NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Soccer EB 2021

19 feliratkozó

több mint 3 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 32 463 — #NoStress
EB2020 Tippelde:

Olaszország: Toto21, MC12, csi77, steelwolf, zemanla, Chargers LT, Sixo, ozibozi, Shilkor

Anglia: Tony Adams, tüsi91, Hanni, Willie Parker, Bruschi85, empty taxi, adam8, nando89
Dánia: fattyu, NB2, alatriste
Spanyolország: Heisman, Kenny
Ukrajna: VvAlekosz
Belgium: Sobri Jóska, ulpianus, nagir, Vrij6, Wester, peach, Löfli, topin
Svájc: Gabesz92

Svédország: dande
Németország: dancogo, csebi, briareos, iktriad, ervinator, beltazor
Franciaország: warr_b, eaglesmcnabb, YoungZeeZee, zavi27, gordon, davemayer, bcsarli, gamerkr, Kampman, Nandito, Drip
Horvátország: zinedine5, Jan
Portugália: Matthew99, miilann, undisputedly
Hollandia: Borbinho, deyell
Magyarország: kaszo
Finnország: Negritis
Lengyelország: KoporShow
Skócia: #JC6
Oroszország: kristof
Törökország: r.baggio
Észak-Macedónia: Stez

tipper.io tippjáték csoport:
 tipper.io/hu/bowl-hu-xflttgdt?join=ea7qo5xplxrbun00

Szerkesztette: Őszentsége Sobri Jóska
több mint 3 éve
davemayer Chicago Bears 14 772 — "Grammar maci"
Nincs nagy szerencsém, a 6 tippem a 2 meccsre megint 1 sárgán ment el 😕

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 3 éve
Stez SMU Mustangs 43 311 — Whoops, looks like something went wrong.
Jól van elnéztem az argentinok nem most éjjel játszanak így egy programmal kevesebb 😛
dande
Na, jol van, akkor lesz egy kis idod nezelodni a spanyol csatarok kozott, hatha kigyogyulsz a betegsegbol, miszerint Morata klasszis csatar. 😕

több mint 3 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 41 798 — Így remélem megfelelek nektek.....
és ezt az estét nem fogjuk együtt tölteni, mert nincs több meccs 😊
NB2
NBA követőzni is lehet 😊
több mint 3 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 41 798 — Így remélem megfelelek nektek.....
Jól van elnéztem az argentinok nem most éjjel játszanak így egy programmal kevesebb 😛
több mint 3 éve
Zsellér van de Vrij Baltimore Ravens 13 466 — Слава Україні! Героям слава!
Na akkor Wales jatssza igy szombaton az elso nyolcaddontot 6tol, este 9tol meg majd az olaszok.

"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)

"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 3 éve
NB2 New England Patriots 24 958 — nabege2@yahoo.com
és ezt az estét nem fogjuk együtt tölteni, mert nincs több meccs 😊
több mint 3 éve
Kivancsi leszek, hogy ez utan a kalap kaka utan Calhanoglu mekkora pofaval kuncsorog majd a Milannal, hogy a kisebb fizetest is elfogadja, csak hosszabbitsanak vele.

több mint 3 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 116 — SuperBowl Champions 2013/2014
Erdogan besz@pta.
több mint 3 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 406 — Lájkold a zsűrit!
Svajc 4 ponttal hogy esik ki amugy? Nincs kedvem megnezni hany meccsnek kell ugy alakulnia. 😀
Vrij6
sztem sehogy
Negritis
nem kizárható
A B és az F csoportban simán lehet 6 pontos a 3. helyezett.
A horvát-skót győztese esélyes h 4 ponttal lesz 3 a D csoportban.
A C-ben ha döntetlen az osztrák-ukrán akk mind2-nek 0-s a gólkülönbsége, azzal Svájc előtt lesznek.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
Jan Pittsburgh Steelers 5 121 — Steelers fan
meg az undrafted kacsahívó sráccal, akinek sokan a nevére sem emlékeznek már. (én igen 😊)
Jan
Én tudom az eredeti keresztnevét(Devlin) és előbb ismertem, mint bármelyik Steelerses. (FCS! FCS! FCS!)
iktriad
FCS?
Azt hittem az Alabama állami kacsahívó bajnokságról ismered.
több mint 3 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 28 363
Svajc 4 ponttal hogy esik ki amugy? Nincs kedvem megnezni hany meccsnek kell ugy alakulnia. 😀
Vrij6
sztem sehogy
Negritis
Matematikailag még lehetséges, de most így első látásra kéne hozzá

- Két döntetlen a mi csoportunkban
- Horvát vagy skót győzelem
- Finn vagy orosz győzelem, de inkább mindkettő (vagy abból az egyik döntetlen)
- Ukrán-osztrák meccsen döntetlen

Szerkesztette: Kampman
több mint 3 éve
Amugy epp azon gondolkozunk itt bent, hogy mekkora szopas ez Svajcnak most, varniuk kell tobb napot, hogy megtudjak, egyaltalan jatszhatnak-e. Itt ulnek, edzenek, stb, aztan meg lehet, hogy par nap mulva siman mehetnek haza, mert kiestek.
Stez
4 ponttal? Fura lenne ha nem.
NB2
Nem csak naluk ervenyes ez, hanem akar holnap is, barki is legyen csoportharmadik. Szimplan szemet szitu, hogy netan ott edzel meg a csoportkor zarasa utan napokat, erre kiderul az utolso forduloban, hogy bocs, megis kiestel, szevasz.

több mint 3 éve
meg az undrafted kacsahívó sráccal, akinek sokan a nevére sem emlékeznek már. (én igen 😊)
Jan
Én tudom az eredeti keresztnevét(Devlin) és előbb ismertem, mint bármelyik Steelerses. (FCS! FCS! FCS!)
iktriad
Az örök joker, hogy te is büszke lehetsz valamire 😉 😛
több mint 3 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 850 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Jan
több mint 3 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 45 233 — The Mathematician
Vrij6
sztem sehogy

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
Már nem Peruzzi, Pagluica vagy Toldo az olasz cserekapus? 😮
iktriad
Abbiatit persze véletlenül se mondtad volna
Kampman
Massimo Taibit kellett volna 😛
dande
Csak Matt Taibit ismerem.
iktriad
több mint 3 éve
MC12 New Orleans Saints 6 386
iktriad
Sirigu se mai darab azért 😊 35 éves...ez eszembe juttatja, hogy én is öreg vagyok...

“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 3 éve
Jan Pittsburgh Steelers 5 121 — Steelers fan
Nincs Jax edzés valahol streamen? 😊
NB2
Dead zone van. És nektek sajna most lett vége az Alley-oopnak. :
iktriad
Jax-nél szezon közben is deadzone van...volt
Willie Parker
kíváncsi vagyok nektek mi lesz Big Ben után 😉?
dande
Ha tényleg kíváncsi vagy, akár most is megnézheted. 2 éve Ben kihagyott 14 meccset, amit lehoztunk 8-6-ra.
Rudolphal, meg az undrafted kacsahívó sráccal, akinek sokan a nevére sem emlékeznek már. (én igen 😊)
több mint 3 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers 15 412
iktriad
Kampman
dande
Ő volt a vezérszurkoló, mindent közelről látott! A soccer Chase Daniel-je!
több mint 3 éve
mustaine Tampa Bay Buccaneers Middle Tennessee Blue Raiders 10 192 — Chalk Dawk fan
Amugy epp azon gondolkozunk itt bent, hogy mekkora szopas ez Svajcnak most, varniuk kell tobb napot, hogy megtudjak, egyaltalan jatszhatnak-e. Itt ulnek, edzenek, stb, aztan meg lehet, hogy par nap mulva siman mehetnek haza, mert kiestek.
Stez
Tetszettek volna megverni Walest

több mint 3 éve
Zsellér van de Vrij Baltimore Ravens 13 466 — Слава Україні! Героям слава!

"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)

"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 3 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 850 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
iktriad
Kampman
dande
Csak Matt Taibit ismerem.
több mint 3 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 406 — Lájkold a zsűrit!
Volt vagy 8 csere és 3 perc a hosszabbítás.
NB2
sörmeccs feelingje van itt a végének

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
NB2 New England Patriots 24 958 — nabege2@yahoo.com
Stez
4 ponttal? Fura lenne ha nem.
több mint 3 éve
iktriad
Kampman