Snooker és egyéb sportok
3 feliratkozó
több mint 4 éve
csipkelli
4 008
Csomó potyapénzt is összeszed ezzel a vb-vel. Champion of champions, 1 éves ranglista bónuszversenyek. Nagy pénz, kevés induló, imádja ezeket. Mellette UK, Masters, 1-2 jól fizető kínai verseny. Azt csinál, amit akar, 2 évig garantált a top16.Selejtezni nem fog, az kb. fix.Pár pontszerzőn, meg a VB-n elég neki évente. Nyer még 2-3 VB-t, hogy ne legyen kérdés.Többet se nyerjen.Még vagy kettőt.
Peszinter Ferenc
Amúgy nem hiszem, hogy ő már túl sokat fog játszani.
Toca
bcsarli
Ha ennyi versenyen indul akkor viszont mindenhol minimum kéne a negyeddöntő h kellő mennyiségű ranglistapontja legyen. Annál meg szvsz ennyi idősen sajnos hullámzóbb.
empty taxi
több mint 4 éve
Selejtezni nem fog, az kb. fix.Pár pontszerzőn, meg a VB-n elég neki évente. Nyer még 2-3 VB-t, hogy ne legyen kérdés.Többet se nyerjen.Még vagy kettőt.
Peszinter Ferenc
Toca
bcsarli
Ha ennyi versenyen indul akkor viszont mindenhol minimum kéne a negyeddöntő h kellő mennyiségű ranglistapontja legyen. Annál meg szvsz ennyi idősen sajnos hullámzóbb.
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
Pár pontszerzőn, meg a VB-n elég neki évente. Nyer még 2-3 VB-t, hogy ne legyen kérdés.Többet se nyerjen.Még vagy kettőt.
Peszinter Ferenc
Toca
több mint 4 éve
Többet se nyerjen.Még vagy kettőt.
Peszinter Ferenc
több mint 4 éve
Többet se nyerjen.
több mint 4 éve
Eredetileg azért hosszabb vasárnap estére számítottam sznúkerügyileg. Sebaj. Jó volt ez így.
több mint 4 éve
Innen már Shanahan legyen a talpán aki kikap.Sajnalom hogy csak a tegnap esti sessiont lattam a meccsbol, pont amikor Ronnie szaul tolta.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 4 éve
Samba Snooker 😊
több mint 4 éve
Wilson már a reményt is elvesztette, az a kemény, hogy most elmehet bő három órát gondolkozni, mielőtt visszatér egy kis játékra meg az eredményhirdetésre.innen kb nehezebb megfordítani a meccset, mint annak a korai csávónak szegény Imre Gézával szemben Rióban.
több mint 4 éve
több mint 4 éve
csipkelli
4 008
Azért ez egy jó vb volt. Wilson asse tudja, hány framet toltak ma.
több mint 4 éve
15:8! Már én is kezdek reménykedni 😊
több mint 4 éve
Igen főleg itt az utolsóban voltak hihetetlen lökései. Remélem ezt folytatja 😊Most nagyot megy. A vonat is gyönyörű volt.
dande
több mint 4 éve
Igen főleg itt az utolsóban voltak hihetetlen lökései. Remélem ezt folytatja 😊
több mint 4 éve
13-8. Ronnie innen csak akkor veszíthet, ha elhiszi, hogy már megnyerte.
több mint 4 éve
röfögős roncsderbiviszont idén senki sem volt olyan, akinek ne lett volna kettőnél kevesebb hullámvölgye.
illetve Higginsnek csak egy volt, de az a tornájába került.
több mint 4 éve
Legalább a fele maradt.....Ez az utolsó frame eléggé húzós volt...
dande
több mint 4 éve
Legalább a fele maradt.....
több mint 4 éve
Tudtam, hogy ez a bamba Wilson vhogy összekapirgálja magát s minden bejön neki..... 😕Igazából Ronnie szar, nap elején is az volt így a végére meg katasztrófa.
dande
több mint 4 éve
Tudtam, hogy ez a bamba Wilson vhogy összekapirgálja magát s minden bejön neki..... 😕
több mint 4 éve
Azé' Kyren fiú a szerencsével sem áll hadilábon mostHa megfordítja, akkor felakasztom magam. Nem túl vastag kötélre gondoltam, inkább cérnára, de akkor is.
slowmotion
több mint 4 éve
Azé' Kyren fiú a szerencsével sem áll hadilábon most
több mint 4 éve
Lát valaki esélyt rá, hogy Wilson 2-7-ről megfordítja? Én semmit. (Persze: volt már, hogy tévedtem.)Max akkor, ha Ronnie megfogadja Sobri tanácsát, és 1-2 framemel a bajnoki cím előtt lelép.
nagylaza
több mint 4 éve
Lát valaki esélyt rá, hogy Wilson 2-7-ről megfordítja? Én semmit. (Persze: volt már, hogy tévedtem.)
több mint 4 éve
Hajrá Ronnie, nyugtass meg holnapra.