Snooker és egyéb sportok
3 feliratkozó
több mint 4 éve
whoaa, Ronnie mióta teszi el a fekete golyót a megnyert frame legvégén?
több mint 4 éve
csipkelli
4 008
Gyerünk Ronnie, okosan! Nincs kiborulás!
több mint 4 éve
Ezt én is így gondolom, max ez a motíváció ami még benne lehet, s ha megint távol kerül ez az esély, akkor nemsokára visszavonulhat.Selby Ronnie elődöntő, nekem már jó 😊 bármelyik jut a döntőbe, mindkettőt szeretem. Talán azért inkább Ronnie, hogy legyen esélye Hendryt utolérni esetleg megdönteni vb címekben.hát, ha idén nem nyeri meg, akkor szerintem sosem fogja utolérni Hendry-t
dande
slowmotion
több mint 4 éve
Selby Ronnie elődöntő, nekem már jó 😊 bármelyik jut a döntőbe, mindkettőt szeretem. Talán azért inkább Ronnie, hogy legyen esélye Hendryt utolérni esetleg megdönteni vb címekben.hát, ha idén nem nyeri meg, akkor szerintem sosem fogja utolérni Hendry-t
dande
több mint 4 éve
Selby Ronnie elődöntő, nekem már jó 😊 bármelyik jut a döntőbe, mindkettőt szeretem. Talán azért inkább Ronnie, hogy legyen esélye Hendryt utolérni esetleg megdönteni vb címekben.Vesszen Ronnie, el a kezekkel Hendrytől 😀
dande
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 4 éve
Selby Ronnie elődöntő, nekem már jó 😊 bármelyik jut a döntőbe, mindkettőt szeretem. Talán azért inkább Ronnie, hogy legyen esélye Hendryt utolérni esetleg megdönteni vb címekben.
több mint 4 éve
Selby játékát nem szereti, de talán fel tud készülni. A körülmények Ronnie-nak kedveznek, talán nyugodtabb lesz. Vigye magával a telefonját, hogy ne unatkozzon 😊Ha nem kapott volna free ballt, akkor visszarakatja.Ugyanilyet hagyott ki Selby ellen a vb döntőben.snooker után nem lehet visszatetetni az eredeti pozícióba a golyókat?
csipkelli
szerintem teljesen jó állás volt, onnan még próbálkozgatott volna Williams párat... na de így is vége
slowmotion
Dilidokinak lesz dolga holnapig, 3 rohanós ellenfél után Selby jön.
csipkelli
több mint 4 éve
csipkelli
4 008
Ha nem kapott volna free ballt, akkor visszarakatja.Ugyanilyet hagyott ki Selby ellen a vb döntőben.snooker után nem lehet visszatetetni az eredeti pozícióba a golyókat?
csipkelli
szerintem teljesen jó állás volt, onnan még próbálkozgatott volna Williams párat... na de így is vége
slowmotion
Dilidokinak lesz dolga holnapig, 3 rohanós ellenfél után Selby jön.
több mint 4 éve
És ha Williams nem mondja be a láthatatlan érintését a sárgán, akkor övé a frame.Azért jó meccs volt. 2-7, 4-8, majd 13-10 Ronnienak.
több mint 4 éve
Ugyanilyet hagyott ki Selby ellen a vb döntőben.snooker után nem lehet visszatetetni az eredeti pozícióba a golyókat?
csipkelli
több mint 4 éve
csipkelli
4 008
Ugyanilyet hagyott ki Selby ellen a vb döntőben.
több mint 4 éve
ölég nagy roncsderbi lett ez a 23. frame vége
több mint 4 éve
Ronnie ha az A-játékát hozza, akkor verhetetlen. Bárki más A-játékánál jobb az övé. Csakhát nem lehet mindig azt hozni.
több mint 4 éve
Igen. Kb.Földöntúli volt, amit Ronnie a szünet előtti utolsó frame-ben művelt. Aki teheti: nézze!Előtte meg ütött 8 ki nem kényszerített homályt. Szerencséjére Williams 9-t.
nagylaza
Sobri Jóska
több mint 4 éve
Földöntúli volt, amit Ronnie a szünet előtti utolsó frame-ben művelt. Aki teheti: nézze!Előtte meg ütött 8 ki nem kényszerített homályt. Szerencséjére Williams 9-t.
nagylaza
több mint 4 éve
Földöntúli volt, amit Ronnie a szünet előtti utolsó frame-ben művelt. Aki teheti: nézze!
több mint 4 éve
attól függetlenül szerintem Kyren Wilson-Mark Selby döntő leszJa, jöhet bárki, de attól még a hivatalos favorit a 3./6. győztese, nem a 7.Trump out, Robertson out.Vagy megint jön Selby
A Williams - O’Sullivan meccs győztese a favorit.
Ki gondolta volna.
Sobri Jóska
slowmotion
Sobri Jóska
több mint 4 éve
A Snooker amúgy nem veszít az élvezeti értékéből közönség nélkül.
több mint 4 éve
Szuper. Közben meg is találtam. Este folytatják.Ronnie hogy áll?4-8-ról 8-8.
bcsarli
Sobri Jóska
Szerkesztette: bcsarli, Udvari Főkóstoló
több mint 4 éve
Ronnie hogy áll?
több mint 4 éve
Padrinaggio
222
Gyerunk Ronnie.
több mint 4 éve
Ja, jöhet bárki, de attól még a hivatalos favorit a 3./6. győztese, nem a 7.Trump out, Robertson out.Vagy megint jön Selby
Ki gondolta volna.
Sobri Jóska
slowmotion
több mint 4 éve
Trump out, Robertson out.Vagy megint jön Selby
Ki gondolta volna.
Sobri Jóska