film: Amikor a farok csóválja.
www.imdb.com/title/tt0120885/
Szerkesztette: Lúdas Solymi
több mint 1 éve
És az jó, vagy azt is kérdezhetném, hogy miért és kinek jó, hogy ez a faszi folyamatosan hülyeségeket beszél? Olyan dolgokat amikbe már sokszor belebukott.Én azt nem értem, hogy egy ilyen, kívülről, hozzá nem értők számára is nyilvánvalóan megállapítható kóklerben, hogyan hihet bárki? És a bárki alatt itt most a kormánypárti, vagy kormányt támogató fontos emberekre gondolok.Szerintem nem kókler, hanem katona.
zinedine5
Ott, azon a poszton azt kell mondania ami a kormányzat érdeke, ami a narratívába illik, a keretezést, a propagandát segíti. És ő ezeket mondja. Nem azt, amire képes, nem azt, amit tudna, nem azt, amit ténylegesen gondol. Mert egy rendszer embere, katonája.
A beszélgetésben amit Gyurma Pappa linkelt nem tűnt hülyének vagy kóklernek, csak a rendszer egyik építőkövének, láncszemének, katonájánák.
Őszentsége Sobri Jóska
80-as IQ fölött már mindenki tudja, hogy hazudik/téved.
több mint 1 éve
LOOOL, MP beszopott valami random Reddites faszságot, vagy ez csak nekem tűnik annak?igen, ott olvastam délután
zacknorb
több mint 1 éve
LOOOL, MP beszopott valami random Reddites faszságot, vagy ez csak nekem tűnik annak?ezt minden bizonnyal beszopta.
zacknorb
built for this shit
több mint 1 éve
Na mivan kicsi? 🤡”újra két számjegyű, 10 százalékot meghaladó éves drágulást mértünk a hazai hipermarketekben az élelmiszerek körében”
privatbankar.hu/cikkek/vasarlo/privatbankar-arkosar-elemiszer-inflacio-rekord-auchan-interspar-tesco.html
“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
- HC Mike McDaniel, L vs. Patriots, week 2 -
-------------------------------------------------------------------
több mint 1 éve
Én azt nem értem, hogy egy ilyen, kívülről, hozzá nem értők számára is nyilvánvalóan megállapítható kóklerben, hogyan hihet bárki? És a bárki alatt itt most a kormánypárti, vagy kormányt támogató fontos emberekre gondolok.Szerintem nem kókler, hanem katona.
zinedine5
több mint 1 éve
Én azt nem értem, hogy egy ilyen, kívülről, hozzá nem értők számára is nyilvánvalóan megállapítható kóklerben, hogyan hihet bárki? És a bárki alatt itt most a kormánypárti, vagy kormányt támogató fontos emberekre gondolok.Ez a csávó három éve nem talál el semmit.
több mint 1 éve
Amúgy ezeket kávé/energiaital helyett olvassátok? 😊Nagy Marci az a csávó, aki mindig ismeri azt a csávót, aki 1988-ban még együtt focizott a nagy generációval a Fradi B-ben, csak a térdsérülés miatt nem jutott ki sehova, de egyébként mindent tőle tanult. És amikor nem kap levegőt a 8. perc után, akkor arról a páratartalom tehet.Ahogyan Ferenc testvér méltán híres: Útközben c. könyvéből (131. oldal a 2005-ös első kiadásban) felsejlett:
444.hu/2024/12/10/nagy-marton-4-szazalek-koruli-novekedest-fogunk-elerni
Trump kártya, AI, egy crypto forradalom meglovagolását hiányoltam még.
Gyurma Pappa
"Az idôskori szegénység esélyét csökkenti a nyugdíjak emelése..."
Úgy legalább akkora érvényű a mai Nagy Márton mondat:
„Az idei évben a hiány csökkenését kihívások terhelik, hiszen a növekedés nem lett akkora, mint gondoltuk.”
bobi0092

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 1 éve
Nagy Marci az a csávó, aki mindig ismeri azt a csávót, aki 1988-ban még együtt focizott a nagy generációval a Fradi B-ben, csak a térdsérülés miatt nem jutott ki sehova, de egyébként mindent tőle tanult. És amikor nem kap levegőt a 8. perc után, akkor arról a páratartalom tehet.Ahogyan Ferenc testvér méltán híres: Útközben c. könyvéből (131. oldal a 2005-ös első kiadásban) felsejlett:
444.hu/2024/12/10/nagy-marton-4-szazalek-koruli-novekedest-fogunk-elerni
Trump kártya, AI, egy crypto forradalom meglovagolását hiányoltam még.
Gyurma Pappa
"Az idôskori szegénység esélyét csökkenti a nyugdíjak emelése..."
Úgy legalább akkora érvényű a mai Nagy Márton mondat:
„Az idei évben a hiány csökkenését kihívások terhelik, hiszen a növekedés nem lett akkora, mint gondoltuk.”