Politika
65 feliratkozó
több mint 1 éve
Ezért írtam, hogy "be is jött 2002-ben". Arról, hogy a Fidesz mennyire volt européer, most ne nyissunk vitát. (Én máshogyan gondolom.) Azt viszont megnéztem volna, mit kezdenek a 2008-as gazdasági válsággal. Mindegy, nem így alakult.Plusz a Centrum Párt miatt nem nyertek 2002-ben, ami sok szarhoz hozzájárult, ami a NER-ben ömlik vissza a nyakunkba.A Centrum Párt szoci találmány volt, be is jött 2002-ben. Könnyen lehet, hogy a Fidesz ebből merítette az ötletet a kamupártos projektjeihez.24.hu/belfold/2024/09/02/elhunyt-kupa-mihaly/Az adórendszer szar lett, a Centrum Pártban viszont lett volna fantázia.
rip
Amadeus the Young
Nyugodjék békében!
Dzsokijuing
nagylaza, főpohárnok
Utólag már látni, jobb lett volna mindenkinek, ha az européer Fidesz megnyerte volna 2002-t.
Persze mi lett volna ha...
vpi
több mint 1 éve
Ostoba picsának nézek ki? 😄szóval szerinted is tiltani kéne a félmeztelen futást?hvg.hu/elet/20240902_Tilos-ezentul-polo-nelkul-futni-egy-budai-sportpalyanV. Naszály mindig is egy ostoba picsa volt.
ehhez mennyire kell baszatlannak lenni?
Amadeus the Young
warr_b
slowmotion

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 1 éve
Szerintem a sportpályán teljesen belefér a félmeztelen edzés. Cserébe a tököm televan azokkal az emberekkel, akik az utcán, tömegközlekedésen mászkálnak így. Nincs is jobb mint mikor a villamoson melléd áll a 120 kilós, ötvenes, nem idén barnult barátunk és egy száll gatyában szépen megfogja melletted a fölső kapaszkodót.
több mint 1 éve
szóval szerinted is tiltani kéne a félmeztelen futást?hvg.hu/elet/20240902_Tilos-ezentul-polo-nelkul-futni-egy-budai-sportpalyanV. Naszály mindig is egy ostoba picsa volt.
Amadeus the Young
warr_b
több mint 1 éve
Bezzeg nálam mindig van felső, ott lapul a zsebben Tell Vilmos meg a Stüszi vadász!
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 1 éve
Akkor ezentúl alsó nélkül kell 😀hvg.hu/elet/20240902_Tilos-ezentul-polo-nelkul-futni-egy-budai-sportpalyanteljesen egyetértek ezzel, senki ne edzzen póló nélkül nyilvánosan.
Amadeus the Young
rám is mindig rám szólnak ¯\_(ツ)_/¯
Gyurma Pappa
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Dehogynem. Legjobb haverom 🤣Hehe. De nálatok nem úgy volt tornaórán, hogy mindig a legizzadósabb szőrös redva volt az első, aki lekapta a pólót foci - kosár - kézi meccsen és kiáltotta el magát, hogy pólósok vs pólótlanok? Ehh azóta is utálom az emberfogást, mindig megkaptam N. Danit (innen is üzenem neki, hogy csak azért tudott lefordulni rólam, mert nem akartam közelebb menni a szaga miatt 😀 😀 😀)Sportolni jársz oda, vagy nézelődni? 😄hvg.hu/elet/20240902_Tilos-ezentul-polo-nelkul-futni-egy-budai-sportpalyanTegyük hozzá, hogy az amatőr sport első számú szabálya, hogy mindig azok edzenek félmeztelenül, akiknek
Amadeus the Youngundorítónem szemrevaló a felsőteste.
Amúgy Londonban is fontolgatják a betiltást.
vpi
warr_b
vpi
Minusz 10 fokban is izzad mint a ló és gőzölög a kopasz feje 😂

több mint 1 éve
hvg.hu/elet/20240902_Tilos-ezentul-polo-nelkul-futni-egy-budai-sportpalyanteljesen egyetértek ezzel, senki ne edzzen póló nélkül nyilvánosan.
Amadeus the Young
rám is mindig rám szólnak ¯\_(ツ)_/¯

több mint 1 éve
Hehe. De nálatok nem úgy volt tornaórán, hogy mindig a legizzadósabb szőrös redva volt az első, aki lekapta a pólót foci - kosár - kézi meccsen és kiáltotta el magát, hogy pólósok vs pólótlanok? Ehh azóta is utálom az emberfogást, mindig megkaptam N. Danit (innen is üzenem neki, hogy csak azért tudott lefordulni rólam, mert nem akartam közelebb menni a szaga miatt 😀 😀 😀)Sportolni jársz oda, vagy nézelődni? 😄hvg.hu/elet/20240902_Tilos-ezentul-polo-nelkul-futni-egy-budai-sportpalyanTegyük hozzá, hogy az amatőr sport első számú szabálya, hogy mindig azok edzenek félmeztelenül, akiknek
vpi
warr_b
több mint 1 éve
Sportolni jársz oda, vagy nézelődni? 😄hvg.hu/elet/20240902_Tilos-ezentul-polo-nelkul-futni-egy-budai-sportpalyanTegyük hozzá, hogy az amatőr sport első számú szabálya, hogy mindig azok edzenek félmeztelenül, akiknek
vpi

több mint 1 éve
hvg.hu/elet/20240902_Tilos-ezentul-polo-nelkul-futni-egy-budai-sportpalyanV. Naszály mindig is egy ostoba picsa volt.
Amadeus the Young

több mint 1 éve
hvg.hu/elet/20240902_Tilos-ezentul-polo-nelkul-futni-egy-budai-sportpalyanTegyük hozzá, hogy az amatőr sport első számú szabálya, hogy mindig azok edzenek félmeztelenül, akiknek
Amadeus the Young
több mint 1 éve
hvg.hu/elet/20240902_Tilos-ezentul-polo-nelkul-futni-egy-budai-sportpalyanehhez mennyire kell baszatlannak lenni?
több mint 1 éve
Ez így van, sőt, még az is lehet, hogy a CP szoci kamupárt volt, de hogy igény volt rá, az biztos.Plusz a Centrum Párt miatt nem nyertek 2002-ben, ami sok szarhoz hozzájárult, ami a NER-ben ömlik vissza a nyakunkba.A Centrum Párt szoci találmány volt, be is jött 2002-ben. Könnyen lehet, hogy a Fidesz ebből merítette az ötletet a kamupártos projektjeihez.24.hu/belfold/2024/09/02/elhunyt-kupa-mihaly/Az adórendszer szar lett, a Centrum Pártban viszont lett volna fantázia.
rip
Amadeus the Young
Nyugodjék békében!
Dzsokijuing
nagylaza, főpohárnok
Utólag már látni, jobb lett volna mindenkinek, ha az européer Fidesz megnyerte volna 2002-t.
vpi
Négy évvel később az MDF 5%-a ezeken a szavazókon alapult.
Szerkesztette: Dzsokijuing
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 1 éve
Plusz a Centrum Párt miatt nem nyertek 2002-ben, ami sok szarhoz hozzájárult, ami a NER-ben ömlik vissza a nyakunkba.A Centrum Párt szoci találmány volt, be is jött 2002-ben. Könnyen lehet, hogy a Fidesz ebből merítette az ötletet a kamupártos projektjeihez.24.hu/belfold/2024/09/02/elhunyt-kupa-mihaly/Az adórendszer szar lett, a Centrum Pártban viszont lett volna fantázia.
rip
Amadeus the Young
Nyugodjék békében!
Dzsokijuing
nagylaza, főpohárnok
több mint 1 éve
A Centrum Párt szoci találmány volt, be is jött 2002-ben. Könnyen lehet, hogy a Fidesz ebből merítette az ötletet a kamupártos projektjeihez.24.hu/belfold/2024/09/02/elhunyt-kupa-mihaly/Az adórendszer szar lett, a Centrum Pártban viszont lett volna fantázia.
rip
Amadeus the Young
Nyugodjék békében!
Dzsokijuing
több mint 1 éve
Nekem az oroszt tanította egy francia-német szakos tanár. Oroszul a fogságban tanult meg. (77-81 között, gimnázium. Öreg vagyok már, nah!😄)Mondjuk az anno nekem is úgy volt már 30-35 éve is 😄 általánosban meg gimiben is.Az otthagyott suliban nincs irodalom, nyelvtan és természetismeret tanár, a történelmet a tornatanár fogja tartani.ez olyan durva, mintha az angolt egy orosztanár tanítaná.
#nincstanárhiány
Jó hogy eljöttünk onnan...
warr_b
wait
Amadeus the Young
warr_b

2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 1 éve
24.hu/belfold/2024/09/02/elhunyt-kupa-mihaly/faterom a 90-es években elég szépeket mondott rá...
rip
Amadeus the Young
több mint 1 éve
Az otthagyott suliban nincs irodalom, nyelvtan és természetismeret tanár, a történelmet aTesóm idén is megkapta pluszban a kémiát meg a számtechet a tesi mellé, de mondta hogy nyitott a fizikára is ha úgy van. (Amúgy állítása szerint ezeket sokkal könnyebb tanítani 😀) +4 szakkör 😀 (Budapesten, az ország legjobb sportiskolájában).tornatesitanár fogja tartani.
#nincstanárhiány
warr_b
De legalább már fizetik a túlórát.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 1 éve
24.hu/belfold/2024/09/02/elhunyt-kupa-mihaly/Az adórendszer szar lett, a Centrum Pártban viszont lett volna fantázia.
rip
Amadeus the Young
Nyugodjék békében!
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 1 éve
nekem csak a falusi általános iskolában volt úgyMondjuk az anno nekem is úgy volt már 30-35 éve is 😄 általánosban meg gimiben is.Az otthagyott suliban nincs irodalom, nyelvtan és természetismeret tanár, a történelmet a tornatanár fogja tartani.ez olyan durva, mintha az angolt egy orosztanár tanítaná.
#nincstanárhiány
warr_b
wait
Amadeus the Young
warr_b
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
Mondjuk az anno nekem is úgy volt már 30-35 éve is 😄 általánosban meg gimiben is.Az otthagyott suliban nincs irodalom, nyelvtan és természetismeret tanár, a történelmet a tornatanár fogja tartani.ez olyan durva, mintha az angolt egy orosztanár tanítaná.
#nincstanárhiány
warr_b
wait
Amadeus the Young

több mint 1 éve
Az otthagyott suliban nincs irodalom, nyelvtan és természetismeret tanár, a történelmet a tornatanár fogja tartani.ez olyan durva, mintha az angolt egy orosztanár tanítaná.
#nincstanárhiány
warr_b
wait
Szerkesztette: resistance is futile