NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Kansas City Chiefs - Las Vegas Raiders
28
8
21:00, ARENA4
NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 737
44
EGG BOWL - 21:30 Mississippi State @ #14 Ole Miss
Soccer EB 2021
19 feliratkozó
több mint 3 éve
EB2020 Tippelde:Olaszország: Toto21, MC12, csi77, steelwolf, zemanla, Chargers LT, Sixo, ozibozi, Shilkor
Svájc: Gabesz92
tipper.io tippjáték csoport:
tipper.io/hu/bowl-hu-xflttgdt?join=ea7qo5xplxrbun00
Szerkesztette: Őszentsége Sobri Jóska
több mint 3 éve
Akkor most Chiesa megsem akkora sztar?
több mint 3 éve
Baszki, olaszt neztem, megeri azvaltani masik meccsre? 😀Itt úgy tűnik mindkét félnek jó az X. A svájciaknak meg érthetően nem.
esanders10
több mint 3 éve
Trahédia ahogy védekeznek a törökök, egy méterre vannak az embertől folyamatosan. Ez a süyüncü is hinném, hogy valami blasz2es védő ha nem írjátok itt, hogy a pl egyik legjobb hátvédje. Jól titkolja.
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 3 éve
Törökök jó nagyot égnekErdogan, Putin és Viktor fiai is kiesnek?
Kampman
több mint 3 éve
esanders10
543
Baszki, olaszt neztem, megeri azvaltani masik meccsre? 😀
több mint 3 éve
Toto21
5 966
a második miatt jön az elsőKettő nyulltörökök edzőt buktatnak, vagy ennyit tudnak?
NB2
slowmotion
több mint 3 éve
Nem kis gólokat lőnek a svájciak ma.
több mint 3 éve
Kettő nyulltörökök edzőt buktatnak, vagy ennyit tudnak?
NB2
több mint 3 éve
Kampman
28 362
Törökök jó nagyot égnek
több mint 3 éve
Svajci meccset lefujhatjak 😊
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 3 éve
nah faszom, ennyit az 1-0s tippemről
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
Azigen!
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 3 éve
Kettő nyull
több mint 3 éve
Kampman
28 362
kiről szeretnéd még?róla legalább lehet tudnimagasságEz valami fogadási szorzó?1.80 az sztem kicsinek nem kicsimekkora játékos ez a chiesa te jó égkicsi?
Sixo
Toto21
Negritis
NB2
Negritis
slowmotion
több mint 3 éve
róla legalább lehet tudnimagasságEz valami fogadási szorzó?1.80 az sztem kicsinek nem kicsimekkora játékos ez a chiesa te jó égkicsi?
Sixo
Toto21
Negritis
NB2
Negritis
több mint 3 éve
magasságEz valami fogadási szorzó?1.80 az sztem kicsinek nem kicsimekkora játékos ez a chiesa te jó égkicsi?
Sixo
Toto21
Negritis
NB2
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
milyen soccer gecc? te játszod itt a nagy ősmagyart, oszt a focit soccernek hívodAnnyira bezzegmagyar vagyok, hogy soccernek hívom évek óta. Kivéve Kispest meccsen. Az foci. 😊
Sixo
dehogy, mohács óta ez vanPedig ha Mohács után (szokás szerint) nem azzal van elfoglalva a magyar nemesség, hogy ki állhat a húsosfazék közelébe, akkor fele akkora lett volna a keletkezett kár.
lásd himnusz
Negritis
Amúgy az megvan, hogy egy II. Mohácsi csata is, ahol vertük Hakan Baltáékat 1687. augusztus 12.-én? Csak akkor már Toni Polster és Savoyai Jenő (az akkori Lewandowski) volt a siker kovácsa.
Szerkesztette: iktriad
több mint 3 éve
Pont sikerült úgy kapcsolgatnom, h lemaradtam a sweizi gólról.azt hajtogatja a kommentár, hogy amíg 0-0 addig a másik meccsről nem beszél mert addig lényegtelen ott mi történik
Olasz meccsen bejátszották?
Willie Parker
több mint 3 éve
Ez valami fogadási szorzó?1.80 az sztem kicsinek nem kicsimekkora játékos ez a chiesa te jó égkicsi?
Sixo
Toto21
Negritis
több mint 3 éve
Willie Parker
15 412
Pont sikerült úgy kapcsolgatnom, h lemaradtam a sweizi gólról. Olasz meccsen bejátszották?