NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 750
44
01:30 Georgia Tech @ #7 Georgia
Soccer EB 2021
19 feliratkozó
több mint 3 éve
EB2020 Tippelde:Olaszország: Toto21, MC12, csi77, steelwolf, zemanla, Chargers LT, Sixo, ozibozi, Shilkor
Svájc: Gabesz92
tipper.io tippjáték csoport:
tipper.io/hu/bowl-hu-xflttgdt?join=ea7qo5xplxrbun00
Szerkesztette: Őszentsége Sobri Jóska
több mint 3 éve
hasonlóan tervezem a rendes tv-t és a tabletet "felosztani" 😀Belgáknak meg a Hollandoknak se muszáj nyerni, főleg a hollandoknak. 😀nem kell nyerni, de két hurka csapattal játszanak, ezeket még félgőzzel is illik verni
szerintem valamelyik leikszel, erre kéne ráérezni. 😀
Vrij6
Ilyen szempontból (bár tegnap volt aki kapcsolgatott és megszívta) szerintem viszonylag jók vagyunk, mert tegnapi is inkább a török-svájc volt az izgalmas, ma az osztrák-ukrán és a dán-orosz amit nézni kell, a másikra csak néha napján rákapcsolni.
NB2
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
www.kicker.de/europameisterschaft/tabellenrechnerItt a linken tudunk amúgy játszani a 3. helyezettekkel. Számomra meglepő volt, bocsesz, ha volt már itt a topikban, de ha a dánok megverik ma az oroszokat és a belgák is a finneket, a dánok másodikként továbbmennek.
több mint 3 éve
Végül is az osztrákok lehetnek úgy vele, hogy döntetlen esetén 4 ponttal csak nem esnek ki. 😀
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 3 éve
ervinator
1 703
Ukrajna - Ausztria meccsre szerintem a 0-0 sem egy rossz tipp. Kéz a kézben továbbjutnak egy X-el, míg ha valamelyik nyer, a másik csapat ki is esik. Nem hiszem, hogy túlhajtanák magukat.
"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 3 éve
Én is holland B-vel számolok, nekik úgyis megvan hogy vasárnap 18:00 Puskás nyolcaddöntő. 😀 Lehet bekockáztatom ott az x-et.
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 3 éve
Szerintem a hollandok magasról tesznek a mai meccsre, a macedónok viszont hajtani fognak, én oda 1-1-et tippelek. Az ukránok elverik a sógorokat, a dánok behúzzák nagy nehezen, a belgák félgőzzel is 3-0-ra verik a finneket.
több mint 3 éve
Belgáknak meg a Hollandoknak se muszáj nyerni, főleg a hollandoknak. 😀nem kell nyerni, de két hurka csapattal játszanak, ezeket még félgőzzel is illik verni
szerintem valamelyik leikszel, erre kéne ráérezni. 😀
Vrij6
Ilyen szempontból (bár tegnap volt aki kapcsolgatott és megszívta) szerintem viszonylag jók vagyunk, mert tegnapi is inkább a török-svájc volt az izgalmas, ma az osztrák-ukrán és a dán-orosz amit nézni kell, a másikra csak néha napján rákapcsolni.
több mint 3 éve
Az én mai rossz tippjeim:Ukrajna - Ausztria 2:2
Észak-Macedónia - Hollandia 1:3
Oroszország - Dánia 1:1
Finnország - Belgium 1:3
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
Belgáknak meg a Hollandoknak se muszáj nyerni, főleg a hollandoknak. 😀szerintem valamelyik leikszel, erre kéne ráérezni. 😀
több mint 3 éve
A mai meccsekkel kapcsolatban elég tanácstalan vagyok, nem tudom mit tippeljek. 😀Hollandok dánok belgák nyernek, ukrán osztrák x esetleg ukrán siker 😊
Vrij6
Konkrét eredményre nem vállalkozom 😀
több mint 3 éve
A mai meccsekkel kapcsolatban elég tanácstalan vagyok, nem tudom mit tippeljek. 😀UKRAJNA - AUSZTRIA 2:1
Vrij6
ÉSZAK-MACEDÓNIA - HOLLANDIA 0:1
FINNORSZÁG - BELGIUM 0:2
OROSZORSZÁG - DÁNIA 1:2
több mint 3 éve
A mai meccsekkel kapcsolatban elég tanácstalan vagyok, nem tudom mit tippeljek. 😀
több mint 3 éve
sztem azóta se játszottam annyit fifával mint a 99 és a 02The Stronger you become, the Weaker you really are.
több mint 3 éve
Lájkgyűjtő bejegyzés:A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 3 éve
Iago kihagyása miatt minden meccsen a spanyolok ellen fogok szurkolni. Reméljük nem kell már sokáig ezt tennem, kizugnak a csoportkörbenIago Aspas, Santi Mina, Roger, Morales (de ő szélsőt is játszik, Rafa Mir, Borja Iglesias mind 10+ gólos szezont toltak a la ligában, simán ott lehetnének a 2 helyen amit Enrique nem töltött ki… nem nagy sztárok, de érzek hogyan kell gólt szerezni, bennük van a killer instinct. Rafa Mirnek az volt a baja hogy a legrosszabb csapatban, a Huescabam játszott, konkrétan egy emberes csapat volt, és egy hajszálon maradt a bentmaradás. Amilyen jó szezont lerakott elképesztő.Hol írtam hogy klasszis???? Igen lehetett így érteni 😊 de inkább arra akartam utalni, hogy egyáltalán van-e olyan spanyol csatár aki felmerülhet ezen a szinten 😛 s ahol Morata az aki leginkább az ember eszébe jut, ott van baj (lehet velem) 😊 😉Jól van elnéztem az argentinok nem most éjjel játszanak így egy programmal kevesebb 😛Na, jol van, akkor lesz egy kis idod nezelodni a spanyol csatarok kozott, hatha kigyogyulsz a betegsegbol, miszerint Morata klasszis csatar. 😕
dande
Stez
dande
Heisman
több mint 3 éve
F-ben biztosan nem lesz 6 pontos a 3. Az csak döntetlen nélkül, 6-6-6-0 pontos csapatokkal lehetséges, amibe jól belepiszkotottunk 😊 4 ponttal és negatív gólkülönbséggel viszont azért nincsenek teljesen biztonságbannem kizárhatóSvajc 4 ponttal hogy esik ki amugy? Nincs kedvem megnezni hany meccsnek kell ugy alakulnia. 😀sztem sehogy
Vrij6
Negritis
A B és az F csoportban simán lehet 6 pontos a 3. helyezett.
A horvát-skót győztese esélyes h 4 ponttal lesz 3 a D csoportban.
A C-ben ha döntetlen az osztrák-ukrán akk mind2-nek 0-s a gólkülönbsége, azzal Svájc előtt lesznek.
empty taxi
Szerkesztette: dancogo
több mint 3 éve
Iago Aspas, Santi Mina, Roger, Morales (de ő szélsőt is játszik, Rafa Mir, Borja Iglesias mind 10+ gólos szezont toltak a la ligában, simán ott lehetnének a 2 helyen amit Enrique nem töltött ki… nem nagy sztárok, de érzek hogyan kell gólt szerezni, bennük van a killer instinct. Rafa Mirnek az volt a baja hogy a legrosszabb csapatban, a Huescabam játszott, konkrétan egy emberes csapat volt, és egy hajszálon maradt a bentmaradás. Amilyen jó szezont lerakott elképesztő.Hol írtam hogy klasszis???? Igen lehetett így érteni 😊 de inkább arra akartam utalni, hogy egyáltalán van-e olyan spanyol csatár aki felmerülhet ezen a szinten 😛 s ahol Morata az aki leginkább az ember eszébe jut, ott van baj (lehet velem) 😊 😉Jól van elnéztem az argentinok nem most éjjel játszanak így egy programmal kevesebb 😛Na, jol van, akkor lesz egy kis idod nezelodni a spanyol csatarok kozott, hatha kigyogyulsz a betegsegbol, miszerint Morata klasszis csatar. 😕
dande
Stez
dande
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
mindenki kedvence Diego CostaDani Guiza.
NB2
több mint 3 éve
mindenki kedvence Diego Costa
több mint 3 éve
Van. Ugy hivjak a kategoriat, hogyHol írtam hogy klasszis???? Igen lehetett így érteni 😊 de inkább arra akartam utalni, hogy egyáltalán van-e olyan spanyol csatár aki felmerülhet ezen a szinten 😛 s ahol Morata az aki leginkább az ember eszébe jut, ott van baj (lehet velem) 😊 😉Jól van elnéztem az argentinok nem most éjjel játszanak így egy programmal kevesebb 😛Na, jol van, akkor lesz egy kis idod nezelodni a spanyol csatarok kozott, hatha kigyogyulsz a betegsegbol, miszerint Morata klasszis csatar. 😕
dande
Stez
dande
"mindenki, aki nem akkora falabu, mint Morata". 😀
több mint 3 éve
Hol írtam hogy klasszis???? Igen lehetett így érteni 😊 de inkább arra akartam utalni, hogy egyáltalán van-e olyan spanyol csatár aki felmerülhet ezen a szinten 😛 s ahol Morata az aki leginkább az ember eszébe jut, ott van baj (lehet velem) 😊 😉Jól van elnéztem az argentinok nem most éjjel játszanak így egy programmal kevesebb 😛Na, jol van, akkor lesz egy kis idod nezelodni a spanyol csatarok kozott, hatha kigyogyulsz a betegsegbol, miszerint Morata klasszis csatar. 😕
dande
Stez
több mint 3 éve
Amit tippeltem:Ehh, reszvetem.
Svájc-Törökország 1-0
Olaszország-Wales 3-1
Ami lett:
Svájc-Törökország 3-1
Olaszország-Wales 1-0
empty taxi
több mint 3 éve
Amit tippeltem:Nekem ez volt:
Svájc-Törökország 1-0
Olaszország-Wales 3-1
Ami lett:
Svájc-Törökország 3-1
Olaszország-Wales 1-0
empty taxi
Olaszon 2.5.under + szöglet 9.5 under + sárgák 3.5 under
Svájc w + szöglet 8.5 over + sárgák 3.5 over
A 80.perces dupla sárga betett az olaszon 😕
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 3 éve
Amit tippeltem:Svájc-Törökország 1-0
Olaszország-Wales 3-1
Ami lett:
Svájc-Törökország 3-1
Olaszország-Wales 1-0
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
de kurva zabos vagyok hogy a 7. meccs van hajnal 2tőlés ezt az estét nem fogjuk együtt tölteni, mert nincs több meccs 😊NBA követőzni is lehet 😊
NB2
dande
The Stronger you become, the Weaker you really are.