Soccer EB 2021
Olaszország: Toto21, MC12, csi77, steelwolf, zemanla, Chargers LT, Sixo, ozibozi, Shilkor
Svájc: Gabesz92
tipper.io tippjáték csoport:
tipper.io/hu/bowl-hu-xflttgdt?join=ea7qo5xplxrbun00
Szerkesztette: Őszentsége Sobri Jóska
azért az az egy bejegyzés milyen hatással volt Gyurira meg a szerkesztőségre. elképesztő.Nem tudom mit vártam a pöcegödörből, de ez alapján ez az EB legerősebb csapata....Szakadok gec, karakter 😀
www.nemzetisport.hu/foci-eb-2020/eb-2020-technika-karakter-golerosseg-ime-a-magyar-jatekosok-ertekelese-2832311
FLZOLI
Jo hogy nem az, hogy mi volt ovodaban a jeluk 😀...
Csodalom h nem Gula kapta a leggyengebb osztalyzatot...
Borbinho
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
A Xhaka meg a Shaqiri is meguszta a vb-n ha jol emlekszem...ők az albán zászlón lévő kétfejű sast szimbolizálták a kezükkel, nem? azért ez nem ugyanaz, mint amikor valaki mást gyaláznak az etnikai hovatartozása miatt. ettől függetlenül gyanítom Arnautovic is meg fogja úszni.
rokaur
choose life
Nem tudom mit vártam a pöcegödörből, de ez alapján ez az EB legerősebb csapata....Szakadok gec, karakter 😀
www.nemzetisport.hu/foci-eb-2020/eb-2020-technika-karakter-golerosseg-ime-a-magyar-jatekosok-ertekelese-2832311
FLZOLI
Jo hogy nem az, hogy mi volt ovodaban a jeluk 😀...
Csodalom h nem Gula kapta a leggyengebb osztalyzatot...
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
Arnautovic hozta a formájátA Xhaka meg a Shaqiri is meguszta a vb-n ha jol emlekszem...
Link to Informer, Serbia's most popular daily...Arnautovic said "I'm fucking your Albanian mother." He used the slang term "sitparsku," and then simply would not shut up. @UEFA must surely ban him. https://t.co/ax1ckODyZj
— Jerrad Peters (@jerradpeters) June 14, 2021
fun fact: a családi neve (Arnaut) törökül azt jelenti, hogy albán.
deyell
offArnautovic hozta a formájátTényleg remek látlelet az utóbbi évtizedek Balkánjának zűrzavaros katyvaszáról.
deyell
A szerb származású, de már Ausztriában felnőtt játékos beszól az egykor a közös Jugoszláviához tartozó, nagyrészt bolgárul (polkorrekt fordításban macedónul) beszélő, de azért bőséges albán kisebbséggel is rendelkező, ezért számára kétszeresen ellenséges országnak.
Alaba arckifejezése pedig priceless 😀
Nem elég csórinak, hogy feketeként egy hagyományosan színfehér ország csapatában amúgy is eléggé feltűnő jelenség, most még a fehérek belháborújának is ki van téve 😀
Kampman
| ha már belementél ebbe, akkor említsük meg, hogy a szerb származás sem biztos Arnautovicnál. amúgy is csak félig lenne az, mert az anyja osztrák. az meg, hogy török eredetű a neve, és törökül azt jelenti, hogy albán, nagyjából azt jelentheti, hogy apai ágon albán felmenője volt, aki a török hódoltság alatt élt, és ott kapta az Arnaut nevet. majd a törököktől való függetlenedés után asszimilálódott a szerbekhez, aztán kapcsolták a nevéhez az -ovicot. egyébként meg szerintem nem a macedónoknak szólt be, hanem csak Alioskinak, aki albán származású. rajta kívül van még több albán a válogatottjukban, Musliu, Bardhi, Ademi, Hasani is ilyen, Elmas meg török. de nekem úgy tűnt, hogy csak Alioskival volt baja |
choose life
Nézd meg az árcédulákat. Add össze a teljes magyar csapatét, és tedd mellé egy átlag német válogatott játékos árát. Ez se lineáris értékmérő, de kicsit segít helyrebillenteni a skálát. 😊Nem tudom mit vártam a pöcegödörből, de ez alapján ez az EB legerősebb csapata....Én pont arra várnék, hogy mikor jön hasonló a csoportellenfelekről. Jó is az a 10-es skála, ahol az átlagos 7 pontot kap... 😊
FLZOLI
somoskovig
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
grill sütéshez jó begyujtani veleTényleg már csak akkor szoktam rákattintani, ha itt belinkeli valaki és nagyon WTF-nek tűnik. A nyomtatott verzió pedig már évtizedek óta csak környezetszennyezésre jó.Nem tudom mit vártam a pöcegödörből, de ez alapján ez az EB legerősebb csapata...." ettől szimpatikusabb nár csak akkor lehetne, ha végre megszólalna magyarul" - eddig olvastam. Szenny az egész.
FLZOLI
peach
Kampman
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
Tényleg már csak akkor szoktam rákattintani, ha itt belinkeli valaki és nagyon WTF-nek tűnik. A nyomtatott verzió pedig már évtizedek óta csak környezetszennyezésre jó.Nem tudom mit vártam a pöcegödörből, de ez alapján ez az EB legerősebb csapata...." ettől szimpatikusabb nár csak akkor lehetne, ha végre megszólalna magyarul" - eddig olvastam. Szenny az egész.
FLZOLI
peach
Nem tudom mit vártam a pöcegödörből, de ez alapján ez az EB legerősebb csapata...." ettől szimpatikusabb nár csak akkor lehetne, ha végre megszólalna magyarul" - eddig olvastam. Szenny az egész.
FLZOLI
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
Arnautovic hozta a formájátTényleg remek látlelet az utóbbi évtizedek Balkánjának zűrzavaros katyvaszáról.
deyell
A szerb származású, de már Ausztriában felnőtt játékos beszól az egykor a közös Jugoszláviához tartozó, nagyrészt bolgárul (polkorrekt fordításban macedónul) beszélő, de azért bőséges albán kisebbséggel is rendelkező, ezért számára kétszeresen (vagy akár háromszorosan?) ellenséges országnak.
Alaba arckifejezése pedig priceless 😀
Nem elég csórinak, hogy feketeként egy hagyományosan színfehér ország csapatában amúgy is eléggé feltűnő jelenség, most még a fehérek belháborújának is ki van téve 😀
Szerkesztette: Kampman
Arnautovic hozta a formájátGondolom Tiranában nem lenne ekkora a pofája 😁
Link to Informer, Serbia's most popular daily...Arnautovic said "I'm fucking your Albanian mother." He used the slang term "sitparsku," and then simply would not shut up. @UEFA must surely ban him. https://t.co/ax1ckODyZj
deyell
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
Nem tudom mit vártam a pöcegödörből, de ez alapján ez az EB legerősebb csapata....Én pont arra várnék, hogy mikor jön hasonló a csoportellenfelekről. Jó is az a 10-es skála, ahol az átlagos 7 pontot kap... 😊
FLZOLI
Arnautovic hozta a formájátFun fact (?)
deyell
Akkor Fekete István se kapja meg az n-passot?
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
choose life
Elsö mecces két tippem:
1. X2 1,46-os odds-ért
2. Vendég csapat nyer legalább egy félidöt 1,92-es odds
Az igazán bátraknak vendégcsapat gólszám 1,5 over 2,98-ért ( na máron most a Csehek vagy 0 vagy 1,5 több gólt lönek idegenben. legutóbbi két meccsen egyet se löttek, így talán megtörik most a sorozat)
ma este hatkor én pl a Sierra Leone - Benin streamet fogok kérni 😀Simán az aktuálisat, délután 3-korVissza lehet nézni a több éve adott meccset is M4 onlinen ingyér, regisztráció nélkülAz M4 mediaklikken folyamat szokott menni online...mármint visszanézni? azt nem tudom
A meccseket is lehet ott nézni?
Anno az olimpia is ment ott
Chargers LT
de aktuális meccset igen
jah és tegnap az nba meccs után sikerült belépnem a tv-goba 😀
Negritis
kapitnono
De sejtettem
Csak fura volt, mert többen a múltkor streamet kértek itt... Csak így nem tudom minek 😁
Chargers LT
Legörgeted a főoldalt, vagy a videók fület kiválasztod, és teljes műsort, meccset vissza lehet nézniAz M4 mediaklikken folyamat szokott menni online...m4sport.hu/elo/
Chargers LT
A felvezeto musor kezdete elott par perccel felkerul ide a meccs stream, eloben tudod kovetni, utolag visszanezni tudtommal nem lehet.
Stez
Az M4 mediaklikken folyamat szokott menni online...m4sport.hu/elo/
Chargers LT
A felvezeto musor kezdete elott par perccel felkerul ide a meccs stream, eloben tudod kovetni, utolag visszanezni tudtommal nem lehet.
Már nem kell 🤣pl hogy ne kelljen bogi gyurit nézniSimán az aktuálisat, délután 3-korVissza lehet nézni a több éve adott meccset is M4 onlinen ingyér, regisztráció nélkülAz M4 mediaklikken folyamat szokott menni online...mármint visszanézni? azt nem tudom
Chargers LT
de aktuális meccset igen
Negritis
kapitnono
De sejtettem
Csak fura volt, mert többen a múltkor streamet kértek itt... Csak így nem tudom minek 😁
Chargers LT
Negritis
Gondolom...
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
pl hogy ne kelljen bogi gyurit nézniSimán az aktuálisat, délután 3-korVissza lehet nézni a több éve adott meccset is M4 onlinen ingyér, regisztráció nélkülAz M4 mediaklikken folyamat szokott menni online...mármint visszanézni? azt nem tudom
Chargers LT
de aktuális meccset igen
Negritis
kapitnono
De sejtettem
Chargers LT
Simán az aktuálisat, délután 3-korVissza lehet nézni a több éve adott meccset is M4 onlinen ingyér, regisztráció nélkülAz M4 mediaklikken folyamat szokott menni online...mármint visszanézni? azt nem tudom
Chargers LT
de aktuális meccset igen
Negritis
kapitnono
De sejtettem
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
Vissza lehet nézni a több éve adott meccset is M4 onlinen ingyér, regisztráció nélkülAz M4 mediaklikken folyamat szokott menni online...mármint visszanézni? azt nem tudom
Chargers LT
de aktuális meccset igen
Negritis
Az M4 mediaklikken folyamat szokott menni online...mármint visszanézni? azt nem tudom
Chargers LT
de aktuális meccset igen