Politika

69 feliratkozó

10 hónapja
Negritis, a vajda Denver Broncos 58 349 — The Mathematician
 24.hu/belfold/2025/07/08/vejkey-imre-kdnp-level-gaal-gergely/

Bizonyos vagyok abban, hogy pártunk, a Kereszténydemokrata Néppárt a Fidesszel bajtársi szövetségben, Orbán Viktor kormányában, sikerrel folytatja Szent István királyunk országépítő nagy művét, a keresztény Magyarországot
elmentek neki, vagy otthon sem voltak?
slowmotion
pista bátyánk nem azért négyelte fel a rokont hogy nyugatos lehessen?

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
10 hónapja
Dzsokijuing Dallas Cowboys Texas Longhorns 10 799 — Saturday Night Lights

Bizonyos vagyok abban, hogy pártunk, a Kereszténydemokrata Néppárt a Fidesszel bajtársi szövetségben, Orbán Viktor kormányában, sikerrel folytatja Szent István királyunk országépítő nagy művét, a keresztény Magyarországot
slowmotion
KDNP, mit vártál? 😊
somoskovig
A létező baloldal!

Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
10 hónapja
somoskovig Jacksonville Jaguars 12 499 — Chiefs GM

slowmotion
KDNP, mit vártál? 😊

10 hónapja
slowmotion Dallas Cowboys 27 769 — Cowboys fan

10 hónapja
MC12 New Orleans Saints Kennesaw State Owls 7 494
Íme Rogán Antal egyik szűkkörű megbeszélésének a jegyzőkönyve

Gondolom el kell terelni a repteres viharról a fókuszt
ozibozi
Azon kívül, hogy ez nem egy szűk körű megbeszélés jkv-ja, hanem valószínűleg a havi vk-elnök, vk-kampányfelelősök tájékoztatója volt, amiről valamelyik írt egy memo-t, kb. valid. Mondjuk MP narratívája elég izzadságszagú, az elvetemült politikajunkie-ken kívül ez ki a jósitent érdekel 😊 szóval szerintem is terelés igen. A bicskei áldozat levele inkább problémásabb ma neki.

“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
10 hónapja
ozibozi New York Giants 21 535
Íme Rogán Antal egyik szűkkörű megbeszélésének a jegyzőkönyve.

Sok minden kiderül belőle. Ahogy eddig is sejtettük, a köztársasági elnök csak egy báb. Nem ő határozza meg, hogy mikor lesz az országgyűlési választás, hanem a Fidesz kampányfőnöke.

Kiderül belőle, hogy Orbánék nem kormányzati teljesítménnyel, hanem kizárólag digitális “harcosokkal”, fizetett zsoldosokkal akarnak választást nyerni.

Ízlelgessük ezeket a szavakat egy 15 éve kétharmaddal kormányzó párttól:

- digitális holdudvar;
- digitális gerilla hadviselés;
- hibrid hadszintér;
- digitális tér napi mérése;
- mennyi like, mennyi megosztás;
- digitális közhangulat befolyásolása;

Az is kiderül, hogy elirigyelték a több ezer aktív TISZA Szigetet és a polgári körök 15 éve történt leselejtezése után most polgári csoportokat hoznának létre központilag.

És persze az is látszik, hogy a Karmelitában is sokan várják a rendszerváltást és csak valamilyen kényszerből tagjai a maffiának, hiszen az ilyen összefoglalók és információk is rögtön nálunk kötnek ki.

Folytatás következik.

A két oldal a jegyzőkönyvből.
 www.facebook.com/share/1CimQrQYAf/?mibextid=wwXIfr  www.facebook.com/share/1E44qnS9Jw/?mibextid=wwXIfr

www.facebook.com/share/1AtCsWUzgH/?mibextid=wwXIfr

Gondolom el kell terelni a repteres viharról a fókuszt

Szerkesztette: ozibozi
10 hónapja
Nagy Marci Művek újra lendületben. Pedig már annyira közel volt, hogy nagyjából sikerüljön valami. Ja, nem

444.hu/2025/07/08/inflacio-fogyasztoi-arak-aremelkedes-ksh-2025-junius

Úgynevezett rezsicsökkentés országa 🥰
Gyurma Pappa
#háborúsinfláció

10 hónapja
Nandito Tennessee Titans 3 335 — Titans fan
“Sokak kérésére és tanácsára töröltem a reptéri posztomat. Elnézést kérek azoktól, akiket a szavaimal megbántottam.

Amikor a vihar lecsapott Budapestre, én zárt helyen tartózkodtam és már csak az esőt és a reptér beázását érzékeltem. Látva a valós eseményeket, egyértelmű, hogy a reptér vezetése és a légiirányítás helyes döntést hozott.

Hibáztam, mert az egész napos rohanásban anélkül szólaltam meg, hogy alaposan tájékozódtam volna. Tanultam belőle.

Mindenkinek kitartást kívánok, akinek bármilyen kára keletkezett a vihar miatt!”
MP
ozibozi
Nincs meg véletlen az eredeti poszt valakinek? Én csak egy részét láttam a benti jelentésnek de a 65 kts szél valami brutális lehet. Mindenki hibázik, MP is, de kiváncsi lennék mit írt.
Klaci79
Valami olyasmit, hogy a reptér az új MÁV, esett egy kis eső és egyből beállt a káosz, stb.
somoskovig
Ebben szerintem minden benne van, amit írt, csak szét van darabaolva:
 24.hu/belfold/2025/07/07/idojaras-vihar-repter-lezaras-mav-magyar-peter/

Music City Miracle
10 hónapja
Gyurma Pappa New Orleans Saints Tulane Green Wave 15 894 — zászló zászló szív
Nagy Marci Művek újra lendületben. Pedig már annyira közel volt, hogy nagyjából sikerüljön valami. Ja, nem

444.hu/2025/07/08/inflacio-fogyasztoi-arak-aremelkedes-ksh-2025-junius

Úgynevezett rezsicsökkentés országa 🥰

10 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 24 087 — Kinek mit intézett a kormánya
Lézer Jani mint a magyar office főszereplője a sorozat 15. évadában
Löfli
Melyik évadban megy el gyereket nemzeni Coloradoba Ausztriába, hogy aztán Pamkirályi Alexandra megsirassa, aztán MenSchrute Tomi legyen a regional manager?

Poloska vagyok.
10 hónapja
“Sokak kérésére és tanácsára töröltem a reptéri posztomat. Elnézést kérek azoktól, akiket a szavaimal megbántottam.

Amikor a vihar lecsapott Budapestre, én zárt helyen tartózkodtam és már csak az esőt és a reptér beázását érzékeltem. Látva a valós eseményeket, egyértelmű, hogy a reptér vezetése és a légiirányítás helyes döntést hozott.

Hibáztam, mert az egész napos rohanásban anélkül szólaltam meg, hogy alaposan tájékozódtam volna. Tanultam belőle.

Mindenkinek kitartást kívánok, akinek bármilyen kára keletkezett a vihar miatt!”
MP
ozibozi
Nincs meg véletlen az eredeti poszt valakinek? Én csak egy részét láttam a benti jelentésnek de a 65 kts szél valami brutális lehet. Mindenki hibázik, MP is, de kiváncsi lennék mit írt.
Klaci79
Valami olyasmit, hogy a reptér az új MÁV, esett egy kis eső és egyből beállt a káosz, stb.

10 hónapja
peach Atlanta Falcons 15 889 — a new hope (again)
Szerintem MP most fordítva ül a lovon. Szvsz rogánék gyepálása helyett jelen helyzetben sokkal többet hozna ha a balatonon vagy itt szegeden a katasztrófa súlytotta területeken személyesen megjelenne, fotózkodna, bratyizna a tűzoltókkal stb...

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
10 hónapja
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 27 669 — Lucas Scott
Löfli
o belole meg ki is nezem, hogy jol allna neki a 'that's what she said'.

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
10 hónapja
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 24 085

MP
ozibozi
10 hónapja
Löfli Buffalo Bills Indiana Hoosiers 23 997 — ellenIktriad / 2026 Arena4 March Madness winner

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
10 hónapja
ozibozi New York Giants 21 535

MP

Szerkesztette: ozibozi
10 hónapja
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 757
“A BRFK azt írta, hogy az egymásnak ellentmondó nyilatkozatok és az önkormányzati szerepvállalás sokak számára bizonytalanságot okozhatott a jogi értelmezést illetően, feltételezhették, hogy a hatályos szabályok betartásával vesznek részt a rendezvényen. A fentiekre tekintettel, a résztvevőkkel szemben a rendőrség nem indít eljárást.”
😀😀😀DD
Amadeus az áttelelt poloska
Ne nevess, ezzel munka volt
Gyurma Pappa
ezt a dumát el fogom sütni perbeszédekben. Óriási!
10 hónapja
Gyurma Pappa New Orleans Saints Tulane Green Wave 15 894 — zászló zászló szív
“A BRFK azt írta, hogy az egymásnak ellentmondó nyilatkozatok és az önkormányzati szerepvállalás sokak számára bizonytalanságot okozhatott a jogi értelmezést illetően, feltételezhették, hogy a hatályos szabályok betartásával vesznek részt a rendezvényen. A fentiekre tekintettel, a résztvevőkkel szemben a rendőrség nem indít eljárást.”
😀😀😀DD
Amadeus az áttelelt poloska
Ne nevess, ezzel munka volt

10 hónapja
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 757
😀😀😀DD
10 hónapja
JéBé Green Bay Packers 8 057
 youtu.be/_WUCUtcTvWQ?si=VytlpR_wPu_tX10O

Hat az osszes pofam leszakad tenyleg.
10 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 24 087 — Kinek mit intézett a kormánya
 telex.hu/belfold/2025/07/07/jobbik-nepszavazas-december-24-munkaszuneti-nap
Beki
Hát ez aztán baromi fontos dolog, megérné ezért egy népszavazást leszervezni.
Jughead
Nem gondolnám, hogy ettől kerül vissza a jobbik a térképre.
Mondjuk spórolnék vele egy nap szabit.
kittli
Emelem a tétet, el is mennék igennel szavazni

Poloska vagyok.
10 hónapja
kittli Pittsburgh Steelers 2 920 — Steelers fan
Beki
Jughead
Nem gondolnám, hogy ettől kerül vissza a jobbik a térképre.
Mondjuk spórolnék vele egy nap szabit.

"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
10 hónapja
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 32 177
Beki
Jughead
A megszűnőben lévő pártok szoktak tartani végső elkeseredésükben ilyen "hogyan kerüljünk be a hírekbe" brainstormingot, azokból jönnek ezek a zseniális ötletek.

10 hónapja
Jughead Dallas Cowboys 6 586
Beki
10 hónapja
Beki New York Jets 2 749