Snooker és egyéb sportok
3 feliratkozó
több mint 4 éve
Nagyom durva döntő frame.Instant classic ez a frame
Ha még 16-10-nél lenne, de 32 frame után...
Sobri Jóska
több mint 4 éve
Nagyom durva döntő frame.Ha még 16-10-nél lenne, de 32 frame után...
több mint 4 éve
csipkelli
4 008
Ezt a mákot. Nyilván így dől el.
több mint 4 éve
Lehet még ennyire a végén újrakezdést kérni?Lehet jobban járnának. 😊
több mint 4 éve
csipkelli
4 008
Akkor most ki nyert? 😊 mert pont most nemvtudom nézni...94-74, sárga lent, még megy.
dande
több mint 4 éve
Akkor most ki nyert? 😊 mert pont most nemvtudom nézni...
több mint 4 éve
Én ilyet még ilyen magas szinten sose láttam. Pedig amióta Eurosporton adnak snookert láttam pálrszáz meccset.És az egész onnan indult, hogy Wilson kihagyott egy könnyű pirosat.
több mint 4 éve
40+ pont volt snooker miatt
több mint 4 éve
csipkelli
4 008
90 ponttal lehet framet bukni?Ittmimegy 😊Ez a Wilson-McGill döntő frame végjáték brutál jó.Wilson már elhitte, és kiengedett. Vagy nem tudom.
Sobri Jóska
csipkelli
bcsarli
több mint 4 éve
Ittmimegy 😊Ez a Wilson-McGill döntő frame végjáték brutál jó.Wilson már elhitte, és kiengedett. Vagy nem tudom.
Sobri Jóska
csipkelli
több mint 4 éve
csipkelli
4 008
Ez a Wilson-McGill döntő frame végjáték brutál jó.Wilson már elhitte, és kiengedett. Vagy nem tudom.
Sobri Jóska
több mint 4 éve
Ez a Wilson-McGill döntő frame végjáték brutál jó.
több mint 4 éve
Simán el tudom képzelni, hogy Ronnie akkor elegánsan tojik az egészbe este 😛
több mint 4 éve
Ja. És ha kormanytiltás miatt nem voltak nézők akkor ezzel mi lett?Én annak drukkolok, hogy Ronnie jusson a döntőbe, de mivel visszaengedték a nézőket, ő válaszul szépen lépjen vissza.Teljesen felesleges ez az egész a végére. Pedig van mire büszkének lenniük. A masszív pénzdíjhoz nem kellett nyúlni, nem történt megbetegedés, a színvonal összességében rendben volt.
Példaértékű és figyelemfelkeltő lenne.
Sobri Jóska
csipkelli
Mert az angol számok nem javultak, és tudtommal egyéb események se lettek nézők előtt megtartva.
több mint 4 éve
csipkelli
4 008
Én annak drukkolok, hogy Ronnie jusson a döntőbe, de mivel visszaengedték a nézőket, ő válaszul szépen lépjen vissza.Teljesen felesleges ez az egész a végére. Pedig van mire büszkének lenniük. A masszív pénzdíjhoz nem kellett nyúlni, nem történt megbetegedés, a színvonal összességében rendben volt.
Példaértékű és figyelemfelkeltő lenne.
Sobri Jóska
több mint 4 éve
Én annak drukkolok, hogy Ronnie jusson a döntőbe, de mivel visszaengedték a nézőket, ő válaszul szépen lépjen vissza.Példaértékű és figyelemfelkeltő lenne.
több mint 4 éve
csipkelli
4 008
Nagyon gyenge session volt. Persze új meccs, meg minden, de rohadtul nem lesz akkora favorit a győztes.
több mint 4 éve
No azért hagyott némi reményt estére
több mint 4 éve
csipkelli
4 008
Ronnie mit szenved...Még a meccs után bejelenti, hogy visszavonul. Aztán lehet bemutatózni nagyobb gázsiért.
dande
több mint 4 éve
Ronnie mit szenved...
több mint 4 éve
Azért Selby nagyot fordított ma....
több mint 4 éve
Azért elég peches lett a sorsolás, hogy az egyik ágon McGill döntőbe juthat. A Clarke elleni meccsével vallatni lehetne.Két feles után még én is megverném azt a tagot, szerintem nagyobb breaket is löknék nála 😀 Ha Ronnie jut döntőbe akkor minden idők legrövidebb döntője is lehet.
A három kedvenc közül (Robertson, Selby, Trump) már csak egy maradt, hátha összeszedi magát és felbassza annyira Ronniet h szétessen picit fejben 😀
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 4 éve
Olyan, mintha Ronnie nem “csak” nyerni akarna, hanem lealázni vagy demoralizálni Selbyt, azért üti végig feketéig.Mondjuk eddig sose tudott nyerni ellene VB-n, és asszem mindig ment jópár frame-el az elején.
több mint 4 éve
whoaa, Ronnie mióta teszi el a fekete golyót a megnyert frame legvégén?Így lassítja saját magát.
slowmotion