Soccer VB 2022
16 feliratkozó
több mint 1 éve
Kozma Péter a tippjáték nyertese, bárki is ő, írjon gordon usernek, aki felajánlott egy üveg bort a győztesnek
több mint 2 éve
Messi tizi gól...1-2, cr tizi gól...
több mint 2 éve
én a tizi előtt mentem el, de az csak felet ér, mert CR kamutizina és ki lett a nyertes szarógép?feltetted a legfontosabb kérdést
Löfli
Sixo
több mint 2 éve
Danilo azert nem egy pepe, latszik mar most. Nehogy baj legyen belőle a későbbiekben.Mondtam🤣
eaglesmcnabb
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 2 éve
Afrikai gól, wtf
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 2 éve
Hajrá Ghána!!
több mint 2 éve
Meg is érdemlik a portugálok, jól leálltak. De az is aki Leaot még mindig nem cserélte be, kretén
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 2 éve
na és ki lett a nyertes szarógép?feltetted a legfontosabb kérdést
Löfli
több mint 2 éve
na és ki lett a nyertes szarógép?
több mint 2 éve
Aki ismeri a riportert, kérdezze már meg, hogy Ronaldo faszával a szájában hogyan tud ilyen szépen artikulálni??
több mint 2 éve
esanders10
539
Ez a kommentator egy fasz, nagybetűs
több mint 2 éve
Akármekkorát homorított, a portugálok a maguk béna módján azért csak próbáltak valamit, ellentétben Ghánával, akik az első félidőben az időt húzták, a másodikban pedig már csak faragtak.Nem először látjuk hogy egy csapat 0-0ra játszik, a szabályok engedik
Kampman
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 2 éve
bogjosi
1 499
amúgy kamu vagy nem, azt sosem értettem, hogy a védő miért ütközi le, csinál kontaktot a támadóval, amikor a támadó kaputól távolodva, oldalvonal fele tolja meg a labdát 16-oson belül...konkrétan ezt CR kb alapvonalnál állította volna meg...
...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
több mint 2 éve
Ezen már lehet vitatkozni, de nem számít mert a védő beleért a labdábaSzerintem is így volt, cr pöckölt bele a védő lábábaNézd majd meg, a védő rúgja el a labdátVisszanezni nem kéne?Visszanezik ilyenkor, csak ha azt mondjak hogy ne menjen ki megnezni akkor nem megy ki. Nyilvan fol akarta rúgatni magat, de a labdat elpockolte, a vedo meg belerúgott.
esanders10
eaglesmcnabb
davemayer
Reggio1914
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 2 éve
Reggio1914
1 389
Szerintem is így volt, cr pöckölt bele a védő lábábaNézd majd meg, a védő rúgja el a labdátVisszanezni nem kéne?Visszanezik ilyenkor, csak ha azt mondjak hogy ne menjen ki megnezni akkor nem megy ki. Nyilvan fol akarta rúgatni magat, de a labdat elpockolte, a vedo meg belerúgott.
esanders10
eaglesmcnabb
davemayer
több mint 2 éve
Kampman
28 331
Akármekkorát homorított, a portugálok a maguk béna módján azért csak próbáltak valamit, ellentétben Ghánával, akik az első félidőben az időt húzták, a másodikban pedig már csak faragtak.
több mint 2 éve
Nézd majd meg, a védő rúgja el a labdátVisszanezni nem kéne?Visszanezik ilyenkor, csak ha azt mondjak hogy ne menjen ki megnezni akkor nem megy ki. Nyilvan fol akarta rúgatni magat, de a labdat elpockolte, a vedo meg belerúgott.
esanders10
eaglesmcnabb
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 2 éve
Sewy
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 2 éve
Reggio1914
1 389
Vicc, hogy miket fújnak be... Ezt a nevéért kapta, mert ez sem volt tizi...
több mint 2 éve
Ekkora kamu 11est, a védő elérte a labdát simán
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 2 éve
Visszanezni nem kéne?Visszanezik ilyenkor, csak ha azt mondjak hogy ne menjen ki megnezni akkor nem megy ki. Nyilvan fol akarta rúgatni magat, de a labdat elpockolte, a vedo meg belerúgott.
esanders10
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!