Snooker és egyéb sportok
3 feliratkozó
több mint 4 éve
csipkelli
4 008
Hoppá. Akkor hajrá Ding és Gould.Kovács Géza László mentes sessionöket kérünk!
több mint 4 éve
Ha élvezi a játékot, akkor max Trump tudja megállítani, ha meg nem (mint mostanában oly sokszor), akkor egy középmezőnybeli pályázó is átlép rajta.Jimmy White sajna nem jutott főtáblara.Higginsről a bundabotránya óta levettem a kezem (előtte se kedveltem). Ronnie-ról pedig az a hír járja, hogy szarik az egész vébébe. A magam részéről szeretném, ha nem így lenne.
Pedig őt már a legelső, vagy 25 évvel ezelőtti közvetítésekben néztem a sorozatgyilkos frizurájával.
Liang győztes frameje tetszett nagyon a selejtezőben, hátha alkot valamit, de pont Robertsonnal kezd.
Aki ott nyer, én annak drukkolok végig. Meg Higginsnek, ő felsőágas, Ronnie alsó.
De meglepne ha nem Trump nyerne végül.
Sobri Jóska
nagylaza
több mint 4 éve
Jimmy White sajna nem jutott főtáblara.Higginsről a bundabotránya óta levettem a kezem (előtte se kedveltem). Ronnie-ról pedig az a hír járja, hogy szarik az egész vébébe. A magam részéről szeretném, ha nem így lenne.
Pedig őt már a legelső, vagy 25 évvel ezelőtti közvetítésekben néztem a sorozatgyilkos frizurájával.
Liang győztes frameje tetszett nagyon a selejtezőben, hátha alkot valamit, de pont Robertsonnal kezd.
Aki ott nyer, én annak drukkolok végig. Meg Higginsnek, ő felsőágas, Ronnie alsó.
Sobri Jóska
több mint 4 éve
Hendry mester óta nem érdekel a dolog 🤣Így, így!!!
warr_b
ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
több mint 4 éve
hétszilvafás adam8
2 647
Éljen-éljen tele fogom írni ezt a topikot 😀 nekem is Carter a kedvencem, még nem döntöttem el, hogy kinek szurkolok, de sok fogadással készülök a dologra, selejtezőben egész jól jött. 😊
több mint 4 éve
Hendry mester óta nem érdekel a dolog 🤣
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 4 éve
Most mi kezdődött, a VB? Akkor hajra örök Ronnie 😊 illetve Ali Carter nem tudom játszik-e, ő a 2. kedvencem. 😀pénteken kezdődik, most a selejtező ért véget. Carter kiszívott a
dande
Szerkesztette: slowmotion
több mint 4 éve
Most mi kezdődött, a VB? Akkor hajra örök Ronnie 😊 illetve Ali Carter nem tudom játszik-e, ő a 2. kedvencem. 😀
több mint 4 éve
Mikey
18 728
Hajrá Kyren Wilson!
több mint 4 éve
Jimmy White sajna nem jutott főtáblara.Pedig őt már a legelső, vagy 25 évvel ezelőtti közvetítésekben néztem a sorozatgyilkos frizurájával.
több mint 4 éve
köszi!