Politika
65 feliratkozó
több mint 1 éve
ezer sebből vérzik, van hozzá szerencsém közelről látni ami ott folyik, egy csoda 😀m.hvg.hu/itthon/20241101_ujvidek-vasutallomas-ebxNem tudjuk, hogy a kínai vállalkozók legendás szakértelme okozta e a tragédiát, de hallottam, hogy a szegedi autógyár kivitelezése is sok sebből vérzik, a hazai építőipari engedélyeztetés több szinttel az ázsiai felett van.
r.baggio
Dzsokijuing
több mint 1 éve
m.hvg.hu/itthon/20241101_ujvidek-vasutallomas-ebxNem tudjuk, hogy a kínai vállalkozók legendás szakértelme okozta e a tragédiát, de hallottam, hogy a szegedi autógyár kivitelezése is sok sebből vérzik, a hazai építőipari engedélyeztetés több szinttel az ázsiai felett van.
r.baggio
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 1 éve
m.hvg.hu/itthon/20241101_ujvidek-vasutallomas-ebx

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 1 éve
Valszeg Lölőnek és Pistának is 😀 ezzel aztán sokra mennek 😁Nálunk megszorítások:Nekem rekordbevételem volt októberben.
Cafeteria felfüggesztve, decemberben felülvizsgálat,hogy belefér-e
Jubileumi jutalmak felfüggesztve - pont megszívtam
4+1 ember elküldve....azonnalival....
Spórolni kell mert 💩 a forgalom és nem vásárolnak a cégek úgy mint ezelőtt
ThundersNFL a Paraszt
Amadeus the Young
több mint 1 éve
Nálunk is ma jelentették be hogy fizetésemelés április 1 helyett, október 1. Bónuszt még nem törölték el, de gondolom adnak egy kis alamizsnát majd. (multi)Legtobb multi hedgeli a berkoltsegeket, "kockazatmenedzsment" cimszoval. Elore bekalkulaljak a budget, te altalaban szaurul jarsz ok kicsit jarnak szarul de soha nem tudnak nagyon szarul jarni. Mindegy hogy mennyi volt az inflacio vagy mennyivel kerul kevesebbe a bered forintban.
Az előző évi 17,6% inflációra kaptunk 8%, most hogy jön a szarcunami egy újabb 10%-os évvel, letolt gatyával megyünk neki.
Nomac
több mint 1 éve
A faszsuttogo elemez hirado.hu/belfold/cikk/2024/10/31/elkepzelheto-hogy-egy-szinjatekot-latunk-mikozben-magyar-peter-vitezy-david-es-karacsony-gergely-mar-reg-megallapodott-deak-daniel-a-fovarosi-kozgyulesben-uralkodo-kaosz
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
Nálunk megszorítások:
ThundersNFL a Paraszt
Nálunk is ma jelentették be hogy fizetésemelés április 1 helyett, október 1. Bónuszt még nem törölték el, de gondolom adnak egy kis alamizsnát majd. (multi)És még a Pats is szar...
Az előző évi 17,6% inflációra kaptunk 8%, most hogy jön a szarcunami egy újabb 10%-os évvel, letolt gatyával megyünk neki.
Nomac

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 1 éve
Nekem is, bár sokszor anyáztak a visszaváltó automatánál.Nálunk megszorítások:Nekem rekordbevételem volt októberben.
ThundersNFL a Paraszt
Amadeus the Young
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 1 éve
Nálunk megszorítások:Nekem rekordbevételem volt októberben.
ThundersNFL a Paraszt
több mint 1 éve
Mondjuk az előző infláció "leverésének" ünneplése is olyan volt, mintha a tűzoltók koccintgatnának a romok előtt, miután két hektáron belül nem maradt éghető anyag és ezért lelohadt a tűz. Konkrétan az emberek már nem vásároltak, ezért abbamaradt a drágulás.Akkor fogjuk tudni, hogy vége, mikor mindenki dekkel, házilag főzi a szeszt és biciklivel jár.444.hu/2024/10/31/inflaciokoveto-adot-vezet-be-a-kormanyrókafogtacsuka 😊 ha alacsony az infláció az jó, de akkor kevesebb folyik be a költségvetésbe 😊
muhaha
Amadeus the Young
NB2
Dzsokijuing
Majd most jön a munkáshitel, a nagykamaszok meg gondolom oktatásra meg kultúrára költik nem iphonera, pizzára meg bulikra. Új infláció hullám, de nincs gond mert követi a jövedéki adó. Mondjuk nem tudom mit ugrálunk ilyen alacsony áfával, igazán belefér előtte még egy kis plusz adó.
Szerkesztette: andree
több mint 1 éve
Nálunk megszorítások:Cafeteria felfüggesztve, decemberben felülvizsgálat,hogy belefér-e
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 1 éve
Nálunk is ma jelentették be hogy fizetésemelés április 1 helyett, október 1. Bónuszt még nem törölték el, de gondolom adnak egy kis alamizsnát majd. (multi)Az előző évi 17,6% inflációra kaptunk 8%, most hogy jön a szarcunami egy újabb 10%-os évvel, letolt gatyával megyünk neki.
több mint 1 éve
Kivéve, ha illegálban kotyvasztják, mint a ruszkik.Szeszado is nőni fog amit be kellene fizetni otthoni főzés után is ha jól rémlik 😊Akkor fogjuk tudni, hogy vége, mikor mindenki dekkel, házilag főzi a szeszt és biciklivel jár.444.hu/2024/10/31/inflaciokoveto-adot-vezet-be-a-kormanyrókafogtacsuka 😊 ha alacsony az infláció az jó, de akkor kevesebb folyik be a költségvetésbe 😊
muhaha
Amadeus the Young
NB2
Dzsokijuing
Negritis, a vajda
Gorbacsov keze alap pia volt 80-as évek végén.
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
több mint 1 éve
Mi van a szuterennelOda tartunk...
24.hu/belfold/2024/10/31/nagy-marton-gdp-adat-nemet-gazdasag-magyar-gazdasag-maga-ala-teperte-kilatasok/
Negritis, a vajda

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 1 éve
Mi van a szuterennel24.hu/belfold/2024/10/31/nagy-marton-gdp-adat-nemet-gazdasag-magyar-gazdasag-maga-ala-teperte-kilatasok/
több mint 1 éve
Szeszado is nőni fog amit be kellene fizetni otthoni főzés után is ha jól rémlik 😊Akkor fogjuk tudni, hogy vége, mikor mindenki dekkel, házilag főzi a szeszt és biciklivel jár.444.hu/2024/10/31/inflaciokoveto-adot-vezet-be-a-kormanyrókafogtacsuka 😊 ha alacsony az infláció az jó, de akkor kevesebb folyik be a költségvetésbe 😊
muhaha
Amadeus the Young
NB2
Dzsokijuing
több mint 1 éve
Akkor fogjuk tudni, hogy vége, mikor mindenki dekkel, házilag főzi a szeszt és biciklivel jár.444.hu/2024/10/31/inflaciokoveto-adot-vezet-be-a-kormanyrókafogtacsuka 😊 ha alacsony az infláció az jó, de akkor kevesebb folyik be a költségvetésbe 😊
muhaha
Amadeus the Young
NB2
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
több mint 1 éve
420 van a jovo evi koltsegvetesben, annyival szamoltak. Meg benne vannak 😃Valószínüleg nem ő lesz, túl jó a mostani "játszótere".Szerintem se ő lesz, túl jó helyen van ő most Viktornak, bármi baromságot megcsinál és/vagy adja hozzá az arcát, de ugyanúgy bármikor dícshimnusszal leváltható, annyira utálja már mindenki...És ebben az euró árfolyamban valószínüleg még nincs benne, hogy Varga vagy a gazdasági géniusz Marci lesz az MNB elnök, teljesen beszántva annak függetlenségét (tudom, eddig se nagyon volt) és hitelességét.kizartnak tartom, hogy Nagy Marton lenne az.
cartman023
csebi
Vagy Varga Mihály lesz, vagy ha ő nem, akkor valami közepesen ismert káder a kevés megmaradt kormánypárti közgazdászból...
StormST
Vagy ki tudja, miniszterként bármikor kirakhatják, viszont MNB elnökként nehezebb kivágni.
cartman023
több mint 1 éve
Valószínüleg nem ő lesz, túl jó a mostani "játszótere".Szerintem se ő lesz, túl jó helyen van ő most Viktornak, bármi baromságot megcsinál és/vagy adja hozzá az arcát, de ugyanúgy bármikor dícshimnusszal leváltható, annyira utálja már mindenki...És ebben az euró árfolyamban valószínüleg még nincs benne, hogy Varga vagy a gazdasági géniusz Marci lesz az MNB elnök, teljesen beszántva annak függetlenségét (tudom, eddig se nagyon volt) és hitelességét.kizartnak tartom, hogy Nagy Marton lenne az.
cartman023
csebi
Vagy Varga Mihály lesz, vagy ha ő nem, akkor valami közepesen ismert káder a kevés megmaradt kormánypárti közgazdászból...
StormST
Vagy ki tudja, miniszterként bármikor kirakhatják, viszont MNB elnökként nehezebb kivágni.
több mint 1 éve
Szerintem se ő lesz, túl jó helyen van ő most Viktornak, bármi baromságot megcsinál és/vagy adja hozzá az arcát, de ugyanúgy bármikor dícshimnusszal leváltható, annyira utálja már mindenki...És ebben az euró árfolyamban valószínüleg még nincs benne, hogy Varga vagy a gazdasági géniusz Marci lesz az MNB elnök, teljesen beszántva annak függetlenségét (tudom, eddig se nagyon volt) és hitelességét.kizartnak tartom, hogy Nagy Marton lenne az.
cartman023
csebi

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 1 éve
És ebben az euró árfolyamban valószínüleg még nincs benne, hogy Varga vagy a gazdasági géniusz Marci lesz az MNB elnök, teljesen beszántva annak függetlenségét (tudom, eddig se nagyon volt) és hitelességét.kizartnak tartom, hogy Nagy Marton lenne az.
cartman023
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 1 éve
És ebben az euró árfolyamban valószínüleg még nincs benne, hogy Varga vagy a gazdasági géniusz Marci lesz az MNB elnök, teljesen beszántva annak függetlenségét (tudom, eddig se nagyon volt) és hitelességét.
több mint 1 éve
Ez a tegnap belinkelt reddit cikkből: 😊Haddemikozeazeuronakehhezmikorforintbankapjukafizetest?!4!!4Feltetelezem meg mindig csak azt látják sokan, hogy 1 millió lesz a bér. Rendületlenül a408409 felett az euró.
nagylaza, főpohárnokhazaert| kormanyert | .
Ventura
Lúdas Solymi
...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
több mint 1 éve
Haddemikozeazeuronakehhezmikorforintbankapjukafizetest?!4!!4Feltetelezem meg mindig csak azt látják sokan, hogy 1 millió lesz a bér. Rendületlenül a408409 felett az euró.
nagylaza, főpohárnokhazaert| kormanyert | .
Ventura
több mint 1 éve
Feltetelezem meg mindig csak azt látják sokan, hogy 1 millió lesz a bér. Rendületlenül a408409 felett az euró.
nagylaza, főpohárnok
“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
- HC Mike McDaniel, L vs. Patriots, week 2 -
-------------------------------------------------------------------