NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 710
44
18:00 Minnesota @ Wisconsin - CBS
Soccer EB 2021
19 feliratkozó
több mint 3 éve
EB2020 Tippelde:Olaszország: Toto21, MC12, csi77, steelwolf, zemanla, Chargers LT, Sixo, ozibozi, Shilkor
Svájc: Gabesz92
tipper.io tippjáték csoport:
tipper.io/hu/bowl-hu-xflttgdt?join=ea7qo5xplxrbun00
Szerkesztette: Őszentsége Sobri Jóska
több mint 3 éve
Hulyeseg lenne hosszabbitasra jatszani, hogy ott kijojjon az emberhatrany? 😀
több mint 3 éve
Kampman
28 359
Nem tudom, hogy Madrid vagy spanyol válogatott meccsen volt, de mintha Ramos kapott volna sárgát egy olyan helyzetben, hogy az üresen kitörni akaró csatárt akkor rántotta le, amikor még pont elindult felé a beadás. Szóval az sem volt piros, mert a gólhelyzet még nem alakult ki.Meglepő volt nekem ez a kiállítás
több mint 3 éve
Ez a szabaly elvileg mar letezik, barmire adhatnak pirosat. En peldaul meg 2019ben felmutattam De Ligtnek, amiert fos csapatba ment.Igen, de gólhelyzet kialakulásának megakadályozásáért nem szoktak pirosat adni, csak a már kialakult gólhelyzet megakadályozásáért. Én legalábbis eddig ezt tapasztaltam.Pont ez lett volna ha nem ér bele kézzel. Schick vihette volna a kapusraAz miért nem piros a falábú De lightnek? Szándékosan gólhelyzetben megfogta a labdát?Szerintem ez nem egyértelmű gólhelyzet. Az lenne az, hogy ha az őt már lehagyó csatárt visszahúzná.
kapitnono
Kampman
kapitnono
Kampman
több mint 3 éve
Meglepodnek ha a csehek 11 emberrel fejeznek be.A hollandok innentol minden faltnal lapert fognak reklamalni.
Szerkesztette: Borbinho
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 3 éve
Most a hollandok minden szarra pirosat akarnak.
több mint 3 éve
Jogos. Ez innen verhugyozas.
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 3 éve
Kampman
28 359
Igen, de gólhelyzet kialakulásának megakadályozásáért nem szoktak pirosat adni, csak a már kialakult gólhelyzet megakadályozásáért. Én legalábbis eddig ezt tapasztaltam.Pont ez lett volna ha nem ér bele kézzel. Schick vihette volna a kapusraAz miért nem piros a falábú De lightnek? Szándékosan gólhelyzetben megfogta a labdát?Szerintem ez nem egyértelmű gólhelyzet. Az lenne az, hogy ha az őt már lehagyó csatárt visszahúzná.
kapitnono
Kampman
kapitnono
több mint 3 éve
teljesen jogos a piros
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
Szerintem az. Mert egy az egyben mehetett volna kapura a tamado, ha De Ligt elesik.Az miért nem piros a falábú De lightnek? Szándékosan gólhelyzetben megfogta a labdát?Szerintem ez nem egyértelmű gólhelyzet. Az lenne az, hogy ha az őt már lehagyó csatárt visszahúzná.
kapitnono
Kampman
több mint 3 éve
Nagy bajban a narancsosok.
több mint 3 éve
Pont ez lett volna ha nem ér bele kézzel. Schick vihette volna a kapusraAz miért nem piros a falábú De lightnek? Szándékosan gólhelyzetben megfogta a labdát?Szerintem ez nem egyértelmű gólhelyzet. Az lenne az, hogy ha az őt már lehagyó csatárt visszahúzná.
kapitnono
Kampman
több mint 3 éve
Én sem pirosoznék
több mint 3 éve
Kampman
28 359
Az miért nem piros a falábú De lightnek? Szándékosan gólhelyzetben megfogta a labdát?Szerintem ez nem egyértelmű gólhelyzet. Az lenne az, hogy ha az őt már lehagyó csatárt visszahúzná.
kapitnono
több mint 3 éve
Nem merik kiallitani, de nalam piros.
több mint 3 éve
Az miért nem piros a falábú De lightnek? Szándékosan gólhelyzetben megfogta a labdát?
több mint 3 éve
A torna védése.Vagy kihagyott helyzete
Tony Adams
több mint 3 éve
A torna védése.
több mint 3 éve
Csodalom, ha De Boer megeli a holnapot, ha kikapnak a hollandok. Tuti, hogy kirakjak egy napon belul, siralmas ez a csapat. Kozeppalyan nincs iranyito. Wijnaldum elorebb jatszik, mint a Poolbanmde leszedik a palyarol, Depayt szinten. A kp keptelen normalisa szurni, Soucekek siman nyerik ott a harcot. A vedelem is gyenge Van Dijk nelkul.
több mint 3 éve
Helyszínen nézve egy elég gyenge meccs , s ritka hangulattalan.Tv-ben nezve is hasonlo.
tüsi91
több mint 3 éve
Erzesre a csehek jobbak mint az osztrakok voltak, a hollandok meg joval gyengebbek, mint az olaszok voltak.--> buntetokkel cseh tovabbjutas 😀
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 3 éve
- JC6
7 000
Amikor a holland - cseh EB meccsen a fel stadion ria riázik, az felbecsülhetetlen 😃
több mint 3 éve
tüsi91
11 023
Helyszínen nézve egy elég gyenge meccs , s ritka hangulattalan.