NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 748
44
01:30 Georgia Tech @ #7 Georgia
Soccer EB 2021
19 feliratkozó
több mint 3 éve
EB2020 Tippelde:Olaszország: Toto21, MC12, csi77, steelwolf, zemanla, Chargers LT, Sixo, ozibozi, Shilkor
Svájc: Gabesz92
tipper.io tippjáték csoport:
tipper.io/hu/bowl-hu-xflttgdt?join=ea7qo5xplxrbun00
Szerkesztette: Őszentsége Sobri Jóska
több mint 3 éve
Nem, eddig fasza, csak macera. 5 liter festék el is fogyott 😳Namifasz, megy má' valami meccs? 😁Hullámos lett, mi?
Én festettem, kb már nem látok az iztadtságtól, a hajamból csavarni lehet 🤣
Kész a hálószobánk, meg a gyerekszoba felső egyharmada - asszony kitalálta, hogy legyen csíkos 🙄
Legközelebb ő fest, az kurva élet 😆🤪
warr_b
Willie Parker
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 3 éve
Willie Parker
15 412
Melyik a jobb meccs?
több mint 3 éve
Chiesa nagy spíler! 😆
több mint 3 éve
Digók legyenek már fairek ès lőjenek még kettőt.
több mint 3 éve
Willie Parker
15 412
Harmadik körben nem leszek vmi ász, nagyon nem érzem ezeket a taktikázásokat, kinek mi a célja megérzéseket!
több mint 3 éve
Narancsszínű belépő volt.
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
csúnya-csúnya, de egyből piros ?minden ilyenért pirosat adnék, amúgy ez tipikus narancssárga mozdulat
Sixo
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
Na ezzel buktam az 1-1 es tippemet...😀
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 3 éve
Ampadu belepoje olyan joutemu volt, mint Tixo meglatasai. 😀
több mint 3 éve
Toto21
5 966
na nem lesz ez már X 😀
több mint 3 éve
Chiesa istenem de béna
több mint 3 éve
ha rúg még1 ilyent, jövőre ő fogja a rúgni a juvében a szabadokatsztem inkább rúgja be, a kapufával nincs kisegítve a juve
Sixo
több mint 3 éve
ha rúg még1 ilyent, jövőre ő fogja a rúgni a juvében a szabadokat
több mint 3 éve
Namifasz, megy má' valami meccs? 😁Vagy cseréld le 😊
Kész a hálószobánk, meg a gyerekszoba felső egyharmada - asszony kitalálta, hogy legyen csíkos 🙄
warr_b
több mint 3 éve
Willie Parker
15 412
Namifasz, megy má' valami meccs? 😁Hullámos lett, mi?
warr_b
több mint 3 éve
Namifasz, megy má' valami meccs? 😁én értem hogy punk vagy, de miért lett csíkos a hajad?
warr_b
több mint 3 éve
Willie Parker
15 412
Minden meccs ugyanolyan jó!
több mint 3 éve
Kampman
28 362
UEFA hivatalos vizsgálatát elkezdte rasszizmus homofób témában.Kapunk majd 1-2 zártkapus selejtezőt, soccer topikban beszéltük már az előző meccsünk után is.
ozibozi
több mint 3 éve
Namifasz, megy má' valami meccs? 😁 Én festettem, kb már nem látok az iztadtságtól, a hajamból csavarni lehet 🤣
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 3 éve
Kampman
28 362
Miért nézett ki minden olasz az ezredforduló idején úgy, mint Marco Pantani?Hogy jutottunk ide?Olaszország tarol, minta régi szép időkbenNa ja.
Kampman
iktriad
empty taxi
több mint 3 éve
ozibozi
17 226
UEFA hivatalos vizsgálatát elkezdte rasszizmus homofób témában.
több mint 3 éve
Kampman
28 362
Off: Szunetben gyorsan kigortuk a lomokat, most van lomtalanitas. Sanelke mar racsapott az elromlott porszivonkra.Ebből én most nem sokat értek, de maradj otthon, tarts távolságot, meg tudod, a többi bullshit.
Vrij6