NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 750
44
01:30 Georgia Tech @ #7 Georgia
Soccer EB 2021
19 feliratkozó
több mint 3 éve
EB2020 Tippelde:Olaszország: Toto21, MC12, csi77, steelwolf, zemanla, Chargers LT, Sixo, ozibozi, Shilkor
Svájc: Gabesz92
tipper.io tippjáték csoport:
tipper.io/hu/bowl-hu-xflttgdt?join=ea7qo5xplxrbun00
Szerkesztette: Őszentsége Sobri Jóska
több mint 3 éve
Ukranok nem igazan vannak kepben. Tehat ha az osztrakok nem lonek egy masodik golt akkor tuti kiegyenlit majd Ukrajna.
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 3 éve
pont az angolok játszották 😊gondolom angol-belga, mert 0-0 már voltMármint mi nem volt?Hoppà, golVitte is a 0:0s tippem 😀
NB2
Eddig nem volt a torna soran, lehet az egyenes kieseses szakaszra tartogatjak, majd egy jo Belga-Angol meccsre (nemtom osszekerulhetnek-e donto elott, nem neztem), ahol senki se varna 😀
Borbinho
Kampman
Sixo
több mint 3 éve
gondolom angol-belga, mert 0-0 már voltMármint mi nem volt?Hoppà, golVitte is a 0:0s tippem 😀
NB2
Eddig nem volt a torna soran, lehet az egyenes kieseses szakaszra tartogatjak, majd egy jo Belga-Angol meccsre (nemtom osszekerulhetnek-e donto elott, nem neztem), ahol senki se varna 😀
Borbinho
Kampman
több mint 3 éve
Kampman
28 363
Mármint mi nem volt?Hoppà, golVitte is a 0:0s tippem 😀
NB2
Borbinho
több mint 3 éve
Hoppà, golVitte is a 0:0s tippem 😀
NB2
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 3 éve
Kampman
28 363
Osztrák meccset nézem, de nem játszották be a holland góltMeglepő, azt hittem erre azért képesek lesznek.
Willie Parker
több mint 3 éve
Willie Parker
15 412
Osztrák meccset nézem, de nem játszották be a holland gólt
több mint 3 éve
Nalam is siman.Mondjuk a holland, angol és spanyol csapat nézhetetlen focit játszanak. Egyik se nyer remélemA hollandok nekem nézhetőek voltak, sőt.
Toto21
Kampman
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 3 éve
Mondjuk a holland, angol és spanyol csapat nézhetetlen focit játszanak. Egyik se nyer remélema spanyolok a legtöbb nem pontrúgás helyzetet dolgozták ki az összes csapat közül, tény, hogy nem tudják a helyzeteiket kihasználni, de erős túlzásnak érzem, hogy nézhetetlen lenne
Toto21
több mint 3 éve
Mr.Breaker
1 903
Zsóóti egész jól váltott sportágat. 😀
több mint 3 éve
Hoppà, golfasza, nekem sehol semmi
NB2
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
Hoppà, gol
több mint 3 éve
Kampman
28 363
Mondjuk a holland, angol és spanyol csapat nézhetetlen focit játszanak. Egyik se nyer remélemA hollandok nekem nézhetőek voltak, sőt.
Toto21
több mint 3 éve
Toto21
5 966
Mondjuk a holland, angol és spanyol csapat nézhetetlen focit játszanak. Egyik se nyer remélem
több mint 3 éve
Esik valami Bukarestben?
több mint 3 éve
hatásos is volt, azóta nem is szidta senki albán kurva anyjátarnautovicot nem úgy volt ,hogy eltiltják ?Egy meccsre nem eltiltották?
Sixo
NB2
több mint 3 éve
tényleg baszki, nekem a holland-osztrák teljesen kimaradt, éppen iszogatós búcsúbuli volt a Rómain 😮arnautovicot nem úgy volt ,hogy eltiltják ?Egy meccsre nem eltiltották?
Sixo
NB2
több mint 3 éve
arnautovicot nem úgy volt ,hogy eltiltják ?Egy meccsre nem eltiltották?
Sixo
több mint 3 éve
arnautovicot nem úgy volt ,hogy eltiltják ?natessék, ukrajnyecek meccs után óvnak, 3 pont, 3-0.
Sixo
több mint 3 éve
Kampman
28 363
arnautovicot nem úgy volt ,hogy eltiltják ?eltiltották, de már letelt.
Sixo
több mint 3 éve
Neki nem szabad. Kb. csinal barmit, kivagjak a torna utan, ruhelli egesz Hollandia. Ugyhogy itt ha cserecsapattal is, de szenvednenek, hiaba van meg a tovabbjutas, plusz indokot adna a kirugasara.hollandok felpakolták a fullos kezdőjüket amúgy? félnek valamitől, vagy csak még mindig csiszolódnak összefele?Van az a gyakori vita, hogy szabad-e a kezdőjátékosokat pihentetni ilyen esetben (NFL-ben is).
slowmotion
Úgy néz ki, hogy de Boer abban hisz, hogy nem.
Kampman
több mint 3 éve
Na ma azt erzem, hogy vagy minden tippem ulni fog, vagy semmi sem. 😊