NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 750
44
01:30 Georgia Tech @ #7 Georgia
Soccer EB 2021
19 feliratkozó
több mint 3 éve
EB2020 Tippelde:Olaszország: Toto21, MC12, csi77, steelwolf, zemanla, Chargers LT, Sixo, ozibozi, Shilkor
Svájc: Gabesz92
tipper.io tippjáték csoport:
tipper.io/hu/bowl-hu-xflttgdt?join=ea7qo5xplxrbun00
Szerkesztette: Őszentsége Sobri Jóska
több mint 3 éve
Nincs nagy szerencsém, a 6 tippem a 2 meccsre megint 1 sárgán ment el 😕
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 3 éve
Jól van elnéztem az argentinok nem most éjjel játszanak így egy programmal kevesebb 😛Na, jol van, akkor lesz egy kis idod nezelodni a spanyol csatarok kozott, hatha kigyogyulsz a betegsegbol, miszerint Morata klasszis csatar. 😕
dande
több mint 3 éve
és ezt az estét nem fogjuk együtt tölteni, mert nincs több meccs 😊NBA követőzni is lehet 😊
NB2
több mint 3 éve
Jól van elnéztem az argentinok nem most éjjel játszanak így egy programmal kevesebb 😛
több mint 3 éve
Na akkor Wales jatssza igy szombaton az elso nyolcaddontot 6tol, este 9tol meg majd az olaszok.
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 3 éve
és ezt az estét nem fogjuk együtt tölteni, mert nincs több meccs 😊
több mint 3 éve
Kivancsi leszek, hogy ez utan a kalap kaka utan Calhanoglu mekkora pofaval kuncsorog majd a Milannal, hogy a kisebb fizetest is elfogadja, csak hosszabbitsanak vele.
több mint 3 éve
Erdogan besz@pta.
több mint 3 éve
nem kizárhatóSvajc 4 ponttal hogy esik ki amugy? Nincs kedvem megnezni hany meccsnek kell ugy alakulnia. 😀sztem sehogy
Vrij6
Negritis
A B és az F csoportban simán lehet 6 pontos a 3. helyezett.
A horvát-skót győztese esélyes h 4 ponttal lesz 3 a D csoportban.
A C-ben ha döntetlen az osztrák-ukrán akk mind2-nek 0-s a gólkülönbsége, azzal Svájc előtt lesznek.
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
FCS?meg az undrafted kacsahívó sráccal, akinek sokan a nevére sem emlékeznek már. (én igen 😊)Én tudom az eredeti keresztnevét(Devlin) és előbb ismertem, mint bármelyik Steelerses. (FCS! FCS! FCS!)
Jan
iktriad
Azt hittem az Alabama állami kacsahívó bajnokságról ismered.
több mint 3 éve
Kampman
28 363
Matematikailag még lehetséges, de most így első látásra kéne hozzáSvajc 4 ponttal hogy esik ki amugy? Nincs kedvem megnezni hany meccsnek kell ugy alakulnia. 😀sztem sehogy
Vrij6
Negritis
- Két döntetlen a mi csoportunkban
- Horvát vagy skót győzelem
- Finn vagy orosz győzelem, de inkább mindkettő (vagy abból az egyik döntetlen)
- Ukrán-osztrák meccsen döntetlen
Szerkesztette: Kampman
több mint 3 éve
Nem csak naluk ervenyes ez, hanem akar holnap is, barki is legyen csoportharmadik. Szimplan szemet szitu, hogy netan ott edzel meg a csoportkor zarasa utan napokat, erre kiderul az utolso forduloban, hogy bocs, megis kiestel, szevasz.Amugy epp azon gondolkozunk itt bent, hogy mekkora szopas ez Svajcnak most, varniuk kell tobb napot, hogy megtudjak, egyaltalan jatszhatnak-e. Itt ulnek, edzenek, stb, aztan meg lehet, hogy par nap mulva siman mehetnek haza, mert kiestek.4 ponttal? Fura lenne ha nem.
Stez
NB2
több mint 3 éve
Az örök joker, hogy te is büszke lehetsz valamire 😉 😛meg az undrafted kacsahívó sráccal, akinek sokan a nevére sem emlékeznek már. (én igen 😊)Én tudom az eredeti keresztnevét(Devlin) és előbb ismertem, mint bármelyik Steelerses. (FCS! FCS! FCS!)
Jan
iktriad
több mint 3 éve
meg az undrafted kacsahívó sráccal, akinek sokan a nevére sem emlékeznek már. (én igen 😊)Én tudom az eredeti keresztnevét(Devlin) és előbb ismertem, mint bármelyik Steelerses. (FCS! FCS! FCS!)
Jan
több mint 3 éve
Svajc 4 ponttal hogy esik ki amugy? Nincs kedvem megnezni hany meccsnek kell ugy alakulnia. 😀sztem sehogy
Vrij6
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
Csak Matt Taibit ismerem.Massimo Taibit kellett volna 😛Már nem Peruzzi, Pagluica vagy Toldo az olasz cserekapus? 😮Abbiatit persze véletlenül se mondtad volna
iktriad
Kampman
dande
iktriad
több mint 3 éve
MC12
6 386
Már nem Peruzzi, Pagluica vagy Toldo az olasz cserekapus? 😮Sirigu se mai darab azért 😊 35 éves...ez eszembe juttatja, hogy én is öreg vagyok...
iktriad
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 3 éve
Ha tényleg kíváncsi vagy, akár most is megnézheted. 2 éve Ben kihagyott 14 meccset, amit lehoztunk 8-6-ra.kíváncsi vagyok nektek mi lesz Big Ben után 😉?Jax-nél szezon közben is deadzone van...voltNincs Jax edzés valahol streamen? 😊Dead zone van. És nektek sajna most lett vége az Alley-oopnak. :
NB2
iktriad
Willie Parker
dande
Rudolphal, meg az undrafted kacsahívó sráccal, akinek sokan a nevére sem emlékeznek már. (én igen 😊)
több mint 3 éve
Willie Parker
15 412
Ő volt a vezérszurkoló, mindent közelről látott! A soccer Chase Daniel-je!Massimo Taibit kellett volna 😛Már nem Peruzzi, Pagluica vagy Toldo az olasz cserekapus? 😮Abbiatit persze véletlenül se mondtad volna
iktriad
Kampman
dande
több mint 3 éve
Amugy epp azon gondolkozunk itt bent, hogy mekkora szopas ez Svajcnak most, varniuk kell tobb napot, hogy megtudjak, egyaltalan jatszhatnak-e. Itt ulnek, edzenek, stb, aztan meg lehet, hogy par nap mulva siman mehetnek haza, mert kiestek.Tetszettek volna megverni Walest
Stez
több mint 3 éve
Svajc 4 ponttal hogy esik ki amugy? Nincs kedvem megnezni hany meccsnek kell ugy alakulnia. 😀
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 3 éve
Csak Matt Taibit ismerem.Massimo Taibit kellett volna 😛Már nem Peruzzi, Pagluica vagy Toldo az olasz cserekapus? 😮Abbiatit persze véletlenül se mondtad volna
iktriad
Kampman
dande
több mint 3 éve
Volt vagy 8 csere és 3 perc a hosszabbítás.sörmeccs feelingje van itt a végének
NB2
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
Amugy epp azon gondolkozunk itt bent, hogy mekkora szopas ez Svajcnak most, varniuk kell tobb napot, hogy megtudjak, egyaltalan jatszhatnak-e. Itt ulnek, edzenek, stb, aztan meg lehet, hogy par nap mulva siman mehetnek haza, mert kiestek.4 ponttal? Fura lenne ha nem.
Stez
több mint 3 éve
Massimo Taibit kellett volna 😛Már nem Peruzzi, Pagluica vagy Toldo az olasz cserekapus? 😮Abbiatit persze véletlenül se mondtad volna
iktriad
Kampman