NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Soccer EB 2021

19 feliratkozó

több mint 3 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 32 463 — #NoStress
EB2020 Tippelde:

Olaszország: Toto21, MC12, csi77, steelwolf, zemanla, Chargers LT, Sixo, ozibozi, Shilkor

Anglia: Tony Adams, tüsi91, Hanni, Willie Parker, Bruschi85, empty taxi, adam8, nando89
Dánia: fattyu, NB2, alatriste
Spanyolország: Heisman, Kenny
Ukrajna: VvAlekosz
Belgium: Sobri Jóska, ulpianus, nagir, Vrij6, Wester, peach, Löfli, topin
Svájc: Gabesz92

Svédország: dande
Németország: dancogo, csebi, briareos, iktriad, ervinator, beltazor
Franciaország: warr_b, eaglesmcnabb, YoungZeeZee, zavi27, gordon, davemayer, bcsarli, gamerkr, Kampman, Nandito, Drip
Horvátország: zinedine5, Jan
Portugália: Matthew99, miilann, undisputedly
Hollandia: Borbinho, deyell
Magyarország: kaszo
Finnország: Negritis
Lengyelország: KoporShow
Skócia: #JC6
Oroszország: kristof
Törökország: r.baggio
Észak-Macedónia: Stez

tipper.io tippjáték csoport:
 tipper.io/hu/bowl-hu-xflttgdt?join=ea7qo5xplxrbun00

Szerkesztette: Őszentsége Sobri Jóska
több mint 3 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 28 363
hollandok felpakolták a fullos kezdőjüket amúgy? félnek valamitől, vagy csak még mindig csiszolódnak összefele?
slowmotion
Van az a gyakori vita, hogy szabad-e a kezdőjátékosokat pihentetni ilyen esetben (NFL-ben is).
Úgy néz ki, hogy de Boer abban hisz, hogy nem.
több mint 3 éve
slowmotion Dallas Cowboys 24 663 — Cowboys fan
hollandok felpakolták a fullos kezdőjüket amúgy? félnek valamitől, vagy csak még mindig csiszolódnak összefele?
több mint 3 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 407 — Lájkold a zsűrit!
Müller nem játszik ellenünk.
dande
Nincs szükség az operatív törzsre.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
NB2 New England Patriots 24 958 — nabege2@yahoo.com
azért jó lenne ha az ukránok megfirkálnák az ausztriaiakat, ha nem, nagyon unalmas késő délutánunk lesz...
több mint 3 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 9 426 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
dande
Már most tele a gatya!
több mint 3 éve
sztem azóta se játszottam annyit fifával mint a 99 és a 02
Negritis
a '99 a valaha volt legjobb fifa, azóta lejtmenet 😀
Hanni
sztem a 02 az, abban jött be a mélyindításos passz
Negritis
messze a sorozat legrosszabbja, 0 eredeti stadion, totálisan irreális fizika, egyedül a soundtrack mentette meg 😀
több mint 3 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 45 233 — The Mathematician
Negritis
Hanni
sztem a 02 az, abban jött be a mélyindításos passz

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 313 — Je suis kobranadrág
Negritis
több mint 3 éve
No akkor ez így azért érdekes amit írtatok, hogy 1-1 ponttal ukránok, osztrákok továbbmennek. Ráadásul azt is lehet tudni, hogy az olaszokkal játszanak a C csoport másodikja. Ráadásul ha úgy alakul jöhet a 3. nak az E csoport elsője, az meg nem is tűnik legyőzhetetlennek! Magyarán ha x akkor tuti az ukrán 2. hely, ha nyernek akkor is csak 2.-ok lehetnek, ha kikapnak már az egész továbbjutás necces. Magyarán: buzi osztrákoknak nagy mákjuk van😊 Könnyű csoportban voltak és lehet, hogy könnyű ellenfelet is kapnak a nyolcaddöntőben!
NB2
Eleve hülyeség volt az egész kalapbeosztás a sorsoláson.... a mi csoportunkban lévő mind3nak 1 kalapba lett volna helye. Mi jötttünk ki belőle pocsékul. Ezt még Vitya sem tudta befolyásolni. Bár gondolom a sztárokat nem bánja, inkább, mint a középszer.
dande
Szerencsétlenek voltunk a sorsolással, szerencsétlenek voltunk Szoboszlai kiesésével. A kettő együtt borítékolta a kiesést én nem is bízok a szerdában már. De eddig szépen helytálltak a fiúk és ha szerencsénk van - és a németek sem akarnak nagyon villogni - szerdán egy tisztes vereséggel jól is kijöhetünk. Németek ha nyernek 2.-nál előbb semmiképp sem végezhetnek, nekik nem fontos, hogy 10-et lőjenek nekünk, elég ha 1 vagy 2-0-ra nyernek.
Egyébként ha középszer csoportban vagyunk, nem tudom mennyire tudtunk volna támadni. Mert mi nekünk az megy, hogy fullra bekkelünk és néha kontra. De az, hogy domináljunk, ott azért nagyon elfogy a tudomány. Lsd Androrra vagy Luxemburg vagy hol a tökömbe voltunk tavasszal 😊
NB2
lehetnek még elsők, német win + portugál win vagy döntetlennel
dancogo
igaz, de a lényeg az, hogy nekik nem fontos a gólarány, ha nyernek 1-2 hely valamelyike megvan
több mint 3 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 45 233 — The Mathematician
Dontetlennel van eselyunk tovabbjutni?
undisputedly
nincs, legalább 3 pont kell

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 116 — SuperBowl Champions 2013/2014
Dontetlennel van eselyunk tovabbjutni?
több mint 3 éve
dancogo Minnesota Vikings San Jose State Spartans 2 088 — Big Penix Energy
No akkor ez így azért érdekes amit írtatok, hogy 1-1 ponttal ukránok, osztrákok továbbmennek. Ráadásul azt is lehet tudni, hogy az olaszokkal játszanak a C csoport másodikja. Ráadásul ha úgy alakul jöhet a 3. nak az E csoport elsője, az meg nem is tűnik legyőzhetetlennek! Magyarán ha x akkor tuti az ukrán 2. hely, ha nyernek akkor is csak 2.-ok lehetnek, ha kikapnak már az egész továbbjutás necces. Magyarán: buzi osztrákoknak nagy mákjuk van😊 Könnyű csoportban voltak és lehet, hogy könnyű ellenfelet is kapnak a nyolcaddöntőben!
NB2
Eleve hülyeség volt az egész kalapbeosztás a sorsoláson.... a mi csoportunkban lévő mind3nak 1 kalapba lett volna helye. Mi jötttünk ki belőle pocsékul. Ezt még Vitya sem tudta befolyásolni. Bár gondolom a sztárokat nem bánja, inkább, mint a középszer.
dande
Szerencsétlenek voltunk a sorsolással, szerencsétlenek voltunk Szoboszlai kiesésével. A kettő együtt borítékolta a kiesést én nem is bízok a szerdában már. De eddig szépen helytálltak a fiúk és ha szerencsénk van - és a németek sem akarnak nagyon villogni - szerdán egy tisztes vereséggel jól is kijöhetünk. Németek ha nyernek 2.-nál előbb semmiképp sem végezhetnek, nekik nem fontos, hogy 10-et lőjenek nekünk, elég ha 1 vagy 2-0-ra nyernek.
Egyébként ha középszer csoportban vagyunk, nem tudom mennyire tudtunk volna támadni. Mert mi nekünk az megy, hogy fullra bekkelünk és néha kontra. De az, hogy domináljunk, ott azért nagyon elfogy a tudomány. Lsd Androrra vagy Luxemburg vagy hol a tökömbe voltunk tavasszal 😊
NB2
lehetnek még elsők, német win + portugál win vagy döntetlennel

több mint 3 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 22 971 — Lucas Scott
dande
sőt lehet, ha továbbjutnak a németek akkor a 16 között sem. jön a Sané time ...

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 3 éve
NB2
dande
több mint 3 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 41 798 — Így remélem megfelelek nektek.....
NB2
több mint 3 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 41 798 — Így remélem megfelelek nektek.....
több mint 3 éve
több mint 3 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 850 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Az EB oltása.
több mint 3 éve
gamerkr Green Bay Packers 10 725 — The sharif don't like it - welcome to the casbah club
Karaszjov fúj Münchenben 😀
Kenny
Róla mit kell tudni? bevallom, tudatlan vagyok.
Vrij6

több mint 3 éve
Kenny
Németország javára tizenegyest ítélnek 2.80
Magyarország javára tizenegyest ítélnek 10.00
több mint 3 éve
Zsellér van de Vrij Baltimore Ravens 13 466 — Слава Україні! Героям слава!
Kenny
Róla mit kell tudni? bevallom, tudatlan vagyok.

"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)

"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 3 éve
Kenny Atlanta Falcons 10 034 — Omar's Coming Yo!

több mint 3 éve
A hollandok szerintem B csapattal is nyerni fognak a macedónok ellen, hajtsanak ők akármilyen lelkesen is.
Az ukrán-osztrák érdekes. Ha játszanak egy békés döntetlent, az ukránoké a második hely, de az osztrákok is a svájciakat már alapból megelőznék a harmadik helyezettek rangsorában. A többi 4 csoportban pedig már eléggé extrém eredmények kellenek, hogy mind a 4 harmadik helyezett jobb legyen, mint ők. A kicsit lentebb berakott linken nekem pl. belgák elleni finn győzelmet valamint svédek elleni 4:3-as lengyel győzelmet is be kellett ehhez írni.
Ha viszont egymásnak esnek és az egyik jól elveri a másikat, a vesztes elég könnyen kipottyanhat. Nem igazán hiszek ebben, békés 0-0 lesz szerintem.

Este a dánok be fognak gyűrni egy győzelmet az oroszok ellen, de nem lesz sima.
A belgák félgőzzel, 1-2 gólos győzelmet fognak aratni. A finneknek egy szoros (mondjuk 1 gólos) vereség még mindig jelenthet továbbjutást, de ahhoz más csoportokban kellenének olyan eredmények, mint pl. egy horvát-skót döntetlen és egy nagy arányú francia győzelem a portugálokkal szemben.

Szerkesztette: Kampman
több mint 3 éve
Toto21 Chicago Bears 5 966
 www.kicker.de/europameisterschaft/tabellenrechner

Itt a linken tudunk amúgy játszani a 3. helyezettekkel. Számomra meglepő volt, bocsesz, ha volt már itt a topikban, de ha a dánok megverik ma az oroszokat és a belgák is a finneket, a dánok másodikként továbbmennek.
dancogo
ezt jó tudni thx. 😊
több mint 3 éve
Toto21 Chicago Bears 5 966
Az én mai rossz tippjeim:
Ukrajna - Ausztria 2:2
Észak-Macedónia - Hollandia 1:3
Oroszország - Dánia 1:1
Finnország - Belgium 1:3
empty taxi
Osztrákok nagyon kikapnak. 😊