Soccer EB 2021
19 feliratkozó
több mint 3 éve
EB2020 Tippelde:Olaszország: Toto21, MC12, csi77, steelwolf, zemanla, Chargers LT, Sixo, ozibozi, Shilkor
Svájc: Gabesz92
tipper.io tippjáték csoport:
tipper.io/hu/bowl-hu-xflttgdt?join=ea7qo5xplxrbun00
Szerkesztette: Őszentsége Sobri Jóska
több mint 3 éve
több mint 3 éve
Kezdődjön a Yazici Show! 😀
több mint 3 éve
Olaszo és 2.5 over 2.66-ért. Hajrá!
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 3 éve
deyell
11 702
Na, hajra, Insigne. Kerek egy mesterharmast. Csak ne sajat kapuba.Berardi gólt kérünk, miután fantasyben olcsó volt
Stez
choose life
több mint 3 éve
Kampman
28 290
Na, hajra, Insigne. Kerek egy mesterharmast. Csak ne sajat kapuba.Öngólmesterhermás volt már valaha?
Stez
több mint 3 éve
3 juvés belső védő a pályán, itt csak akkor lesz gól ha bonucci rúg egyet valamelyik kapuba
több mint 3 éve
Na, hajra, Insigne. Kerek egy mesterharmast. Csak ne sajat kapuba.
több mint 3 éve
Na akkor egy jó 1-0-ás török sikerrel kezdhetünk is, remélem jó lesz az eredményközvetítő, mert máshogy nem látom, hogy lennék képes soccermeccset 15 percnél tovább nézni úgy, hogy hajnali háromkor kelnem is kellene (kislányom mondjuk kézrátétellel 2-0-ás olasz sikert jósolt, ez némileg aggaszt)Hadi gidelim, Türkiye!
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
Ezek utan johet a magyar szam, es akkor hallottunk egy gyonyoru szamot, egy kozepes elmegyet, meg egy igazi mai foshalmazt. 😀
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 3 éve
Kampman
28 290
Na ez a Bonos viszont valami egeszen siralmas szam.A magyar EB-indulóhóz képest ez is jó
Stez
több mint 3 éve
Na ez a Bonos viszont valami egeszen siralmas szam.
több mint 3 éve
Vegre valami ertekelheto dal.egy valmar x hősök eb induló után nagy a kontraszt
Vrij6
több mint 3 éve
Vegre valami ertekelheto dal.
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 3 éve
Bocellinek meg mindig verhetetlen a hangja.voltam 19-ben az Papp Lacis koncertjén, elképesztő a bácsi tényleg
Stez
több mint 3 éve
Csodàlatos! 😊
több mint 3 éve
Bocellinek meg mindig verhetetlen a hangja.
több mint 3 éve
fuh ez a grafika, a 98as halflife-ban láttam ilynet utoljára
több mint 3 éve
En klasszik 2-1-es talján gyozelmet tippeltem, kivancsi vagyok mindket csapatra.
több mint 3 éve
te vagy a lómaLemaradtam az elejéről, melyik stadionban van a megnyitó ?Lóma
Sixo
Vrij6
több mint 3 éve
Lemaradtam az elejéről, melyik stadionban van a megnyitó ?Lóma
Sixo
több mint 3 éve
Kampman
28 290
Lemaradtam az elejéről, melyik stadionban van a megnyitó ?Olimpico
Sixo
több mint 3 éve
De brutál gyenge nevekből áll ez az olasz kezdő, főleg támadó oldalonEz a brutal gyenge kezdo lott 50 golt a Serie A-ban. Marmint a ket szelso es a csatar.
kapitnono
több mint 3 éve
Lemaradtam az elejéről, melyik stadionban van a megnyitó ?
több mint 3 éve
Nagy hiba nem nézni Sassuolo meccseket.Igyekeztem azokra is gondolni, akik nem néznek kiscsapatokatBerardi a legjobb 3 közül 😀De brutál gyenge nevekből áll ez az olasz kezdő, főleg támadó oldalonAz Immobile-Insigne kettős azért nem hangzik rosszul, oké, már nem 2015 van, de akkor is.
kapitnono
Kampman
Sixo
Kampman
több mint 3 éve
De brutál gyenge nevekből áll ez az olasz kezdő, főleg támadó oldalonAzt megis veretlenek 27 meccse vagy mennyi, ha jol tudom. 😀
kapitnono