Darts
17 feliratkozó
több mint 7 éve
tegyétek a Lewis vb címet, amíg még magas az oddsszívesen
sose szerettem egyébként, de kíváncsi lennék mi történt vele az elmúlt 1-2 évben magánéletileg, ugye a korábbi balhéi után most full nyugodt, szinte alig örült a meccseken is, ráadásul ez a megtört embert mutató borosta még szimpatikusabbá is tette a megváltozott viselkedése mellett. Whitlock és Wright kiesése után már-már még szurkolok is neki, sose gondoltam volna.
több mint 7 éve
majd a smith-hendo meccs lesz komolySmithnek rossz matchup Henderson
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 7 éve
Nah, ez az Aspinall-KAnderson is olyan, hogy egy szimpatikus figurának ki kell esnie.
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 7 éve
Gary-Wattimena mindenképp, ha magát a színvonalat nézzük.Melyik volt?Wade yeeeeeeeeeeeeeeee!Messze volt ez attól 😊
A VB meccse eddig.
Sobri Jóska
Bálesz
Sobri Jóska
Nekem pl a Petersen-White is jobban tetszett.
A Cross-de Zwaan is.
Amit pedig nem láttam és ódákat zengtek róla az Chizzy első fordulós meccse (Payne ellen 0-2-ről fordítva) és John Henderson most pénteki találkozója.
De nyilván sokat számít, ha valaki nem totál semlegesként néz egy meccset, mint én most Wade-éket 😊

több mint 7 éve
Gary-Vattimena meccsen nagyobb volt a színvonal de JLewis-Gurney is jobb volt szerintem.Melyik volt?Wade yeeeeeeeeeeeeeeee!Messze volt ez attól 😊
A VB meccse eddig.
Sobri Jóska
Bálesz
Sobri Jóska
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 7 éve
A petersen-stone is brutál volt az első körben. Meg cross meccse is. De a j. lewis - gurney is nagyon ott volt.Én nem sokat láttam eddig.Wade yeeeeeeeeeeeeeeee!Az túlzás. KB hogy tudta elbukni...
A VB meccse eddig.
Sobri Jóska
Mindegy, egy pszichopatával kevesebb.
kishaszi
Melyik volt jobb/szórakoztatóbb?
Anderson - Wattimenat láttam, annál picit jobb volt a fordítás és az ellenséges közönséghangulat miatt.
Sobri Jóska
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 7 éve
Melyik volt?Wade yeeeeeeeeeeeeeeee!Messze volt ez attól 😊
A VB meccse eddig.
Sobri Jóska
Bálesz
több mint 7 éve
Én nem sokat láttam eddig.Wade yeeeeeeeeeeeeeeee!Az túlzás. KB hogy tudta elbukni...
A VB meccse eddig.
Sobri Jóska
kishaszi
Melyik volt jobb/szórakoztatóbb?
Anderson - Wattimenat láttam, annál picit jobb volt a fordítás és az ellenséges közönséghangulat miatt.
több mint 7 éve
Wade yeeeeeeeeeeeeeeee!Messze volt ez attól 😊
A VB meccse eddig.
Sobri Jóska

több mint 7 éve
Wade yeeeeeeeeeeeeeeee!Az túlzás. KB hogy tudta elbukni...
A VB meccse eddig.
Sobri Jóska
Szerkesztette: kishaszi
több mint 7 éve
Jó, hát nekem se volt kétségem egy pillanatig se. 😊Wade yeeeeeeeeeeeeeeee!Sima volt 😀
A VB meccse eddig.
Sobri Jóska
peach
több mint 7 éve
Wade yeeeeeeeeeeeeeeee!Sima volt 😀
A VB meccse eddig.
Sobri Jóska
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 7 éve
Wade yeeeeeeeeeeeeeeee!A VB meccse eddig.
több mint 7 éve
Gary b÷
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 7 éve
Gary bazzeg. Vigyorogsz, de leizzadtam a tv előtt... 😀

több mint 7 éve
Jóég mekkora meccs volt ez, Gary megmenekült szerencsére!
több mint 7 éve
Gary megizzasztott ezzel a 3-1-ről majdnem kieséssel ..
több mint 7 éve
bazmeg Gary, 5 meccsnyilad volt...

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 7 éve
Azért vannak fokozatok 😊Ahogy minden islayi.Vagy egy jó Bowmore. 😀Egy speysideit?Jól van, a közönség nem felejt 😊Áá. Lemaradtam az előember kieséséről...
Bálesz
Gary most megnyitott ehy Benriachot. 😀
kishaszi
Csalódnék benne.
Tuti isylayt iszik.
Ardbeg vagy Laga.
Sobri Jóska
Ardbeg nekem nem adta, már túl füstös nekem.
warr_b
Sobri Jóska

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 7 éve
Akkor azt meghagyom. 😊Ahogy minden islayi.Vagy egy jó Bowmore. 😀Egy speysideit?Jól van, a közönség nem felejt 😊Áá. Lemaradtam az előember kieséséről...
Bálesz
kishaszi
Csalódnék benne.
Tuti isylayt iszik.
Ardbeg vagy Laga.
Sobri Jóska
warr_b
Sobri Jóska
több mint 7 éve
Megint lemaradtam J. Lewisról.3-1-ről majdnem kikapott, utolsó szettben 0-2-ről hozta vissza, szóval elég inkonzisztens volt
Tovàb ment az làtom, de hogy tolta?
Fattyu

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 7 éve
Ahogy minden islayi.Vagy egy jó Bowmore. 😀Egy speysideit?Jól van, a közönség nem felejt 😊Áá. Lemaradtam az előember kieséséről...
Bálesz
kishaszi
Csalódnék benne.
Tuti isylayt iszik.
Ardbeg vagy Laga.
Sobri Jóska
warr_b
több mint 7 éve
Vagy egy jó Bowmore. 😀Egy speysideit?Jól van, a közönség nem felejt 😊Áá. Lemaradtam az előember kieséséről...
Bálesz
kishaszi
Csalódnék benne.
Tuti isylayt iszik.
Ardbeg vagy Laga.
Sobri Jóska

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"