Soccer EB 2021

19 feliratkozó

több mint 3 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 32 436 — #NoStress
EB2020 Tippelde:

Olaszország: Toto21, MC12, csi77, steelwolf, zemanla, Chargers LT, Sixo, ozibozi, Shilkor

Anglia: Tony Adams, tüsi91, Hanni, Willie Parker, Bruschi85, empty taxi, adam8, nando89
Dánia: fattyu, NB2, alatriste
Spanyolország: Heisman, Kenny
Ukrajna: VvAlekosz
Belgium: Sobri Jóska, ulpianus, nagir, Vrij6, Wester, peach, Löfli, topin
Svájc: Gabesz92

Svédország: dande
Németország: dancogo, csebi, briareos, iktriad, ervinator, beltazor
Franciaország: warr_b, eaglesmcnabb, YoungZeeZee, zavi27, gordon, davemayer, bcsarli, gamerkr, Kampman, Nandito, Drip
Horvátország: zinedine5, Jan
Portugália: Matthew99, miilann, undisputedly
Hollandia: Borbinho, deyell
Magyarország: kaszo
Finnország: Negritis
Lengyelország: KoporShow
Skócia: #JC6
Oroszország: kristof
Törökország: r.baggio
Észak-Macedónia: Stez

tipper.io tippjáték csoport:
 tipper.io/hu/bowl-hu-xflttgdt?join=ea7qo5xplxrbun00

Szerkesztette: Őszentsége Sobri Jóska
több mint 3 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 22 940 — Lucas Scott
Nem tudom mit vártam a pöcegödörből, de ez alapján ez az EB legerősebb csapata....

www.nemzetisport.hu/foci-eb-2020/eb-2020-technika-karakter-golerosseg-ime-a-magyar-jatekosok-ertekelese-2832311
FLZOLI
Szakadok gec, karakter 😀
Jo hogy nem az, hogy mi volt ovodaban a jeluk 😀...

Csodalom h nem Gula kapta a leggyengebb osztalyzatot...
Borbinho
azért az az egy bejegyzés milyen hatással volt Gyurira meg a szerkesztőségre. elképesztő.

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 3 éve
deyell Las Vegas Raiders 11 702
A Xhaka meg a Shaqiri is meguszta a vb-n ha jol emlekszem...
rokaur
ők az albán zászlón lévő kétfejű sast szimbolizálták a kezükkel, nem? azért ez nem ugyanaz, mint amikor valaki mást gyaláznak az etnikai hovatartozása miatt. ettől függetlenül gyanítom Arnautovic is meg fogja úszni.

choose life
több mint 3 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 496 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan
Nem tudom mit vártam a pöcegödörből, de ez alapján ez az EB legerősebb csapata....

www.nemzetisport.hu/foci-eb-2020/eb-2020-technika-karakter-golerosseg-ime-a-magyar-jatekosok-ertekelese-2832311
FLZOLI
Szakadok gec, karakter 😀
Jo hogy nem az, hogy mi volt ovodaban a jeluk 😀...

Csodalom h nem Gula kapta a leggyengebb osztalyzatot...

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 3 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 28 325
Ez az NB2 - Championship összehasonlítás eléggé fájdalmas volt.
több mint 3 éve
rokaur 869
Arnautovic hozta a formáját

fun fact: a családi neve (Arnaut) törökül azt jelenti, hogy albán.
deyell
A Xhaka meg a Shaqiri is meguszta a vb-n ha jol emlekszem...
több mint 3 éve

deyell
Tényleg remek látlelet az utóbbi évtizedek Balkánjának zűrzavaros katyvaszáról.
A szerb származású, de már Ausztriában felnőtt játékos beszól az egykor a közös Jugoszláviához tartozó, nagyrészt bolgárul (polkorrekt fordításban macedónul) beszélő, de azért bőséges albán kisebbséggel is rendelkező, ezért számára kétszeresen ellenséges országnak.

Alaba arckifejezése pedig priceless 😀
Nem elég csórinak, hogy feketeként egy hagyományosan színfehér ország csapatában amúgy is eléggé feltűnő jelenség, most még a fehérek belháborújának is ki van téve 😀
Kampman
off

| ha már belementél ebbe, akkor említsük meg, hogy a szerb származás sem biztos Arnautovicnál. amúgy is csak félig lenne az, mert az anyja osztrák. az meg, hogy török eredetű a neve, és törökül azt jelenti, hogy albán, nagyjából azt jelentheti, hogy apai ágon albán felmenője volt, aki a török hódoltság alatt élt, és ott kapta az Arnaut nevet. majd a törököktől való függetlenedés után asszimilálódott a szerbekhez, aztán kapcsolták a nevéhez az -ovicot. egyébként meg szerintem nem a macedónoknak szólt be, hanem csak Alioskinak, aki albán származású. rajta kívül van még több albán a válogatottjukban, Musliu, Bardhi, Ademi, Hasani is ilyen, Elmas meg török. de nekem úgy tűnt, hogy csak Alioskival volt baja |

choose life
több mint 3 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 23 708 — The only discipline that lasts, is self discipline

FLZOLI
Én pont arra várnék, hogy mikor jön hasonló a csoportellenfelekről. Jó is az a 10-es skála, ahol az átlagos 7 pontot kap... 😊
somoskovig
Nézd meg az árcédulákat. Add össze a teljes magyar csapatét, és tedd mellé egy átlag német válogatott játékos árát. Ez se lineáris értékmérő, de kicsit segít helyrebillenteni a skálát. 😊

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 3 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 45 102 — The Mathematician

FLZOLI
" ettől szimpatikusabb nár csak akkor lehetne, ha végre megszólalna magyarul" - eddig olvastam. Szenny az egész.
peach
Tényleg már csak akkor szoktam rákattintani, ha itt belinkeli valaki és nagyon WTF-nek tűnik. A nyomtatott verzió pedig már évtizedek óta csak környezetszennyezésre jó.
Kampman
grill sütéshez jó begyujtani vele

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve

FLZOLI
" ettől szimpatikusabb nár csak akkor lehetne, ha végre megszólalna magyarul" - eddig olvastam. Szenny az egész.
peach
Tényleg már csak akkor szoktam rákattintani, ha itt belinkeli valaki és nagyon WTF-nek tűnik. A nyomtatott verzió pedig már évtizedek óta csak környezetszennyezésre jó.
több mint 3 éve
peach Atlanta Falcons 14 857 — a new hope (again)

FLZOLI

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 3 éve

deyell
Tényleg remek látlelet az utóbbi évtizedek Balkánjának zűrzavaros katyvaszáról.
A szerb származású, de már Ausztriában felnőtt játékos beszól az egykor a közös Jugoszláviához tartozó, nagyrészt bolgárul (polkorrekt fordításban macedónul) beszélő, de azért bőséges albán kisebbséggel is rendelkező, ezért számára kétszeresen (vagy akár háromszorosan?) ellenséges országnak.

Alaba arckifejezése pedig priceless 😀
Nem elég csórinak, hogy feketeként egy hagyományosan színfehér ország csapatában amúgy is eléggé feltűnő jelenség, most még a fehérek belháborújának is ki van téve 😀

Szerkesztette: Kampman
több mint 3 éve
warr_b Washington Commanders 24 156 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.

deyell
Gondolom Tiranában nem lenne ekkora a pofája 😁

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 3 éve
somoskovig Jacksonville Jaguars 10 308 — 49ers GM

FLZOLI
Én pont arra várnék, hogy mikor jön hasonló a csoportellenfelekről. Jó is az a 10-es skála, ahol az átlagos 7 pontot kap... 😊

több mint 3 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 107 — farkas.l.zoltan@gmail.com

több mint 3 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 24 613 — “Sha-la-la-la-la-la, Thiiiiii-baut Pinot!“

deyell
Fun fact (?)
Akkor Fekete István se kapja meg az n-passot?

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve

choose life
több mint 3 éve
Toto21 Chicago Bears 5 955
Szép napot és jó szurkolást mára.

Elsö mecces két tippem:

1. X2 1,46-os odds-ért
2. Vendég csapat nyer legalább egy félidöt 1,92-es odds

Az igazán bátraknak vendégcsapat gólszám 1,5 over 2,98-ért ( na máron most a Csehek vagy 0 vagy 1,5 több gólt lönek idegenben. legutóbbi két meccsen egyet se löttek, így talán megtörik most a sorozat)
több mint 3 éve
Löfli Detroit Lions Tulane Green Wave 20 183 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
Az M4 mediaklikken folyamat szokott menni online...
A meccseket is lehet ott nézni?
Anno az olimpia is ment ott
Chargers LT
mármint visszanézni? azt nem tudom
de aktuális meccset igen

jah és tegnap az nba meccs után sikerült belépnem a tv-goba 😀
Negritis
Vissza lehet nézni a több éve adott meccset is M4 onlinen ingyér, regisztráció nélkül
kapitnono
Simán az aktuálisat, délután 3-kor
De sejtettem
Csak fura volt, mert többen a múltkor streamet kértek itt... Csak így nem tudom minek 😁
Chargers LT
ma este hatkor én pl a Sierra Leone - Benin streamet fogok kérni 😀

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
Don't blink!
több mint 3 éve
kapitnono New Orleans Saints Ohio State Buckeyes 9 126 — WHO DAT!!!!
Chargers LT
 m4sport.hu/elo/

A felvezeto musor kezdete elott par perccel felkerul ide a meccs stream, eloben tudod kovetni, utolag visszanezni tudtommal nem lehet.
Stez
Legörgeted a főoldalt, vagy a videók fület kiválasztod, és teljes műsort, meccset vissza lehet nézni

több mint 3 éve
Stez SMU Mustangs 43 305 — Whoops, looks like something went wrong.
Chargers LT
 m4sport.hu/elo/

A felvezeto musor kezdete elott par perccel felkerul ide a meccs stream, eloben tudod kovetni, utolag visszanezni tudtommal nem lehet.

több mint 3 éve
Chargers LT Los Angeles Chargers Florida State Seminoles 11 323 — Jedi Master
Chargers LT
de aktuális meccset igen

Negritis
Vissza lehet nézni a több éve adott meccset is M4 onlinen ingyér, regisztráció nélkül
kapitnono
De sejtettem
Csak fura volt, mert többen a múltkor streamet kértek itt... Csak így nem tudom minek 😁
Chargers LT
pl hogy ne kelljen bogi gyurit nézni
Negritis
Már nem kell 🤣
Gondolom...

"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 3 éve
Chargers LT
de aktuális meccset igen

Negritis
kapitnono
De sejtettem
Chargers LT
pl hogy ne kelljen bogi gyurit nézni

több mint 3 éve
Chargers LT Los Angeles Chargers Florida State Seminoles 11 323 — Jedi Master
Chargers LT
de aktuális meccset igen

Negritis
kapitnono
De sejtettem

"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 3 éve
kapitnono New Orleans Saints Ohio State Buckeyes 9 126 — WHO DAT!!!!
Chargers LT
de aktuális meccset igen

Negritis

több mint 3 éve
Chargers LT
de aktuális meccset igen