Soccer VB 2022
16 feliratkozó
több mint 1 éve
Kozma Péter a tippjáték nyertese, bárki is ő, írjon gordon usernek, aki felajánlott egy üveg bort a győztesnek
több mint 2 éve
piros zászló mire van???
több mint 2 éve
Szar ez a Wales, de tele van nyerő típusú játékosokkal. Kevés lesz az egy gól.
több mint 2 éve
Nem fogja. 😉Neymar már megnyerte a 22es vbt.A hülyéje, el fogja jynxelni
BILD: "Neymar's arrogance" 😤
— Football Tweet ⚽ (@Football__Tweet) November 21, 2022
The reason? The Brazilian striker added a 6th star above the logo of his Seleçao shorts. ⭐️🇧🇷 pic.twitter.com/gtWJ6oNzTB
Sixo
Gergőbácsi
több mint 2 éve
Kampman
28 326
A spanyolok is előre megcsinálták a csillagos mezüket a 2010-es döntő előtt, a trófeát már abban vették át.
több mint 2 éve
Nah végre egy jó csatár. Spursnek is baszott kettőt 2 hete.
több mint 2 éve
azt majd a tetkóvalNeymar már megnyerte a 22es vbt.A hülyéje, el fogja jynxelni
The reason? The Brazilian striker added a 6th star above the logo of his Seleçao shorts. ⭐️🇧🇷 pic.twitter.com/gtWJ6oNzTB
Sixo
Gergőbácsi
több mint 2 éve
Neymar már megnyerte a 22es vbt.A hülyéje, el fogja jynxelni
Sixo
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 2 éve
Neymar már megnyerte a 22es vbt.BILD: "Neymar's arrogance" 😤
több mint 2 éve
"Mel Colmcille Gerard Gibson született 1956. január 3-án, Peekskillben, az amerikai New York államban, az ír és ausztrál származású Anne Patricia és Hutton Gibson tizenegy gyermeke közül a hatodik."Kéne egy Mel Gibson előre a walesieknek, ez a bunker semmire se elégde ő skót, nem?
FLZOLI
NB2
több mint 2 éve
tulajdonképpen ez a meccs a továbbjutásért megyValaki írja le, hogy ez a meccs színvonalát tekintve milyen relációban van az előző háromhoz képestKicsit nekem olyan, mintha már egy feszültebb nyolcaddöntőt néznék.
mustaine
Zsellértelkes Vrij
több mint 2 éve
Már csak azt kell leírnod, hogy délen kik vannakAngliától északra/nyugatra mindenki ír.Kéne egy Mel Gibson előre a walesieknek, ez a bunker semmire se elégde ő skót, nem?
FLZOLI
NB2
Kampman
több mint 2 éve
usa-ban született 😀Kéne egy Mel Gibson előre a walesieknek, ez a bunker semmire se elégde ő skót, nem?
FLZOLI
NB2
több mint 2 éve
Kampman
28 326
nem néztem.Mit kínáltak egy USA/Wales W-ért?2,8-as szorzóért raktam meg.Van ebben a meccsben egy piros lap.egy?
Kampman
Sixo
Kampman
nagylaza, főpohárnok
több mint 2 éve
Kampman
28 326
Angliától északra/nyugatra mindenki ír.Kéne egy Mel Gibson előre a walesieknek, ez a bunker semmire se elégde ő skót, nem?
FLZOLI
NB2
több mint 2 éve
Vitézlő Titoknok tomz
1 355
Amúgy kíváncsi leszek az amcsik futásmennyiségi statjára a meccs végén. Szerintem brutál sokat futnak.
több mint 2 éve
Mit kínáltak egy USA/Wales W-ért?2,8-as szorzóért raktam meg.Van ebben a meccsben egy piros lap.egy?
Kampman
Sixo
Kampman
több mint 2 éve
Kéne egy Mel Gibson előre a walesieknek, ez a bunker semmire se elégde ő skót, nem?
FLZOLI
több mint 2 éve
Kampman
28 326
Élő fogadás volt.Ehhe, ezzel indult, vagy ez már a göngyölített odds?2,8-as szorzóért raktam meg.Van ebben a meccsben egy piros lap.egy?
Kampman
Sixo
Kampman
Vitézlő Titoknok tomz
több mint 2 éve
Vitézlő Titoknok tomz
1 355
Ehhe, ezzel indult, vagy ez már a göngyölített odds?2,8-as szorzóért raktam meg.Van ebben a meccsben egy piros lap.egy?
Kampman
Sixo
Kampman
több mint 2 éve
Kampman
28 326
2,8-as szorzóért raktam meg.Van ebben a meccsben egy piros lap.egy?
Kampman
Sixo
több mint 2 éve
Kéne egy Mel Gibson előre a walesieknek, ez a bunker semmire se elég