Soccer EB 2021
19 feliratkozó
több mint 3 éve
EB2020 Tippelde:Olaszország: Toto21, MC12, csi77, steelwolf, zemanla, Chargers LT, Sixo, ozibozi, Shilkor
Svájc: Gabesz92
tipper.io tippjáték csoport:
tipper.io/hu/bowl-hu-xflttgdt?join=ea7qo5xplxrbun00
Szerkesztette: Őszentsége Sobri Jóska
több mint 3 éve
Ott a cseh gól!
több mint 3 éve
Willie Parker
15 410
VW reklám a pálya szélén szivárványos 🤭2023-tól szivárványban fogsz járni
Holnap fel is mondok... talán! 🤣
nagir
több mint 3 éve
Kampman
28 359
Emnek a győztese játszik az itáliaiakkal?Nem, majd a belga-portugál továbbjutója
Tactful Cactus
több mint 3 éve
Emnek a győztese játszik az itáliaiakkal?Nem! Dániával!!
Tactful Cactus
Szerkesztette: nagir
ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
több mint 3 éve
Van a hollandoknak kapusuk? 😊
több mint 3 éve
Tactful Cactus
13 919
Emnek a győztese játszik az itáliaiakkal?
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 3 éve
Ilyenkor mi a foci törvényszerűsége?
több mint 3 éve
VW reklám a pálya szélén szivárványos 🤭Holnap fel is mondok... talán! 🤣
ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
több mint 3 éve
Okos volt pedig, hogy megprobalta visszaloni
több mint 3 éve
Ezt kihagyni
több mint 3 éve
Mekkora mentés!
több mint 3 éve
Épp füvet locsolok, miért ment a piros?OGSCO kezezés
csebi
24.hu-n már van fent róla video
Szerkesztette: slowmotion
több mint 3 éve
Mert nincs dupla bunti. Akkor piros ha 16oson kivul uti el.Másik példa, ami ilyenkor eszembe jut, hogy kapusokat is nagyon ritkán állítanak ki, amikor egy kitörő csatárt buktatnak (úgy, hogy a csatár még nem jutott keresztül rajtuk, a kapus épp ezt akadályozza meg). 99%-ban csak sárgát adnak ilyenkor.Nem tudom, hogy Madrid vagy spanyol válogatott meccsen volt, de mintha Ramos kapott volna sárgát egy olyan helyzetben, hogy az üresen kitörni akaró csatárt akkor rántotta le, amikor még pont elindult felé a beadás. Szóval az sem volt piros, mert a gólhelyzet még nem alakult ki.Az, hogy Ramos nem kap pirosat, nem jelenti, hogy nem az. A hozza hasonlo jatekos tiszteletbol sem fog sok esetben pirosat kapni, mert a jatekvezeto nem akarja kirakni.
Meglepő volt nekem ez a kiállítás
Kampman
Stez
Kampman
több mint 3 éve
Hulyeseg lenne hosszabbitasra jatszani, hogy ott kijojjon az emberhatrany? 😀Kerdes h egy olyan "nagy" csapat, mint a holland, visszaall-e teljesen vedekezni 10 emberrel.
undisputedly
Ha nem, akkor okos jatekkal mar a rendes jatekidoben kivereztethetik oket, mert rengeteget szamit az a plusz 1 ember.
Ha beallnak vedekezni, akkor 2-3 emberrel azert siman le tudjak kontrazni a cseheket.
A csehek helyeben hagynam oket, hadd tamadjanak, meg elhiszik h 10 emberrel is be tudjak huzni, aztan szepen betolni a szivbe a tort egy kontraval 😊
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 3 éve
Épp füvet locsolok, miért ment a piros?
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 3 éve
Amugy ez a holland csapat a hulyek gyulekezete. Ebben a csapatban nincs szerintem negy jatekos, aki intelligensen tudna focizni, es latna a palyan. Kicsit az az erzesem, hogy futnak le-fel, mint pok a falon, de ha elvenned a labdat, eszre sem vennek nehanyan, annyira egysikuak. Csak futni tudnak.
több mint 3 éve
Kampman
28 359
Másik példa, ami ilyenkor eszembe jut, hogy kapusokat is nagyon ritkán állítanak ki, amikor egy kitörő csatárt buktatnak (úgy, hogy a csatár még nem jutott keresztül rajtuk, a kapus épp ezt akadályozza meg). 99%-ban csak sárgát adnak ilyenkor.Nem tudom, hogy Madrid vagy spanyol válogatott meccsen volt, de mintha Ramos kapott volna sárgát egy olyan helyzetben, hogy az üresen kitörni akaró csatárt akkor rántotta le, amikor még pont elindult felé a beadás. Szóval az sem volt piros, mert a gólhelyzet még nem alakult ki.Az, hogy Ramos nem kap pirosat, nem jelenti, hogy nem az. A hozza hasonlo jatekos tiszteletbol sem fog sok esetben pirosat kapni, mert a jatekvezeto nem akarja kirakni.
Kampman
Stez
több mint 3 éve
Innentől a hollandoké a meccs, lesz helyük.
több mint 3 éve
De Ligt megbotlott vagy meglökték?megbotlott, aztán amikor már térdepelt fellökték
Willie Parker
több mint 3 éve
Törölt felhasználó
Nem tudom, hogy Madrid vagy spanyol válogatott meccsen volt, de mintha Ramos kapott volna sárgát egy olyan helyzetben, hogy az üresen kitörni akaró csatárt akkor rántotta le, amikor még pont elindult felé a beadás. Szóval az sem volt piros, mert a gólhelyzet még nem alakult ki.Ha MdL nem üti el kézzel, kialakult volna a ziccer itt is, nincs miről beszélni.
Kampman
több mint 3 éve
Nem tudom, hogy Madrid vagy spanyol válogatott meccsen volt, de mintha Ramos kapott volna sárgát egy olyan helyzetben, hogy az üresen kitörni akaró csatárt akkor rántotta le, amikor még pont elindult felé a beadás. Szóval az sem volt piros, mert a gólhelyzet még nem alakult ki.Az, hogy Ramos nem kap pirosat, nem jelenti, hogy nem az. A hozza hasonlo jatekos tiszteletbol sem fog sok esetben pirosat kapni, mert a jatekvezeto nem akarja kirakni.
Kampman
több mint 3 éve
Törölt felhasználó
De Ligt megbotlott vagy meglökték?Magától esett el.
Willie Parker
több mint 3 éve
Willie Parker
15 410
De Ligt megbotlott vagy meglökték?