Soccer EB 2021

19 feliratkozó

több mint 3 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 32 436 — #NoStress
EB2020 Tippelde:

Olaszország: Toto21, MC12, csi77, steelwolf, zemanla, Chargers LT, Sixo, ozibozi, Shilkor

Anglia: Tony Adams, tüsi91, Hanni, Willie Parker, Bruschi85, empty taxi, adam8, nando89
Dánia: fattyu, NB2, alatriste
Spanyolország: Heisman, Kenny
Ukrajna: VvAlekosz
Belgium: Sobri Jóska, ulpianus, nagir, Vrij6, Wester, peach, Löfli, topin
Svájc: Gabesz92

Svédország: dande
Németország: dancogo, csebi, briareos, iktriad, ervinator, beltazor
Franciaország: warr_b, eaglesmcnabb, YoungZeeZee, zavi27, gordon, davemayer, bcsarli, gamerkr, Kampman, Nandito, Drip
Horvátország: zinedine5, Jan
Portugália: Matthew99, miilann, undisputedly
Hollandia: Borbinho, deyell
Magyarország: kaszo
Finnország: Negritis
Lengyelország: KoporShow
Skócia: #JC6
Oroszország: kristof
Törökország: r.baggio
Észak-Macedónia: Stez

tipper.io tippjáték csoport:
 tipper.io/hu/bowl-hu-xflttgdt?join=ea7qo5xplxrbun00

Szerkesztette: Őszentsége Sobri Jóska
több mint 3 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 21 501 — KARTAL CITY CHIEFS örökös fantasy 2. helyezett
Kellene ebbe az oranjébe egy Huntelaar
Hanni
Én van Bastent mondtam volna, de hát na.
Kampman
ő még egy aktív játékost mondott aki itt lehetne
Sixo
Nem tudtam, hogy ő még aktív
Kampman
Csávó az minden idők egyik legnagyobb királya lehetett volna, ha nem megy el a játékostemetőbe...
Hanni
mindjárt jönnek a reálosok és máglyára tesznek
Sixo
Tegyék magukat, életemben három játékosért rajongtam úgy igazán, akit kedvencemnek tudok mondani bármikor, mindhármat tönkrebaszta a madridi kirándulás 😀 úgyhogy majd szólok, ki lesz a következő hullócsillag 😀
Hanni
Ki a másik kettő?
Kampman
Kispöcs koromban, mikor 8 évesen elkezdtem focizni, Owen volt az isten, meg voltam győződve róla, hogy hasonlítok rá és mindig Ő akartam lenni. Aztán jött a Hunti korszakom gimiben, egyetemi kispályán meg csak a gyöngyösi Hazardnak hívtak 😂
Hanni
Hát de baszki ez is olyan közhelyes... Aki tud focizni annak nem bassza tönkre a karrierjét a madridi kirándulás.
Elgondolkodtató, hogy CR-nek, Zidanenak, Nistelrooijnak, Özilnek, di Marianak, Kroosnak, Robbennek, Modricnak, és reggelig lehetne sorolni miért nem baszta tönkre a karrierjét a Real? Miért csak a Jovicok, Cassanok, Jamesek, Hazardok szopják be? Lehet hogy a hozzáállásuk is közrejátszik. Hazard eddig 2-ből 2-szer dagadtan érkezett meg a nyári szünet után, azzal nem nagyon lehet mit csinálni.
Más kérdés hogy pl. Bale-t ki nem állhatja Zidane, és parkolópályára volt téve, de Hazard pont nem emiatt volt szar.

Szerintem Owen esete egyedi, szerintem ő korán érő típus volt, túl fiatalon robbant be és emiatt hamar ki is égett, ráadásul Owen és Huntelaar esetében is voltak nagyobb kutyák akik előbb basztak (az angol esetén volt pl. egy Raul-Ronaldo páros, hát sok sikert hozzá bárkinek...)
Az Angliából érkezőknek különben sem nagyon fekszik a Taliga, igaz sokkal kisebb is az átjárás mint a La ligából a Premier League-be, de a sikerességi ráta is jóval alacsonyabb. És akik átjárnak is, azoknak a nagy része nem angol nevelés.

Pl. Balázs Benjamin sem azért nem játszott a portugál bajnokságban egy percet sem, mert Portugália egy játékostemető, hanem azért mert sajnos nem ütötte meg a szintet.

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 3 éve
Chargers LT Los Angeles Chargers Florida State Seminoles 11 323 — Jedi Master
Az M4 mediaklikken folyamat szokott menni online...
A meccseket is lehet ott nézni?
Anno az olimpia is ment ott

"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 3 éve
ozibozi New York Giants 17 166
Sousa faktor.
több mint 3 éve
dancogo Minnesota Vikings San Jose State Spartans 2 083 — Big Penix Energy
Az első két meccsre én is egyaránt döntetlent mondok, a spanyolok meg egy szar meccsen behúzzák 2-0-ra

több mint 3 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 24 613 — “Sha-la-la-la-la-la, Thiiiiii-baut Pinot!“
Skótoknak jó a hazai pálya, de a csehek tapasztalaltból lehozzák. Én is 0-1-et tippeltem, de lehet 1-2 is.
Nem látom hogy ebből a szlovák csapatból ki rúgna gólt, lengyeleknél Lewa talál egy gólt és azzal nyernek a testvéreink.
Spanyol-svéd pedig szerintem is 2-1, konszenzusosan ez lesz az eredmény. 😀 Tippre Olmo, Gerard Moreno és Izsák rúgja a gólokat (de azt is meg lehet kockáztatni hogy több svéd taligás gól lesz mint spanyol)

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
warr_b Washington Commanders 24 156 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Csehek se mutattak sokat, szerintem 1-1
Polákok azért a tótokat megverik, mielőtt szokás szerint besülnek, 2-1 😄
Spanyolok szintén 2-1, de a svédek nem lesznek rosszak, szerintem ők a két továbbjutó.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 3 éve
dancogo Minnesota Vikings San Jose State Spartans 2 083 — Big Penix Energy
hallom kiadták ukázba Zubkov fényezését 😀 😀 😀
petey
Mármint kik adták ki kinek és mit remélnek tőle?
Kampman
M4 stúdió, doktorhorváthzsolt

azért látszik Zubkov milyen gyors, több fontos labdakihozatalban vett részt, mikor lecserélték aki bejött helyette közel sem hozta ezt a szintet blablabla....
petey
Mondjuk ez special pont igaz. Nem feltetlenul azert, mert Zubkov mennyire gyors, de akit a helyere behoztak, az egvilagon semmit sem csinalt, a nevet is alig lehetett hallani.
Stez
csoda, hogy a hollandok nem tömték ki az ukránokat Marlos védekezése miatt. én x-et tettem a meccsre és a végén be is jött majdnem, de az a bal szárny két gólban benne volt, ami lehetett volna 4 is

több mint 3 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 45 103 — The Mathematician
Mai tippek: skot-cseh 0-1, lengyel-szlovak 1-1, spanyol-sved 2-1
Vrij6
Skot-cseh meccsen vacilalok a 0-0 is, de egyebkent detto. De majd delutan meg megalmodom
Toto21
fingom sincs hogy az első 2 meccsen mi lesz
0-0,1-0,1-1,0-1 közül bármit el tudok képzelni mindkettőn

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
Toto21 Chicago Bears 5 955
Vrij6
Skot-cseh meccsen vacilalok a 0-0 is, de egyebkent detto. De majd delutan meg megalmodom
több mint 3 éve
slowmotion Dallas Cowboys 24 634 — Cowboys fan
Hanni
Kampman
Sixo
Kampman
Csávó az minden idők egyik legnagyobb királya lehetett volna, ha nem megy el a játékostemetőbe...
Hanni
Sixo
Tegyék magukat, életemben három játékosért rajongtam úgy igazán, akit kedvencemnek tudok mondani bármikor, mindhármat tönkrebaszta a madridi kirándulás 😀 úgyhogy majd szólok, ki lesz a következő hullócsillag 😀
Hanni
Van der Vaart-ert volt a legnagyobb kar 😕
Toto21
én affelay-t is sajnálom
Negritis
de ő a katalányokhoz ment
slowmotion
az is játékos temető 😀
Negritis
jogos
több mint 3 éve
Hanni
Kampman
Sixo
Kampman
Hanni
Sixo
Hanni
Toto21
én affelay-t is sajnálom
Negritis
slowmotion
az is játékos temető 😀

több mint 3 éve
slowmotion Dallas Cowboys 24 634 — Cowboys fan
Hanni
Kampman
Sixo
Kampman
Hanni
Sixo
Hanni
Toto21
én affelay-t is sajnálom
Negritis
több mint 3 éve
Ettemlevest Chicago Bears 1 133 — Bears fan
Stadion jegyátvevőnél leér a sor a metró bejáratig 😀
Hanni
Szép, holnap meg nem lesz senki kb 😀 Remélem délig fogy egy kicsit a sor 🤞

touchdown..... touchdown, bears!!
több mint 3 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 28 325
Vrij6
A cseheknél egy kicsit simább győzelmet várok, a középső meccsen pedig egy meglepetés szlovák győzelmet.
A spanyol-svédre én is pont ezt tippeltem.
több mint 3 éve
Zsellér van de Vrij Baltimore Ravens 13 459 — Слава Україні! Героям слава!

"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)

"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 3 éve
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 309 — Je suis kobranadrág
Stadion jegyátvevőnél leér a sor a metró bejáratig 😀
több mint 3 éve
Stez SMU Mustangs 43 305 — Whoops, looks like something went wrong.
petey
Kampman

azért látszik Zubkov milyen gyors, több fontos labdakihozatalban vett részt, mikor lecserélték aki bejött helyette közel sem hozta ezt a szintet blablabla....
petey
Mondjuk ez special pont igaz. Nem feltetlenul azert, mert Zubkov mennyire gyors, de akit a helyere behoztak, az egvilagon semmit sem csinalt, a nevet is alig lehetett hallani.

több mint 3 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 18 910 — Csodabogár
petey
Kampman

több mint 3 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 28 325
petey
több mint 3 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 18 910 — Csodabogár

több mint 3 éve
Beszúrhatnánk ide a Copát is 😉 Ott Argentína részemről akár mi van akkor is 😊
dande

több mint 3 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 41 734 — Így remélem megfelelek nektek.....
Beszúrhatnánk ide a Copát is 😉 Ott Argentína részemről akár mi van akkor is 😊
több mint 3 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers 15 384
Copa America afterparty a soccer topikban!!!
Nem tudjuk, hogy lesznek-e meccsek, mikor és hol, hamisítatlan dél-amerikai hangulat!!!!
Kampman
Szóval csöcsök
több mint 3 éve
ozibozi New York Giants 17 166
Neymar rágózik a himnusz alatt pl.
Vlsz libernyák az is lehet.
több mint 3 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 41 734 — Így remélem megfelelek nektek.....
És akkor a brazil meccs is követődik ha már argentin nincs?
ozibozi
Igen most voltak a himnuszok, Argentína Chile holnap ilyenkor van.

Szerkesztette: dande2