NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Cleveland Browns - Pittsburgh Steelers
81
13
2:15, Arena4
Soccer EB 2021
19 feliratkozó
több mint 3 éve
EB2020 Tippelde:Olaszország: Toto21, MC12, csi77, steelwolf, zemanla, Chargers LT, Sixo, ozibozi, Shilkor
Svájc: Gabesz92
tipper.io tippjáték csoport:
tipper.io/hu/bowl-hu-xflttgdt?join=ea7qo5xplxrbun00
Szerkesztette: Őszentsége Sobri Jóska
több mint 3 éve
- JC6
6 949
Mikor lesz az Olasz-Argentin VilágSzuperKupaDöntő?Jövő nyár Katar
steelwolf
több mint 3 éve
És a Vasas le van szarva?Zalaegerszeggel.Miért is lett ő kapitány?Bozsik megint fullba nyomja a kreténtMindig azt csinálja.... Egy tehetségtelen nímand aki ha nem Bozsik lenne senki sem beszélne róla
petey
ThundersNFL
Előtte bajnok lett az MTKval, vagy mi volt?
Chargers LT
Kampman
több mint 3 éve
Tipper.io-n Steelers 1,2 😊
több mint 3 éve
Csoki Ice? wink winkvagy Blue Angel 😛Vagy Nikki Belucci 😘köztük pont elfér Rita FaltoyanoAleska egy patronos... De Michelle ❤️😎 ég és föld a kettőtirpák vagy és nem aleska a kedvenced ??? pedig napi szinten láthattad volnaNem igaz... Én simán letagadok 5 évet... Pedig Michelle Wild igazi barinő volt 🤣Donnaruma hogy tud 22 évesen, vagy 40 évesnek kinézni? 😅Sok recska
Mr.Breaker
ThundersNFL
Chargers LT
Sixo
Chargers LT
ozibozi
ThundersNFL
Kampman
több mint 3 éve
Hát ezt jól elvaxolta Southgate 😀Hizzáteszem ez a tiziszabaly eleg nagy faszsag, egy vilagverseny dontojeben meg pláne. Addig jatszatnam oket amíg valaki nem lő egyet. Rogton nem húznák az időt se 🤣🤣
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 3 éve
"a futball nem arrol szol hogy kvalitasrol"Zoli baszki, nemar.
több mint 3 éve
Bélaaaaa KoplároviccccsssssZalaegerszeggel.Miért is lett ő kapitány?Bozsik megint fullba nyomja a kreténtMindig azt csinálja.... Egy tehetségtelen nímand aki ha nem Bozsik lenne senki sem beszélne róla
petey
ThundersNFL
Chargers LT
Kampman
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 3 éve
Sancho Rashford Saka a három elpuskétás 😊 (sajnálom őket amúgy)
több mint 3 éve
Kampman
28 290
vagy Blue Angel 😛Vagy Nikki Belucci 😘köztük pont elfér Rita FaltoyanoAleska egy patronos... De Michelle ❤️😎 ég és föld a kettőtirpák vagy és nem aleska a kedvenced ??? pedig napi szinten láthattad volnaNem igaz... Én simán letagadok 5 évet... Pedig Michelle Wild igazi barinő volt 🤣Donnaruma hogy tud 22 évesen, vagy 40 évesnek kinézni? 😅Sok recska
Mr.Breaker
ThundersNFL
Chargers LT
Sixo
Chargers LT
ozibozi
ThundersNFL
több mint 3 éve
Kampman
28 290
Zalaegerszeggel.Miért is lett ő kapitány?Bozsik megint fullba nyomja a kreténtMindig azt csinálja.... Egy tehetségtelen nímand aki ha nem Bozsik lenne senki sem beszélne róla
petey
ThundersNFL
Chargers LT
több mint 3 éve
Vagy Nikki Belucci 😘köztük pont elfér Rita FaltoyanoAleska egy patronos... De Michelle ❤️😎 ég és föld a kettőtirpák vagy és nem aleska a kedvenced ??? pedig napi szinten láthattad volnaNem igaz... Én simán letagadok 5 évet... Pedig Michelle Wild igazi barinő volt 🤣Donnaruma hogy tud 22 évesen, vagy 40 évesnek kinézni? 😅Sok recska
Mr.Breaker
ThundersNFL
Chargers LT
Sixo
Chargers LT
ozibozi
Draft
több mint 3 éve
Mikor lesz az Olasz-Argentin VilágSzuperKupaDöntő?
több mint 3 éve
De Détárival voltak kettenMiért is lett ő kapitány?Bozsik megint fullba nyomja a kreténtMindig azt csinálja.... Egy tehetségtelen nímand aki ha nem Bozsik lenne senki sem beszélne róla
petey
ThundersNFL
Chargers LT
Draft
több mint 3 éve
Megyek szerelni👉👌Bozsik megint fullba nyomja a kreténtMindig azt csinálja.... Egy tehetségtelen nímand aki ha nem Bozsik lenne senki sem beszélne róla
petey
ThundersNFL
Draft
több mint 3 éve
Miért is lett ő kapitány?Bozsik megint fullba nyomja a kreténtMindig azt csinálja.... Egy tehetségtelen nímand aki ha nem Bozsik lenne senki sem beszélne róla
petey
ThundersNFL
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 3 éve
ozibozi
17 132
köztük pont elfér Rita FaltoyanoAleska egy patronos... De Michelle ❤️😎 ég és föld a kettőtirpák vagy és nem aleska a kedvenced ??? pedig napi szinten láthattad volnaNem igaz... Én simán letagadok 5 évet... Pedig Michelle Wild igazi barinő volt 🤣Donnaruma hogy tud 22 évesen, vagy 40 évesnek kinézni? 😅Sok recska
Mr.Breaker
ThundersNFL
Chargers LT
Sixo
Chargers LT
több mint 3 éve
Ah dehogy. Szerintem sem bunbak. De Sanchot es Sakat sem gondolom annak. A bunbak az, aki odateszi oket. Egy edzonek igenis ismernie kell a jatekosait ennyire, es nem szabadott volna kitennie oket ennek. Ha lett volna utoelete, hogy ok amugy klubszinten is sok tizit lonek, es jol, azt mondom, hogy oke. De igy nem.Rashfordot sajnáltam. Ot bírom szimpi gyerek. Legalább feltehetőleg így nem ő lesz a bűnbak mert Sancho és Saka oda állítása érthetetlen.Tovabbra is azt mondom, hogy Rashfordot be kellett hozni, oda kellett kuldeni. O zsenialisan rugott az MU-ba is, amig Fernandes nem jott meg. Es egyebkent tanari modon fektette el Donnarummat, most hogy az ures 5 metert nem talalja el... Nehez mit mondani. De ezt letojom igazabol.De erről már van stat h akit utolsó 1-2 percben cserelsz be lőni az jobban hagyja ki mint aki 120t végig tolt …Akkor meg fiatal volt, igen. De mar a Villaban is az egesz szezonban Watkins rugta a tiziket, amikor meg o nem jatszott, akkor sem Grealish. Ugyhogy nala tenyleg mentalis okai lehetnek, igy itt ma szerintem oke volt, hogy nem rug.Athleticben írtak b mikor utánpótlás torna volt akkor ő volt az egyetlen aki minden edzés után belőtte. Erre a döntőn nem rugattak vele.Grealish miért nem lőtt? Ugyanaz mint amikor az utánpótlás torna döntőn sem lőtt. Ráadásul egy 19 evás sracra bízni az ötödiket …O a Villaban sem rug soha, szerintem erzi magarol, hogy ezekben a szitukban nem szazas. Legalabb belatja, ez tisztelendo amugy.
csebi
Stez
csebi
De hat most amikor kihagyta a ket tizire behozott embered, plusz odaraksz egy fiatalt a donto tizire, aki a klubjaban sem latott soha buntetot, arra mit mondjak? Semmit, nem lehet basszameg. Vicc.
Stez
csebi
Sancho erthetetlen, de foleg Saka. Ok nem rugdosnak tiziket, es egy ilyen szituban oket nem allitod oda. Erthetetlen.
Stez
csebi
több mint 3 éve
Klaci79
22 215
Úgy érzi nem érdemelte meg...én kibaszott boldogtalan lennék és a sírás kerülgetne, ahogy gondolom őket is, de azt azért mégsem lehet...ez egy kis durcis hiszti, de nem kellene számon kérni őket. Gratuláltak az olaszoknak, de valójában mindegyik elbújna az öltöző magányában és nem pedig a pályán villogna egy ezüsttel. Szerintem aki már volt csak picit hasonló helyzetben, az ezt csinálná...régen talán ezt nem szabadott, de én teljesen megértem őket is, a brazilokat is...De egy tizenéves kis hülyegyereknek nehogymá' ekkora arca legyenMost miért kell levenni az érmet?mert nem örülnek neki...én megértem őket, nem sokon múlt
steelwolf
Klaci79
slowmotion
több mint 3 éve
szerető, te 😊Na megyek nézni Dr PolltAz RTL-en pedig megy a Hogyan legyél latin szerelő című film.
ThundersNFL
Kampman
több mint 3 éve
Bozsik megint fullba nyomja a kreténtMindig azt csinálja.... Egy tehetségtelen nímand aki ha nem Bozsik lenne senki sem beszélne róla
petey
Draft
több mint 3 éve
Pesti a fenét Sáúlyheli, ismerek egy középsulis osztálytársát 😊nekem is de ő pestiNekem mindig is Vad Kati lesz a number one 😎😎😎tirpák vagy és nem aleska a kedvenced ??? pedig napi szinten láthattad volnaNem igaz... Én simán letagadok 5 évet... Pedig Michelle Wild igazi barinő volt 🤣Donnaruma hogy tud 22 évesen, vagy 40 évesnek kinézni? 😅Sok recska
Mr.Breaker
ThundersNFL
Chargers LT
Sixo
ThundersNFL
Sixo
több mint 3 éve
Kampman
28 290
Na megyek nézni Dr PolltAz RTL-en pedig megy a Hogyan legyél latin szerelő című film.
ThundersNFL
több mint 3 éve
Nem szimpi.Most miért kell levenni az érmet?Ez az új divat.
steelwolf
Kampman
több mint 3 éve
Aleska egy patronos... De Michelle ❤️😎 ég és föld a kettőtirpák vagy és nem aleska a kedvenced ??? pedig napi szinten láthattad volnaNem igaz... Én simán letagadok 5 évet... Pedig Michelle Wild igazi barinő volt 🤣Donnaruma hogy tud 22 évesen, vagy 40 évesnek kinézni? 😅Sok recska
Mr.Breaker
ThundersNFL
Chargers LT
Sixo
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀