NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Soccer EB 2021

19 feliratkozó

több mint 3 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 32 463 — #NoStress
EB2020 Tippelde:

Olaszország: Toto21, MC12, csi77, steelwolf, zemanla, Chargers LT, Sixo, ozibozi, Shilkor

Anglia: Tony Adams, tüsi91, Hanni, Willie Parker, Bruschi85, empty taxi, adam8, nando89
Dánia: fattyu, NB2, alatriste
Spanyolország: Heisman, Kenny
Ukrajna: VvAlekosz
Belgium: Sobri Jóska, ulpianus, nagir, Vrij6, Wester, peach, Löfli, topin
Svájc: Gabesz92

Svédország: dande
Németország: dancogo, csebi, briareos, iktriad, ervinator, beltazor
Franciaország: warr_b, eaglesmcnabb, YoungZeeZee, zavi27, gordon, davemayer, bcsarli, gamerkr, Kampman, Nandito, Drip
Horvátország: zinedine5, Jan
Portugália: Matthew99, miilann, undisputedly
Hollandia: Borbinho, deyell
Magyarország: kaszo
Finnország: Negritis
Lengyelország: KoporShow
Skócia: #JC6
Oroszország: kristof
Törökország: r.baggio
Észak-Macedónia: Stez

tipper.io tippjáték csoport:
 tipper.io/hu/bowl-hu-xflttgdt?join=ea7qo5xplxrbun00

Szerkesztette: Őszentsége Sobri Jóska
több mint 3 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 45 233 — The Mathematician
Belgáknak meg a Hollandoknak se muszáj nyerni, főleg a hollandoknak. 😀

szerintem valamelyik leikszel, erre kéne ráérezni. 😀
Vrij6
nem kell nyerni, de két hurka csapattal játszanak, ezeket még félgőzzel is illik verni

Ilyen szempontból (bár tegnap volt aki kapcsolgatott és megszívta) szerintem viszonylag jók vagyunk, mert tegnapi is inkább a török-svájc volt az izgalmas, ma az osztrák-ukrán és a dán-orosz amit nézni kell, a másikra csak néha napján rákapcsolni.
NB2
hasonlóan tervezem a rendes tv-t és a tabletet "felosztani" 😀

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
dancogo Minnesota Vikings San Jose State Spartans 2 088 — Big Penix Energy
 www.kicker.de/europameisterschaft/tabellenrechner

Itt a linken tudunk amúgy játszani a 3. helyezettekkel. Számomra meglepő volt, bocsesz, ha volt már itt a topikban, de ha a dánok megverik ma az oroszokat és a belgák is a finneket, a dánok másodikként továbbmennek.

több mint 3 éve
Zsellér van de Vrij Baltimore Ravens 13 466 — Слава Україні! Героям слава!
Végül is az osztrákok lehetnek úgy vele, hogy döntetlen esetén 4 ponttal csak nem esnek ki. 😀

"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)

"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 3 éve
ervinator New England Patriots Michigan Wolverines 1 703
Ukrajna - Ausztria meccsre szerintem a 0-0 sem egy rossz tipp. Kéz a kézben továbbjutnak egy X-el, míg ha valamelyik nyer, a másik csapat ki is esik. Nem hiszem, hogy túlhajtanák magukat.

"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 3 éve
Én is holland B-vel számolok, nekik úgyis megvan hogy vasárnap 18:00 Puskás nyolcaddöntő. 😀 Lehet bekockáztatom ott az x-et.

"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)

"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 3 éve
Szerintem a hollandok magasról tesznek a mai meccsre, a macedónok viszont hajtani fognak, én oda 1-1-et tippelek. Az ukránok elverik a sógorokat, a dánok behúzzák nagy nehezen, a belgák félgőzzel is 3-0-ra verik a finneket.

több mint 3 éve
NB2 New England Patriots 24 958 — nabege2@yahoo.com

Vrij6
nem kell nyerni, de két hurka csapattal játszanak, ezeket még félgőzzel is illik verni

Ilyen szempontból (bár tegnap volt aki kapcsolgatott és megszívta) szerintem viszonylag jók vagyunk, mert tegnapi is inkább a török-svájc volt az izgalmas, ma az osztrák-ukrán és a dán-orosz amit nézni kell, a másikra csak néha napján rákapcsolni.
több mint 3 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 407 — Lájkold a zsűrit!
Az én mai rossz tippjeim:
Ukrajna - Ausztria 2:2
Észak-Macedónia - Hollandia 1:3
Oroszország - Dánia 1:1
Finnország - Belgium 1:3

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve

több mint 3 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 41 798 — Így remélem megfelelek nektek.....
A mai meccsekkel kapcsolatban elég tanácstalan vagyok, nem tudom mit tippeljek. 😀
Vrij6
Hollandok dánok belgák nyernek, ukrán osztrák x esetleg ukrán siker 😊

Konkrét eredményre nem vállalkozom 😀
több mint 3 éve
clbass New Orleans Saints 3 115 — Saints fan
A mai meccsekkel kapcsolatban elég tanácstalan vagyok, nem tudom mit tippeljek. 😀
Vrij6
UKRAJNA - AUSZTRIA 2:1
ÉSZAK-MACEDÓNIA - HOLLANDIA 0:1
FINNORSZÁG - BELGIUM 0:2
OROSZORSZÁG - DÁNIA 1:2
több mint 3 éve

több mint 3 éve
sztem azóta se játszottam annyit fifával mint a 99 és a 02

több mint 3 éve
Matthew99 New Orleans Saints 9 646 — Invisible man
Lájkgyűjtő bejegyzés:

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 3 éve
Jól van elnéztem az argentinok nem most éjjel játszanak így egy programmal kevesebb 😛
dande
Na, jol van, akkor lesz egy kis idod nezelodni a spanyol csatarok kozott, hatha kigyogyulsz a betegsegbol, miszerint Morata klasszis csatar. 😕
Stez
Hol írtam hogy klasszis???? Igen lehetett így érteni 😊 de inkább arra akartam utalni, hogy egyáltalán van-e olyan spanyol csatár aki felmerülhet ezen a szinten 😛 s ahol Morata az aki leginkább az ember eszébe jut, ott van baj (lehet velem) 😊 😉
dande
Iago Aspas, Santi Mina, Roger, Morales (de ő szélsőt is játszik, Rafa Mir, Borja Iglesias mind 10+ gólos szezont toltak a la ligában, simán ott lehetnének a 2 helyen amit Enrique nem töltött ki… nem nagy sztárok, de érzek hogyan kell gólt szerezni, bennük van a killer instinct. Rafa Mirnek az volt a baja hogy a legrosszabb csapatban, a Huescabam játszott, konkrétan egy emberes csapat volt, és egy hajszálon maradt a bentmaradás. Amilyen jó szezont lerakott elképesztő.
Heisman
Iago kihagyása miatt minden meccsen a spanyolok ellen fogok szurkolni. Reméljük nem kell már sokáig ezt tennem, kizugnak a csoportkörben

több mint 3 éve
Svajc 4 ponttal hogy esik ki amugy? Nincs kedvem megnezni hany meccsnek kell ugy alakulnia. 😀
Vrij6
sztem sehogy
Negritis
nem kizárható
A B és az F csoportban simán lehet 6 pontos a 3. helyezett.
A horvát-skót győztese esélyes h 4 ponttal lesz 3 a D csoportban.
A C-ben ha döntetlen az osztrák-ukrán akk mind2-nek 0-s a gólkülönbsége, azzal Svájc előtt lesznek.
empty taxi
F-ben biztosan nem lesz 6 pontos a 3. Az csak döntetlen nélkül, 6-6-6-0 pontos csapatokkal lehetséges, amibe jól belepiszkotottunk 😊 4 ponttal és negatív gólkülönbséggel viszont azért nincsenek teljesen biztonságban

Szerkesztette: dancogo

több mint 3 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 24 645 — “Sha-la-la-la-la-la, Thiiiiii-baut Pinot!“
Jól van elnéztem az argentinok nem most éjjel játszanak így egy programmal kevesebb 😛
dande
Na, jol van, akkor lesz egy kis idod nezelodni a spanyol csatarok kozott, hatha kigyogyulsz a betegsegbol, miszerint Morata klasszis csatar. 😕
Stez
Hol írtam hogy klasszis???? Igen lehetett így érteni 😊 de inkább arra akartam utalni, hogy egyáltalán van-e olyan spanyol csatár aki felmerülhet ezen a szinten 😛 s ahol Morata az aki leginkább az ember eszébe jut, ott van baj (lehet velem) 😊 😉
dande
Iago Aspas, Santi Mina, Roger, Morales (de ő szélsőt is játszik, Rafa Mir, Borja Iglesias mind 10+ gólos szezont toltak a la ligában, simán ott lehetnének a 2 helyen amit Enrique nem töltött ki… nem nagy sztárok, de érzek hogyan kell gólt szerezni, bennük van a killer instinct. Rafa Mirnek az volt a baja hogy a legrosszabb csapatban, a Huescabam játszott, konkrétan egy emberes csapat volt, és egy hajszálon maradt a bentmaradás. Amilyen jó szezont lerakott elképesztő.

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
Stez SMU Mustangs 43 311 — Whoops, looks like something went wrong.
mindenki kedvence Diego Costa
NB2
Dani Guiza.

több mint 3 éve
NB2 New England Patriots 24 958 — nabege2@yahoo.com
mindenki kedvence Diego Costa
több mint 3 éve
Stez SMU Mustangs 43 311 — Whoops, looks like something went wrong.
dande
Stez
dande
Van. Ugy hivjak a kategoriat, hogy
"mindenki, aki nem akkora falabu, mint Morata". 😀

több mint 3 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 41 798 — Így remélem megfelelek nektek.....
dande
Stez
több mint 3 éve
Amit tippeltem:
Svájc-Törökország 1-0
Olaszország-Wales 3-1

Ami lett:
Svájc-Törökország 3-1
Olaszország-Wales 1-0
empty taxi
Ehh, reszvetem.

több mint 3 éve
davemayer Chicago Bears 14 772 — "Grammar maci"
Amit tippeltem:
Svájc-Törökország 1-0
Olaszország-Wales 3-1

Ami lett:
Svájc-Törökország 3-1
Olaszország-Wales 1-0
empty taxi
Nekem ez volt:
Olaszon 2.5.under + szöglet 9.5 under + sárgák 3.5 under
Svájc w + szöglet 8.5 over + sárgák 3.5 over

A 80.perces dupla sárga betett az olaszon 😕

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 3 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 407 — Lájkold a zsűrit!
Amit tippeltem:
Svájc-Törökország 1-0
Olaszország-Wales 3-1

Ami lett:
Svájc-Törökország 3-1
Olaszország-Wales 1-0

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
és ezt az estét nem fogjuk együtt tölteni, mert nincs több meccs 😊
NB2
NBA követőzni is lehet 😊
dande
de kurva zabos vagyok hogy a 7. meccs van hajnal 2től