Soccer EB 2021
19 feliratkozó
több mint 3 éve
EB2020 Tippelde:Olaszország: Toto21, MC12, csi77, steelwolf, zemanla, Chargers LT, Sixo, ozibozi, Shilkor
Svájc: Gabesz92
tipper.io tippjáték csoport:
tipper.io/hu/bowl-hu-xflttgdt?join=ea7qo5xplxrbun00
Szerkesztette: Őszentsége Sobri Jóska
több mint 3 éve
Épp ki akartam kapcsolni már a tv-t (sejtettem, hogy kb a 20. percig bírom ezt a nézhetetlen szenvedést), de most megmentetted az eb-t! Nálam 5-3 a törököknek, így érthető, hogy már nem hajtanak a csapatokM4 a TV-n is lehagyta az eredmény kijelzést vagy csak online?A képzeletedre van mindenhol bízva, hogy mennyi az eredmény. Így lehet majd magyarázni, hogy tulajdonképpen mi nyertük az EB-t.
clbass
iktriad
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
Eredmény màr van, màr csak idő kell
több mint 3 éve
Lehet paraszt vagyok és volt már linkelve de van stream?m4sport.hu/elo/mtv4live/#
Drip
több mint 3 éve
Megj{tt az eredmény jelző. Óra nincs, kifogyott
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 3 éve
Lehet paraszt vagyok és volt már linkelve de van stream?www.ee1061360223528.xyz/en/player/96ca1fd5224a353808fdb72022f6866f7f51db2b1ab4e4770b632f4ef9c1c326243a2a4e45670c4e22b72f0fc730f4a4094477dc5c7e6d8a23939332cb451d31/60c3b1b5d7d96
Drip
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
hajdú b már vagy 4edszer kereste össze az olasz játékosokat, csak nekem feltűnő?
több mint 3 éve
uborkával? 😊Az hol kaja? 😊Finn-orosz meccsre akkor vodkával készüljünk?Kész a pizza, ha már olasz meccs van 😋EB vacsora jàték. Edd egyik vàlogatott jellegzetes kajàjàt.
steelwolf
NB2
Kampman
NB2
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
Kampman
28 290
Ezt 2006ban Del Piero feltekerte a pipába a németek ellen... Csak mondom Insigne fiamHogy a 2000-es EB-döntőn mit művelt, az most ne feszegessük
Chargers LT
több mint 3 éve
Lehet paraszt vagyok és volt már linkelve de van stream?
több mint 3 éve
M4 a TV-n is lehagyta az eredmény kijelzést vagy csak online?A képzeletedre van mindenhol bízva, hogy mennyi az eredmény. Így lehet majd magyarázni, hogy tulajdonképpen mi nyertük az EB-t.
clbass
több mint 3 éve
Az hol kaja? 😊Finn-orosz meccsre akkor vodkával készüljünk?Kész a pizza, ha már olasz meccs van 😋EB vacsora jàték. Edd egyik vàlogatott jellegzetes kajàjàt.
steelwolf
NB2
Kampman
több mint 3 éve
kaviárralFinn-orosz meccsre akkor vodkával készüljünk?Kész a pizza, ha már olasz meccs van 😋EB vacsora jàték. Edd egyik vàlogatott jellegzetes kajàjàt.
steelwolf
NB2
Kampman
több mint 3 éve
Egyelore ez tipikus nyito meccs. Forman kivul mindenki, nem tortenik semmi.
több mint 3 éve
Ezt 2006ban Del Piero feltekerte a pipába a németek ellen... Csak mondom Insigne fiam
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 3 éve
Kampman
28 290
M4 a TV-n is lehagyta az eredmény kijelzést vagy csak online?TV-n sincs.
clbass
több mint 3 éve
Kampman
28 290
Finn-orosz meccsre akkor vodkával készüljünk?Kész a pizza, ha már olasz meccs van 😋EB vacsora jàték. Edd egyik vàlogatott jellegzetes kajàjàt.
steelwolf
NB2
több mint 3 éve
Tyrion Lannister hogy került be az olasz válogatottba?Kell ész is a csapatba.
somoskovig
több mint 3 éve
M4 a TV-n is lehagyta az eredmény kijelzést vagy csak online?
több mint 3 éve
Áhh, kapott gól nélkül nyernének EBt. Nem lenne izgalmas 😁Jah akik hiányoznak: Baresi, Costacurta, MaldiniEl fogsz égni a pokolban ezért a mondatért! 😎Hol van Del Piero, Zola, Vieri, Gattuso, stb... Hát milyen olasz roster ez?!Egyik se hiányzik, szemben Tottival.
Chargers LT
iktriad
Chargers LT
empty taxi
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 3 éve
Kész a pizza, ha már olasz meccs van 😋EB vacsora jàték. Edd egyik vàlogatott jellegzetes kajàjàt.
steelwolf
több mint 3 éve
Kampman
28 290
A szicíliai a legfinomabbKész a pizza, ha már olasz meccs van 😋nápolyi ?
steelwolf
Sixo
több mint 3 éve
Remélem a török játékosokat a szünetben megáldja majd egy Mészöly Sámán. ez annyira iktraid voltOlyat még nem ettem.
Sixo