Soccer EB 2021
19 feliratkozó
több mint 3 éve
EB2020 Tippelde:Olaszország: Toto21, MC12, csi77, steelwolf, zemanla, Chargers LT, Sixo, ozibozi, Shilkor
Svájc: Gabesz92
tipper.io tippjáték csoport:
tipper.io/hu/bowl-hu-xflttgdt?join=ea7qo5xplxrbun00
Szerkesztette: Őszentsége Sobri Jóska
több mint 3 éve
sorry nem vagyok józanmit tsygankodik?iktriad pls
briareos
Sixo
több mint 3 éve
Depayt kiszedtem fantasymbol, mondvan, hogy ugy is cserek jatszanak majd a hollandoknal.MASTERCLASS.
több mint 3 éve
0-2
több mint 3 éve
Mason Mount and Ben Chilwell are isolating after being in contact with Billy Gilmour, who has tested positive for COVID-19.
— ESPN FC (@ESPNFC) June 21, 2021
The entire England squad tested negative on Monday. pic.twitter.com/v1WumZH3iR
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
Nagyon dános ez az osztrák mez.A dánoké Hummel ez meg Puma 😊
empty taxi
több mint 3 éve
Nagyon dános ez az osztrák mez.
Madden hates me.
több mint 3 éve
Willie Parker
15 412
Holland-macedón összefoglalója ugyanaz a helyzet 30 szögből
Szerkesztette: Willie Parker
több mint 3 éve
mea maxima culpa, a tippes excelben néztem a score-okat, és igazából én nem tippeltem ezek szerint még 0:0-t 😀 nem véletlen vagyok a mezőny végén, na...A spanyol-svéddel kínozni lehetett.pont az angolok játszották 😊gondolom angol-belga, mert 0-0 már voltMármint mi nem volt?Hoppà, golVitte is a 0:0s tippem 😀
NB2
Eddig nem volt a torna soran, lehet az egyenes kieseses szakaszra tartogatjak, majd egy jo Belga-Angol meccsre (nemtom osszekerulhetnek-e donto elott, nem neztem), ahol senki se varna 😀
Borbinho
Kampman
Sixo
NB2
Willie Parker
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 3 éve
Most nézem h Depay gólja tök ugyanolyan volt, mint amilyen helyzetet Arnautovic kihagyott 😀
Madden hates me.
több mint 3 éve
Werner beverte volna, de lesről 😀ezt még benzema is berúgta volnaMorata és Sterling ugyanígy oldotta volna meg, annyival fűszerezve, h bemutatnak egy műesést!
Sixo
Willie Parker
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 3 éve
Kampman
28 363
falttal együtt!ezt még benzema is berúgta volnaMorata és Sterling ugyanígy oldotta volna meg, annyival fűszerezve, h bemutatnak egy műesést!
Sixo
Willie Parker
több mint 3 éve
Nem gondtam, h az ukránok ennyire passzívak lesznek.Sevcsenko már berendelte az a hektoliter vodkát, amit beletölt a csapatba a félidőben. Itt radikális változások kellenek!
Willie Parker
Madden hates me.
több mint 3 éve
Kampman
28 363
Nekem az angol-skót.Az volt eddig magasan a legszarabb meccs nalam.A spanyol-svéddel kínozni lehetett.pont az angolok játszották 😊gondolom angol-belga, mert 0-0 már voltMármint mi nem volt?Hoppà, golVitte is a 0:0s tippem 😀
NB2
Eddig nem volt a torna soran, lehet az egyenes kieseses szakaszra tartogatjak, majd egy jo Belga-Angol meccsre (nemtom osszekerulhetnek-e donto elott, nem neztem), ahol senki se varna 😀
Borbinho
Kampman
Sixo
NB2
Willie Parker
Vrij6
A legjobb pedig a holland-ukrán volt.
több mint 3 éve
Willie Parker
15 412
ezt még benzema is berúgta volnaMorata és Sterling ugyanígy oldotta volna meg, annyival fűszerezve, h bemutatnak egy műesést!
Sixo
több mint 3 éve
Willie Parker
15 412
Nem gondtam, h az ukránok ennyire passzívak lesznek.
több mint 3 éve
Az volt eddig magasan a legszarabb meccs nalam.A spanyol-svéddel kínozni lehetett.pont az angolok játszották 😊gondolom angol-belga, mert 0-0 már voltMármint mi nem volt?Hoppà, golVitte is a 0:0s tippem 😀
NB2
Borbinho
Kampman
Sixo
NB2
Willie Parker
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 3 éve
Arnautovic, ez megint olyan volt h nehezebb volt nem eltalálni a kaput...
Madden hates me.
több mint 3 éve
fair-ek az osztrákok, de egyúttal buták is 😊
több mint 3 éve
Willie Parker
15 412
Ukranok nem igazan vannak kepben. Tehat ha az osztrakok nem lonek egy masodik golt akkor tuti kiegyenlit majd Ukrajna.Ukránokkal az élet egyre több területén kezd tele lenni a hócipőm!
Vrij6
több mint 3 éve
Willie Parker
15 412
A spanyol-svéddel kínozni lehetett.pont az angolok játszották 😊gondolom angol-belga, mert 0-0 már voltMármint mi nem volt?Hoppà, golVitte is a 0:0s tippem 😀
NB2
Borbinho
Kampman
Sixo
NB2