NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 750
44
01:30 Georgia Tech @ #7 Georgia
Soccer EB 2021
19 feliratkozó
több mint 3 éve
EB2020 Tippelde:Olaszország: Toto21, MC12, csi77, steelwolf, zemanla, Chargers LT, Sixo, ozibozi, Shilkor
Svájc: Gabesz92
tipper.io tippjáték csoport:
tipper.io/hu/bowl-hu-xflttgdt?join=ea7qo5xplxrbun00
Szerkesztette: Őszentsége Sobri Jóska
több mint 3 éve
Kampman
28 363
hollandok felpakolták a fullos kezdőjüket amúgy? félnek valamitől, vagy csak még mindig csiszolódnak összefele?Van az a gyakori vita, hogy szabad-e a kezdőjátékosokat pihentetni ilyen esetben (NFL-ben is).
slowmotion
Úgy néz ki, hogy de Boer abban hisz, hogy nem.
több mint 3 éve
hollandok felpakolták a fullos kezdőjüket amúgy? félnek valamitől, vagy csak még mindig csiszolódnak összefele?
több mint 3 éve
Müller nem játszik ellenünk.Nincs szükség az operatív törzsre.
dande
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
azért jó lenne ha az ukránok megfirkálnák az ausztriaiakat, ha nem, nagyon unalmas késő délutánunk lesz...
több mint 3 éve
Müller nem játszik ellenünk.Már most tele a gatya!
dande
több mint 3 éve
Kampman
28 363
messze a sorozat legrosszabbja, 0 eredeti stadion, totálisan irreális fizika, egyedül a soundtrack mentette meg 😀sztem a 02 az, abban jött be a mélyindításos passzsztem azóta se játszottam annyit fifával mint a 99 és a 02a '99 a valaha volt legjobb fifa, azóta lejtmenet 😀
Negritis
Hanni
Negritis
több mint 3 éve
sztem a 02 az, abban jött be a mélyindításos passzsztem azóta se játszottam annyit fifával mint a 99 és a 02a '99 a valaha volt legjobb fifa, azóta lejtmenet 😀
Negritis
Hanni
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
sztem azóta se játszottam annyit fifával mint a 99 és a 02a '99 a valaha volt legjobb fifa, azóta lejtmenet 😀
Negritis
több mint 3 éve
igaz, de a lényeg az, hogy nekik nem fontos a gólarány, ha nyernek 1-2 hely valamelyike megvanlehetnek még elsők, német win + portugál win vagy döntetlennelSzerencsétlenek voltunk a sorsolással, szerencsétlenek voltunk Szoboszlai kiesésével. A kettő együtt borítékolta a kiesést én nem is bízok a szerdában már. De eddig szépen helytálltak a fiúk és ha szerencsénk van - és a németek sem akarnak nagyon villogni - szerdán egy tisztes vereséggel jól is kijöhetünk. Németek ha nyernek 2.-nál előbb semmiképp sem végezhetnek, nekik nem fontos, hogy 10-et lőjenek nekünk, elég ha 1 vagy 2-0-ra nyernek.No akkor ez így azért érdekes amit írtatok, hogy 1-1 ponttal ukránok, osztrákok továbbmennek. Ráadásul azt is lehet tudni, hogy az olaszokkal játszanak a C csoport másodikja. Ráadásul ha úgy alakul jöhet a 3. nak az E csoport elsője, az meg nem is tűnik legyőzhetetlennek! Magyarán ha x akkor tuti az ukrán 2. hely, ha nyernek akkor is csak 2.-ok lehetnek, ha kikapnak már az egész továbbjutás necces. Magyarán: buzi osztrákoknak nagy mákjuk van😊 Könnyű csoportban voltak és lehet, hogy könnyű ellenfelet is kapnak a nyolcaddöntőben!Eleve hülyeség volt az egész kalapbeosztás a sorsoláson.... a mi csoportunkban lévő mind3nak 1 kalapba lett volna helye. Mi jötttünk ki belőle pocsékul. Ezt még Vitya sem tudta befolyásolni. Bár gondolom a sztárokat nem bánja, inkább, mint a középszer.
NB2
dande
Egyébként ha középszer csoportban vagyunk, nem tudom mennyire tudtunk volna támadni. Mert mi nekünk az megy, hogy fullra bekkelünk és néha kontra. De az, hogy domináljunk, ott azért nagyon elfogy a tudomány. Lsd Androrra vagy Luxemburg vagy hol a tökömbe voltunk tavasszal 😊
NB2
dancogo
több mint 3 éve
Dontetlennel van eselyunk tovabbjutni?nincs, legalább 3 pont kell
undisputedly
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
Dontetlennel van eselyunk tovabbjutni?
több mint 3 éve
lehetnek még elsők, német win + portugál win vagy döntetlennelSzerencsétlenek voltunk a sorsolással, szerencsétlenek voltunk Szoboszlai kiesésével. A kettő együtt borítékolta a kiesést én nem is bízok a szerdában már. De eddig szépen helytálltak a fiúk és ha szerencsénk van - és a németek sem akarnak nagyon villogni - szerdán egy tisztes vereséggel jól is kijöhetünk. Németek ha nyernek 2.-nál előbb semmiképp sem végezhetnek, nekik nem fontos, hogy 10-et lőjenek nekünk, elég ha 1 vagy 2-0-ra nyernek.No akkor ez így azért érdekes amit írtatok, hogy 1-1 ponttal ukránok, osztrákok továbbmennek. Ráadásul azt is lehet tudni, hogy az olaszokkal játszanak a C csoport másodikja. Ráadásul ha úgy alakul jöhet a 3. nak az E csoport elsője, az meg nem is tűnik legyőzhetetlennek! Magyarán ha x akkor tuti az ukrán 2. hely, ha nyernek akkor is csak 2.-ok lehetnek, ha kikapnak már az egész továbbjutás necces. Magyarán: buzi osztrákoknak nagy mákjuk van😊 Könnyű csoportban voltak és lehet, hogy könnyű ellenfelet is kapnak a nyolcaddöntőben!Eleve hülyeség volt az egész kalapbeosztás a sorsoláson.... a mi csoportunkban lévő mind3nak 1 kalapba lett volna helye. Mi jötttünk ki belőle pocsékul. Ezt még Vitya sem tudta befolyásolni. Bár gondolom a sztárokat nem bánja, inkább, mint a középszer.
NB2
dande
Egyébként ha középszer csoportban vagyunk, nem tudom mennyire tudtunk volna támadni. Mert mi nekünk az megy, hogy fullra bekkelünk és néha kontra. De az, hogy domináljunk, ott azért nagyon elfogy a tudomány. Lsd Androrra vagy Luxemburg vagy hol a tökömbe voltunk tavasszal 😊
NB2
több mint 3 éve
Müller nem játszik ellenünk.sőt lehet, ha továbbjutnak a németek akkor a 16 között sem. jön a Sané time ...
dande
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 3 éve
Szerencsétlenek voltunk a sorsolással, szerencsétlenek voltunk Szoboszlai kiesésével. A kettő együtt borítékolta a kiesést én nem is bízok a szerdában már. De eddig szépen helytálltak a fiúk és ha szerencsénk van - és a németek sem akarnak nagyon villogni - szerdán egy tisztes vereséggel jól is kijöhetünk. Németek ha nyernek 2.-nál előbb semmiképp sem végezhetnek, nekik nem fontos, hogy 10-et lőjenek nekünk, elég ha 1 vagy 2-0-ra nyernek.No akkor ez így azért érdekes amit írtatok, hogy 1-1 ponttal ukránok, osztrákok továbbmennek. Ráadásul azt is lehet tudni, hogy az olaszokkal játszanak a C csoport másodikja. Ráadásul ha úgy alakul jöhet a 3. nak az E csoport elsője, az meg nem is tűnik legyőzhetetlennek! Magyarán ha x akkor tuti az ukrán 2. hely, ha nyernek akkor is csak 2.-ok lehetnek, ha kikapnak már az egész továbbjutás necces. Magyarán: buzi osztrákoknak nagy mákjuk van😊 Könnyű csoportban voltak és lehet, hogy könnyű ellenfelet is kapnak a nyolcaddöntőben!Eleve hülyeség volt az egész kalapbeosztás a sorsoláson.... a mi csoportunkban lévő mind3nak 1 kalapba lett volna helye. Mi jötttünk ki belőle pocsékul. Ezt még Vitya sem tudta befolyásolni. Bár gondolom a sztárokat nem bánja, inkább, mint a középszer.
NB2
dande
több mint 3 éve
No akkor ez így azért érdekes amit írtatok, hogy 1-1 ponttal ukránok, osztrákok továbbmennek. Ráadásul azt is lehet tudni, hogy az olaszokkal játszanak a C csoport másodikja. Ráadásul ha úgy alakul jöhet a 3. nak az E csoport elsője, az meg nem is tűnik legyőzhetetlennek! Magyarán ha x akkor tuti az ukrán 2. hely, ha nyernek akkor is csak 2.-ok lehetnek, ha kikapnak már az egész továbbjutás necces. Magyarán: buzi osztrákoknak nagy mákjuk van😊 Könnyű csoportban voltak és lehet, hogy könnyű ellenfelet is kapnak a nyolcaddöntőben!Eleve hülyeség volt az egész kalapbeosztás a sorsoláson.... a mi csoportunkban lévő mind3nak 1 kalapba lett volna helye. Mi jötttünk ki belőle pocsékul. Ezt még Vitya sem tudta befolyásolni. Bár gondolom a sztárokat nem bánja, inkább, mint a középszer.
NB2
több mint 3 éve
Müller nem játszik ellenünk.
több mint 3 éve
No akkor ez így azért érdekes amit írtatok, hogy 1-1 ponttal ukránok, osztrákok továbbmennek. Ráadásul azt is lehet tudni, hogy az olaszokkal játszanak a C csoport másodikja. Ráadásul ha úgy alakul jöhet a 3. nak az E csoport elsője, az meg nem is tűnik legyőzhetetlennek! Magyarán ha x akkor tuti az ukrán 2. hely, ha nyernek akkor is csak 2.-ok lehetnek, ha kikapnak már az egész továbbjutás necces. Magyarán: buzi osztrákoknak nagy mákjuk van😊 Könnyű csoportban voltak és lehet, hogy könnyű ellenfelet is kapnak a nyolcaddöntőben!
több mint 3 éve
Karaszjov fúj Münchenben 😀Róla mit kell tudni? bevallom, tudatlan vagyok.
Kenny
Vrij6
több mint 3 éve
Kampman
28 363
Karaszjov fúj Münchenben 😀Németország javára tizenegyest ítélnek 2.80
Kenny
Magyarország javára tizenegyest ítélnek 10.00
több mint 3 éve
Karaszjov fúj Münchenben 😀Róla mit kell tudni? bevallom, tudatlan vagyok.
Kenny
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 3 éve
Kampman
28 363
A hollandok szerintem B csapattal is nyerni fognak a macedónok ellen, hajtsanak ők akármilyen lelkesen is.Az ukrán-osztrák érdekes. Ha játszanak egy békés döntetlent, az ukránoké a második hely, de az osztrákok is a svájciakat már alapból megelőznék a harmadik helyezettek rangsorában. A többi 4 csoportban pedig már eléggé extrém eredmények kellenek, hogy mind a 4 harmadik helyezett jobb legyen, mint ők. A kicsit lentebb berakott linken nekem pl. belgák elleni finn győzelmet valamint svédek elleni 4:3-as lengyel győzelmet is be kellett ehhez írni.
Ha viszont egymásnak esnek és az egyik jól elveri a másikat, a vesztes elég könnyen kipottyanhat. Nem igazán hiszek ebben, békés 0-0 lesz szerintem.
Este a dánok be fognak gyűrni egy győzelmet az oroszok ellen, de nem lesz sima.
A belgák félgőzzel, 1-2 gólos győzelmet fognak aratni. A finneknek egy szoros (mondjuk 1 gólos) vereség még mindig jelenthet továbbjutást, de ahhoz más csoportokban kellenének olyan eredmények, mint pl. egy horvát-skót döntetlen és egy nagy arányú francia győzelem a portugálokkal szemben.
Szerkesztette: Kampman
több mint 3 éve
Toto21
5 966
www.kicker.de/europameisterschaft/tabellenrechnerezt jó tudni thx. 😊
Itt a linken tudunk amúgy játszani a 3. helyezettekkel. Számomra meglepő volt, bocsesz, ha volt már itt a topikban, de ha a dánok megverik ma az oroszokat és a belgák is a finneket, a dánok másodikként továbbmennek.
dancogo
több mint 3 éve
Toto21
5 966
Az én mai rossz tippjeim:Osztrákok nagyon kikapnak. 😊
Ukrajna - Ausztria 2:2
Észak-Macedónia - Hollandia 1:3
Oroszország - Dánia 1:1
Finnország - Belgium 1:3
empty taxi