Soccer EB 2021
19 feliratkozó
több mint 3 éve
EB2020 Tippelde:Olaszország: Toto21, MC12, csi77, steelwolf, zemanla, Chargers LT, Sixo, ozibozi, Shilkor
Svájc: Gabesz92
tipper.io tippjáték csoport:
tipper.io/hu/bowl-hu-xflttgdt?join=ea7qo5xplxrbun00
Szerkesztette: Őszentsége Sobri Jóska
több mint 3 éve
Hát de baszki ez is olyan közhelyes... Aki tud focizni annak nem bassza tönkre a karrierjét a madridi kirándulás.Kispöcs koromban, mikor 8 évesen elkezdtem focizni, Owen volt az isten, meg voltam győződve róla, hogy hasonlítok rá és mindig Ő akartam lenni. Aztán jött a Hunti korszakom gimiben, egyetemi kispályán meg csak a gyöngyösi Hazardnak hívtak 😂Ki a másik kettő?Tegyék magukat, életemben három játékosért rajongtam úgy igazán, akit kedvencemnek tudok mondani bármikor, mindhármat tönkrebaszta a madridi kirándulás 😀 úgyhogy majd szólok, ki lesz a következő hullócsillag 😀mindjárt jönnek a reálosok és máglyára tesznekCsávó az minden idők egyik legnagyobb királya lehetett volna, ha nem megy el a játékostemetőbe...Nem tudtam, hogy ő még aktívő még egy aktív játékost mondott aki itt lehetneKellene ebbe az oranjébe egy HuntelaarÉn van Bastent mondtam volna, de hát na.
Hanni
Kampman
Sixo
Kampman
Hanni
Sixo
Hanni
Kampman
Hanni
Elgondolkodtató, hogy CR-nek, Zidanenak, Nistelrooijnak, Özilnek, di Marianak, Kroosnak, Robbennek, Modricnak, és reggelig lehetne sorolni miért nem baszta tönkre a karrierjét a Real? Miért csak a Jovicok, Cassanok, Jamesek, Hazardok szopják be? Lehet hogy a hozzáállásuk is közrejátszik. Hazard eddig 2-ből 2-szer dagadtan érkezett meg a nyári szünet után, azzal nem nagyon lehet mit csinálni.
Más kérdés hogy pl. Bale-t ki nem állhatja Zidane, és parkolópályára volt téve, de Hazard pont nem emiatt volt szar.
Szerintem Owen esete egyedi, szerintem ő korán érő típus volt, túl fiatalon robbant be és emiatt hamar ki is égett, ráadásul Owen és Huntelaar esetében is voltak nagyobb kutyák akik előbb basztak (az angol esetén volt pl. egy Raul-Ronaldo páros, hát sok sikert hozzá bárkinek...)
Az Angliából érkezőknek különben sem nagyon fekszik a Taliga, igaz sokkal kisebb is az átjárás mint a La ligából a Premier League-be, de a sikerességi ráta is jóval alacsonyabb. És akik átjárnak is, azoknak a nagy része nem angol nevelés.
Pl. Balázs Benjamin sem azért nem játszott a portugál bajnokságban egy percet sem, mert Portugália egy játékostemető, hanem azért mert sajnos nem ütötte meg a szintet.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 3 éve
Az M4 mediaklikken folyamat szokott menni online...A meccseket is lehet ott nézni?
Anno az olimpia is ment ott
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 3 éve
ozibozi
17 166
Sousa faktor.
több mint 3 éve
Az első két meccsre én is egyaránt döntetlent mondok, a spanyolok meg egy szar meccsen behúzzák 2-0-ra
több mint 3 éve
Skótoknak jó a hazai pálya, de a csehek tapasztalaltból lehozzák. Én is 0-1-et tippeltem, de lehet 1-2 is.Nem látom hogy ebből a szlovák csapatból ki rúgna gólt, lengyeleknél Lewa talál egy gólt és azzal nyernek a testvéreink.
Spanyol-svéd pedig szerintem is 2-1, konszenzusosan ez lesz az eredmény. 😀 Tippre Olmo, Gerard Moreno és Izsák rúgja a gólokat (de azt is meg lehet kockáztatni hogy több svéd taligás gól lesz mint spanyol)
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
Csehek se mutattak sokat, szerintem 1-1 Polákok azért a tótokat megverik, mielőtt szokás szerint besülnek, 2-1 😄
Spanyolok szintén 2-1, de a svédek nem lesznek rosszak, szerintem ők a két továbbjutó.
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 3 éve
csoda, hogy a hollandok nem tömték ki az ukránokat Marlos védekezése miatt. én x-et tettem a meccsre és a végén be is jött majdnem, de az a bal szárny két gólban benne volt, ami lehetett volna 4 isMondjuk ez special pont igaz. Nem feltetlenul azert, mert Zubkov mennyire gyors, de akit a helyere behoztak, az egvilagon semmit sem csinalt, a nevet is alig lehetett hallani.M4 stúdió, doktorhorváthzsolthallom kiadták ukázba Zubkov fényezését 😀 😀 😀Mármint kik adták ki kinek és mit remélnek tőle?
petey
Kampman
azért látszik Zubkov milyen gyors, több fontos labdakihozatalban vett részt, mikor lecserélték aki bejött helyette közel sem hozta ezt a szintet blablabla....
petey
Stez
több mint 3 éve
fingom sincs hogy az első 2 meccsen mi leszMai tippek: skot-cseh 0-1, lengyel-szlovak 1-1, spanyol-sved 2-1Skot-cseh meccsen vacilalok a 0-0 is, de egyebkent detto. De majd delutan meg megalmodom
Vrij6
Toto21
0-0,1-0,1-1,0-1 közül bármit el tudok képzelni mindkettőn
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
Toto21
5 955
Mai tippek: skot-cseh 0-1, lengyel-szlovak 1-1, spanyol-sved 2-1Skot-cseh meccsen vacilalok a 0-0 is, de egyebkent detto. De majd delutan meg megalmodom
Vrij6
több mint 3 éve
jogosaz is játékos temető 😀de ő a katalányokhoz mentén affelay-t is sajnálomVan der Vaart-ert volt a legnagyobb kar 😕Tegyék magukat, életemben három játékosért rajongtam úgy igazán, akit kedvencemnek tudok mondani bármikor, mindhármat tönkrebaszta a madridi kirándulás 😀 úgyhogy majd szólok, ki lesz a következő hullócsillag 😀mindjárt jönnek a reálosok és máglyára tesznekCsávó az minden idők egyik legnagyobb királya lehetett volna, ha nem megy el a játékostemetőbe...Nem tudtam, hogy ő még aktívő még egy aktív játékost mondott aki itt lehetneKellene ebbe az oranjébe egy HuntelaarÉn van Bastent mondtam volna, de hát na.
Hanni
Kampman
Sixo
Kampman
Hanni
Sixo
Hanni
Toto21
Negritis
slowmotion
Negritis
több mint 3 éve
az is játékos temető 😀de ő a katalányokhoz mentén affelay-t is sajnálomVan der Vaart-ert volt a legnagyobb kar 😕Tegyék magukat, életemben három játékosért rajongtam úgy igazán, akit kedvencemnek tudok mondani bármikor, mindhármat tönkrebaszta a madridi kirándulás 😀 úgyhogy majd szólok, ki lesz a következő hullócsillag 😀mindjárt jönnek a reálosok és máglyára tesznekCsávó az minden idők egyik legnagyobb királya lehetett volna, ha nem megy el a játékostemetőbe...Nem tudtam, hogy ő még aktívő még egy aktív játékost mondott aki itt lehetneKellene ebbe az oranjébe egy HuntelaarÉn van Bastent mondtam volna, de hát na.
Hanni
Kampman
Sixo
Kampman
Hanni
Sixo
Hanni
Toto21
Negritis
slowmotion
több mint 3 éve
de ő a katalányokhoz mentén affelay-t is sajnálomVan der Vaart-ert volt a legnagyobb kar 😕Tegyék magukat, életemben három játékosért rajongtam úgy igazán, akit kedvencemnek tudok mondani bármikor, mindhármat tönkrebaszta a madridi kirándulás 😀 úgyhogy majd szólok, ki lesz a következő hullócsillag 😀mindjárt jönnek a reálosok és máglyára tesznekCsávó az minden idők egyik legnagyobb királya lehetett volna, ha nem megy el a játékostemetőbe...Nem tudtam, hogy ő még aktívő még egy aktív játékost mondott aki itt lehetneKellene ebbe az oranjébe egy HuntelaarÉn van Bastent mondtam volna, de hát na.
Hanni
Kampman
Sixo
Kampman
Hanni
Sixo
Hanni
Toto21
Negritis
több mint 3 éve
Stadion jegyátvevőnél leér a sor a metró bejáratig 😀Szép, holnap meg nem lesz senki kb 😀 Remélem délig fogy egy kicsit a sor 🤞
Hanni
touchdown..... touchdown, bears!!
több mint 3 éve
Kampman
28 325
Mai tippek: skot-cseh 0-1, lengyel-szlovak 1-1, spanyol-sved 2-1A cseheknél egy kicsit simább győzelmet várok, a középső meccsen pedig egy meglepetés szlovák győzelmet.
Vrij6
A spanyol-svédre én is pont ezt tippeltem.
több mint 3 éve
Mai tippek: skot-cseh 0-1, lengyel-szlovak 1-1, spanyol-sved 2-1
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 3 éve
Stadion jegyátvevőnél leér a sor a metró bejáratig 😀
több mint 3 éve
Mondjuk ez special pont igaz. Nem feltetlenul azert, mert Zubkov mennyire gyors, de akit a helyere behoztak, az egvilagon semmit sem csinalt, a nevet is alig lehetett hallani.M4 stúdió, doktorhorváthzsolthallom kiadták ukázba Zubkov fényezését 😀 😀 😀Mármint kik adták ki kinek és mit remélnek tőle?
petey
Kampman
azért látszik Zubkov milyen gyors, több fontos labdakihozatalban vett részt, mikor lecserélték aki bejött helyette közel sem hozta ezt a szintet blablabla....
petey
több mint 3 éve
M4 stúdió, doktorhorváthzsolthallom kiadták ukázba Zubkov fényezését 😀 😀 😀Mármint kik adták ki kinek és mit remélnek tőle?
petey
Kampman
több mint 3 éve
Kampman
28 325
hallom kiadták ukázba Zubkov fényezését 😀 😀 😀Mármint kik adták ki kinek és mit remélnek tőle?
petey
több mint 3 éve
Beszúrhatnánk ide a Copát is 😉 Ott Argentína részemről akár mi van akkor is 😊
dande
több mint 3 éve
Beszúrhatnánk ide a Copát is 😉 Ott Argentína részemről akár mi van akkor is 😊
több mint 3 éve
Willie Parker
15 384
Copa America afterparty a soccer topikban!!!Szóval csöcsök
Nem tudjuk, hogy lesznek-e meccsek, mikor és hol, hamisítatlan dél-amerikai hangulat!!!!
Kampman