Politika
65 feliratkozó
több mint 1 éve
Főni buliját megint elrontja az eső
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 1 éve
SorosGyurcsány.MP reagálása: A kormány és az operatív törzs jelenleg presztízs kérdésből emberéleteket kockáztat. 20 perccel a tüzijáték kezdete előtt fél Budapesten óriási vihar van. Az egész városban villámlik, több százezer ember vár a rakpartokon, de az állampárt ünnepelni akart.Tízre tolták a Pesti tűzijátékot. Csak nem merik lemondani 😁Igen. KZ: Kérjük a tűzijátékra érkezőket, hogy a következő fél órában húzódjanak fedett helyre. Az időjárás alakulásának függvényében 22 órakor tervezzük elindítani a tűzijátékot.
kapitnono
nagylaza, főpohárnok
Időközben már a belvárost is elérte a vihar, amit legalább egy órája látni lehetett. 20 perccel a 15 milliárdos tüzijáték kezdete előtt halasztották el a kezdést egy órával, miközben már egy órája a város nagy részén villámlik és viharos szél van.
A TISZA Párt követeli a felelősök megnevezését.
nagylaza, főpohárnok
Tactful Cactus
Zelenszkij
Karácsony
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
Gyurcsány.MP reagálása: A kormány és az operatív törzs jelenleg presztízs kérdésből emberéleteket kockáztat. 20 perccel a tüzijáték kezdete előtt fél Budapesten óriási vihar van. Az egész városban villámlik, több százezer ember vár a rakpartokon, de az állampárt ünnepelni akart.Tízre tolták a Pesti tűzijátékot. Csak nem merik lemondani 😁Igen. KZ: Kérjük a tűzijátékra érkezőket, hogy a következő fél órában húzódjanak fedett helyre. Az időjárás alakulásának függvényében 22 órakor tervezzük elindítani a tűzijátékot.
kapitnono
nagylaza, főpohárnok
Időközben már a belvárost is elérte a vihar, amit legalább egy órája látni lehetett. 20 perccel a 15 milliárdos tüzijáték kezdete előtt halasztották el a kezdést egy órával, miközben már egy órája a város nagy részén villámlik és viharos szél van.
nagylaza, főpohárnok
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 1 éve
MP reagálása: A kormány és az operatív törzs jelenleg presztízs kérdésből emberéleteket kockáztat. 20 perccel a tüzijáték kezdete előtt fél Budapesten óriási vihar van. Az egész városban villámlik, több százezer ember vár a rakpartokon, de az állampárt ünnepelni akart.Tízre tolták a Pesti tűzijátékot. Csak nem merik lemondani 😁Igen. KZ: Kérjük a tűzijátékra érkezőket, hogy a következő fél órában húzódjanak fedett helyre. Az időjárás alakulásának függvényében 22 órakor tervezzük elindítani a tűzijátékot.
kapitnono
nagylaza, főpohárnok
több mint 1 éve
Jaj... Nem kicsit vagy morbid.🙂Ha jól tudom az NFL Koppány tiszteletére vezette be a 4 negyedes meccseket.Kurva izgi lesz a tűzijáték-eredménykövető.Szent István szerintem megfordítja.
Tactful Cactus
nagylaza, főpohárnok
Tactful Cactus
több mint 1 éve
Ránézel az időképre és az egész országban esik, erre nem lemondják hanem áttolják 22:00-re 😀
több mint 1 éve
Ha jól tudom az NFL Koppány tiszteletére vezette be a 4 negyedes meccseket.Kurva izgi lesz a tűzijáték-eredménykövető.Szent István szerintem megfordítja.
Tactful Cactus
nagylaza, főpohárnok
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 1 éve
Jól értelmezem, hogy ez nem paródia?Bp-en villámlik+feltámadt a szél.Bocsánat, talán ideillik e műremek:
nagylaza, főpohárnok
youtu.be/7cDcKHNg1Po?si=zL8Ol_zmDZDvquzy
Gergőbácsi
több mint 1 éve
Kurva izgi lesz a tűzijáték-eredménykövető.Szent István szerintem megfordítja.
Tactful Cactus
több mint 1 éve
Kurva izgi lesz a tűzijáték-eredménykövető.
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 1 éve
Kaszasdulon semmi. Itt kellett volna tartani a tűzijátékot
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 1 éve
Mindig öröm, ha a jóisten cserben hagyja a keresztény-konzervatív csürhét. Legközelebb tessék jobban imádkozni 😊szemét libsikTízre tolták a Pesti tűzijátékot. Csak nem merik lemondani 😁Igen. KZ: Kérjük a tűzijátékra érkezőket, hogy a következő fél órában húzódjanak fedett helyre. Az időjárás alakulásának függvényében 22 órakor tervezzük elindítani a tűzijátékot.
kapitnono
nagylaza, főpohárnok
Negritis, a vajda
több mint 1 éve
szemét libsikTízre tolták a Pesti tűzijátékot. Csak nem merik lemondani 😁Igen. KZ: Kérjük a tűzijátékra érkezőket, hogy a következő fél órában húzódjanak fedett helyre. Az időjárás alakulásának függvényében 22 órakor tervezzük elindítani a tűzijátékot.
kapitnono
nagylaza, főpohárnok
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
Tízre tolták a Pesti tűzijátékot. Csak nem merik lemondani 😁Igen. KZ: Kérjük a tűzijátékra érkezőket, hogy a következő fél órában húzódjanak fedett helyre. Az időjárás alakulásának függvényében 22 órakor tervezzük elindítani a tűzijátékot.
kapitnono
több mint 1 éve
Bp-en villámlik+feltámadt a szél.Bocsánat, talán ideillik e műremek:
nagylaza, főpohárnok
youtu.be/7cDcKHNg1Po?si=zL8Ol_zmDZDvquzy
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 1 éve
Tízre tolták a Pesti tűzijátékot. Csak nem merik lemondani 😁

több mint 1 éve
Messze van a mechwart a kossuth tértől…Tiktok Liveon láttam több helyről, nyilván két helyen nem tudok lenni 😁Hát én most vagy a mechwart ligetnél itt egy szem eső se esik.Bp-en villámlik+feltámadt a szél.Szaladnak az emberek a metrólejáróba Kossuth meg Gellért téren mert vízszintesen szakad az eső,nehogy agyontapossák egymást.Valaki szerintem feláll holnap...
nagylaza, főpohárnok
kapitnono
Janek
kapitnono
Btw még mindig semmi
több mint 1 éve
Zugló Alsórákos most kezdett esni, eddig csak villámlott, dörgött17-ben dörög, villámlik 😁XI szintén...illetve szakad az eső (ha már itt helyzetet jelentünk 😀 )
warr_b
bogjosi

több mint 1 éve
Most már a VI-ban is esik.17-ben dörög, villámlik 😁XI szintén...illetve szakad az eső (ha már itt helyzetet jelentünk 😀 )
warr_b
bogjosi
több mint 1 éve
17-ben dörög, villámlik 😁XI szintén...illetve szakad az eső (ha már itt helyzetet jelentünk 😀 )
warr_b
...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
több mint 1 éve
Tiktok Liveon láttam több helyről, nyilván két helyen nem tudok lenni 😁Hát én most vagy a mechwart ligetnél itt egy szem eső se esik.Bp-en villámlik+feltámadt a szél.Szaladnak az emberek a metrólejáróba Kossuth meg Gellért téren mert vízszintesen szakad az eső,nehogy agyontapossák egymást.Valaki szerintem feláll holnap...
nagylaza, főpohárnok
kapitnono
Janek

több mint 1 éve
17-ben dörög, villámlik 😁

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 1 éve
Hát én most vagy a mechwart ligetnél itt egy szem eső se esik.Bp-en villámlik+feltámadt a szél.Szaladnak az emberek a metrólejáróba Kossuth meg Gellért téren mert vízszintesen szakad az eső,nehogy agyontapossák egymást.Valaki szerintem feláll holnap...
nagylaza, főpohárnok
kapitnono