Soccer EB 2021
19 feliratkozó
több mint 3 éve
EB2020 Tippelde:Olaszország: Toto21, MC12, csi77, steelwolf, zemanla, Chargers LT, Sixo, ozibozi, Shilkor
Svájc: Gabesz92
tipper.io tippjáték csoport:
tipper.io/hu/bowl-hu-xflttgdt?join=ea7qo5xplxrbun00
Szerkesztette: Őszentsége Sobri Jóska
több mint 3 éve
Biztos mindig rosszkor nézek oda, de én Alabától ezen a tornán jó megmozdulást még nem láttam. Mondjuk se az osztrákokat, se az ukránokat övező hype-ból nem vélek semmit felfedezni.
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
Willie Parker
15 412
Nekiálltam kapcsolgatni, azóta nincs gól🤔
több mint 3 éve
Hat, ma gyengek az ukranok. Az osztrakoknal meg nem sietos. Igy nem is annyira jo a meccs, bar rossznak sem mondanam.
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 3 éve
Willie Parker
15 412
Nagyobb cumming out azért ne legyen!Eléggé viharos kapcsolatunk van, úgy látomKöszönetképp némítottalak, de visszavontam😀Gini gólját valaki tudja linkelni? Sehol nem találomaz első
Willie Parker
Kampman
Willie Parker
Kampman
több mint 3 éve
Kampman
28 363
Ha jól számoltam egy lengyel 5-4-as győzelemmel a svédek még pont eléjük szorulnának. Oké, komolytalan kategória.Szerintem az E-t előznék mindenképp.Megnéztem közben az osztràkok az x-szel is tuti tovàbb mennének.matematikailag még nem
NB2
Kampman
NB2
több mint 3 éve
Kampman
28 363
Eléggé viharos kapcsolatunk van, úgy látomKöszönetképp némítottalak, de visszavontam😀Gini gólját valaki tudja linkelni? Sehol nem találomaz első
Willie Parker
Kampman
Willie Parker
több mint 3 éve
Szerintem az E-t előznék mindenképp.Megnéztem közben az osztràkok az x-szel is tuti tovàbb mennének.matematikailag még nem
NB2
Kampman
több mint 3 éve
Willie Parker
15 412
Köszönetképp némítottalak, de visszavontam😀Gini gólját valaki tudja linkelni? Sehol nem találomaz első
Willie Parker
Kampman
több mint 3 éve
Megnéztem közben az osztràkok az x-szel is tuti tovàbb mennének.de mit csináljanak, az ukránok annyira gyengék, nem tudják nem megverni őket, pedig arnautovic egy 99%os ziccert még ki is hagyott, és még így is
NB2
több mint 3 éve
Kampman
28 363
Megnéztem közben az osztràkok az x-szel is tuti tovàbb mennének.matematikailag még nem
NB2
több mint 3 éve
Kampman
28 363
Gini gólját valaki tudja linkelni? Sehol nem találomaz első
Willie Parker
több mint 3 éve
eb2020.24.hu/kozvetites/2021/06/21/foci-eb-2020-eszak-macedonia-hollandia-c-csoport-meccs-elo/MindkettőtGini gólját valaki tudja linkelni? Sehol nem találommelyiket?
Willie Parker
slowmotion
Willie Parker
itt lesznek videok
több mint 3 éve
Megnéztem közben az osztràkok az x-szel is tuti tovàbb mennének.
több mint 3 éve
Gini gólját valaki tudja linkelni? Sehol nem találommelyiket ?
Willie Parker
több mint 3 éve
Semmi.pessinaval mi bajod, hogy nem is említed ?egy olasz-ukrán meccsben reménykedem 16 közöttAz Atalanta Bowl, Malinovskyi és Tolói összecsap!
Sixo
empty taxi
Sixo
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
Willie Parker
15 412
MindkettőtGini gólját valaki tudja linkelni? Sehol nem találommelyiket?
Willie Parker
slowmotion
több mint 3 éve
Gini gólját valaki tudja linkelni? Sehol nem találommelyiket?
Willie Parker
több mint 3 éve
0-3 közben
több mint 3 éve
Willie Parker
15 412
Gini gólját valaki tudja linkelni? Sehol nem találom
több mint 3 éve
Eleg beteg, hogy az eszakmacedonok 4-3-ra behuzzak ezt a meccset innen.
több mint 3 éve
pessinaval mi bajod, hogy nem is említed ?egy olasz-ukrán meccsben reménykedem 16 közöttAz Atalanta Bowl, Malinovskyi és Tolói összecsap!
Sixo
empty taxi
több mint 3 éve
Willie Parker
15 412
Grincs elveszi az ukránok kedvét a focitól
több mint 3 éve
egy olasz-ukrán meccsben reménykedem 16 közöttAz Atalanta Bowl, Malinovskyi és Tolói összecsap!
Sixo
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
egy olasz-ukrán meccsben reménykedem 16 közöttDe látod a hülye osztrákok akarnak velük...
Sixo