NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Kansas City Chiefs - Las Vegas Raiders
48
9
21:00, ARENA4
NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 740
44
EGG BOWL - 21:30 Mississippi State @ #14 Ole Miss
Soccer EB 2021
19 feliratkozó
több mint 3 éve
EB2020 Tippelde:Olaszország: Toto21, MC12, csi77, steelwolf, zemanla, Chargers LT, Sixo, ozibozi, Shilkor
Svájc: Gabesz92
tipper.io tippjáték csoport:
tipper.io/hu/bowl-hu-xflttgdt?join=ea7qo5xplxrbun00
Szerkesztette: Őszentsége Sobri Jóska
több mint 3 éve
Off: Szunetben gyorsan kigortuk a lomokat, most van lomtalanitas. Sanelke mar racsapott az elromlott porszivonkra.
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 3 éve
Hogy jutottunk ide?Olaszország tarol, minta régi szép időkbenNa ja.
Kampman
iktriad
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
Most nézem a svájci gólokat, Shaqiri egész jól eltalálta a gyengébbik lábával.
Madden hates me.
több mint 3 éve
Szigorúan almával a fejükön 😊Néha még a Giro is elhalad Tell Vilmos földjén. Pl. idén.Svájciak bízhatnak az olaszokban?Jó szomszédi viszony van a 2 ország között 😉
NB2
empty taxi
iktriad
több mint 3 éve
Olaszország tarol, minta régi szép időkbenNa ja.
Kampman
több mint 3 éve
Konkrétan 4 hivatalos nyelv van Svájcban, az olasz az egyik 😉Néha még a Giro is elhalad Tell Vilmos földjén. Pl. idén.Svájciak bízhatnak az olaszokban?Jó szomszédi viszony van a 2 ország között 😉
NB2
empty taxi
iktriad
Szerkesztette: empty taxi
Madden hates me.
több mint 3 éve
Néha még a Giro is elhalad Tell Vilmos földjén. Pl. idén.Svájciak bízhatnak az olaszokban?Jó szomszédi viszony van a 2 ország között 😉
NB2
empty taxi
több mint 3 éve
Én a svejci törököt nézem nagyon jó meccs.
több mint 3 éve
egyik TV másik telefon? 😀Nekem elvitték a lányaim a tableteket, a fiam a PC-t, max két tv-t tudok egymás mellé pakolni.én szimplán tableten nézem az egyik mecsetRedZone channelt a népnek!Eddig minden golrol lecsusztam a kapcsolgatassal. Nem szeretem a párhuzamos meccseket😅Same too
esanders10
Willie Parker
empty taxi
monitoron a másikat 😀
és ha lenne 3adik akkor lenne még 1 monitor 😀
kicsit olyan mintha szeptember lenne 😀
Negritis
Willie Parker
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
Svájciak bízhatnak az olaszokban?Jó szomszédi viszony van a 2 ország között 😉
NB2
Madden hates me.
több mint 3 éve
Willie Parker
15 412
Svájciak bízhatnak az olaszokban?Senki sem bízik az olaszokban...
NB2
több mint 3 éve
Egyetértek.RedZone channelt a népnek!Eddig minden golrol lecsusztam a kapcsolgatassal. Nem szeretem a párhuzamos meccseket😅Same too
esanders10
Willie Parker
empty taxi
több mint 3 éve
Svájciak bízhatnak az olaszokban?
több mint 3 éve
Willie Parker
15 412
Van új Höri videó!
több mint 3 éve
Willie Parker
15 412
Nekem elvitték a lányaim a tableteket, a fiam a PC-t, max két tv-t tudok egymás mellé pakolni.én szimplán tableten nézem az egyik mecsetRedZone channelt a népnek!Eddig minden golrol lecsusztam a kapcsolgatassal. Nem szeretem a párhuzamos meccseket😅Same too
esanders10
Willie Parker
empty taxi
monitoron a másikat 😀
Negritis
több mint 3 éve
én szimplán tableten nézem az egyik mecsetRedZone channelt a népnek!Eddig minden golrol lecsusztam a kapcsolgatassal. Nem szeretem a párhuzamos meccseket😅Same too
esanders10
Willie Parker
empty taxi
monitoron a másikat 😀
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
ElonzozteEjj, ha lett volna szíve leadni...
Vrij6
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 3 éve
Elonzozte
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 3 éve
Azta mekkora helyzetek
több mint 3 éve
Kampman
28 362
Eddig minden golrol lecsusztam a kapcsolgatassal. Nem szeretem a párhuzamos meccseket😅Köszönd nekik
esanders10
en.wikipedia.org/wiki/1978_FIFA_World_Cup_Group_B#Argentina_vs_Peru
en.wikipedia.org/wiki/1982_FIFA_World_Cup_Group_2#West_Germany_vs_Austria
több mint 3 éve
RedZone channelt a népnek!Eddig minden golrol lecsusztam a kapcsolgatassal. Nem szeretem a párhuzamos meccseket😅Same too
esanders10
Willie Parker
Madden hates me.
több mint 3 éve
Willie Parker
15 412
Eddig minden golrol lecsusztam a kapcsolgatassal. Nem szeretem a párhuzamos meccseket😅Same too
esanders10