NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Cleveland Browns - Pittsburgh Steelers
82
14
2:15, Arena4
Soccer EB 2021
19 feliratkozó
több mint 3 éve
EB2020 Tippelde:Olaszország: Toto21, MC12, csi77, steelwolf, zemanla, Chargers LT, Sixo, ozibozi, Shilkor
Svájc: Gabesz92
tipper.io tippjáték csoport:
tipper.io/hu/bowl-hu-xflttgdt?join=ea7qo5xplxrbun00
Szerkesztette: Őszentsége Sobri Jóska
több mint 3 éve
Donnaruma hogy tud 22 évesen, vagy 40 évesnek kinézni? 😅Sok recska
Mr.Breaker
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 3 éve
Athleticben írtak b mikor utánpótlás torna volt akkor ő volt az egyetlen aki minden edzés után belőtte. Erre a döntőn nem rugattak vele.Grealish miért nem lőtt? Ugyanaz mint amikor az utánpótlás torna döntőn sem lőtt. Ráadásul egy 19 evás sracra bízni az ötödiket …O a Villaban sem rug soha, szerintem erzi magarol, hogy ezekben a szitukban nem szazas. Legalabb belatja, ez tisztelendo amugy.
csebi
Stez
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 3 éve
milyen donnaruma? ezt a bundát, itt 2 lehetséges opció volt, chiesa vagy chiellini ...
több mint 3 éve
Nyald ki a seggem CeferinVigyázz mit kívánsz 😉
#JC6
több mint 3 éve
Nem is fingottam esküSouthGateből SouthGay lett....Plusz öt meccs zártkapu.
ThundersNFL
Cubehor
Draft
több mint 3 éve
szerintem Messi lesz az MVP
több mint 3 éve
Szeptemberben egy bús angol válogatott jön....Vagy 5-0 lesz oda vagy 1-0 ide....
Draft
több mint 3 éve
hát de bakker ez így egybe az összes? nem lesz 2020 tokyo vagy valami ?olimpiára van már topik?bowl.hu/forum/egyeb-temak/olimpia
Sixo
empty taxi
több mint 3 éve
- JC6
6 949
Nyald ki a seggem Ceferin
több mint 3 éve
jah, divat 😊olimpiára van már topik?bowl.hu/forum/egyeb-temak/olimpia
Sixo
empty taxi
több mint 3 éve
Mr.Breaker
1 903
Donnaruma hogy tud 22 évesen, vagy 40 évesnek kinézni? 😅
több mint 3 éve
És a tippjáték győztese, ezzel együtt a gordon által felajánlott vörösbor nyertese:akkor 3-2vel és 6 szöglettel nagyon messze nem is voltam
@csi77
!!
2-1-es olasz tippje önmagában még nem lett volna elég, de telibetalálta, hogy 8 szöglet lesz a meccsen. Grat neki! (Kérlek vedd fel a kapcsolatot gordonnal)
r.baggio
több mint 3 éve
olimpiára van már topik?
Sixo
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
olimpiára van már topik?De gyorsan valtottal
Sixo
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 3 éve
Annak örülök hogy így nem kell majd hallgatnom a sok kretén angol ismerősömet, évtizedekig emlegetnék ha egyszer valamit újra nyernének
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 3 éve
bazmeg mi nyertünk, ott a magyar zászló a kupán!
több mint 3 éve
Grealish miért nem lőtt? Ugyanaz mint amikor az utánpótlás torna döntőn sem lőtt. Ráadásul egy 19 evás sracra bízni az ötödiket …O a Villaban sem rug soha, szerintem erzi magarol, hogy ezekben a szitukban nem szazas. Legalabb belatja, ez tisztelendo amugy.
csebi
több mint 3 éve
És a tippjáték győztese, ezzel együtt a gordon által felajánlott vörösbor nyertese:@csi77
!!
2-1-es olasz tippje önmagában még nem lett volna elég, de telibetalálta, hogy 8 szöglet lesz a meccsen. Grat neki! (Kérlek vedd fel a kapcsolatot gordonnal)
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
Feleségem a tanú rá, hogy az 5 kihagyott 11-esből 4-et előre megmondtam. Kár, hogy nem ebből fogok meggazdagodni.De a feleségedből még meggazdagothatsz 😛
nagylaza
több mint 3 éve
végre egy olyan torna ahol a legjobban játszó csapat nyert, ha jól emlékszem xg-ben is első vagy második volt a csapat, az elmúlt világversenyeken nem ehhez szoktunk
több mint 3 éve
Katari Vb már várunk 😎
Draft
több mint 3 éve
- JC6
6 949
Szószgét örülhet hogy idáig eljutott, ritka szar edző…
több mint 3 éve
Kampman
28 290
fontos ez?Itália győzött ❤️🇮🇹😎az mi az isten, gekkó? sárkány? kaméleon ?
Kampman
Sixo