Soccer EB 2021
19 feliratkozó
több mint 3 éve
EB2020 Tippelde:Olaszország: Toto21, MC12, csi77, steelwolf, zemanla, Chargers LT, Sixo, ozibozi, Shilkor
Svájc: Gabesz92
tipper.io tippjáték csoport:
tipper.io/hu/bowl-hu-xflttgdt?join=ea7qo5xplxrbun00
Szerkesztette: Őszentsége Sobri Jóska
több mint 3 éve
Egyertelmu volt, hogy ez lesz. De ja, kellett a bunkerfoci.
több mint 3 éve
És akkor Stones megmozdulása miért nem lap?
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 3 éve
Hhahahahaha
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 3 éve
kabaré 😀
több mint 3 éve
Erett
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 3 éve
Azért Kane szabalytalansagat nyugodtan elengedikUgyan, toljak az angolokat!
csebi
több mint 3 éve
Végre valaháraNa gyertek angolok, most mutasd meg
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 3 éve
Mintha magyar meccset néznêk
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 3 éve
Kampman
28 290
A milanos, ugye???!!!
több mint 3 éve
Goooool
több mint 3 éve
Meg a kukimat sem ismertem, de mar angol drukker voltam, es ezen soha semmi sem fog valtoztatni. Mint ahogy a Milanon sem. Soha eletemben nem kotodtem az olaszokhoz a Milan miatt, sot. Mit kotodjek, amikor az olasz valogatott szinte mindig is a rivalis, Juve es Inter-jatekosokbol allt? Az olaszoknak max a nemetek ellen drukkoltam. nem utalom oket, de ennyiIgyekszem 😁😎A portugál görög döntő 2.0XD
Találtak egy gólt, oszt ennyi
A futball szégyene
Chargers LT
Ma nagyot mesz.
Stez
És neked még le se írtam, hogy Milan fan létedre az angolszász kutyáknak szurkolsz
Árulás
Chargers LT
több mint 3 éve
Azért Kane szabalytalansagat nyugodtan elengedik
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 3 éve
Ezt én se értem! Biztos Beckham a kapocsIgyekszem 😁😎A portugál görög döntő 2.0XD
A futball szégyene
Chargers LT
Ma nagyot mesz.
Stez
És neked még le se írtam, hogy Milan fan létedre az angolszász kutyáknak szurkolsz
Árulás
Chargers LT
több mint 3 éve
Chiesa megerdemelne a golt.
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 3 éve
még mindig nem értem miért cristante jött be ha már barellát akarta lecserélni, miért nem egy pessina ha már úgy is támadnia kell az olaszoknak
több mint 3 éve
Ebből a Chiesa gyerekből kéne még kettő
több mint 3 éve
Igyekszem 😁😎A portugál görög döntő 2.0XD
A futball szégyene
Chargers LT
Ma nagyot mesz.
Stez
Árulás
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 3 éve
Ha már ott ül a padon Vialli, küldje be őt Mancini, legalább lenne a pályán vki aki tud középcsatárt játszani.
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
Most picit jobbnak ezrem az olaszokat
több mint 3 éve
A portugál görög döntő 2.0Ez mar csak ilyen. 5 eve is talaltak egy golt a portugalok. Csak ok meg a vegen.
A futball szégyene
Chargers LT
több mint 3 éve
A portugál görög döntő 2.0XD
A futball szégyene
Chargers LT
Ma nagyot mesz.