Politika
65 feliratkozó
több mint 1 éve
444.hu/2024/11/04/a-szuverenitasvedelmi-hivatal-kutatoja-szerint-az-56-os-hosok-nem-hosok-hanem-bolondokNem ő az első, aki nem találja a megoldását ennek a 4D-s narratívapuzzlenak, de kimondottan vicces élőben követni, ahogy kapja az atyai tockosokat, hogy megint rosszul rakta össze.
zemanla
Szerkesztette: andree
több mint 1 éve
"Aki két lábon jár, az ellenség."444.hu/2024/11/04/a-szuverenitasvedelmi-hivatal-kutatoja-szerint-az-56-os-hosok-nem-hosok-hanem-bolondokellenforradalom.
zemanla
Amadeus the Young
Ja nem.
" Négy láb jó, két láb rossz"
Bocs, eszembe jutott.
"Négy láb jó, két láb jobb!"
"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
több mint 1 éve
444.hu/2024/11/04/a-szuverenitasvedelmi-hivatal-kutatoja-szerint-az-56-os-hosok-nem-hosok-hanem-bolondokellenforradalom.
zemanla
több mint 1 éve
444.hu/2024/11/04/a-szuverenitasvedelmi-hivatal-kutatoja-szerint-az-56-os-hosok-nem-hosok-hanem-bolondok

2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 1 éve
Majd vesz előtte Szijjartov elvtárstól bekéretési tréninget 😊aki lepofozza mint a büdös szart 😊mai megdöbbentő hírünk:Majd kapnak egy jó kis különadót, amit már #istibizti nem háríthatnak tovább, mert olyan irgumburgum lesz, hogy lehet, hogy Nagy Márton be is kéreti Csányit egy szigorú elbeszélgetésre.
444.hu/2024/11/04/az-otp-bejelentette-hogy-januartol-atharitja-tranzakcios-illetek-nyari-emeleset-a-lakossagi-ugyfelekre
NB2
somoskovig
Negritis, a vajda
több mint 1 éve
24.hu/belfold/2024/11/04/budapest-lakossagi-parkolas-kedvezmenyek-keruletek-atalakitas-aremeles/
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
aki lepofozza mint a büdös szart 😊mai megdöbbentő hírünk:Majd kapnak egy jó kis különadót, amit már #istibizti nem háríthatnak tovább, mert olyan irgumburgum lesz, hogy lehet, hogy Nagy Márton be is kéreti Csányit egy szigorú elbeszélgetésre.
444.hu/2024/11/04/az-otp-bejelentette-hogy-januartol-atharitja-tranzakcios-illetek-nyari-emeleset-a-lakossagi-ugyfelekre
NB2
somoskovig
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
mai megdöbbentő hírünk:Majd kapnak egy jó kis különadót, amit már #istibizti nem háríthatnak tovább, mert olyan irgumburgum lesz, hogy lehet, hogy Nagy Márton be is kéreti Csányit egy szigorú elbeszélgetésre.
NB2
több mint 1 éve
mai megdöbbentő hírünk:444.hu/2024/11/04/az-otp-bejelentette-hogy-januartol-atharitja-tranzakcios-illetek-nyari-emeleset-a-lakossagi-ugyfelekre
több mint 1 éve
a korrupció öl, micsoda kemény sztori ez ishvg.hu/kkv/20241103_Magyar-hatteru-ceg-felugyelte-annak-az-ujvideki-vasutallomasnak-a-munkalatait-ahol-a-leszakado-uveg-14-embert-olt-meg

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 1 éve
444.hu/2024/11/03/eszak-koreaban-az-imperializmus-ellenfelekent-emlekeztek-meg-orban-viktorrolMegjöttünk
több mint 1 éve
Szépen viszik le a GDP-t 😊 két hete bemondták a 3-6%ot, aztán Marci a 3,9%ot, aztán Varga a 3,7%et, most a főnök 3,5%et. Lesz ez még a realitás környékén (2,8-3%).telex.hu/belfold/2024/11/03/orban-viktor-vasarnap-kossuth-radio-interju-gazdasagi-visszaeses-munkashitel-akcioterv-amerikai-elnokvalasztas-haboruSokkal kevesebb mint amit gondol. De majd próbálják úgy kommunikálni, hogy majd igaza lesz
Na vajon hany tippje jon be a tolvajnak?
Beki
zinedine5
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 1 éve
telex.hu/belfold/2024/11/03/orban-viktor-vasarnap-kossuth-radio-interju-gazdasagi-visszaeses-munkashitel-akcioterv-amerikai-elnokvalasztas-haboruSokkal kevesebb mint amit gondol. De majd próbálják úgy kommunikálni, hogy majd igaza lesz
Na vajon hany tippje jon be a tolvajnak?
Beki
több mint 1 éve
telex.hu/belfold/2024/11/03/orban-viktor-vasarnap-kossuth-radio-interju-gazdasagi-visszaeses-munkashitel-akcioterv-amerikai-elnokvalasztas-haboruNa vajon hany tippje jon be a tolvajnak?
több mint 1 éve
Megint van olyan?ujabb gyöngyszem az infláció követő adó után. redditen láttam és azt gondotlam valaki jó humorában szerkesztget. nem. ez valós.Becsülettel végigolvastam, amit nemzetikonzis küldeményként kaptam. Szerintem is ez a legdurvább. Kinek jutna eszébe a migráció helyett a gyermekek után járó adókedvezmények megduplázását támogatni?!
Ventura
nagylaza, főpohárnok
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 1 éve
Pedig Gyurcsány-soros-magyarPéter pont ezen dolgozik,ujabb gyöngyszem az infláció követő adó után. redditen láttam és azt gondotlam valaki jó humorában szerkesztget. nem. ez valós.Becsülettel végigolvastam, amit nemzetikonzis küldeményként kaptam. Szerintem is ez a legdurvább. Kinek jutna eszébe a migráció helyett a gyermekek után járó adókedvezmények megduplázását támogatni?!
Ventura
nagylaza, főpohárnok
Hogy ne sikerüljön.
több mint 1 éve
ujabb gyöngyszem az infláció követő adó után. redditen láttam és azt gondotlam valaki jó humorában szerkesztget. nem. ez valós.Becsülettel végigolvastam, amit nemzetikonzis küldeményként kaptam. Szerintem is ez a legdurvább. Kinek jutna eszébe a migráció helyett a gyermekek után járó adókedvezmények megduplázását támogatni?!
Ventura
több mint 1 éve
nevetni fogsz, de pont azt csinálom a kondibanAkkor szálkásíts.Dehogy fogyasztok.Nagy Márton likes this. Most már csak fogyasztanod kellNálunk megszorítások:Nekem rekordbevételem volt októberben.
Cafeteria felfüggesztve, decemberben felülvizsgálat,hogy belefér-e
Jubileumi jutalmak felfüggesztve - pont megszívtam
4+1 ember elküldve....azonnalival....
Spórolni kell mert 💩 a forgalom és nem vásárolnak a cégek úgy mint ezelőtt
ThundersNFL a Paraszt
Amadeus the Young
csebi
Amadeus the Young
Őszentsége Sobri Jóska
több mint 1 éve
Akkor szálkásíts.Dehogy fogyasztok.Nagy Márton likes this. Most már csak fogyasztanod kellNálunk megszorítások:Nekem rekordbevételem volt októberben.
ThundersNFL a Paraszt
Amadeus the Young
csebi
Amadeus the Young
több mint 1 éve
Dehogy fogyasztok.Nagy Márton likes this. Most már csak fogyasztanod kellNálunk megszorítások:Nekem rekordbevételem volt októberben.
ThundersNFL a Paraszt
Amadeus the Young
csebi
több mint 1 éve
Az lenne a legkevesebb....Nálunk megszorítások:
ThundersNFL a ParasztNálunk is ma jelentették be hogy fizetésemelés április 1 helyett, október 1. Bónuszt még nem törölték el, de gondolom adnak egy kis alamizsnát majd. (multi)És még a Pats is szar...
Az előző évi 17,6% inflációra kaptunk 8%, most hogy jön a szarcunami egy újabb 10%-os évvel, letolt gatyával megyünk neki.
Nomac
warr_b
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 1 éve
Nagy Márton likes this. Most már csak fogyasztanod kellNálunk megszorítások:Nekem rekordbevételem volt októberben.
ThundersNFL a Paraszt
Amadeus the Young
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 1 éve
ujabb gyöngyszem az infláció követő adó után. redditen láttam és azt gondotlam valaki jó humorában szerkesztget. nem. ez valós. “Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
- HC Mike McDaniel, L vs. Patriots, week 2 -
-------------------------------------------------------------------
több mint 1 éve
Amúgy baromi sokat dolgoznak a kínai munkások. Este 8-kor úgy kell őket hazazavarni. Jól hangzik, de szerintem ilyen munkarendben még az se végez használható munkát akinek ez természetes.m.hvg.hu/itthon/20241101_ujvidek-vasutallomas-ebxNem tudjuk, hogy a kínai vállalkozók legendás szakértelme okozta e a tragédiát, de hallottam, hogy a szegedi autógyár kivitelezése is sok sebből vérzik, a hazai építőipari engedélyeztetés több szinttel az ázsiai felett van.
r.baggio
Dzsokijuing
Szerkesztette: andree
több mint 1 éve
444.hu/2024/11/01/fontos-dolgokra-mindig-van-penz-100-millio-dollarral-szallunk-be-a-turk-befektetesi-alapbaA fiúk megforgatják egy kicsit a pénzt, ami nincs.